Založ si blog

Pellegrini chce nové voľby 4. septembra

Potom myslíte, že objavia liečenie a budú už liečiť?

Keď tam bude SaS so svojou „byrokratickou ochranou“ a ďalším vydieraním už k očkovaniu? Či zachráni vás Hlas? Alebo progresívni liberáli budú bojovať proti EÚ a obchodom s liekmi a vakcínami EÚ?

Nielen, že nepôjdem na referendum, ale ani na voľby, keď ľudia nedajú v prieskumoch hlasy nejakej malej strane.

Hlas už prispel svojim dielom, že sa tu nákaza šírila a prispel hlavne tým, že bojoval na všetkých tlačovkách len za politický boj a nikde za riešenie pandémie a liečbu.

Nemali žiadneho lepšieho odborníka, ten kecpult na každej tlačovke len obsadili, ako obsadili aj parlament a neurobili v boji za liečbu celkom nič.

.

A vraj mohli tiež vystrájať a práve to mali, že mali upozorňovať na obchody s liekmi a že vláda nechala ľudí bez liečby a ešte im v nej bráni!

Svoju úlohu si ani ako opozícia nesplnili a to mali oveľa väčší priestor ku kritike.

.

Takže spasiteľ s ivermektínom príde až 4.septembra. Keby rovno prišiel až 4.septembra, dovtedy zomrie ešte koľko ľudí, že im odmietali liečbu a ešte im v nej bránili?

Inak, dopredu oznamujem, že keď verejnosti je jedno, že učiteľov budú nútiť k očkovaniu ohrozením ich života, aj mne bude jedno, keď k očkovaniu budú nútiť ďalších.

To vám iste na um neprišlo, že aj teraz platí, že keď prišli po učiteľov, bolo nám to jedno a keď prišli po nás, že aj vy sa musíte očkovať, nebude už za vás bojovať nikto, ku komu ste predtým boli ľahostajní, lebo oni ľudské práva už nemali!

Nechám sa vydierať prežitím, kvety od rodičov dám upratovačkám a nenapíšem k povinnému očkovaniu ani mäkké f, keď prídu na rad rodičia, ktorým naše ľudské práva boli ukradnuté.

A nebude to dlho trvať, keď vám je to jedno, že sa tu prenasleduje liečba ivermektínom a tiež dostanete prednosť a ochranu na sústavné preočkovávanie s rúškami aj so srdiečkom od psychopatov.

.

.

„Počet hospitalizovaných detí nakazených novým koronavírusom sa v Detskej fakultnej nemocnici (DFN) v Košiciach za posledné dva týždne zvýšil približne o tretinu.

„Sú hospitalizované deti, čo predtým nebolo,“ povedala.“

 

„Nie je celkom pravda to, že deti nepredstavujú riziko pre šírenie. Práve pri tejto britskej mutácii zohrávajú dosť veľkú úlohu v šírení,“ vysvetlila s tým, že tento typ mutácie je infekčnejší než pôvodný variant nového koronavírusu, no deti sú väčšinou bezpríznakové.“

Pôjdu košické deti v pondelok do škôl?

 

– Myslím, že pôjdu. Vidím priamu komunikáciu ministerstva školstva a riaditeľov škôl. Školy si v stredu a štvrtok zisťovali záujem, pohybuje sa okolo 80 percent.Zároveň majú riaditelia škôl presné manuály ako školy otvoriť, ako má prebiehať vyučovanie aj to, ako majú rodičia preukazovať absolvovanie testu. To sa týka prvého stupňa. Po vyhláseniach a informáciách z piatka o zlej epidemiologickej situácii si to zopár rodičov rozmyslelo a dalo vedieť, že ich deti nenastúpia. Momentálne sú riaditelia pripravení na to, že v pondelok školy otvoria a že deti nastúpia.

Primátor vyzval v piatok rodičov, aby ak nemuseli, neposlali deti do školy. Možno to niektorí budú zvažovať aj v priebehu víkendu a nastúpi ešte menej detí?

-Áno, predpokladá sa, že nastúpi menej detí. Niektorí to dávajú korektne vedieť triednym učiteľom, keďže vďaka sociálnym sieťam i aplikácii Edupage je komunikácia operatívna. Možno si to niektorí rodičia rozmyslia na poslednú chvíľu, ale riaditelia sa radšej nastavujú na vyšší počet detí.

Aké sú pocity riaditeľov a učiteľov? Niektorí hovoria o výrazných obavách a priskorom otváraní.

https://kosice.korzar.sme.sk/c/22590806/pojdu-deti-do-skol-v-kosiciach-este-stale-vladne-neistota.html

.
.
.

Aspoň vidíte, že aj o tomto rozhodujú ľudia a verejnosť!

.

A toľko bojovali proti len rúškam, proti len testovaniu, lebo majú ľudské práva ani nenosiť rúško, ani sa netestovať, ale je im celkom jedno, že učitelia na svoju ochranu už zrazu žiadne ľudské práva nemajú, len im slúžiť aj za cenu svojich životov. A keď učiteľov takto vydieraním neprežitím bez príjmu donútia k očkovaniu, prečo si myslíte, že rovnako aj vás už nie?

.

Nepomáha pri tom teraz aj verejnosť aj rodičia?

.

A nehovorili ste to vy, že vyzývate k tomu, aby sa tu na nikoho nerobil taký nátlak? A nie sú teraz rodičia tým nátlakom?

.

Ako by som ja niekomu pomohla, keby som nemala rúško? To malo význam? Tým by som niekoho chránila?

A teraz, keď naozaj má, tak sa na takom verejnom tlaku na prvú skupinu vydieraných len k očkovaniu a nie k liečbe zúčastnia!

.

Tak, konkrétne v tých Košiciach dostali ich regionálne úrady rozum, keď ho nemá minister školstva, lebo je psychopat.

.

„HOT INFO školy sa v Košiciach NEOTVÁRAJÚ
Na základe odporúčania Rúvz -hlavnej hygieničky a zasadnutia Krízového štábu mesta Košice dňa 6.2.2021 popoludní, kde sme sa všetci zúčastnení zhodli /primátor aj starostovia/, vzhľadom nato, že epidemická situácia v meste Košice a Ke okolie je naďalej veľmi vážna, denný nárast pozitívne identifikovaných je cca 500 a prevažná väčšina v nemocniciach hospitalizovaných má už britskú mutáciu, ktorá je oveľa infekčnejšia a agresívnejšia, že otvorenie zš a mš musí počkať, na teraz ďalšie dva týždne plus jeden /prázdniny/ počas toho prázdninového sa budú vyhodnocovať čísla a situácia v meste. Odporúčanie krízového štábu aj hlavnej hygieničky bolo, aby školské kluby a mš, tak ako doteraz boli zachované pre pracovníkov kritickej infraštruktúry.“
.
.
Ale bežných občanov a rodičov k tomu nerátajte, lebo keby bolo na nich, tak to vedia bojovať len proti rúškam a testovaniu a proti vydieraniu pri ohrozovaní životov učiteľov by už spolupracovali a vôbec nepredpokladali, že rovnako doženú aj ich.
.

A keď to vedia v Košiciach, prečo nie aj inde?

.

Preto musia mať aspoň primátori a na regionálnych úradoch rozum, keď ľudia ho nemajú a minister školstva s odborníkmi sú psychopati.

.

Nie je tam len jeden psychopat! Je tam veľmi veľa odborníkov psychopatov!

.

A pomáhajú im aj psychopati z opozície tým, že mlčia!

.

.

Mesík pred 3 h:

„Ako zachrániť chorého člena rodiny (tej skutočnej, nie politicko-klerikálnej mafie) pred Matovičovou slovakocídou:
Ako mnohí viete, ivermectine sa dá na recept kúpiť v lekárňach v Nemecku, Francúzsku aj v susednom Rakúsku. Recept Vám môže predpísať lekár hocikde na Slovensku, a môžete ho poslať s prosbou o vyzdvihnutie vašim rodinám, kamarátom a známym za hranicami. Ako diagnózu treba na recepte uviesť Scabies – teda svrab. Údajne je možné posielať aj elektronické recepty, v zahraničí ich vraj akceptujú vytlačené aj v mobiloch v lekárňach. Potom už len treba blister a sprievodný leták dať do obálky a poslať listom domov – „zo zeme kráľa Miroslava do zeme supov, korupcie a hyen“ https://www.youtube.com/watch?v=goEjCi5TIwo
Dole je vzor ako taký recept môže vypadať. Dávkovanie berte ako príklad, je to pre ťažší prípad v nemocnici, pri včasnej liečbe vystačíte aj s dvomi dávkami. Rôzne mená toho istého liečiva s obsahom ivermectinu sú Driponin, Scabioral, Stromectin. Ceny v Rakúsku a Nemecku sú besné – zdá sa, že vo Francúzsku sú niekoľkonásobne nižšie a majú tam aj preparát ktorý sa priamo volá Ivermectine https://www.vidal.fr/…/gammes/ivermectine-mylan-87531.html
Bráňte sa ako sa dá – táto vláda vám nepomôže, oni majú úplne iné priority ako sú životy „obyčajných občanov“.“
Jeho dávkovanie, ako pacientom predpisuje Mesík:
https://www.facebook.com/photo?fbid=10221953787367783&set=a.10209443570900190
.

nie stačí vám vytlačeny recept. Ja som mala recept zo Švajčiarska a vytlačila som ho od doktora, ktory mi ho poslal elektronicky v Mnichove mi vydali lieky, zaplatila som plnu sumu. Slovensko ma ale ako jediná krajina EU schválenu liecbu Covidu Ivermectinom takže ked im dáte účet za lieky musia ho preplatit MUSIA!“

.

„žiadnu zdravotnú kartičku netreba tam si zaplatíte plnú sumu lieku, chceli vidieť iba ze to predpísal lekár a aby vedeli prečítať liek, účinnú latku dokonca si nenechali ani recept“

.

„Vy normalne získate na Slovensku recept od ambulantneho lekara, Scabioral alebo Driponin diagnózu máme aj číslo – svrab. Pošlete mailom kamosom a oni ho úkazu v Nemecku alebo v Rakusku a im lieky vydaju. Také je to jednoduché. Kedze zaplatia plnu sumu pošlu Vám lieky aj účet a vy následne idete do zdravotnej poistovne preplatit. Musia lebo MZ schválilo liecbu Ivermectinom na Covid v nemocniciach aj v ambulanciach. Tak to je jednoduché.“

„no len či ambul.lekari sú ochotní predpisovať ?“

.

„pricetni sa už našli pan Mesík ma nizsie v poste jednu pani doktorku, dalším je v Martine pan doktor Such, další je v BA, davajte svojim lekarom informacie vsetky..“

.

„Z EÚ nič nezadržia. Zadržali z Egypta a z Indie, lebo to je mimo EÚ. Vrámci EÚ to nejde cez colnicu.“

„Keď nepomôže vláda , musíme si pomôcť sami. Ceny nekomentujem, zdravie sa nedá oceniť. Smutné je že sa musime zachraňovať sami za vlastné, keď si celý život platíme zdravotné poistenie. Ďakujem p.Mesikovi za potrebné info a ochotu pomôcť.“

.

 A nemáte už oporu k liečbe ani v opozícii!

.

.

.

.

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:42

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550410x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie