Založ si blog

Pri moci sú vždy len masy ľudí!

Nie malá hŕstka niekde v parlamente alebo za parlamentom, ale masy ľudí a to, čo ich zaujíma!

 

Ak ich zaujímajú hlúposti, vysielajú im v televízii hlúposti, lebo hlúpe masy ľudí to chcú sledovať. Napríklad my sme zahodili televízor. Tvoríme tri domácnosti a ani v jednej nemáme televízor. Keby ľudia nemali záujem sledovať hlúposti, no nemali by to komu vysielať a jednoducho by krachli! Žijú zo sprostých divákov a toho, čo chcú sledovať. A hlavne z toho, že sa tým ľuďom páči pri televízii rozčuľovať. Podporujú len rozčuľovanie sa ľudí, lebo pri tom pekne vyfučia.

 

Masám stačí niečo chcieť a majú to. Napríklad nechceli plošné testovanie, tak skončilo. Chceli 8 -tisícové svadby, len 25 000 ľudí, tak mali a mohli sa nakaziť. Nechceli nosiť rúška, tak polovica nenosí, nemá ich kto kontrolovať. Chceli otvorené školy, tak boli otvorené aj v čiernych okresoch. Chceli mať psychopata, ktorý jeden za celú EÚ môže, tak ho majú. Chceli sa rozčuľovať a len rozčuľovať, tak im to divadlo všetky médiá a tlačovky poskytli. Nezaujíma ich včasná liečba, tak to im nevadí, že o nej nikde na tlačovkách a v médiách nie je. Určujú si, čo je, svojim záujmom.

 

Kto im zakazuje hovoriť o včasnej liečbe a pýtať sa na včasnú liečbu? No nikto!

Začne tlačovka, kto dáva otázky ku včasnej liečbe? Nikto! Potom nemusí nikto k tomu odpovedať!

Pozrú na petície, tam nič, len že chcú na želanie mocných progresívnu vládu! Tak ju budú mať a pracuje sa na tom. Vedia to využiť.

 

Ja nesledujem, čo si hovorí Čaputová. Nič o včasnej liečbe, tak načo by som to čítala? Alebo počúvala tlačovky o ničom? Ak viete otázku a nikde o nej nie je, načo to počúvate a sledujete? Veď vy ste skočili na to, že nič nebudú riešiť. Nemusíte počúvať ani opozíciu, keď nič nerieši a tiež je o tom ticho. Môžete si dokola opakovať svoju otázku – kedy budete rozoberať včasnú liečbu? Nebudete? Dovidenia, potom ma to nezaujíma! Nebudete mať podporu. Nebudete mať sledovanosť, nebudete mať podpisy. Všetci sú závislí od más, od veľkého počtu ľudí, čo chcete, o čo ste prejavili záujem!

 

 

Sledujem ľudí, ktorí hovoria o včasnej liečbe. Ktorí rozoberajú včasnú liečbu a všetky problémy okolo toho. Robte to tak aj vy a im venujte svoju pozornosť a to odporúčajte aj iným. 

 

 

Nezaoberajte sa tým, čo je odvádzanie pozornosti od podstaty v ktorej vás klamú. Zaoberajte sa len tým podstatným, ako znížiť počty nakazených behom pár dní, ako ich vyliečiť a poslať do práce. 

 

Keby sme to robili všetci, nebude núdzový stav celkom automaticky a nebudú obmedzenia celkom automaticky.

Chceš vládnuť? A čo v tom robíš, kde to rozoberáte? Čo ste pre to urobili? Nič, nikde? Idem ďalej, nevenujem vašim ničneriešiacim myšlienkam na odvádzanie pozornosti svoj čas. Tak sa vytvára masový nátlak na riešenie! Nie voľbami. Každé voľby vám budú zbytočné, pokiaľ sa to nenaučíte!

Musíte sa naučiť vytvárať konštruktívny tlak. A vy určovať, čo sa bude riešiť, nie oni vám, že počúvajte nás. Vy musíte vedieť, čo je podstatné a prečo to chcete.

 

 

 

Chcú nás zničiť, lebo im smrdíme a zavadziame v ceste. Zlodejom, progresívcom, aj pani z paláca.“

 

 

Až dnes som prečítala ten list za OĽaNO. A presne to isté si myslím aj ja, že OĽaNO im vadilo okamžite po voľbách, lebo obsadilo miesta, ktoré boli draho zaplatené v predvolebných prieskumoch pre progresívnu vládu. Od dňa volieb pracovali na ich diskreditácii a odstránení, k čomu len využili pandémiu a aj to, že všetci politici boli oklamaní, že žiadna včasná liečba neexistuje! 

Pokiaľ sa ľudia nenaučili voliť malé strany a OĽaNO bola jediná možnosť, ako im obsadiť kúpené stoličky pred nosom, tak ste tam ako figúrky správne, lebo každý jeden z vás vyjadruje – OBSADENÉ!

Ale zostávate len ničnehovoriacimi figúrkami, pokiaľ nehovoríte o včasnej liečbe a záchrane životov ľudí a ekonomiky.

 

Baránek na vás prezradil, že ste sa v OĽaNO hádali, či sa tej včasnej liečbe ivermektínom dá veriť alebo nedá a boli ste tak pol na pol. Polovica sa hádala, že dá sa tomu veriť a druhá polka, ktorú viedol nejaký pán nad 50, že nedá!

A ten, čo zastával stranu, že dá, povedal Baránekovi toto: A keď to skončilo, pribehol za mnou ten predstaviteľ tých, že nedá, čo má nad 50 a len súkromne mi povedal, že ako starší a viac ohrozený a poza chrbát všetkých, ktorých burcoval proti liečbe ivermektínom, už súkromne by si ho chcel pre seba zohnať, keby dačo.

Takže, oľanovci, toto je aj vaša morálka – tých, čo ste proti, že aj vaša trúba v tom pánovi, neviem ktorý pán nad 50 to je, sa chce farizejsky ale len osobne liečiť ivermektínom, keby dačo. Ide vám to dokopy s vašou vraj kresťanskou morálkou? Majú byť kresťania takí farizeji? Možno tuším, ktorý pán to bude, ale rovno som aj zabudla jeho meno, lebo kto by si mená farizejov, tajtrlíkov a pudlíkov pamätal? No máte ich tam tiež! Aj celá socialistická spoločnosť bola nimi prelezená. Baránek to prirovnal práve k dobe socializmu, keď navonok vystupovali proti viere a súkromne potajme chodili do kostola a potajomky dávali svoje deti krstiť.

A v tejto dobe sa potajomky budú liečiť ivermektínom, ale navonok budú brániť liečbe iných ľudí! Čiže seba a svojich blízkych zachránim, ale iných ako kresťan za OĽaNO obetujem a budem spolupracovať na zabíjaní ľudí. To len keby vás naozaj zaujímalo, či skončíte v pekle.

 

 

Vladimír Šnídl za Denník N:

 

 

Zástanca ivermektínu Török: Ak ho niekto považuje za alternatívu k očkovaniu, tak šíri úplný blud

 

„Ak niekto dáva ivermektín do protikladu k očkovaniu, tak je to úplný blud,“ hovorí Török, ktorý je emeritným prednostom Kliniky anestéziológie a intenzívnej medicíny vo Východoslovenskom ústave srdcových chorôb (VÚSCH).

 

Ivermektín je jedno z liečiv, ktoré v komplexe celej tej farmakoterapie vedie k tomu, že sa výsledky u pacientov zlepšujú. Pokiaľ hovorím konkrétne o našich pacientoch, ktorých máme na ventilátore, tak im podávame aj vysokodávkovaný celaskon, vysokodávkovaný vitamín D a ďalšie vitamíny. Pokiaľ je to potrebné, tak podávame aj antibiotiká alebo antikoagulanciá proti zrážaniu krvi. Do toho, samozrejme, je potrebné pripočítať aj zinok, selén a ďalšie drobné prvky, no a v neposlednom rade ivermektín. Takže hovorím, že ivermektín v kombinácii so všetkými tými látkami do určitej miery blokuje množenie vírusu v bunke, čo už potvrdili aj viaceré dostupné štúdie.

 

Niektoré Marikove veci sme rozvinuli ešte pred tromi rokmi, keď o covide nikto nechyroval. Už vtedy sme pri iných ochoreniach aplikovali jeho metódy vysokodávkovaného celaskonu. Neskôr po rozsiahlych analýzach začali aj s ivermektínom. K farmakoterapeutickej liečbe covidu majú v súčasnosti už viac než tridsať publikácií, z toho sedemnásť prešlo aj oponentúrou.

 

A tieto štúdie dokazujú, že iveremektín ako súčasť liečby, má svoj zmysel. Poviem vám to ešte inak. Úmrtnosť ťažko chorých pacientov na covidovú pneumóniu sa pohybuje rádovo od štyridsať do sedemdesiat percent, možno aj viac. V našom Východoslovenskom ústave srdcových a cievnych chorôb je to do dvadsať percent. S ivermektínom sme začali pracovať veľmi skoro, už pred pár mesiacmi. Žiadali si ho na vlastné riziko sami pacienti či ich príbuzní. Tak sme ho začali pridávať k liečbe. A čo je zaujímavé? Na iných pracoviskách strávi pacient na ventilátore dvanásť až dvadsaťjeden dní. U nás dokážeme pacienta odpojiť po siedmich dňoch.

 

No a spojením týchto dvoch faktorov, farmakoterapie a viachladinových ventilácií, sme došli k tomu, že máme úmrtnosť pod dvadsať percent. V niektorých týždňoch sa dokonca dostaneme pod desať percent. Pritom v susedných nemocniciach bola tá úmrtnosť oveľa, oveľa vyššia.

 

Pokiaľ pacient dostáva mix rôznych liečiv a navyše ho napojíte na špeciálny ventilátor, ako viete, že práve ivermektín má efekt?

Takto. Keď v decembri začali covidoví pacienti behať aj po našich oddeleniach, tak sa nakazili aj lekári a sestry. V januári si zadovážili ivermektín, ktorý brali, a znovu opakujem, ako súčasť komplexnej liečby. Na piaty deň boli negatívni. Kdežto tí, čo ivermektín nebrali, boli doma dva až tri týždne.

V tomto prípade hovoríme o akej vzorke?

To bola vzorka desať ľudí, pomerne malá vzorka. Pri tejto vzorke sa však efekt ivermektínu spolu s celaskonom, zinkom, selénom, vitamínmi a tak ďalej jasne prejavil. Tí, ktorí ivermektín nebrali, boli chorí podstatne dlhšie. To nás presvedčilo, že Korry a Marik zo skupiny FLCCC asi hovoria pravdu, a síce, že ten ivermektín je jeden z pomerne dôležitých faktorov.

Európska lieková agentúra ho vyslovene neodporúča ako liek na covid.

Neodporúča, ale nezakazuje. Druhá vec je, že každý štát v oblasti zdravotníctva koná po svojom. A keďže pán bývalý minister Krajčí bol taký láskavý a podpísal výnimku pre použitie ivermektínu na obdobie pol roka, tak nám ho umožnil podávať. A to aj plánujeme robiť. Keď porovnám pracoviská, ktoré ešte pred dvoma mesiacmi ivermektín nepodávali a teraz ho podávajú ako súčasť komplexnej liečby, tak ich mortalita je dnes podstatne nižšia.

 

Niektorí kritici namietajú, že pokiaľ budeme robiť závery na základe anekdotických príbehov bez riadnych klinických štúdií, že to je návrat do medicíny 19. storočia. Čo by ste na to povedali?

Poviem len jedno: až dosiahnete u seba úmrtnosť pätnásť až dvadsať percent, tak potom príďte. A vysvetlite nám, ako dobre ste liečili. Jednoducho: tam, kde sa používa farmakoterapia po vzore Marik – Kory plus primeraná umelá ventilácia, tam pacienti prežívajú.

 

 

Mali ste od kolegov nejaké ohlasy na ten rozhovor pre Zem a vek?

Väčšine kolegov je to „lautr“ jedno. Niektorí kolegovia, ktorí sú, povedal by som, až premotivovane pravicoví, mi zavolali, že prečo som sa fotil s Rostasom. Tak som sa ich pýtal, či si prečítali aj rozhovor. A hovorili, že rozhovor je dobrý. Takže pokiaľ som v tom rozhovore nepovedal nič protidemokratické alebo konšpiračné, čo odo mňa chcú? Aby ma niekto kritizoval, že sa odfotím s Putinom alebo Bidenom, podľa toho, ktorá strana sa na to pozerá, to teda pardon. Zatiaľ sme stále v demokratickej krajine.“

(krátené)

 

 

 

Ale tento novinár a tým Denník N klame o Blahovi, že ten je proti očkovaniu!

 

Ukážte mi, kde je tu proti očkovaniu, čo uvádzajú ako dôkaz!

 

 

„A v kontexte úmrtí na vakcíny je úplne najlepšie, ako sa tu straší vedľajšími účinkami iverkmektínu. Pri očkovaní prižmúrime obe očká, keď nám umierajú ľudia, no pri experimentálnej liečbe sa ideme tváriť, že humánny ivermektín je vstupenka do pekla.“

https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2899872823584611

 

 

Dožadovať sa informácii o očkovaní neznamená byť proti očkovaniu a to by mali novinári vedieť! A zvlášť v Denníku N, keď tohto novinára ponúkajú školám na prednášky o kritickom myslení! A sám nevie, že ľudia majú na informácie o očkovaní právo a dokonca to aj podpisujú, že boli informovaní!

To neznamená, že keď sa dožadujú svojho práva na informácie, tak sú proti očkovaniu. To je naopak tvrdé zavádzanie a potom neviem, o čom chce tento novinár, čo manipuluje skutočnosť, ešte školiť iných o kritickom myslení.

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5553357x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie