Založ si blog

Progresívci a ich progresívni novinári sú vedci?

Keď Matovič spomenul psychopatov, okamžite som to chápala tak, že geopoliticky angažovaných psychopatov proti vakcíne z geopolitických dôvodov. Tými psychopatmi sú ľudia čo bojujú proti vakcíne a len preto, že je z Ruska a celkom ignorujú, že aj táto vakcína zachraňuje životy!

 

Prečo sa psychopatmi cítili vedci a akí vedci, to mi je záhadou. Ozývajú sa takí vedci, o ktorých som nikdy nepočula, že tými psychopatmi sú oni a preto by sa im mal Matovič ospravedlniť. Ale kto sa tu ozýval proti Sputniku na sociálnych sieťach a v novinách? Zas len tí progresívni lokaji. Vieme, že Remišová im nahrávala, Kolíková, Sulík, Poliačik a ich klany a svorky po sociálnych sieťach, ktoré určujú spoločenskú mienku takýmto zastrašovaním, aby sa ľudia neopovážili chcieť Sputnik, inak nech idú za Ural! To písali vedci, že sa teraz pasujú za psychopatov? Veď som o tom písala článok a pastovala, kto sa kde takto ozýval a zastrašoval ľudí z geopolitických dôvodov a len kvôli propagande proti Rusku. Má sa im ospravedlniť, že sú psychopati? Veď sú, keď kvôli svojej propagande a geopolitike chcú brániť ľuďom v slobodnom očkovaní a nechať ich zomierať kvôli strelenej geopolitike. 

A oni sa kedy Matovičovi ospravedlnili, že všade po sieťach a vo svojich progresívnych novinách o ňom vypisujú, že je psychopat a magor? Už ani neviem, akú nadávku to presne použila šéfredaktorka SME, ale zostala som šokovaná, že noviny a mainstream sa môže takto vyjadrovať a potom sa čudovali, že ľudia nerešpektovali bezpečnostné pokyny, keď ich takto zhadzovali, že počúvajte ich od psychopata a magora.

 

A teraz si účelovo k tomu vyprovokovali vedcov, že to psychopati mali byť len vedci? To vedci toto vypisovali v novinách a viedli geopolitickú vojnu cez vakcíny? Poliačik je vedec? Rado Baťo je vedec? Kolíková je vedec? Sulík je vedec? Remišová je vedec? Tá svorka po sociálnych sieťach, čo začala čistú propagandu proti vakcíne, to je svorka vedcov?

To si len tieto progresívne svorky geopolitických papagájov vymysleli, že keď si nemôžu vynútiť ospravedlnenie voči sebe, tak nech sa ospravedlní vedcom!

Ale darmo sa za nich schovávate! 

 

 

Chmelár 12.4.

 

ŽIADAM ŠÉFKU ŠÚKL, ABY SA OSPRAVEDLNILA ZA SLOVÁ SVOJHO MANŽELA RADA BAŤA!
 
„Ak mi niečo dlhodobo naozaj prekáža na verejnom diskurze na Slovensku, tak je to jeho stádovitosť – neochota vnímať rôznorodé názory, rešpektovať rôzne uhly pohľadu a kultivovanou polemikou sa blížiť viac k pravde – a nahrádzanie všetkých týchto foriem demokratickej diskusie kampaňami, petíciami a nátlakovými vyhláseniami rôznych skupín (za bývalého režimu sa im hovorilo „kolektívy pracujúcich“). V tomto sme sa od čias Mečiara vôbec nezmenili. V týchto dňoch sú v trende zasa vyhlásenia na podporu ŠÚKL a výzvy na ospravedlnenie sa odborníkom. Zuzana Baťová má dokonca dostať vyznamenanie ako prejav úcty (sic!) a podporila ju aj prezidentka Čaputová. Už chýba len podpisovanie petícií vo fabrikách a verejné zhromaždenia na odsúdenie zradných ministrov…
Dôrazne odsudzujem všetky útoky na vedcov. Ale nevytvárajme dojem, že je tu kontradikcia medzi odborníkom a politikom – akoby politik nemohol byť odborník a akoby sa u odborníka vylučovalo politizovanie. Tvrdím, že ŠÚKL od začiatku vypuknutia kauzy Sputnik V celú vec neúmerne politizuje a v najbližších dňoch sa k tomu vyjadrím podrobnejšie. Nateraz sa však chcem spýtať: kde boli všetci tí, ktorí sú dnes pohoršení z nemiestnych vyjadrení politikov na adresu vedcov, keď Rado Baťo (ktorý bol ešte predtým, ako sa stal poradcom prezidenta republiky, známy ako hulvát) vulgárne a primitívne vynadal štátnej tajomníčke ministerstva zdravotníctva Jane Ježíkovej, ktorá ho veľmi pokojným, vecným a racionálnym spôsobom upozornila na nekompetentné bludy, ktoré šíril o ruskej vakcíne. Kde bolo vtedy ich rozhorčenie. Jana Ježíková je predsa tiež dlhoročná známa odborníčka v danej oblasti a navyše – je vôbec prípustné takto sa správať k žene? Ako je možné, že sa jej nikto z médií, vedeckých inštitúcií, ani politických kruhov nezastal? Prečo pani Baťová cíti potrebu ospravedlňovať sa v zahraničí za premiéra (z akého titulu, keď nie je ani členka vlády, ani politička?), ale necíti potrebu ospravedlniť sa za grobianstvo svojho muža? Je čas to napraviť, pretože ak o sebe tvrdí, že pristupuje k veci výsostne odborne, správanie jej muža nebolo ani odborné, ani slušné. A ospravedlniť sa za neho jej prináleží viac ako za premiéra.“

https://www.facebook.com/ChmelarEduard/photos/a.328767897155109/4168748319823695/

 

 

Ak sa k nim pridali vedci, k tej svorke, čo zastrašovala ľudí po sociálnych sieťach voči vakcíne a len preto, že je z Ruska, čo ja ich mená po sociálnych sieťach nepoznám, však vedcov je veľa, tak sú psychopati! 

 

A hlavne sa na tom podieľali médiá Denník N, ktorý začal geopolitickú vojnu proti vakcíne a to v čase pandémie! A novinári z Denníka N sú vedci? A oni dennodenne nenadávajú, komukoľvek chcú, do psychopatov? Ale im už nikto nemôže, lebo sú tu kasta progresívneho liberalizmu, ktorý bude určovať, koho majú odsúdiť, kto je vrah alebo čím sa máte alebo nemáte dať zaočkovať? Keď to robia, tak sú namyslení psychopati, ale určite nie vedci!

 

 

Prečo nemám rada progresívcov

 

 

Nie je to len preto, čo som čítala o zavádzaní progresívnych procesov na celom svete, ale verím tomu na základe osobných skúseností s nimi ako diskutovali pri obhajovaní svojej propagandy. 

 

Takéto zlé skúsenosti môžete mať s rôznymi skupinami. Najviac som takých bojov zvádzala s náboženskými fanatikmi, čo na mňa útočili, keď som kritizovala RKC. Ale to sa ma tak osobne nedotklo, lebo tých som si nikdy nevážila a nijako ma teda nesklamali. Ale liberálov som si vážila a kopala za nich na ich strane. A to už je niečo také, že to vás veľmi sklame, keď ste niekomu verili a nakoniec skončia ako demagógovia.

 

Bol to rok, ako spomína aj Daniš 2015, keď začala migračná kríza. Nepozdávalo sa mi, čo tvrdili a len som sa pýtala. A už aj to mazali, už aj otázky, už aj upozornenia na to, čo je nelogické atď. V podstate všetko, čo vtedy tvrdili, sa ukázalo ako klamstvo a preto už o tom nepíšu.

 

A vtedy som im ešte dosť verila, ich argumentom, ako tomu rozumejú, ako to nie je propaganda. Vedeli celú svoju inteligenciu využiť na dokazovanie štatistikami. No ťažké ich bolo preargumentovať s ich štatistikami a ako všetko iné sú len hoaxy. A teraz by vám už nič z toho netvrdili, lebo ukázalo sa, že to neboli hoaxy, že nemali pravdu, že zavádzali, že to bola len propaganda. 

 

A preto im už teraz neverím, keď úplne rovnako, rovnakým štýlom oblbujú zas v ďalších veciach. Predtým som sa ešte točila dokolečka kvôli ich argumentom. Ale už keď vidíte, že toto isté začína znova zas na novej téme pre ich propagandu, že presne takto ste to zažili, už viete, že len tárajú a ako si pri tom pomáhajú. 

 

Dnes by už nebola pravda, koľko diskusií som s nimi zviedla na tému, že neutekajú k nám len utečenci pred vojnou. To bola odo mňa neskutočná drzosť, že som sa opovážila písať, že by to mohli byť ekonomickí migranti. Ale boli to mesiace urážok, že som preto fašista. To sa nezabúda. Rovnako mesiace urážok za to, že si dovolím myslieť, že to nie sú len ženy a deti, ako dávali na fotkách. Potom tie diskusie zlikvidovali. Ľutujem, že som si ich neuložila, čo boli schopní vtedy písať a ako dôkazmi a štatistikami presviedčali ľudí, že polovica z nich je žien a detí a 90 % len utečencov pred vojnou. 

 

Nikdy im už po tých zážitkoch, čo trvali celé mesiace a roky, nebudem veriť. A najmä, keď vidím, že pri každej jednej novej propagande postupujú celkom rovnako. 

Teraz si rovno poviem, žiadne diskusie, že ešte mi odvedú pozornosť na nejaké ich štatistiky a podobne. Rovno do smetného koša, keď je to od nich rovnaké.

 

A na čom sa podieľajú teraz, že ešte aj na úmrtiach občanov a bojom proti včasnej liečbe a slobodnému očkovaniu, tak to je koniec, čo si o nich a ich lokajstve myslím.

Celý liberalizmus je už na nich len taký povlak ako lak na nechty.

 

Určite nemám rada náboženských fanatikov a tých celý život a ani primitívov, ale tieto skupiny ma nikdy tak nesklamali, lebo som od nich celkom nič neočakávala.

Zato očakávala som od liberálov, že budú liberálmi. A to je potom tak drastické sklamanie, že nimi nie sú, ako keď vás oklamú blízki ľudia. To by sa vás dotklo viac ako cudzí. A práve preto, že ste ich mali radi a verili ste im.

 

To, že ľudia nemajú radi liberálov a to ako vidia liberalizmus, to je ich vina, akú hanbu liberálom urobili a ako liberalizmus svojim pôsobením zdiskreditovali!

Keby boli skutočnými liberálmi, liberalizmus by dnes nikto nemohol nenávidieť. To je ich vina, že tieto hodnoty takto znevážili a že z liberalizmu vyrobili niečo tak odpudzujúce pre väčšinu ľudí. Oni najviac poškodili liberalizmus.

 

Keby som to mala k niečomu prirovnať, tak ako inkvizítori zdiskreditovali vieru alebo nejakí pedofili v RKC vieru v Boha a kresťanov. Podarilo sa im s liberalizmom presne to isté. Mohla som sa za takzvaných liberálov len hanbiť – ako teraz ľudia vidia liberalizmus!

A že to nie je len môj dojem, to vidíte na ich %, ktoré nemajú. To je ich výsledok. Keby boli skutočne liberálmi, tak mohli široko presadiť v spoločnosti hodnoty liberálov a nerobiť si z liberalizmu len nejakú svoju značku.

Ak sa pýtate, prečo máte tak málo %, tak preto, že ste liberalizmus zradili a nie ste liberáli! Skutoční liberáli by už dnes mali mať podľa mojich odhadov, čo mohli dosiahnuť – 30 % a zmeniť spoločnosť k lepšiemu!

 

A keď ste takto dopadli, musíte hlasy kradnúť voličom Smeru cez Hlas. Takto ste dopadli, že hlasy môžete len kradnúť a klamstvom a podvádzaním ľudí, že ich len ukradnete podvodom. No hanba, skutoční liberáli by tak nikdy neskončili!

 

Keď vám raz dôjde, že vás len využili, až vtedy vám môže byť jasné, ako ste poškodili liberalizmus.

 

 

 

Aj teraz sa zachovali rovnako, keď si na svoj geopolitický boj vybrali vakcínu!

 

 

 

 

.

„Současný kyjevský “buck-passing”, jak ukázala na příkladu korejského “buck-passing” 49/55 nedávná tchajwanská srovnávací studie, nelze tak snadno odvrátit, ani převrátit, jako mnichovský, protože o jeho průběhu rozhodují jen supervelmoci. „

16.03.2024

„Ale mini-mocnosti se z něj mohou pokusit vyvlíknout obětováním dostatečného množství spojeneckých pidi-zemí!“ Veľmi zaujímavý rozbor, na ktorý vás chcem upozorniť: Macronův plán – zopakovat 15.březen 1939! Profesionální historik Petr Fiala včera dokázal, že nerozumí ani historii! „Petr Fiala, profesionální historik, [...]

59 progresívnych politických aktivistov zo SME, 58 z Denníka N a 19 z Aktualít podpísali, že chcú mať svoju progresívnu RTVS slúžiacu jednej politickej strane, kde o jedinej progresívnej pravde nebudú s nikým iným diskutovať!

15.03.2024

A vraj je to vyjadrenie novinárov! Dohromady je ich 137 SME + Denník N + Aktuality A ešte zohnali 76 z iných, že sú to akože novinári a nie politickí aktivisti presadzujúci u nás jedinú politickú stranu Progresívne Slovensko za stratu veta a zapojenie sa do tretej svetovej! Nikto tam nie je napríklad z Pravdy alebo z bulváru. Asi bulvárni sa nechcú zapojiť do tretej [...]

Niektorí ľudia teraz popierajú mierové dohovory v Istanbule, že Ukrajina nechcela vojnu, dokonca ani Zelenskyj!

14.03.2024

„Ukrajina sa napríklad zriekla členstva v NATO.“ „Mal som dojem, že sa nič nemohlo stať, pretože o všetkom ostatnom sa rozhodovalo vo Washingtone,“ uviedol Schröder pre Berliner Zeitung.“ – Tak bola Ukrajina slobodná od USA! „Niektoré štáty NATO chceli pokračovanie konfliktu na Ukrajine, aby oslabili Rusko.“ „Len mesiac po [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,462
Celková čítanosť: 5509853x
Priemerná čítanosť článkov: 3769x

Autor blogu

Kategórie