Založ si blog

Jednotlivé strany a ich účinnosť boja o záchranu ľudí a ekonomiky

Hlas:

pre seba:

Bojuje o svoju politickú kariéru a zdroje. Keby mali progresívci dosť svojich hlasov, tak by odpísali nielen Smer ale aj Hlas, lebo by ich nepotrebovali a mali dosť svojich hlasov. Ale keďže progresívci majú veľmi málo hlasov na prelezenie do parlamentu, potrebujú hlasy a zobrať ich tam, kde sú. Preto sa odtrhol Hlas od Smeru, aby sa progresívci nemuseli hanbiť, že chcú spolupracovať so Smerom, lebo už sa to nebude volať Smer, keď ukradnú týmto podvodom hlasy voličom Smeru. Teda ľuďom, ktorí doteraz volili Smer a ľavicu. Preto im má Hlas dodať vaše hlasy pre ich progresívcov a na progresívnu koalíciu. A keďže toto robia na zahraničné sponzorovanie, tak majú za sebou najmocnejších mecenášov. Vaše hlasy a ich plány im majú priniesť moc. A členom Hlasu perspektívnu politickú kariéru!

 

pre vás:

Okradnutie vás o vaše hlasy!

 

 

PS:

pre seba:

Miesto týchto bojujú ich novinári, takže týmto stačí čakať, kedy sa to ich denníkom podarí, že im pripravia predčasné voľby a zmanipulujú svojich čitateľov na podporu tejto budúcej progresívnej koalície. Hlasy, ktoré nemajú, im prinesie Pellegrini a Hlas. Vedia, že ich Pellegrini bude poslúchať, lebo všetci v Hlase vedia, že politickú kariéru budú mať zabezpečenú len vtedy, keď budú týchto progresívnych mecenášov v pozadí poslúchať.

 

pre vás:

Nedovolia sprísnenie interupcií. Budú sa starať o rôzne menšiny a ich práva. Zabezpečia, aby ste si rozumeli s migrantmi. Postarajú sa o vašu výchovu v dospelosti tým, že všetko nevhodné pre vás scenzúrujú. A budú vás veľmi aktívne chrániť pred Ruskom aj vojenskými základňami. Taktiež pred ruskými vakcínami a včasnou liečbou, aby vám neublížili hnačky.

 

 

Za ľudí:

pre seba:

Budú sa starať, kde sa zaradiť ako súčasť novej progresívnej kariéry. Okrem toho opakovať všetko politicky uvedomelé, aby sa mohli pridať k progresívnej koalícii.

 

pre vás:

Na vás už pri tom vôbec nebudú mať čas!

 

 

SaS:

pre seba:

Za odmenu, že povalia vládu ich priberú do progresívnej koalície a budú sa smieť na nej podieľať. Najviac popracujú na tom, že nepovalili vládu a museli ísť do progresívnej koalície so Smerom, lebo sa už nevolá Smer.

 

pre vás:

Nedovolia sprísnenie interupcií. Postarajú sa o to, aby celok nepôsobil, že tu chce dovážať migrantov. A tiež vás budú aktívne chrániť pred Ruskom aj vojenskými základňami. Taktiež pred ruskými vakcínami a budú tolerovať vaše hnačky po ivermektíne.

 

 

Smer:

pre seba:

Budú sa zachraňovať pred trestným stíhaním.

 

pre vás:

Keby sa ešte niekedy dostali do vlády, naozaj vám pomôžu, ale už ich do vlády nepustia. Blaha to myslí úprimne, ale ľudia si miesto neho vyberú Barabáša s jamkami v lícach. 

 

 

iné malé straničky:

pre seba:

Zaoberajú sa bojom medzi stranami a špekulovaním nad svojou príležitosťou. Tým sú tak pohltení, že nerobia nič konštruktívne pre ľudí, aby bojovali za včasnú liečbu. Väčšinou sa zaoberajú len rozoberaním hádok medzi jednotlivými politikmi, čo je absolútne nekonštruktívne.

 

pre vás:

Naozaj by aj pre vás niečo urobili, lebo toto nie sú zapredanci, ale vy sami si ich nezvolíte!

A neklamte sa, že tentokrát si už nejaké malé strany zvolíte! Mohli ste to ukázať aj v posledných voľbách a miesto toho ste sa z nich smiali, že kam sa hrabú na väčšie a schopnejšie. Nikto ich nedostane do parlamentu ani teraz. A aj keby ste sa tu po sociálnych sieťach všetci dohodli, že ich budete voliť, NEDOHODNETE SA ktorú!

A väčšina obyvateľov Slovenska ich voliť nebude, lebo väčšina občanov nemá na politiku čas a bude si vyberať podľa sympatií posledné dva týždne a vyberú si sympatickejšieho Barabáša podľa svojho gusta.

 

 

 

OĽaNO:

pre seba:

Zaoberajú sa svojim prežitím.

 

pre vás:

Urobia to, o čo ráčite bojovať, aby prežili! Keď o nič, nesplnia vám to. Keď o 8 tisícové svadby, splnia vám to! Keď o ivermektín, splnia vám to!

 

 

 

50krát a stále poprvé

 

 

Ráno sa zobudíš a keď tam nemáš premiéra akého chceš a ministrov akých chceš, tak ideš zbierať podpisy na petíciu!

 

 

 

Keď teraz čítam diskusie SME, tak vidím, že tam ich čitatelia celkom podľahli dojmu, že keď sa mi vláda nepáči, lebo som ju nevolil, poďme tú vládu strhnúť z ulice, lebo ja som ju nevolil a ja ju nechcem!

 

A teraz mi povedzte, v ktorej krajine vláda vyhovuje všetkým? Však voľby sú o tom, že vládu tvoria tí, ktorým dali ľudia najviac hlasov, čo nie je ani polovica občanov!

Vždy bude v každej krajine väčšina občanov nespokojná a je to dôvod na to, aby každého polroka sme sa dožadovali nových volieb, lebo mojich ste vy ostatní nezvolili!?

 

Tak ja napríklad nechcem vládu v ktorej bude PS – Hlas – SaS – Za ľudí! A je nás takých veľa a viac než ostatných, čo takú koalíciu chcete!

 

Takže, keď si ju zvolíte a takúto zostavu nejakú z týchto strán urobia, rovno začnime všade demonštrovať a spisovať petície, že my ostatní takú vládu nechceme!!!

 

No skúste si ju zvoliť a okamžite začneme tretíkrát pracovať na zvrhnutí už tretej vlády z ulice a nebudeme ju rešpektovať! Ich premiéra nechceme. Nechcem žiadnych ministrov od nich, nebudeme ich rešpektovať a každý deň riešiť – kto je z nich smiešny psychopat, kto nemal kedy kravatu. No odteraz sa začnem zaujímať aj ja, že ako sa kto obliekol, ako vystupoval, či sa vulgárne nevyjadril, či sa nepomýlil, či neurobil nejakú chybu a bude čo rozoberať pri každej! Prečo by sme my ostatní mali chcieť premiéra, ktorého sme presne my nevolili a mali ho rešpektovať? Smerákom sa páčiť nebudú, ani ostatným sa páčiť nebudú! Každý z nás chce niekoho iného za premiéra a preto budeme vždy už mesiac po voľbách vykrikovať, že tohto sme nevolili! Ty si ho volil? Ja nie! Ani ty si ho nevolil? Tak dolu s ním, každý z nás chce svojho!

 

Presne k tomuto nás progresívni novinári vychovali, že komu sa premiér nesplní, má plné právo požadovať, aby taká vláda vypadla a skončila a chceme nové voľby! Chceme svojich! Ja chcem svojho, aj sused chce svojho. A keďže tam ani štyria susedia nemáme svojho, tak sa vždy zhodneme na tom, že pre nás je to neschopák, čo tam nemá čo robiť!!

 

Takže, už teraz zvolte niekoho iného a nie z týchto strán, lebo sa veľmi mnohí zhodneme, že z týchto strán nechceme ani premiéra, ani žiadnych ministrov! A rovno zbierame podpisy na ďalšie voľby. Dúfam, že vám je jasné, že týmto nejaké štvorročné volebné obdobie skončilo! Lebo potom po pol roku sa zas vám nebude páčiť, koho chceme my a zas vy budete zbierať podpisy a nerešpektovať ďalších našich, čo sa ani našim susedom nebudú páčiť. A po ďalšom polroku zas my ostatní nebudeme spokojní a zas každý pre niekoho iného. Nebolo by lepšie skrátiť volebné obdobie na polroka a aby sme ušetrili na voľbách, urobiť to len elektronickým hlasovaním? Či bojíte sa, že by sa striedali každý mesiac? Je to možné, lebo x ľudí tam svojho nebude mať celý mesiac!

 

Napríklad, ja už budem vždy nespokojná, lebo ja tam chcem mať Chmelára. A preto, keď mi ho nezvolíte alebo sa mu váš náhradník nevyrovná, ja neuznávam žiadneho iného! Žiadny iný tam nemá čo hľadať! Opováži sa ešte niekto odo mňa chcieť, aby som rešpektovala ako premiéra alebo ministrov niekoho, koho som tam nevolila! A verte, že takých ľudí veľa a väčšinu nájdem, čo tam nemajú svojho, ktorého volili! A dúfam, že nám svojich nebudete vnucovať, ako že tam môžu byť, keď sú neschopní a preto ich nechceme!

 

 

Aký má byť premiér s ktorým budeme súhlasiť:

 

Musí pôsobiť seriózne ako Chmelár. Musí byť aj oblečený seriózne ako Chmelár. Musí aj rozprávať seriózne ako Chmelár.

Nesmie byť zo žiadnej z hore spomenutých strán! Musí aktívne bojovať za slovenské záujmy a nie americké! Nesmie sa pokúšať o zbytočné zbrojenie alebo americké základne! Nesmie nikomu vnucovať migrantov! A nesmie nikomu vnucovať cenzúru! A nemusí byť liberál, ale musí mať zmysel pre slobodu ako Chmelár!

 

Ak takého nájdete, potom môžeme mať premiéra. A takého chcem aj prezidenta, inak som nespokojná a iného neuznávam! A ministri, keďže sú tiež dôležití, musia byť takí istí! Takže vidíte, že len Chmelár by nestačil, ale musíte nájsť ďalších rovnakých. Prípadne sa môžu podobať na Blahu. S tým by moji susedia súhlasili a potom nemusíme zbierať podpisy na zvrhnutie vašej neschopnej vlády, ktorá takých politikov nemá! 

 

 

Vlastne som len včera pochopila, že ja vôbec nemusím byť skromná a môžem všetkým vašim politikom chodiť trúbiť pred dom, keď to nesplnia!

Ale chvalabohu, že teraz to už po každých voľbách pochopíme už za mesiac, že stačí náš politický sen, trúba a podpisové hárky.

 

 

 

Vymeňte ich všetkých za Chmelára alebo podobných! Potom budem takú vládu rešpektovať!

 

 

 

 

Karel Kryl Od Čadce k Dunaju

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550759x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie