Založ si blog

Takto sa robí veda so sponzormi Gilead! (vyrába remdesivir)

Prefotená komunikácia s lekárom, ako odmietajú predpisovať ivermektín zo zásady:

 

https://lubo343.blog.pravda.sk/2021/03/08/ivermectin/

 

 

Myslím si, že lekári sa medzi sebou poznajú a vedia odporučiť lekárov aj v iných mestách, ktorí sú ochotní liečiť koronavírus aj inak než len paralenom alebo zápal pľúc po telefóne. A myslím si, že hľadať takého lekára až keď budete mať pozitívny výsledok v rukách je už neskoro, lebo vám ide o čas a včasnú pomoc!

Takže by ste sa teraz mali zaujímať o takých lekárov a prejsť k nim pokiaľ ste ešte zdraví a viete ich nájsť bez časovej tiesne. 

 

Budú zrejme preťažení, keď liečia a preto im nevypisujte litánie, len stručne im napíšte – Som zdravý, momentálne vás nijako nechcem zaťažovať, len pre prípad nakazenia koronavírusom hľadám lekára, ktorý by mi bol ochotný poskytnúť včasnú liečbu, ktorú iní lekári zo zásady odmietajú predpisovať. Mohol by som byť váš pacient?

 

Predpokladám, že lekári radi privítajú množstvo zdravých pacientov, ktorí ich nebudú zbytočne zaťažovať, len v prípade keď im ide v pandémii o život.

Nechajte lekárom, ktorí odmietajú včasnú liečbu, nech im zostanú pacienti, čo ju ani nepotrebujú, lebo im veria. Tiež to majú na vlastnú zodpovednosť, že im paralen a telefón bude stačiť.

 

A myslím si, že by ministerstvo zdravotníctva mohlo informatívne zistiť, koľko lekárov je ochotných poskytovať včasnú liečbu aj inak než po telefóne a bez čakania na byrokratické štúdie a zverejniť sieť lekárov, ktorí poskytujú včasnú liečbu aj ivermektínom, lebo nakazený človek a keď mu ide o život, nemá čas obvolávať sieť štandardných lekárov s liečbou po telefóne a akútne potrebuje pomoc, nielen paralen, ktorý už určite doma má a na to nepotrebuje lekára a ani pokyn, že pri zhoršení má volať sanitku.

 

Zverejnite sieť lekárov, ktorí liečia a podávajú aj včasnú liečbu!

 

Taktiež ministerstvu zdravotníctva a našej vláde odporúčam evidovať počty pacientov, ktorých lekári z covidu včasnou pomocou vyliečili a tým ušetrili nášmu zdravotníctvu a ekonomike vysoké náklady na liečbu už ťažkých stavov. Im dávajte príplatky za každého vyliečeného pacienta vo včasnom štádiu, lebo nielen zachráňujú životy, ale aj stav nášho preťaženého zdravotníctva a tým aj našu ekonomiku s následkami lockdownov.

 

 

Myslím si, že na pomoc týmto lekárom by sme mohli prispieť aj ako pacienti, bude to lepšie zúžitkované na záchranu životov ako len úplatky v zdravotníctve.

Pacienti si určite radi zaplatia práve týchto lekárov aby mali adekvátne platy k svojej práci a neodišli nám do zahraničia, lebo práve takých na Slovensku najviac potrebujeme.

 

Podpor svojho lekára, ktorý podáva aj včasnú liečbu aj finančne na záchranu životov aj iných!

 

Nepotrebujú náš potlesk, potrebujú adekvátne finančné ohodnotenie svojej práce a našu pomoc!

 

Tým by som ako vláda zaplatila rekreáciu na Maledivy, keď pandémia skončí, lebo tejto vláde a zdravotníctvu ušetria najviac a najviac pomáhajú preťaženým nemocniciam a primárom, aby neboli vysilení a v koncoch.

 

Ohodnoťme si svojich lekárov, aby nám neodišli, kde si ich budú vedieť viac oceniť!

Umožnite pacientom si ich včasnú liečbu počas pandémie aj zaplatiť pre tých, ktorí by takú včasnú liečbu chceli podporiť. Napríklad podnikatelia, ktorí rozumejú tomu, že tým zachraňujú aj našu ekonomiku a prežitie aj ich služieb!

 

 

Týmto vyjadrujem vďaku všetkým lekárom, ktorí nie sú len lekári ale doslova odvážni bojovníci vo svojej odbornej profesii s byrokraciou a zlyhávajúcim ľudským rozmerom.

 

V nich skutočne žije ten až rozprávkový pojem, ktorý ešte malé deti vidia, že lekár, to je najväčší záchranca života, prečo sa niektoré deti chcú lekármi stať.

 

 

 

Ale svet v čase dospelosti:

 

 

Takto sa robí veda so sponzormi Gilead! (vyrába remdesivir)

 

 

Voľakedy tak verili farárom, ako dnes veria vedcom!

To neznamená, že nemáte vedcom veriť alebo že nemáte veriť farárom. Ale by ste si toto prirovnanie k autoritám pripomínať, aby vás to neprekvapilo ako ich zneužívanie napríklad detí.

 

A takto môžete veriť tým odborným lekárskym časopisom, ktoré si to nevšimli ako pápež!

Tiež ľudia neverili, že by to RKC mohla tutlať!

 

 

Kolumbijskou studii o ivermektinu sponzorovali výrobci vakcín proti covidu-19

 

Studii kolumbijských vědců z města Cali, která měla vědecky popsat vliv ivermektinu na léčení mírného průběhu nemoci covid-19, sponzorovali významní světoví výrobci nebo potenciální výrobci vakcín proti covidu-19 Janssen (Johnson and Johnson), Sanofi/Pasteur a GlaxoSmithKline. Vyplývá to z textu povinného přiznání možného střetu zájmů autorů studie, které je součástí závěrečné zprávy, publikované americkým lékařským serverem JAMA.

 

V závěrečné zprávě se uvádí, že studie měla neomezený grant od kolumbijského Centra pro studie dětské infektologie a rovněž dostala sponzorské dary od zmíněných výrobců vakcín. Kromě toho obdrželi tři vědci v průběhu studie výrobců vakcín jak osobní sponzorské dotace, tak i přímé poplatky. Jejich účel ani výše ve studii uvedena není.

Vedoucí projektu dr. Eduardo López-Medina přiznal osobní sponzorské dotace od firem Sanofi Pasteur, GlaxoSmithKline a Janssen a přímé poplatky od firmy Sanofi Pasteur, tytéž firmy poskytly osobní dotaci a přímé poplatky dr. Pio Lópezovi.

Dr. Oňate přiznal osobní dotace mimo rámec této studie od firmy Janssen a přímé poplatky od firem Merck Sharp and Dome a firmy Gilead (vyrábí lék na covid-19 remdesivir).

 

Samu studii i její závěr ještě v den, kdy byla publikována na internetu, podrobil v ČR  zkoumání např. primář Michal Rezek z nemocnice u sv. Anny v Brně.

 

Ve svém podrobném vyjádření, zaslaném náměstkovi ministra zdravotnictví prof. Vladimíru Černému, ministru zdravotnictví Janu Blatnému, premiéru Andreji Babišovi a dalším, píše: „Studie nedokazuje nic o účinnosti léku, protože byla zjednodušeně podána aktivní léčba mladým (median věku 36), neobézním (median BMI 26), zdravým (jen 20 procent lidí mělo komorbiditu, a to většinou jen jednu) lidem, u kterých jsou sice ve vyšších počtech sepsány všechny příznaky před randomizací, ale kterým prakticky už nic vážného nebylo v době zahájení léčby.“

„Po zahájení léčby mělo měřitelný symptom – febrilie jen necelých 10 procent pacientů a zhoršení potíží nastalo jen u 2 procent pacientů, zemřel pouze 1 pacient na placebu. U takové minimálně rizikové populace se jen velmi těžko dá hodnotit efektivita jakéhokoliv léku. Je patrné, že již více než 50 procent pacientů nemělo žádné limitace druhý den po zahájení léčby,“ uvedl Rezek.

 

Studii lze použít jako dobrý argument pro uvolnění do ambulantní péče.
primář Michal Rezek z nemocnice u sv. Anny v Brně

Dále primář pokračoval: „Takže podle mě nejpříznivější opravdu je, že nikdo na studijní léčbě nezemřel a při tom užívali relativně vysokou dávku léku, která je dnes spíše doporučována hospitalizovaným pacientům.“

„Obecně stanovit jako primární cíl léčebné studie ústup subjektivních symptomů stanovených při telefonických vizitách je hodně diskutabilní endpoint. V léčebné skupině ivermektinem bylo po 11 dnech od randomizace 92 procent bez symptomů či limitace v denních aktivitách a nikdo nezemřel po celou dobu …. Tak nevím, zda lze vůbec dosáhnout nějakého lepšího výsledku?“ položil řečnickou otázku Rezek.

„Takže za mě lze studii použít jako dobrý argument pro uvolnění do ambulantní péče,“ uzavřel primář.

 

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/kolumbijskou-studii-o-ivermektinu-sponzorovali-vyrobci-vakcin-proti-covidu-19-40353187

 

Jak si slovenští občané vybojovali ivermektin

https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/jak-si-slovensti-obcane-vybojovali-ivermektin-40352134

 

„Nově se tak ukazuje, že v dubnu možná čeká ČR totální lockdown a uzavření podniků a závodů, píšou nám do redakce lékaři. A přitom celé ministerstvo zdravotnictví vede válku proti léku Ivermectin, který čeští lékaři načerno nakupují pro české nemocnice na Slovensku a v Polsku, ale pouze tajně a jenom tak, aby se to nedozvědělo ministerstvo, protože o Janu Blatném je podle lékařů známo, že tento lék ze srdce nenávidí a nesnáší. Tomu odpovídají i jeho výroky na toto téma.“

 

 

Niekto im v tom musí na Slovensku pomáhať, aby aj oni mohli zachraňovať svojich pacientov. V 21.storočí a tajne, aby sa to ich ministerstvo zdravotníctva nedozvedelo, že úspešne liečia! Asi tam majú takého ministra zdravotníctva, ako my máme na Slovensku ministra školstva, ktorý využíva právomoc nad školami, aby zvýšil na Slovensku nákazu, privodil kolaps nemocníc, ktoré už nemajú kde dávať pacientov a len preto, aby padla vláda! 

Tak vám poviem, keby bol len farár, toľko detí nestihne zneužiť, koľko môže využiť na pád vlády!

 

 

Ktovie, aký má plán?

 

Najprv že bojuje proti liečbe a odrazu má plán? Pod tlakom lekárov alebo pod tlakom vedcov?

Aby to nedopadlo ako s tou Kolumbijskou štúdiou! V každom prípade by si na ten jeho plán mali posvietiť, lebo zainteresovaných „vedcov“ je príliš veľa!

 

Blatný: Máme plán na léčbu dvou tisíc pacientů ivermektinem

 

„Ministerstvo má připravený jasný protokol, který vznikl ve spolupráci s pneumologickou společností a se společností praktických lékařů a který je navržen pro zhruba dva tisíce pacientů a na jehož základě bude lék postupně uvolňován,“ řekl v neděli ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) v Otázkách Václava Moravce České televize.

 

Ve skutečnosti se takové dramatické vedlejší účinky dosud v lékařské praxi neprokázaly, hlavně proto, že k nim může teoreticky docházet až při stonásobném předávkování. Není záznam, že by někdo někdy na světě tak velké předávkování zkusil. Odpovídá to snědení asi dvaceti tub pasty s ivermektinem pro koně naráz.

 

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/blatny-mame-plan-na-lecbu-dvou-tisic-pacientu-ivermektinem-40353200

 

 

To som si vydýchla, doraziť pacientov ivermektínom, ako nepomáha, teda neplánujú! Bude to skôr o neškodnosti, ako si sponzoroval Gilead a výrobcovia vakcín.

 

 

 

Veľa prirovnaní sa dá nájsť – rečniaci mediálni odborníci, vedci, lekári, byrokrati, obete!

 

 

 

 

 

 

 

Keby sa chcel Matovič vzoprieť, dopadne takto a horšie než pri Sputniku!

 

Vládna kríza prostredníctvom médií a novinárov – fungujú ako škreti:

 

 

 

 

 

Matovič nám nevládne, ale Saruman v podobe vedcov a odborníkov! Sme v modernej dobe, už to nie sú kňazi, pápeži ale vedci!

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5547258x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie