Založ si blog

Vydýchla som si, že táto vláda bude pokračovať

Bola by som veľmi rada, keby si všetci v strane SaS spomenuli, ako ich vždy novinári SME a Denníka N zhadzovali a my, čo sme ich bránili, nás volali „svedkovia Sulíkovi.“

Novinári týchto denníkov SaS len zneužívali a štvali proti Matovičovi a OĽaNO, aby si ako predtým Most a Sieť pretláčali progresívcov s Hlasom.

 

Ako voliča tejto koalície ma nezaujímalo, čo o Sulíkovi povravel Matovič, že je zodpovedný za nejaké obete, keď každý súdny človek dnes už vie, že za obete môžu naši odborníci lekári, čo nič o včasnej liečbe nepočuli! Tieto obete na životoch sú výsledkom zatajovania včasnej liečby a nie politikov, ktorí boli tiež odborníkmi klamaní, že žiadna taká liečba neexistuje!

 

Rozoštvávanie medzi politikmi novinármi SME a Denníka N by mali politici vládnej koalície ignorovať a uvedomiť si, že to nerobia v záujme ľudí, ale len a len v záujme pretláčania svojich strán PS a Hlasu, ako to robia na objednávku od oligarchov v pozadí.

 

Ja som vždy mala rada Sulíka a stranu SaS, pokiaľ týchto progresívcov nepočúvali. To, že sa nechali nachytať na ich rozoštvávanie, som prijala s veľkou nevôľou.

Drvivá väčšina Slovenska si neželá progresívnu vládu PS-Hlas-SaS! Nechceme žiť v novej totalite, ktorú by títo politici a ich lokaji v Hlase priniesli.

 

Dúfam, že v budúcnosti budú obaja, aj Sulík, aj Matovič ignorovať ich rozoštvávanie od novinárov, na ktorom budú celkom určite pokračovať v prospech svojich strán, ktorým slúžia. 

 

 

Nenechajte politický osud Slovenska v rukách týchto novinárov, neslúžia Slovensku, ale svojim špecifickým záujmom, prečo chcú zlikvidovať túto vládu!

 

 

O politickom osude Slovenska by nemali rozhodovať novinári, ale voliči!  Ale vieme, že dnes títo novinári rozhodujú aj o povalení vlád a súdnych procesoch manipulovaním verejnej mienky.

 

 

 

 

Nesúhlasím s Chmelárom:

 

„Existuje ešte jedna možnosť, ako to zvrátiť. Ale to by musela byť v Prezidentskom paláci zrelá politická osobnosť štátnického charakteru, ktorá túto frašku neprijme a začne diktovať vlastné podmienky v súlade s očakávaním verejnosti. Neverím, že toľko odvahy a autonómie Zuzana Čaputová v sebe má. A tak to všetko zostáva na nás, milí priatelia a priateľky, občania a občianky, ľud Slovenskej republiky, od ktorého podľa ústavy pochádza všetka moc v štáte: podpíšte petíciu za referendum o predčasných voľbách. Vládu im zrekonštruujeme my. A tentoraz poriadne.

 

 

 

Chmelár absolútne ignoruje, že po predčasných voľbách by nastúpila do vlády len progresívna koalícia, ako si ju už teraz oligarchovia cez Hlas pretláčajú!

Udržiavať ľudí v omyle, že tentokrát by to vyhrala iná maličká strana, je od Chmelára čisté zavádzanie a klamanie občanov! 

Keď to tak raz bude, ukáže sa to už v predvolebných prieskumoch!

 

On si môže snívať o neexistujúcej strane a o tom, čo by on ako prezident urobil, ale ani keby bol prezident, tak by takú stranu nestvoril bez podpory ľudí, ktorej ľudia nijako nepomohli a nemajú o ňu žiadny záujem, len o zradný a podvodný Hlas!

 

A pokiaľ to tak bude, je jeho nereálne snívanie len zavádzaním a klamaním občanov, že by sa niečo po predčasných voľbách zmenilo. Zmenilo, ale len k horšiemu!

Progresívna koalícia nebude nič lepšie, len mnohokrát horšie!

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5542154x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie