Založ si blog

Ľudia, čo sa dožadujú trestného stíhania, keď niekto lieči ivermektínom

Tento bloger sa dožaduje toho, aby boli trestne stíhaní ľudia, čo dovezú ivermektín, lebo tento liek je podľa neho veľmi nebezpečný!

 

A tak isto sa dožaduje toho, aby boli trestne stíhaní lekári, ktorí by liečili ivermektínom a nevedeli preukázať odkiaľ ho majú.

 

Peter Cvik bloger na Denníku N:

 

„Dokonca išiel tak ďaleko, že sa z neho stal aj odborník na virológiu, keď vyhlásil, že „Tento liek by mal byť práve v ambulanciách obvodných lekárov a nie v nemocniciach, ako plánuje vláda,“ povedal vtedy“doktor“ Becík. Kam sa hrabú rôzni vedci a odborníci na virológiu z celého sveta, keď my máme na Slovensku takúto kapacitu v ich odbore? Možno najlepší virológ v strednej Európe a priľahlých okresoch Becík však začína mať problém. Nitrianska župa ho vyzvala aby vysvetlil, akým spôsobom sa dostal k lieku Ivermectin, ktorý v obci začala pacientom podávať obvodná lekárka. Tu už začína fabulovať práve o spomínanom „dare“od rodákov. Ak sa začne pre neho prípad komplikovať stavím sa, že vyhlási, že darcovia si neželajú byť menovaní… Do problémov(a nie malých)zatiahol aj spomínanú obvodnú lekárku, ktorá bude tiež špecializovaným úradom vyvetlovať, z akého dôvodu a ktorým pacientom naordinovala onú zázračnú medicínu. Vysvetlovať bude každý jeden prípad zvlášť… A záver môže trebárs mať formu odbobratia licencie pani doktorke. Najmä po včerajšku, keď Európska lieková agentúra jednoznačne odmietla používanie Ivermectínu na liečbu Covid.

Takže vedátor z Dvorov siaha na Nobelovu a ak aj nie, aspoň na anti Nobelovu cenu. Tá sa udeľuje za hlúpe, často až somárske výskumy v jednotlivých vedeckých oboroch…
A na záver zdravica : Hochštaplerom a medicínskym šmejdom zdar, tým vo funkciách starostov nevynímajúc!“
.
.
.
.
.
Tento človek vie o liečbe ivermektínom tak biedne málo, že si myslí, že liečba ivermektínom nie je na Slovensku povolená a primátor Žiaru nad Hronom by mal byť podľa neho za šarlatánstvo tiež trestne stíhaný, keď mesto preplatí náklady na jeho dovoz.
 
Za čias havárie Černobylu by tento človek a jemu podobní, ktorí si jeho boj proti včasnej liečbe na sociálnych sieťach zdieľajú, bojoval proti opatreniam v Černobyle, že sa nebezpečne politicky preceňuje táto havária a tým by pomáhal politbyru tutlať trestuhodné zlyhania odborníkov, o ktorých sa potom točili filmy a dozvedel celý svet.
Po rokoch ich vždy voláme užitoční blbci, ktorí zapríčinili toľko obetí a len kvôli svojej loajálnosti k v tej dobe „správnym ľuďom“.
.
.
.
.
.
 
„A hoci je na Slovensku legálne dovezený a našim Ministerstvom zdravotníctva odsúhlasený pre terapeutické použitie, v krajine je ho podľa Antala nedostatok.“
Peter Antal – Primátor Žiaru nad Hronom:

IVERMEKTÍN DOSTUPNÝ V NAŠOM MESTE

„Voláte mi, píšete, pýtate sa, či je to pravda… Áno, zabezpečili sme dostupnosť Ivermektínu v Žiari nad Hronom a ja verím, že aj vďaka tomu potlačíme pandémiu a bude nám v nemocnici umierať oveľa menej pacientov. Ivermektín budú svojim pacientom s pozitívnym testom na COVID-19 a príznakmi, predpisovať priamo ich všeobecní lekári, keďže je už na ambulantnú liečbu povolený ministerstvom zdravotníctva. Pre okres Žiar nad Hronom je zabezpečených dostatok kusov. Každý, kto tento liek bude potrebovať a chcieť užívať, sa k nemu dostane tak, že mu ho obvodný lekár predpíše. Liek si potom vyzdvihne v lekárni v Žiari nad Hronom.“

 

„Liek s ivermektínom využívaný na liečbu ochorenia COVID-19 už v rámci okresu dostalo 11 praktických lekárov pre dospelých, ktorí ho budú podľa vlastného uváženia predpisovať pacientom. Pretože poisťovne nepreplácajú dovoz lieku, ktorý zabezpečilo mesto, náklady preplatí samospráva.“

https://www.ta3.com/clanok/1205210/primator-vypocul-verejnost-zabezpecil-ivermektin-na-niekolko-tyzdnov.html
 

 

Mesík 28.3.

 

Počet štúdií o liečbe covidu pomocou ivermectinu stúpol na 77, z toho 38 už prešlo peer review procesom. 26.3. bola uverejnená aj japonská retrospektívna štúdia autorov Tanioka – Kaga, ktorí spracovali chorobnosť (morbidity) a úmrtnosť (mortality) v 31 krajinách Afriky, kde sa komunitne (masovo) používa IVM na liečbu onchocerciázy (riečnej slepoty) v porovnaní s 22 krajinami Afriky, kde sa IVM komunitne nepoužíva.

Výsledky analýzy sú v tabuľke: v 31 krajinách, kde sa IVM komunitne používa je stredná úmrtnosť na milión obyvateľov o 88,2% nižšia ako v skupine 22 krajín, kde sa nepoužíva.
Rozdiely v morbidite aj mortalite sú vysoko signifikantné.
Celkovo ide o spracovanie údajov od populácie asi 1,35 miliardy ľudí (asi 1 miliarda v IVM skupine a cca 350 miliónov ľudí v skupine bez komunitného IVM). Pritom ale aj v Egypte, s vyše 100 miliónmi obyvateľov najľudnatejšej krajine z 22 „bez IVM“ je ivermectin všeobecne dostupný pre obyvateľstvo a to za pár desiatok centov.

 

https://www.facebook.com/photo?fbid=10222313834928747&set=a.10209443570900190

 

Mesík 27.3.

 

„Zomieranie, vakcinácie… a ivermectin:
Graf zachytáva vývoj úmrtnosti na milión obyvateľov v dvoch aktuálne vysoko vakcinovaných krajinách a u ich výrazne menej vakcinovaných susedov/pandantov.
Chile je momentálne tretia krajina na svete v % obyvateľov, ktorí dostali aspoň jednu vakcínu proti covidu – včera to bolo 33,3%.
Susedná Argentína má zaočkovaných 6,3% – pätinu. V Južnej Afrike ležiacej v podobných zemepisných šírkach ako Chile a Argentína, dostalo aspoň jednu dávku vakcíny len 0,4% obyvateľov – niečo viac ako stotina oproti Chile.
Napriek len zlomku preočkovaného obyvateľstva zomiera v posledných dňoch a týždňoch v Argentíne aj v J. Afrike podstatne menej ľudí, ako v Chile. V J. Afrike ich pritom ešte v januári zomieralo podstatne viac a úmrtnosť prudko klesla len v posledných týždňoch. Bez očkovania.
Prečo to je tak?
Bližšie doma: Maďarsko je dnes s 19,4% ľudí čo dostali aspoň jednu dávku vakcíny 7. najzaočkovanejšia krajina na svete. Počet denne umierajúcich napriek tomu trhá rekordy. Slovensko s 11,3% zaočkovanými jednou dávkou (4.7% dvomi) patrí k európskemu priemeru. Napriek tomu, po dlhej remdesivirovej „liečbe“ s extrémnym zomieraním, v posledných dňoch denný počet mŕtvych strmo klesá.
Čo spája Južnú Afriku, Argentínu a Slovensko? Napríklad relatívna dostupnosť pašovaného (J. Afrika, Slovensko – nie všetok Matovičovi colníci dokázali zrekvirovať) alebo legálneho (Argentína – v niektorých provinciách aj aktívna profylaxia) ivermectinu.
O tom, či budú aj Slováci zomierať v takých počtoch ako Juhoafričania či Argentínci rozhodne dostupnosť ivermectinu v nasledujúcich dňoch a týždňoch!
Nezabúdajte, že IVM je efektívnejší ako súčasť profylaxie aj liečby podľa protokolov I-MASK, treba ho užívať s jedlom alebo po jedle a nečakať s jeho nasadením až dovtedy, keď sa začínate dusiť, lebo ste v provinčnom denníku čítali aký je hrozne toxický.“
https://www.facebook.com/photo?fbid=10222308639038853&set=a.10209443570900190
.
.
.
.
.
Za čias havárie Černobylu by tento človek a jemu podobní, ktorí si jeho boj proti včasnej liečbe na sociálnych sieťach zdieľajú, bojoval proti opatreniam v Černobyle, že sa nebezpečne politicky preceňuje táto havária a tým by pomáhal politbyru tutlať trestuhodné zlyhania odborníkov, o ktorých sa potom točili filmy a dozvedel celý svet.
Po rokoch ich vždy voláme užitoční blbci, ktorí zapríčinili toľko obetí a len kvôli svojej loajálnosti k v tej dobe „správnym ľuďom“.
.
.
.
.
.
.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Na Slovensku od začiatku roka evidujú 390 prípadov čierneho kašľa

19.04.2024 12:21, aktualizované: 14:00

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541015x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie