Založ si blog

Ruským občanom

Ako občan Slovenska vám chcem oznámiť, že my občania absolútne nemôžeme za to, do čoho sa zapájajú naši politici v ich snahe vyvolať vojnu, lebo kohokoľvek zvolíme, vyhodia z vlády všetkých, ktorí by nechceli počúvať príkazy k štvaniu do vojny. Tentokrát sme volili mnohí kresťansku stranu, kde mali byť akože kresťania, ale aj tých donútili a neviem akými prostriedkami, aby boli ticho a počúvali príkazy v štvaní do vojny. Nedovolili nám ani sa zaočkovať Sputnikom a voľby sú u nás len predstierané, že máme slobodu zvoliť niekoho, kto by len neposlúchal príkazy. Sme absolútne ako občania nesvojprávni a naše vlády sú ovládnuté len príkazmi zo zahraničia.

Drvivá väčšina Slovákov si žiadnu vojnu neželá a ešte nás za to zastrašujú, že aj my sme nepriatelia nášho štátu, keď nesúhlasíme so štvaním do vojny.

Nemáme ako inak vyjadriť vašim občanom, že my si vojnu neželáme a je to vždy konkrétne len pár politikov, ktorých nám dosadia do každej vlády zas naši oligarchovia a nevieme sa ich zbaviť! Aj keby sme mali znovu predčasné voľby, nedokážeme tejto moci oligarchov nad nami odolať. Nie oni slúžia nám, ale sú nám drábmi, aké príkazy musíme poslúchať.

 

Ako žena a matka vyjadrujem spolucítenie so všetkými ženami a matkami, ktoré takto muži násilníci ženú aj s ich deťmi do vojny. Táto vláda si dokonca hovorí kresťanská, hoci to veriaci vôbec nie sú a je im jedno, koľko ľudí pošlú na smrť. Musíme tu znášať takých vojnových psychopatov. Ale bežní občania s tým celkom nič nemajú, že ovládnu každého, kto sa dostane do vlády a odstránia každého, kto by neposlúchal!

 

Našim prianím je mať takých politikov, ktorí by zastávali mier medzi národmi, ale takých nám podvodmi nedovolia zvoliť.

 

Podobné názory majú aj títo naši občania:

 

Blogerka Devana 18.4.

Oni nie sú Slovensko!

 

Politológ Chmelár 18.4.

 

„Toto video som sa rozhodol nakrútiť ešte v piatok, keď som rozčarovane sledoval, ako sa minister Korčok chvastal svojou maximálnou aktivitou (a pritom nás v nej predbiehali všetky okolité štáty), ako aj po veľmi zvláštnom stretnutí premiéra Hegera s veľvyslankyňou USA Bridget Brink. Žasol som nad obsahom tých rozhovorov. Eduard Heger zasalutoval, že podmienku dávať na vojenské výdavky 2 percentá HDP plníme, rovnako plníme záväzok „bojovať proti pokusom zahraničných aktérov narúšať naše spojenectvo“ a zaväzujeme sa posilňovať našu spoluprácu s USA. Premiér zároveň vyjadril pochopenie pre vyhostenie ruských diplomatov z USA… Nechýba vám tam niečo?

Samozrejme, nebol tu vyjadrený žiadny záujem Slovenskej republiky. Nijaká žiadosť o odstránenie drzo postaveného plotu na Hviezdoslavovom námestí. Žiadna diskusia o podopre našich krajanov v Spojených štátoch. Nijaký náš pohľad na dianie v regióne. Iba čistá poslušnosť. Vlastne to ani nebol rozhovor predsedu vlády suverénnej Slovenskej republiky s veľvyslankyňou významného štátu, ale stále len veľvyslankyňou, ktorá stojí protokolárne nižšie. Toto bolo hlásenie gubernátora provincie miestodržiteľke impéria o plnení úloh. Keď potom vypukla aféra v Česku, uvedomil som si, že žiadnu zahraničnú politiku nemáme.Máme len byrokratický servis rozhodnutí, ktoré sa prijímajú mimo Slovenskej republiky. Zato máme dostatok užitočných idiotov, ktorí využijú každú príležitosť, aby sa Veľkému bratovi pripomenuli.
Dnešný zväzácky výkrik progresívcov Michala Šimečku a Tomáša Valáška, ktorým „vyzvali na vyhostenie ruských agentov zo Slovenska“ už nie je len smiešny, ale aj trápny. Nemajú žiadne informácie, dôkazy, nemajú nič. Zato však majú dostatok servilnosti, aby sa vedeli iniciatívne vopchať do správneho zadku. Takto sa správali vari len nacisti za vojny – aby potešili svojho führera, iniciatívne zastrelili niekoľko ľudí bez ohľadu na to, či patrili k odboju. Ale práve preto, že je táto doba taká paranoidná, bude mať iniciatíva militaristov s politickým krytím PS úspech, pretože dnes nie je dôležitá pravda, ale správny postoj… Príjemné počúvanie.“

Slovenská diplomacia je pasívna a servilná

„Namiesto suverénnej zahraničnej politiky sa naši politici nesprávajú voči ambasáde USA ako predstavitelia nezávislého štátu, ale ako gubernátori provincie voči miestodržiteľovi impéria.“

 

 

Našimi zapredanými politikmi sú Čaputová, Heger, Korčok, Naď, Kolíková, Kmec a strany SaS, Za ľudí, OĽaNO a Hlas. Títo všetci neslúžia občanom, ale len pokynom zo zahraničia.

 

Matoviča, čo chcel od Rusov Sputnik, už odstránili a už preto nemôže byť premiér!

 

 

 

Spisovateľ Gustáv Murín:

Matovič má náhodou pravdu, a preto skončí

 

„Bolo to v roku 1966 a na takýto krok si mohla trúfnuť len osobnosť ako bol de Gaulle. Bolo to aj pre túto oficiálnu definíciu NATO: „…členské krajiny si formálne zachovávajú suverenitu a nezávislosť.“ A na toto sú Francúzi citliví. Preto nešli ani do obludnej druhej vojny proti Iraku, na čo americké médiá tak vyhysterizovali vlastné obyvateľstvo, že odmietlo jesť „francúzske zemiaky“ a piť ich víno?! Preto si Macron trúfol nazvať NATO (potom, čo toto „obranné spoločenstvo“ napadlo Kosovo so Srbskom, Irak a Afganistan) spoločenstvom „po mozgovej smrti“ a pokúsil sa obnoviť už dávnejšiu myšlienku Európskych ozbrojených síl bez USA – a hneď mal doma problémy so žltými vestami (rovnako sa to opakovalo roky pred ním s americkým prezidentom Clintonom, keď si dovolil navrhnúť zrušenie zahraničných amerických vojenských základní a redukciu tých domácich). Deep State teda ovládol po roku 2000 americkú politiku a ovláda aj NATO. Vtedy povedal Bush Jr. (čím zopakoval pôvodne komunistické heslo): „Buď pôjdete s nami, alebo proti nám“. A ísť „s nimi“ znamená nielen stratiť suverenitu a nezávislosť, ale aj akékoľvek ilúzie o obrane demokracie a ľudských práv. Veď USA v rukách Deep State podnikli už desiatky nespravodlivých agresií a podporili tých najhorších diktátorov vrátane Pinocheta, Saddáma Husajna (vo vojne proti Iránu bol ich obľúbencom!) a Pol Pota…“

 

Čo nás do toho?

 

Expremiér Robert Fico pred nedávnom poskytol skutočne dych vyrážajúci rozhovorkde dokladoval, ako americká ambasáda zasahuje do vnútorných záležitostí Slovenskej republiky. Raz sa teda snáď dozvieme prečo musel zomrieť novinár Kuciak aj so svojou snúbenicou (práve to totiž dalo celej vražde šokujúci rozmer). Ale už teraz vieme, že ich smrť perfektne zapadala do pokusu o prevrat, ktorému výdatne (ale zjavne až po napomenutí, veď týždeň po dvojitej vražde ešte spokojne lyžoval) napomáhal vtedajší prezident Kiska. A nie náhodou bol jeho poradcom Martin Bútora, bývalý veľvyslanec SR v USA. A iste si mnohí spomenú, ako tento Kiska horoval za logistickú základňu NATO v Poprade. Proti komu asi? Veď americkí vojaci pod nálepkou NATO už vtedy provokatívne mašírovali priamo na hraniciach Ruskej federácie!

 

Takže česká vláda takmer sedem rokov neprišla na vinníka a teraz tento „objav“ (keďže skutočná príčina musela byť dávno vyšetrená) neoznamujú žiadni kriminalisti, ani vojenskí vyšetrovatelia, ale tajná služba, ktorá je od toho tajná, že môže tvrdiť, čo sa jej len zachce?! Spomeňme si ako americké tajné služby svätosväte tvrdili, že Saddám vlastní zbrane hromadného ničenia – a bola to bohapustá lož! A tak, aby sa česká vláda zavďačila svetovládcom spoza oceánu, nielenže už nechcú ruskú vakcínu Sputnik, ale ani logickú účasť ruských firiem v rekonštrukcii atómovej elektrárne v Dukovanoch?! Česi boli predsa vždy premianti v rektálnom alpinizme – keď Prahu oslobodila Červená armáda, už tam mali balalajkový súbor a oduševnene recitovali verše ruských básnikov. Len čo sa karta obrátila v roku 1989 vzorným pučom za pomoci ŠtB, už aj na svoju oprávnenú vďačnosť zabudli. Odporúčam znovu verejné vyjadrenia amerického generála Wesleyho Clarka o fanatickej rusofóbii, ktorú zaviedli vojnoví štváči za slabomyseľného Busha Jr. (veď preto ho, ako bábku Deep State, podvodom dostali do Bieleho domu) a ktorú Trumpova vláda len na čas oddialila. Už je predsa v Bielom dome ďalšia (tentoraz senilná) bábka…

 

Tu naozaj nejde ani o Sputnik, ani o Baťovej ideologicky bdelé obštrukcie. Tu ide o Matovičovu neodpustiteľnú „zradu“ svetovládnej globalizačnej kliky, ktorá sa predsa nikdy nemýli. A nato je NATO!

 

Aby bolo jasné. Už vraj začali Ukrajinci mínometné útoky na pozície separatistov, ktorých tak chcú vraj presvedčiť, že sú vlastne Ukrajinci – teda ich vlastní vrahovia – a byť za to vraždenie (vrátane civilistov) ešte aj vďační. Videl som už hrozné zábery mŕtvych a ranených. Tie sa u nás neukážu. Ale len čo by si trúfli napadnutí brániť sa paľbou – na tie obete číha na ukrajinskej strane celá kamarila televíznych štábov na čele s CNN. TO nám ukážu a budú v súlade s inštrukciami spoza oceána tvrdiť, že Rusko (?!) napadlo Ukrajinu. Svetovládnou klikou z Washingtonu vopred naplánovaná agresia sa začala…“

(krátené)

 

Na čele s CNN!

 

 

Psychopat a vojnový štváč z Denníka N, ktorý pracuje na pretlačení svojho syna europoslanca do vlády a v tomto článku štve do vojny s Ruskom:

 

Vrúcne city slovenských politikov k Rusku sú dnes zradou Česka

 

„Diplomatický výbuch v česko-ruských vzťahoch je pre Slovensko zaväzujúci, lebo to, čo sa prihodilo Čechom, ako keby sa stalo nám.

Slovenský záväzok

Máme šťastie, že kľúčoví ľudia na čele nášho štátu nechovajú k ruskej ríši vrúcne city a že sa v západnej politickej kultúre a európskej civilizácii cítia doma. Nie je to samozrejmosť, je to skôr netypická zhoda okolností, ktoré do seba zapadli na poslednú chvíľu, keď sa premiérom stal Eduard Heger a na ministerstvo zahraničia sa vrátil Ivan Korčok.

Nevieme totiž, ako by reagoval Igor Matovič, opojený ruskou vakcínou, keby bol dnes premiérom. Je tu úľava, že si to už nemusíme ani len domýšľať.“

 

 

Príklad totálne zmanipulovaného občana médiami z Česka:

 

„Rusko vyhlásilo Česku válku

 

Agenti ruských tajných služeb způsobili výbuch muničního skladu ve Vrběticích. Tento teroristický útok a vražda dvou nevinných lidí jsou de facto válečným útokem Ruska na Českou republiku v době míru.

Nemám jediný důvod nevěřit vládní zprávě, kterou přednesli premiér Andrej Babiš a místopředseda vlády a ministr vnitra Jan Hamáček. Otázkou akorát zůstává, proč s tím vyšli ven až nyní, když o tom zřejmě věděli delší dobu. Pokud naše vláda, která rozhodně není protiruská, veřejně přijde s tvrzením, že ruské tajné služby mají na svědomí výbuch muničního skladu ve Vrběticích na Zlínsku, což se rovná teroristickému útoku, spojený se zabitím dvou lidí, tak to jistě má precizně podložené. Navíc důkazy, které předložil iDNES.cz jsou jasné a nezpochybnitelné. Rovněž reakce spočívající ve vyhoštění 18 ruských diplomatů je výjimečná, ale v tomto případě zcela adekvátní.“

https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=769352

 

Príklad českého občana, čo nenávistne rozdeľuje spoločnosť:

 

„Jste proruský kolaborant?

Vyberte si! Jste Čech, vlastenec, máte rád svoji zemi? Nebo jste kolaborant toužící po návratu Ruské boty na svůj krk?

Není už nic mezi tím, přestaňte kličkovat, přestaňte chytračit a prázdně žvanit.

Jsme ve válce i když zatím jen v té studené.“

https://vlkdavid.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=769367

 

 

Reakcie normálnych ľudí, ktorých je väčšina na Slovensku aj v Česku na ich články:

 

„Poslední dobou mám pocit, že by dost lidí stavělo druhé ke zdi.“

 

„Historie se stále opakuje, jen kulisy se mění. Když Němec před 80 lety málo nenáviděl židy, tak to nebyl ten správný Němec, byl to vlastizrádce. Dnes u nás se nám určitá skupina snaží vnuknout myšlenku, že když nebudeme nenávidět Rusy, tak nejsme ti správní Češi.

Co nenávidm je instituce která se jmenuje stát a je jedno, jestli je to Ruský stát, Americký stát, nebo Český stát. Tyto instituce nátlaku, centralizace nemorálnosti, řízení krádeží a vražd a koordinace útlaku v měřítku, které je nemyslitelné náhodnou kriminalitou za několik posledních let zavraždily více lidí než všechna násilná úmrtí v historii před touto dobou; za několik posledních let ukradly více než bylo veškeré bohatství vyprodukované v historii do té doby; oklamaly – kvůli svému přežití – za několik posledních let více myslí než veškerá iracionálnost historie té doby.“

 

„Probůh, dejte si studený obklad, několikrát nadechnout a vydechnout a pak si to po sobě znovu přečtěte. A když Vám to ani pak nedojde, vemte si zelený trenky a šup na vlak a na frontu.“

 

„Autore nechápu, že litujete jen 2 zemřelé pracovníky, kteří hlídali sklady a nevadí vám, že s tichým souhlasem státu (nejen u nás, ale ve všech zemích kde se zbraně vyrábí, hlavně v USA a Rusku) se vyváží zbraně do válečných ohnisek a těmi se zabíjí stovky a tisíce často nevinných lidí !!!!

 

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5517914x
Priemerná čítanosť článkov: 3743x

Autor blogu

Kategórie