Založ si blog

Lokajský charakter je zárukou ochrany a ešte aj ocenení!

Vyzývam poslancov OĽaNO aby podržali Matoviča a stáli za ním, lebo prídu o svoje stoličky a ľudia ich tisíckrát opľujú, keď z nich bude taká vláda ako progresívna.

Príďte si na Pravdu prečítať komentáre v diskusiách, že aj ľudia, čo nenávideli Matoviča a vás všetkých, si z vás ocenia len to, keď nebudete ako progresívna vláda a vláda len amerických lokajov. 

 

Nikto od vás nechce, aby ste vystúpili z EÚ, z NATO, aby ste chceli suverenitu Slovenska, ale keď máte byť dvojča s progresívnou vládou, ľudia vás budú nenávidieť ako doteraz. To práve Matovič z vás má odvahu nebyť celkom servilný. Doteraz ste ho bránili, že to dobre myslí, že je emotívny a dobrý človek a teraz sa ukázalo, že z vás aj najodvážnejší. Dokázali by ste to aj vy?

 

Nepodľahnete ako kresťania tomu, čomu podliehajú „liberáli“ a ich progresívni hráči? Toľko ste sa to nakritizovali a budete ako oni? 

Vo voľbách ste vyhrali vy a nie progresívci, čo sa tu rozťahujú a rozhodujú už aj o schvaľovaní vakcín. To oni ani neprešli do parlamentu a zastrašujú a znevažujú vás celé mesiace, že ste len sekta. Zľaknete sa ich a budete lokajmi tiež?

 

Ale ja som nevolila progresívcov, ale vás! A tak tam nechcem vidieť, ako vám progresívci rozkazujú. Lebo to som potom mohla voliť ich.

A padajú vám % práve za to, že vás znevažovali. Že vás vláčili po médiách celé mesiace. Že vám radili a potápali vás ich progresívni odborníci, čo o včasnej liečbe nikdy nepočuli. Do čoho sa ešte necháte zatiahnuť a namočiť? 

 

% vám môžu stúpnuť už len vtedy, keď dokážete to, čo Matovič, nebáť sa! Lebo sám Matovič nič nezvládne, keď jeho vlastné OĽaNO sa stane lokajmi progresívcov, či už vo včasnej liečbe, boju proti vakcíne alebo v otázke provokovania Ruska do vojny. Potom opľujú nielen ich, ale aj vás!

 

Váš volebný čas sa kráti a keď vám ľudia ako im nebudú veriť, navždy zostanete tou vládou, ktorá len zlyhala. Ale máte možnosť to zvrátiť, aby si vás ľudia pamätali inak a ako tú vládu, ktorá sa ani liberálov progresívcov nezľakla a nedala sa zastrašiť!

 

 

Ľuboš Blaha šokuje novými zisteniami o šéfke ŠÚKL Z. Baťovej a SPUTNIKU V

 

 

Baťová nie je anjel! Na internete sa objavili zaujímavé informácie o riaditeľke ŠÚKL

 

„Ktovie čo je za tým, a či tam náhodou (keďže ŠÚKL schvaľuje liekové preparáty) nie je to nejaká podivná lobistická akcia. Zaujímavé by bolo preskúmať celé to pozadie poriadne prepojenie!!! Takže podľa všetkého sa brzdia konkurenčné vakcíny, aby sa predala a spotrebovala tá, ktorá je ponúkaná firmou Unifarma a.s. Baťová jednoznačne lobuje a brzdí procesy… Bude štát konať?“ končí sa článok, ktorý je rozhodne zaujímavý.

 

Takže podľa všetkého sa brzdia konkurenčné vakcíny, aby sa predala a spotrebovala tá, ktorá je ponúkaná firmou UNIFARMA a.s. Baťová jednoznačne lobuje a brzdí procesy….

 

Bude štát konať?

 

 

Lokajský charakter je zárukou ochrany a ešte aj ocenení!

 

 

A tomuto naši progresívci aj v iných stranách pomáhajú. Stačí aby mal človek lokajský charakter a pomôže aj v iných stranách. Veď lokajských duší je ako maku. Ich zaujíma hypotéka, pracovná kariéra, vstup do KSČ medzi progresívcov a do progresívnej vlády.

A keď ju nemajú, tak sa to dá zasahovaním cez túto vládu a zastrašovaním poslancov v nej. 

 

 

Stačí zdiskreditovať Matoviča. Stačí zdiskreditovať Chmelára… Kto chcete byť na ich mieste?

 

 

Môžete tvrdiť, že za toto si môže Matovič sám. Ale že to nie je pravda, o tom svedčí, že vedia aj Chmelára! A ten si môže za to ako?

Alebo pochybujete o tom, že keby bol dnes premiérom Chmelár, tak by na tom nebol o nič lepšie? 

 

Ak si to myslíte, tak len preto, že v ceste im nestojí teraz Chmelár. Ale keby stál, aj naňho by si našli ako ho celkom znemožniť!

Dokázali by znemožniť úplne každého! Aj Trubana, aj Čaputovú! Aj oni by sa celkom ľahko dali znemožniť. Stačilo by rozmazávať, čo všetko sa pri nich nemá spomínať. Stačilo by to spomínať dennodenne a rozmazávať a urobiť si na nich mediálnu štvanicu a hneď by to šlo. Len si neviete predstaviť ako ľahko sa to dá, vyrobiť na každého nepohodlného, čo nemá lokajský charakter.

 

Lokajský charakter je zárukou ochrany a ešte aj ocenení!

Rozpráva o tom ešte aj Fico!

 

Pellegrini je seriózny len preto, že má lokajský charakter. Aj on by sa dal totálne znemožniť, keby sa dennodenne rozmazávali jeho kauzy a urobila sa naňho mediálna štvanica. Ale keďže má lokajský charakter, tak o jeho kauzách sa mlčí, nič sa nerozmazáva, to sa ani spomínať nemá, ani pripomínať. Keďže je ochotný slúžiť, tak má ochranu a reklamu v televízii, od moderátorov, od predvolebných prieskumov. Má ako lokaj reklamu na jeho serióznosť!

 

A preto sú naši najserióznejší politici seriózni priamo úmerne svojej lokajskej zapredanosti – Korčok, Klus, Čaputová, Pellegrini, všetko sú to veľmi seriózni ľudia, lebo novinári mlčia. Len im VYTVORILI obraz serióznosti.

 

To musí byť veľmi lákavé aj pre poslancov OĽaNO, aby boli nerušene chránení na svojich stoličkách. Ale nie ja som tvrdila, že sú to zväčša kresťania. Ale teraz môžu Slovensku ukázať, či má slovo kresťan aj nejaký význam. Podľa mňa doteraz nemal! Ale môžu ukázať, či má!

 

Ak táto vláda zlyha a tiež bude len lokajská, potom žiadne kresťanské strany do politiky už nepatria, keď má byť slovo kresťan len ako pojem pre kravatu. 

 

 

Chmelár 16.4.

 

TÁTO SPOLOČNOSŤ JE CHORÁ, POTREBUJEME VIAC ÚCTY A MENEJ UCTIEVANIA
.
„Liberálne médiá dnes píšu, že šéfke ŠÚKL Zuzane Baťovej priniesli ľudia kytice kvetov, aby jej vyjadrili svoju podporu. Jeden titulok dokonca hlása, že to bol pre ňu „šok“. Iste to bolo všetko veľmi spontánne a prirodzené, keďže tam bolo viac novinárov ako účastníkov a viac kamier ako kytíc…
Naozaj sa nechcem dotknúť osoby Zuzany Baťovej. Tlak, ktorý v týchto dňoch zažíva v práci i súkromí, je iste nepríjemný. Ak však odmietneme Matovičove urážky, neznamená to, že tým zmiznú legitímne otázky spojené s jej činnosťou a s niektorými jej rozhodnutiami. Je absolútne nepatričné, ak namiesto poctivej racionálne analýzy vytvárajú určité politické skupiny (nie náhodou sa tam pohybovali aktivistky PS) spolu so spriaznenými médiami kult jednej osoby. A je zvláštne, že sklon k týmto kultom majú práve liberáli, u ktorých by ste čakali racionálne sekulárne myslenie bez pseudonáboženských rituálov.
Priznám sa, že odjakživa som z duše neznášal umelo vytvorené kulty osobností. Mám odpor k takým prejavom bázne ako „slavobrána pre Jána a Martinu, ktorí nás spojili“, cez ktorú prechádzali ľudia na Pohode ako zhypnotizovaná sekta. Mám odpor k masovému trúchleniu typu All for Milan. Mám odpor k nekrotainmentu, aký sa bude odohrávať už zajtra pri pohrebe britského monarchu, s ktorým Slovenská republika nič nemá, ale naše televízie sa na tom všetkom chcú zúčastniť ako na forme mediálnej zábavy. A to už ani nehovorím o takých šialených excesoch ako bola rozprávka pre deti o princeznej Zuzane Čaputovej, o jej bájnom výlete na Sitno, na ktorom ju zbožne nasledovali jej stúpenci atď.
Je neuveriteľné, ako rýchlo sa necháme zviesť propagandou, doslova oblbnúť kultom osobnosti, o ktorej nič nevieme, ale na tom masovom mediálnom zážitku sa chceme zúčastniť. Je dôležité zdôrazniť, že toto nie je prejav prirodzenej úcty k človeku alebo obdiv k jeho práci. Je to zmanipulovaná estráda, ktorá sa pripravuje vždy s určitým väčšinou politickým zámerom. Treba mať na pamäti, že tí istí ľudia, ktorí vynášajú vybraných jednotlivcov do nebies, vedú nenávistné a štvavé kampane proti všetkým ostatným, ktorí nemajú rovnaký názor ako oni. Sú schopní nenávidieť tak zvrátene, že pri tom blednú závisťou aj klasickí extrémisti. Toto všetko nie sú prejavy demokratickej diskusie, ale psychotickej spoločnosti, v ktorej vládne to, čomu Milan Kundera hovorieva „diktatúra srdca“ – tam, kde hovorí srdce, je neslušné, aby rozum niečo namietal.
Toto všetko však môže zničiť našu slobodu. Spoločnosť, v ktorej sa znižuje tolerancia k pluralite názorov, v ktorej iný postoj nie je predmetom polemiky, ale kriminalizácie, v ktorej sa alternatívne riešenia škandalizujú alebo zavrávajú, smeruje buď k totalite alebo kultúrnemu rozvratu. To, čo dnes potrebujeme najviac, je návrat k praobyčajnej úcte človeka k človeku. Nepotrebujeme uctievanie jedných a zatracovanie druhých, ale viac porozumenia pre rôzne hodnotové východiská a životné skúsenosti, viac komunikácie a viac človečiny.“

https://www.facebook.com/ChmelarEduard/photos/a.328767897155109/4180286205336573/

 

 

Matovič 16.4.

 

„Z úcty ku každej skutočnej vedkyni, ktorá vie, že závery každého vedeckého skúmania majú byť za každej situácie postavené len a len na faktoch … a nie na politickej objednávke.
Vytrúbiť bez akýchkoľvek dôkazov do sveta, že v 40 krajinách je vakcína Sputnik V úplne iná a len nálepku na ampulke má rovnakú, dokáže len ten, komu vôbec nezáleží na dobrom mene slovenskej vedy vo svete.
Zakrývať si oči pred krivdou voči výrobcovi vakcíny a zbožťovať páchateľku tejto krivdy dokáže len ten, komu sú pravda, zdravie a životy ľudí úplne ukradnuté.“

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10221849382596206&set=a.10216351837281009

 

 

Tá kytica podľa mňa patrí vedcom po celom svete, nielen ženám vo vede a len lekárkam, ktorí v čase pandémie zachraňovali ľudské životy včasnou liečbou a nie svojich obchodov s vakcínami a liekmi a nerobili len lokajov geopolitike!

 

Osvedčili sa ako disidenti v čase zavádzania novej progresívnej totality a práve vedci a títo lekári! Verím, že aj tá následujúca raz skončí a aj o týchto disidentoch, čo zachraňovali ľudí, sa raz bude písať, spomínať ich mená a točiť filmy, že sa boli schopní totalite postaviť.

 

 

Voľakedy si ľudia potajme hrali Kryla a dnes počúvajú toto…

 

Angažovaná žurnalistika

 

Síce je to na inú tému z vnucovanej propagandy, ale stále rovnako to platí na angažovanú žurnalistiku a aj pani Baťovú a jej politickú angažovanosť!

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541410x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie