Založ si blog

Zrazeninám po očkovaní chcú zabrániť, ale až vtedy, keď vzniknú!

Takto EMA neobchoduje s vakcínami:

 

Akože za vakcíny nič nemá a ešte menej nemá z ivermektínu a keby sa ľudia vyliečili.

 

„To znamená, že AstraZeneca má infraštruktúru potrebnú na to, aby sa stala lídrom na trhu. Ak sa vyriešia problémy s vakcínami spoločnosti AstraZeneca, produkt by mohol priniesť miliardové príjmy.*“

 

 

Nemeckí vedci považujú zrazeniny po očkovaní za obrannú reakciu tela

 

„Ide o typickú reakciu pri hojení rán.

GREIFSWALD. Nemeckí vedci z Greifswaldskej univerzity údajne zistili príčinu vzniku krvných zrazenín v mozgu, ktoré sa objavili u niektorých ľudí zaočkovaných proti koronavírusu vakcínou od firmy AstraZeneca.

Táto očkovacia látka podľa nich spúšťa u niektorých ľudí v organizme obrannú reakciu, typickú pri hojení rán. Informovali o tom v piatok týždenník Focus a stanica NDR.

Zaktivizovaná tvorba krvných doštičiek

že po podaní očkovacej látky sa u niektorých spustil mechanizmus, ktorý aktivuje tvorbu krvných doštičiek, čo sa zvyčajne deje iba pri hojení krvácajúcej rany. To môže následne viesť k vytvoreniu zrazenín v mozgu.

a priamo v článku odkaz na článok: EMA dospela k záveru: Vakcína AstraZeneca je bezpečná, riziko zrazenín nezvyšuje

 

Na výskume spolupracovali vedci z Greifswaldu s Inštitútom Paula Ehrlicha, ktorý je v Nemecku zodpovedný za schvaľovanie a kontrolu očkovacích látok, ako aj s lekármi z Rakúska.

Európska agentúra pre lieky (EMA) vo štvrtok oznámila, že vakcína od firmy AstraZeneca nesúvisí s celkovým zvýšeným rizikom vzniku krvných zrazenín jej výhody prevažujú nad rizikami.

Viacero európskych krajín následne oznámilo, že obnoví očkovanie touto vakcínou, ktoré pre správy o výskyte krvných zrazenín u viacerých zaočkovaných osôb v priebehu tohto a minulého týždňa pozastavili.

 

Látka proti krvným zrazeninám

Keďže je možné spomínaný mechanizmus jednoznačne identifikovať, bolo by podľa vedcov možné vyvinúť účinnú látku, ktorá by vzniku zrazenín zabránila.

Nebude ju však možné podávať preventívne, ale až vtedy, keď krvné zrazeniny vzniknú.“

 

z komentárov:

 

 

„Je to naozaj vazny problem, ak 2 na sebe nezavisle timy z Europy (jeden z EU) povie, ze nasli suvislost medzi krvnym ockovanim a zrazeninami a EMA tvrdi opak. A to nie je prvy rozpor. EMA napr. odporucala tuto vakcinu vsetkym, zatial co mnohi europski narodni regulatori dali maximalny vekovy limit. To je dalsi rozpor.
Parkrat som tu cital nazory, ze co je to 10 ci 20 ludi oproti zachrane milionov. Lenze preco by aj ti 20ti mali zbytocne zomriet, ak naozaj existuje kontraindikacia, kedy AstraZeneca nepodavat ?
Tak ako navrhnuju ti Nemci, treba najst suvislost, u koho sa mozu tieto troby vyskytnut a takychto ludi vybrat spod ockovania AZ a dat im nieco menej agresivne. Ja som cital nedavno nazor ceskeho vedca, ze je potvrdene, ze ludska imunita reaguje agresivnejsie na AZ ako na ine vakciny. Koniec koncov, kolko ludi ma po AZ teploty nad 38 ? Povedal by som, ze je to minimalne 10 a viac percent. A ak tato agresivna reakcia moze sposobit aj zrazeniny, je treba s tym nieco robit, a nie hrat mrtveho chrobaka.“

„EMA povedala, že nemá dôkaz o tom…a hneď aj dodala, že ďalej skúma…
ďalej dodala, že výhody prevažujú nad rizikami, čo z globálneho pohľadu je pravda –
ale v prípade dotknutých bohužiaľ nie je…“

 

„Cynik by povedal, ze dalej skuma. Ockovanim…“

 

„Ale potom to tým ľuďom povedzte, že po vakcinácii môžu zomrieť, nech si zvážia mieru rizika, aj vzhľadom na vek…“

 

EMA je v konflikte záujmov, lebo Astru schválila, a tým je ohrozená jej reputácia, nepochopiteľná bola argumentácia štatistickým výskytom, pritom išlo o konkrétnych ľudí, či poruchu zrážanlivosti krvi mohla u nich vyvolať vakcína…“

 

„Nespolieham na EMA, čo vidno podľa jej prístupu ku včasnej liečbe. Zaočkovať sa dám len Sputnikom a preto by ho mal niekto strážiť, aby nám z neho niekto nevyrobil Novičok. Nedôverujem ani ŠUKL, keď tam pracuje pani Baťová, ktorej manžel v tejto otázke nie je normálny. Je to podľa mňa psychopat schopný všetkého.

Radi hľadáte psychopatov a ja vidím psychopata v ňom.“

 

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549811x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie