Založ si blog

Jarčuška naživo o tom, že základom liečby je kyslík

Novinár Schutz ako odborník na školstvo:

 

Hádam vyučovanie zas neodpískajú

„Žiaci boli izolovaní už príliš dlho.“

 

A preto, aby si SaS získala %, akože už idú, tak pôjdu do škôl tí, čo vynechali 4 týždne a tí príliš dlho izolovaní aj tak zostanú doma.

 

Pozor, druhá náročná myšlienka:

 

Aby, keď sa ešte viac rozšíri britská mutácia, nešli do konca roka už vôbec!

 

No Schutz sa teší, že už budú v škole tí, čo tam nebudú, lebo toto nie je podstatné, ale to, že sa ukázalo, aké dobré populistické nápady má tá SaS a hlavne % do nových predčasných progresívnosmeráckych volieb, po ktorých aj tak nikdy nebude pre „odborníkov“ téma – liečenie lacnými liekmi, aby deti mohli chodiť do školy!

Kontrolná otázka:

Prečo šli deti do školy?

Správna odpoveď pre Schutza: Lebo populizmus sa strane SaS vyplatí!  A predpokladajú u všetkých myslenie Schutza – len tú radosť!

A bonusová odpoveď: On už nie je psychopat preto, lebo sa nefotí na motorke. Taký hlúpy by nebol. Pôsobí seriózne múdro, aj keď na Pellegriniho v tomto stále nemá! Preto motorke by sa určite vyhol!

 

 

 

A odborník Jarčuška na obchody s liekmi a vakcínami naživo o tom, že základom liečby je na Slovensku kyslík:

 

 

 

Asi v polke, má to 20 minút, kde spoločne vysvetľujú ľuďom, aká je nebezpečná situácia a preto školy otvoria, ale radia rodičom, aby nedali deti do škôl:

 

„Čo sa týka škôl, vláda ešte nerozhodla. Ak bude potrebné, budeme sa riadiť všetkými rozhodnutiami štátnych orgánov. Rodičia aj učitelia sa stihnú otestovať. Osobne však odporúčam rodičom, že ak nepotrebujú a môžu zostať doma s deťmi, nech ich do školy neposielajú. Sme pripravení a vieme otvoriť školy. Otvoríme všetky odberné miesta a zabezpečili maximálnu bezpečnosť pre nás všetkých,“ myslí si primátor.“

 

 

https://www.facebook.com/watch/live/?v=127072805947233&ref=watch_permalink

 

 

Minister SaS, nie školstva, oznámil radostnú novinu so srdiečkom, že experimentálnou skupinou na očkovanie vakcínou Astra Zeneca budú učitelia práve prevažne vo veku, ktorým sa už táto vakcína neodporúča. Ale dostanú prednosť, lebo ešte taká experimentálna skupina v overovaní vakcín pri Astra Zeneca chýba.

To je celkom náhoda, že prídu už zajtra a druhé preočkovanie bude až po 90 dňoch, kedy je pri tejto vakcíne. Keby sa náhodou nechceli dať zaočkovať a nechceli by byť chránení až o tri mesiace, ich chyba, že sa tejto experimentálnej štúdie ani vydieraní prežitím nezúčastnia a nebudú chránení ani o tri mesiace!

 

Čo poviete, je verný imidžu liberálov o ľudskosti?

 

Z tlačovej správy Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv:

„Väčšina účastníkov klinických skúšaní bola vo veku od 18 do 55 rokov. V súčasnosti nie je k dispozícii dostatok údajov na stanovenie účinnosti vakcíny u ľudí vo veku 55 a viac rokov. Avšak na základe imunitnej odpovede a skúsenosti s inými vakcínami sa očakáva, že vakcína bude poskytovať ochranu aj u tejto skupiny. V súčasnosti prebiehajú klinické skúšania s vyšším podielom starších účastníkov, ktoré poskytnú viac informácií o účinnosti vakcíny v tejto vekovej skupine.“

– áno, zle som sa vyjadril. Bola testovaná, ale len na malej vzorke a nie je dostatok dát, preto aby EMA povolila podanie aj pre 55+
Podanie u 55+ prebehne vtedy až dokončia štúdie a EMA to povolí.“

 

 

Tu to naši odborníci len očakávajú, že bude poskytovať ochranu, ale ako vidíte v súčasnosti naozaj prebiehajú klinické skúšania s vyšším podielom starších účastníkov, ktoré našim odborníkom, na predaj liekov a vakcín, poskytnú viac informácií, ako predtým na experimentálnom testovaní. Nebude sa to však vzťahovať na účinné lieky, lebo tie sú lacné a experimentálna skupina bude len v nemocniciach, kde ich podávať je už prevažne neskoro, ale aspoň sa dokáže, že na lacných liekoch by tak nezarobili.

 

 

Mesík 5.2.

 

„Lož ako pracovný nástroj Matovičovej vlády: Ako ste mnohí tušili, MZ SR 26.1. klamalo a ivermectin pre ambulancie tak skoro nebudetoto dnes rozosielali z MZSR ľuďom, ktorí sa domáhali iveremectinu:
„Ohľadom lieku IVERMECTIN Vám predkladáme nasledovné stanovisko: Dňa 26.1.2021 vydalo MZ SR povolenie na terapeutické použitie neregistrovaného lieku Ivermectin tablets IV-Bect tbl. 100 x 6 mg v indikácii prevencie a liečby ochorenia CIVID-19 pre potreby zdravotníckych zariadení v SR. Liek je bez preskripčného obmedzenia a je viazaný na lekársky predpis.
Dňa 4.2.2021 bol dovezený na Slovensko Ivermectin tablets IV-Bect tbl. 100 x 6 mg a zabezpečený rozvoz na časť nemocničných lekární na základe objednávok. Zvyšné balenia budú na nemocnice distribuované 5.2.2021.
Keďže sa jedná o nemocničné balenie, podľa dávkovania bude postačovať na liečbu 6 až 10 pacientov. K dispozícií bude v prvej fáze počet balení, ktoré bude postačovať na liečbu do 2000 pacientov. Uvedené balenia sa budú v rámci limitovaných množstiev zabezpečovať do nemocníc. Aktuálne schválené balenie nie je vhodné na použitie mimo nemocničného sektoru, keďže sa jedná o 100 kusové balenie, ktorým je možné odliečiť väčší počet pacientov.
Podpísaná PhDr. Bronislava Šalková, Odbor farmácie, Sekcia farmácie a liekovej politiky
A toto tvrdili 26,. januára:
MINISTERSTVO VYDALO POVOLENIE TERAPEUTICKÉHO POUŽITIA NEREGISTROVANÉHO LIEKU IVERMECTIN PRE POTREBY ZDRAVOTNÍCKYCH ZARIADENÍ. NA OBDOBIE ŠESŤ MESIACOV TAK PLATÍ POVOLENIE PRE NEMOCNIČNÉ ZARIADENIA
> I AMBULANCIE,“ POTVRDILA HOVORKYŇA MINISTERSTVA ZUZANA ELIÁŠOVÁ.”

 

 

A stále čakáte, že koho oľutujem, že som volila. No nie je to OĽaNO, lebo Matovič trval na testovaní a nie len na byrokratickej hre, že akože sú rodičia testovaní. On trval na testovaní a nie na takej zákernosti, ako vymyslel minister školstva, že akože sú učitelia a žiaci chránení. Taktiež absolútne neverím, že inú vládu by už zaujímalo liečenie, keď ich nezaujíma ani len v opozícii.

Takže opäť ľutujem, že som volila predtým SaS a to neľutujem prvýkrát. Už som písala minimálne dvakrát, ako ľutujem, že som volila SaS a že za toto sa ľuďom ospravedlňujem. 

Keby som ich nebola volila a mnoho ľudí v roku 2016, nemuseli preliezť do parlamentu. A dnes ľutujem, že preliezli. Je to pre mňa len ďalší zážitok o pokrytectve liberálov a to som si myslela, že prežili niektorí aspoň v tejto strane, že nimi zostali. Napríklad Sulík, ktorého som vždy bránila.

Dnes musím povedať, že komplet všetci liberáli na našej politickej scéne nie sú liberáli, ale tak vám to napíšem, ako si to myslím, len svine. A nebudem voliť ani OĽaNO, ani žiadnu stranu, ktorá by mohla ísť do koalície nielen s progresívnymi, ale ani so žiadnymi. Takže to už asi nebudem voliť nikoho.

 

A nie je môj problém, keď si niekto myslí, že bránim Matoviča alebo OĽaNO, keď mlčia pri svojom Jarčuškovi, keď ja len poukazujem na to, že zbavením sa OĽaNO absolútne nič nevyriešite a nebude tu žiadna liečba. Tá tu bude, len keď to bude ľudí zaujímať a budú vyvíjať tlak verejnosti na všetky strany a nielen za ich výmenu za celkom rovnakých a ešte horších. Už čo môže byť horšie, keď zoberiete progresívnych, tieto svine zo SaS a pridáte k tomu ešte Pellegriniho? Jarčuška so Sabakom a takou odrodou ľudí stratia moc? Ešte len ju rozvinú aj do povinného očkovania! A zas budete tam, kde ste, že vybojovať liečbu si môžete len sami a tlakom na všetky strany!

 

 

Vždy majú zodpovednosť všetci ľudia! Nielen vláda, aj opozícia, aj primátori, ktorí sa dnes báli, že inak nebudú mať ani na nájom a skončia pod mostom a aj rodičia, ktorí majú len ľudské práva ale učitelia už žiadne.

Tiež by som sa chcela rozčuľovať len nad tým, že ma ponižuje tyčinka v nose, keď chcem ísť do prírody. A koho tu okrem učiteľov nútia chodiť tam, kde je veľa ľudí a už žiadna ochrana? To už verejnosť nezaujíma, keď napriek tomu pošlú deti do školy.

 

Ak zostávam deti učiť, tak už len preto, že som prežitím vydieraná. Nijak inak to už nemôžem vyjadriť, čo ako učiteľ cítim, len že som si povedala, že už nikdy zo školy nedonesiem domov kvety. Zvykla som o ne deliť s upratovačkami, ale odteraz ich všetky vždy dám len im. To tak na pamiatku môjho vzťahu k školstvu. Nemôžem vrátiť peniaze, dekrét, tak už len kvety. Samozrejme, pokým ma ešte aj nevyhodia, že sa mi niečo nepáčilo a prečo všetci v školstve mlčíme. 

Sme ako matky živiteľky vydierané! A najľahšie sa vydierajú práve matky živiteľky, ak ste to nevedeli a čudujete sa, že sú ticho.

 

Matovič chcel, že čo im má tak dať, aby mali viac detí. Už si nám dal Jarčušku, Sabaku a mohol si pribaliť ešte nejakého iného odborníka.

Videla som takých celý socializmus. O čo väčší šašo, o to bol serióznejší a uvedomelejší!

 

 

 

 

 

 

.

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

SR Čaputová LPR Zbierka Onkológia Deň Narcisov BAX

Žlté narcisy dodávajú nádej a pomáhajú, zbierku podporila aj prezidentka

18.04.2024 14:06

Vďaka podľa nej patrí dobrovoľníkom, ale aj všetkým, ktorí sa rozhodnú podporiť dobrú vec a prejavia tak solidaritu s onkologickými pacientmi.

Rapid Life

Súd oslobodil spod obžaloby exšéfa odboru NBS Barriho v kauze Rapid Life

18.04.2024 14:02

Rozsudok nie je právoplatný, o odvolaní prokurátora rozhodne Najvyšší súd.

Venezuela

Rezort diplomacie neodporúča cestovať do Venezuely. Slováci majú zvážiť cestu aj dvoch ďalších štátov Južnej Ameriky

18.04.2024 13:49

Ministerstvo pripomína, že SR nemá ani v jednej z krajín zastupiteľský úrad.

World Press Photo, palestínčanka, gaza, izrael, Mohammed Salem

Plačúca Palestínčanka s mŕtvym dieťaťom v náručí. World Press Photo tento rok vyhrala snímka z Gazy

18.04.2024 13:40

Usporiadatelia pripomenuli nebezpečenstvo, akému fotoreportéri počas pokrývania vojnových konfliktov čelia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,490
Celková čítanosť: 5538910x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie