Založ si blog

Matovič ako Fantozii

Heger

 

Môže byť odborník, to ja neviem posúdiť v nejakej ekonomickej oblasti. Mne pripomína jedného podnikajúceho truľa, ktorý bol dobrák ale truľo, no dobrosrdečný. Podnikanie typu nejakých hrncov. Takže celospoločensky nebezpečný nebol.

 

Keď som pozerala jeho prvú tlačovku, tak som sa nasmiala, že to bolo ako komédia Fantozii, či to myslia vážne. Neviem to už zopakovať, ale behala som to do druhej izby hovoriť synovi, že akú hlúposť práve povedal a že je to doslova ako groteska. Ja neviem, čo vytýkali Matovičovi oproti Hegerovi. Podľa mňa je Matovič oveľa inteligentnejší než Heger. A podľa mňa Heger natrepal oveľa viac a doslova až infantilných hlúpostí, ale možno mu viac rozumeli. Hovorila som si počas celej tlačovky – To vážne?

 

Každú chvíľu spomína – Poznáte ma, viete, že ja…

 

A ja ho vôbec nepoznám a vôbec neviem čo a kde hovoril. Doteraz! Ako sa preceňuje, že ho niekto pozná. Ani ja ako ich volič.

Oceňujem uňho, že mu teda asi rozumejú alebo len jeho nepotrebujú tak odstrániť. A oceňujem uňho, že si mele svoje a nedá sa nachytať tak ako spontánne Matovič.

Predpokladám, že je to spoľahlivý otec rodiny, výkonný pešiak a myslím si, že človek bez rozletu.

Ale veď OĽaNO som nevolila proti Smeru ale proti progresívcom ako žuvačku na zalepenie stoličiek pre nich. Takže môže byť. Ako žuvačka obstojný.

Dúfam, že naňho nebude Matovič žiarliť, nemá na čo. Je to pešiak a nikdy nebude tak originálny, ako je Matovič. Ale to pochopia len liberáli so zmyslom pre úlety ľudskosti, progresívci nie, keď liberáli nie sú a len sa tak tvária.

 

Zdá sa, že sa vyfarbuje ako pešiak, ale nie Matovičov, ale tak lokajsky pešiak. Ešte môžme dúfať, že sa len pretvaruje, keď musí hlásiť koniny ako vazal.

Ale keď sa z neho vyfarbí len ďalší ratlík, tak žuvačka zlyhala.

Ale čo už v takom svete samých ratlíkov, kde im nosia ešte kytice?

 

 

Nepozerám komédie, teraz najradšej katastrofické filmy alebo skutočne príbehy o prežití niečoho ťažkého. Je to teraz veľmi poučné o tom, ako ľudia reagujú keď hrozí nebezpečenstvo, že ho popierajú do poslednej chvíle. Bude to asi tým, že zábavy mám dosť v práci, keďže nepracujem s dospelými ale s deťmi. Je možné, že keby som pracovala s dospelými, nutne potrebujem komédiu na oddych od zdegenerovanej dospelosti. Po katastrofických filmoch a na hrane života si poviem, že sme na tom ešte veľmi dobre a máme za čo byť vďační vo svojom živote.

Ale keď si pozriete túto ukážku z Fantozziho, pochopíte, že ako vidím Matoviča!

 

Matovič je v tejto scéne Fantozii. A je nám to podávané ako, že všetci sú normálni, len Fantozzi je blbec. Rovnaké s Matovičom, že všetci sú normálni, len Matovič je blbec, psychopat.

Ale veď sa pozrite na tú ukážku, že všetci sú tam zdegenerovaní a jediný normálny človek je tam práve Fantozzi!

Všimli ste si to, že normálne reagujúci človek na dnešný svet vždy vyzerá ako psychopat???

 

Presne takto vidím aj Matoviča. Všetci prikyvujú, vedia ako majú odpovedať, slúžia forme, prežitiu a nie obsahu a Fantozzi je neprispôsobivý, NEVIE. Je to smiešne tým, ako to nevie – vyhovieť tejto všeobecnej hlúposti o formálnych dojmoch serióznosti. Aj na Matovičovi sa takto nasmejem, ale ako na najnormálnejšom z nich!

 

Doslova sa smejem na tom, že normálne reakcie na tento svet a jeho požiadavky z každého z vás vyrobia psychopata a blázna!

 

 

Matovič na tlačovke – video!!!!!!!!!!!!!!!

 

Fantozzi NAJLEPSIA SCENA – u Cobrama

 

 

Samozrejme, dosaďte si tam politiku a nie šport! A politickú uvedomelosť!

A pôsobia ako zbor progresívcov!

Všetci sa stanú liberálmi alebo „aspoň jako“. Hlavne si nevedia predstaviť, čo ich čaká!

 

 

Náš bloger veľmi dobre zhrnul formálnu stránku slovenskej politiky, keď vynecháte jej celkom servilný a vazalský obsah a zameriate sa na formality politických lokajov.

Takto dobre to len z formálnej stránky nezhrnul ešte žiadny novinár:

 

Igor Matovič pôsobí v zahraničnej politike rovnako ako v domácej – spôsobuje chaos a nedôveru

 

„Ako minister financií bez schválenia zo strany vlády odletel rokovať do Moskvy o vakcíne Sputnik a následne aj do Maďarska. Nie je dôležitá téma týchto stretnutí, ale forma, ako sa pripravili a prebehli.  Opäť tak po matovičovsky – nevedel o tom minister zahraničných vecí a ani koaliční partneri a nový predseda vlády ju schválil na základe telefonátu svojho podpredsedu. To tu tiež ešte nebolo.“

 

A presne to vystihol – Nie je dôležitá téma žiadnych stretnutí, či sú to vazali, bábky, pandrláci, ale FORMA vazalských praktík, či všetci pandrláci postupovali podľa niečoho, čo vysoko vyzdvihujú, keďže obsah nemajú aký a ten je už len vazalský! Vo svete týchto darmožráčov, čo sa priživujú na životoch a smrti bežných ľudí, chlieb a hry je to, či si správne vykali, tykali, ktorého pandrláka mali pri sebe mať, aby aspoň pôsobili seriózne, hoci sú to zlodeji, mafiáni, vrahovia a podporovatelia vrahov, vojen a s kyticami pre vojenských štváčov.

 

Veľmi mi to pripomína školstvo, kde sa tiež oceňuje nie obsah ale vysoko stojí len forma – byrokratické pokyny! Ani v školstve nejde o žiaka, ale o štatistiky, tabuľky, výkazy, papiere, aliby a či ste to všetko odovzdali načas. Žiak ako obsah je na poslednom mieste. Tak to bude aj v zdravotníctve, že na konci je pacient, keď to lekári a zdravotné sestry prežijú, že im na obsah zostane minimálny čas. V politike už žiadny, lebo ten je už len vazalský. Takže pozor, k obsahu ani nesmie dôjsť! Na jeho rozbor len politickej angažovanosti podľa pokynov. 

 

 

Tak som sa zasmiala aj tomuto komentáru, že kolaboroval s ratlíkmi a chcel aj vojnových štváčov. Je to geniálne, že najhorší je ten, čo chce s nimi len kolaborovať ale k ratlíkom podľa neho nepatrí, keď chce s nimi len kolaborovať a tak isto nepatrí k vojnovým štváčom, len si ich chcel dať na kandidátku!

 

Ale tí ratlíci a vojnoví štváči sú už seriózni, lebo majú predpoklady pre fungovanie v exekutíve a majú na to vzdelanie a sú už psychicky zdraví! To im tiež pri nich bohato stačí, že sú zdraví! Spĺňajú totiž FORMÁLNE PREDPOKLADY pre prácu ratlíkov a vojnových štváčov celkom seriózne!

 

„Bol najhorší v tom, že nespĺňal ani len tie najelementárnejšie predpoklady pre fungovanie v exekutíve. Nemá vzdelanie a je vážne psychicky chorý. To bohato stačí. A dnes žne len to, čo sám zasial. Matovič celú svoju existenciu kolaboroval s ratlíkmi, dokonca si chcel na svoju kandidátku svojho času hodiť vojnových štváčov z Týždňa. Iba veľmi hlúpy človek môže chcieť niekoho takého za premiéra a brať ho vážne.“

 

A preto berú vážne a seriózne len ratlíkov a vojnových štváčov.

 

Doslova sa smejem na tom, že normálne reakcie na tento svet a jeho požiadavky z každého z vás vyrobia psychopata a blázna!

 

A preto rada počúvam Matoviča, vtedy to veľmi plasticky vidno!

 

 

💐

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5547018x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie