Založ si blog

Chceme covid balíčky ako iné zaostalé krajiny a aspoň jedného odborníka!

„Dostanete COVID-19 symptómy, normálne prídete do lekárne, kúpite si tento kit a celý jeho obsah podľa pribaleného letáku skonzumejete. Neriešite žiadny recept, žiadnu byrokraciu. S veľmi vysokou pravdepodobnosťou sa vyliečite.

Tento liekový set obsahuje: Ivermectin 6mg, ASA 100mg, Ibuprofen 400mg, Antigripal, Azithromycin 500mg, Omeprazol 20mg

 

K tomu vám v rámci tejto ceny dajú ešte multivitamíny vrátane zinku. A môžete si tiež kúpiť dávku vitamínu D3 v dvoch tabletách v celkovej dávke 100 000 UI. To sa odporúča na začiatku ochorenia si dať deň-dva za sebou zvýšenú dávku – teda 50 000IU a potom pokračovať po 5 000IU podľa Marikovho protolu, známeho aj ako I-MASK.

 

“Priznám sa, že fakt nechápem, prečo takéto hotové kity za 6 eur nedistribuujú všetky lekárne vo všetkých slovenských mestách. Kvôli tomu, že najúčinnejšie látky tohto kitu (Azithromycin a Ivermectin) voľne nekúpite a vyžadujú byrokratický recept od lekára, ktorý vám aj tak nepomôže, lebo tieto lieky nie sú k dispozícii, tak na Slovensku umierajú tisíce ľudí!!!”

 

Indické balíčky obsahujú okrem rúšok, respirátorov, dezinfekčných potrieb aj Ivermektín, Doxycyklín, vitamín C po 500mg 2x denne, multivitamíny a vitamín D3, ktorý treba si dať v množstve 60 000IU prvý a druhý deň na začiatku liečby. Tieto balíčky, ktoré predávajú alebo poskytujú poistencom nemocnice v Indii obsahujú dokonca aj oxymeter a teplomer. Chudobným boli v Indii distribuované tabletky Ivermektínu z kioskov, ako vidieť na ďalšej fotografii.“

 

A nasledujú fotografie:

 

„Na snímke covid set Bolívia“

 

„Na snímke India covid balíček“

 

https://www.hlavnespravy.sk/taketo-covid-balicky-s-ivermektinom-a-vitaminom-d3-distribuuju-v-zaostalom-svete-bez-lockdownov/2445320

 

 

A teraz sa pozrite na SME, že čo riešia tam!

 

Tam riešia záhadu, že prečo v ich hlavnom meste Dillí, ktoré má 19 miliónov ľudí, mali tento týždeň len 0 úmrtí na covid!!!

 

KOMENTÁR BENA CUNNINGHAMA

Indi boj s hnusobou dávajú

https://komentare.sme.sk/c/22601958/indi-boj-s-hnusobou-davaju.html

 

No čím to bude? Otvoreným oknom, ako píše jeden čitateľ s už vymytým mozgom našimi odborníkmi, čo o žiadnej liečbe po nákaze nikdy nepočuli?

 

„A nebude tento „zázrak“ spôsobený najmä tým, že v Indii covid jednoducho liečia?“ – pýta sa iný.

 

„Tak urcite, vsade inde covid neliečia, len v Indii.“ – možno mu odpovedá niektorý náš odborník a myslí tým remdesivir alebo kyslík ako Jarčuška, ktorý vyhlásil, keď si pred sebou zhromaždil ľudí, čo ho poslúchajú, že na Slovensku je základom liečby KYSLÍK !!!

 

Aj to už keď sa budete dusiť!

Jarčuška naživo o tom, že základom liečby je kyslík – aj s jeho videom!

https://malinova.blog.pravda.sk/2021/02/06/jarcuska-nazivo-o-tom-ze-zakladom-liecby-je-kyslik/

 

Asi v polke, má to 20 minút, kde spoločne vysvetľujú ľuďom, aká je nebezpečná situácia a preto školy otvoria, ale radia rodičom, aby nedali deti do škôl:

https://www.facebook.com/watch/live/?v=127072805947233&ref=watch_permalink

 

 

Povedzte mi, čo sú toto za odborníci, ktorí nikdy ako ani v Bolívii, ani v Indii nikdy nepočuli o včasnej liečbe po nákaze alebo o prevencii proti nákaze a len o umývaní rúk, testovaní a lockdownoch! Čo je toto za krajinu, kde ťava, čo spravuje miliardy, nevie, že vakcína nie je liek a hlavný odborník vlády si myslí, že základom pomoci nakazeným je kyslík, keď už bude modrať? A kde vedcov odborníkov zaujímajú len lieky za 2 100 eur a ked ich zakážu, ďalej na nich frčia?

Jednoducho sme krajinou zaostalých odborníkov lekárov a vedcov, čo poznajú len testovacie tyčinky a zbierali by aj vaše exkrementy, keby im to EÚ a ich EMA nakázala!

A aj tie by skladovali a odovzdávali na sekvenovanie!

 

 

Prosím vás, keď dohodnete na pomoc lekárov zo zahraničia, poziadajte aspoň o jedného odborníka lekára z nejakej rozvojovej krajiny, keď sa vám Mesík nepáči a Firment s Torokom nemajú čas, lebo liečia už len ich polomŕtvoly.

 

Politici majú poskytnutú včasnú ambulantnú liečbu!

 

A tu je dôkaz, že pre papalášov lieky mali! A to isoprinosine!

 

Naši politici sa okamžite po výskyte nákazy liečili isoprinosinom, čo povedal samotný premiér, že takto to robia politici, keď sa nakazia, že sa liečia okamžite isoprinosinom, ktorí už ambulantní lekári ale len pre politikov majú!

 

 

Čo by som urobila ja, keby som bola „kráľom“, ako si myslíte, že Matovič je „kráľ“ nad týmito somármi a nie oni nad ním, čo o všetkom rozhoduje a ostatní sú len škrečkovia, čo ho musia poslúchať.

Dala by som doviesť všetkých vedcov a lekárov odborníkov, čo boli prizývaní do pandemických komisií alebo do médií a sú teda trestnoprávne zodpovední za to, že nevolali po liečbe u nakazených už v ambulanciách a nevedia sa tým preukázať. Nedala by som ich trestnoprávne stíhať, ale vyhostila by som ich zo Slovenska, že pokiaľ ich ešte niekto niekedy chytí na Slovensku, potom budú trestne stíhaní.

Nepotrebujeme takých ani vedcov, ani lekárov, lebo by ich vymenili obyčajní lekári s lacnými liekmi bez ich korupcie, čo by liečili a neslúžili len politickým bojom alebo farmaceutickým obchodom. A viac by som o nich nechcela počuť.

 

Lenže ľudia si myslia, že ich vyženú výmenou vlády. Vláda odíde, aj tri vlády odídu a títo zapredaní vinníci tu zostanú „slúžiť“ ako psi ďalším vládam a ďalším farmaobchodom s ľuďmi. Novodobi nacisti teraz ovládajú vlády cez poplatných vedcov a svojich dílerov odborníkov na svoje obchody s ľuďmi a len testami a vakcínami a o včasnej liečbe nikdy nič nepočuli, lebo sú im ukradnuté tieto obete, čo sa ani nedovolajú lekárov alebo sanitky!

 

 

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 07:54

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5545454x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie