Založ si blog

Prezidentka chce udeliť cenu za boj proti ruskej vakcíne

Dnes Naď na tlačovke povedal, že verí, že zvíťazí zdravý rozum v hrozbe vojny Američanov s Ruskom. A to ja si vôbec nemyslím, že ukrajinskí oligarchovia a americkí oligarchovia majú zdravý rozum a myslím si o nich presný opak, že zdravý rozum nemajú a je im celkom jedno, koľkých svojich občanov obetujú vo vojnách. Zaujíma ich to asi len, ako by to pôsobilo vo voľbách aby sa udržali pri moci. Čo sa preto bude diať na Ukrajine, ma preto absolútne nezaujíma, keď si tam občania týchto oligarchov zvolili, čo tým na životoch neohrozujú len ich, ale aj nás a ešte nás by do toho chceli zatiahnuť, ešte aj občanov iných štátov, aby sme za ich oligarchické ciele zomierali.

 

My už presne od progresívcov vieme, čo majú ľudia v prípade vojny robiť a máte to takto už dávno publikované a opakované v médiách, čo presne majú ľudia robiť, keď si oligarchovia rozohrajú niekde vojnu – Máte utekať, lebo všade na celej planéte ste doma!

 

A planéta je dosť veľká pre vojnových utečencov a všade vás musia prijať ako vojnových utečencov a poskytnúť vám sociálnu pomoc, zabezpečiť ubytovanie, prácu a kurzy, aby ste sa adaptovali. Takže aj Slováci presne vedia, čo majú v prípade vojenských konfliktov oligarchov robiť – utekať. A keby tam začala vojna, tak dúfam, že už konečne do toho zatiahnu aj americké územie a neplánujú sa ostreľovať v našej obývačke. Dúfam, že tentokrát to už bude americká obývačka, ako sa im to tam doma bude páčiť, v ich obývačke, aby sme nemuseli utekať aj my do Nemecka, hoci nás tam aj pekne budú vítať. Lebo verte, že keď sa budú mlátiť u nich, tiež si takých nabudúce nezvolia. 

 

Mne sa tento nápad progresívcov náhodou veľmi páči, lebo toto majú z liberalizmu celkom správne, že všade na celej planéte ste doma, keď im tam nechcete zavádzať ľudskú nerovnoprávnosť. Máte byť hrdí na celú planétu! Voľakedy bol taký konzervatívny prežitok, že nejaké územie by ste mali brániť lebo nejakí papaláši vám povedali, že toto je vaša krajina a iná už nie je vaša, aby sa im mal kto v tej obývačke mlátiť. A toto je skutočne progresívne, že čerta je vás po nich, keď ste všade doma! Vy nemáte brániť ani územie, o ktorom vám tvrdia, že len toto je vaše, nieto ešte iné! Takže, kto by mal brániť Ukrajinu, keď nemá ani Slovensko? A vidíte, toto už v Afrike chápu a my stále nie!

 

 

 

Dnes, keď som sa dozvedela, že prezidentka chce udeliť cenu za boj proti ruskej vakcíne, pripomenulo mi to ocenenie jednej učiteľky, ktorá by deťom odsekávala ruky, keď si ich zastrčia do vrecka. Takýto mala slovník, ale aj že Rómov by dala do plynu a ministerstvo ju ocenilo, nie terajšie, to za Smeru. No ale to vtedy ministerstvo nevedelo, že koho. Teraz to tá prezidentka vie, že koho a za čo. 

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549308x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie