Založ si blog

Gröhling rozseká triedy a online vyučovanie, že napokon nebudú mať ani len to, čo mali!

„Gröhling pripomenul, že žiaci, ktorí nepôjdu od pondelka do školy, nebudú mať plnohodnotné dištančné vzdelávanie, pretože učitelia im budú úlohy iba posielať.“

 

https://www.postoj.sk/71409/v-pondelok-sa-skoly-urcite-mozu-otvorit-potvrdil-branislav-groehling

 

 

Takže si veľmi dobre uvedomuje, že pre len ich populizmus SaS a boj o % do budúcich volieb rozbije plnohodnotné dištančné online vyučovanie, lebo všetky deti, ktoré zostanú doma, už nebudú mať žiadne plnohodnotné online vyučovanie, ani kontrolu, ani pomoc, lebo učitelia už im budú posielať len úlohy a už nič s nimi nekontrolovať.

Koľko detí tým stratí terajšie online vyučovanie a zostanú už celkom odrezané od vzdelávania a to v prvých, druhých, tretích a štvrtých ročníkoch na základnej škole?

A koľko detí a rodičov tým bude ešte viac zavalených, že si už vôbec nebudú vedieť poradiť?

A koľko detí už tým celkom stratí motiváciu učiť sa?

 

A to za trest, že v čase ich najväčšieho ohrozenia v mnohých okresoch britskou mutáciou, ich nedali do školy, aby SaS mala čím populisticky mávať, ako zabezpečila návrat žiakov do škôl a aj tak tí žiaci do škôl, čo doteraz nechodili, nepôjdu?

Však pôjdu len tí, čo vynechali štyri týždne a až teraz im zničí minister školstva aj online vyučovanie! Doteraz sa predsa riadne učili!

 

 

 

A to vám potvrdia nielen učitelia zo ZŠ, ale aj stredných škôl!

 

Napríklad tento riaditeľ gymnázia v rozhovore pre Denník N:

 

 

Pavol Sadloň,   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
riaditeľ Gymnázia L. Sáru v Bratislave

 

1. Po prvé, školy sa nemôžu otvoriť, pokiaľ nebude vydané rozhodnutie ministra školstva. To zatiaľ zverejnené nie je, čiže žiadny riaditeľ si nemôže dovoliť otvoriť školy, pokiaľ je to založené len na správe, ktorá odznela v médiách. Po druhé, vývoj pandemickej situácie je nepriaznivý. A to aj tu v Bratislave, keďže len nedávno sme sa dozvedeli, ako výrazne sa tu vyskytuje britská mutácia. Z môjho pohľadu je to obrovské riziko.

2. Ak v piatok popoludní vydáme rozhodnutie, že do školy môžu prísť naši maturanti len s negatívnym testom, pokojne sa nám môže stať, že do školy nastúpi len časť z nich. Potom rozbijeme aj tú systémovú dištančnú výuku, ktorá momentálne beží. Potom nezlepšíme, ale naopak zhoršíme vzdelávací proces. Učiť 20, 30 či 50 percent žiakov prezenčne a ostatným len zasielať úlohy, to nerobíme a ani nikdy nebudeme. To je ešte horšie ako to, čo robíme teraz. Ak myslíme otváranie škôl seriózne, tak žiaci a rodičia musia mať informáciu dostatočne včas.

https://dennikn.sk/2257928/lekari-ucitelia-starostovia-skoly-treba-otvarat-co-najskor-bez-planu-a-v-chaose-je-to-vsak-hazard-anketa/?_ga=2.93628381.1562679449.1612405800-415137406.1611065918#p_lock

 

„Potom nezlepšíme, ale naopak zhoršíme vzdelávací proces.“

 

To je ešte horšie ako to, čo robíme teraz.“

 

Čítali ste slová naozajstného odborníka, čo v školstve pracuje, a nielen si to, ako Gröhling od stola predstavuje a pritom si nevie predstaviť, že tie triedy aj na ZŠ, aj na strednej škole len rozseká rovnako, ako to plnohodnotné dištančné online vyučovanie a nebudú mať už ani len to!

A preto by mal byť minister školstva niekto, kto učil a nie pred mnohými rokmi a jeho najbližší spolupracovníci by mali byť presne rovnakí ľudia zo všetkých typov škôl od ZŠ až po VŠ a majú predstavu reálnych praktických dopadov na rôzne typy škôl. Na to nestačí, že ste liberál s myšlienkami na ľudskejšie slovné hodnotenie na vysvedčení. Nestačí, že sa vám páči niečo z psychológie a rovno ste novátor, čo vie zmeniť školstvo, keď nemá predstavu ani o tom, že čo bude s druhou polkou žiakov!

 

 

 

Nevedela som, že náš premiér je Gröhling a ešte aj toto by vedel lepšie!

 

Matovič by školy ešte neotváral, Gröhling od zámeru neustúpi

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/576878-matovic-by-skoly-este-neotvaral-obava-sa-britskej-mutacie/

 

 

A keď o psychopatickom testovaní len na papieri (kde každý dá len podpis, že bol na testovaní) rozhoduje on, prečo je psychopatom Matovič? 

Zato, že sa dal ostrihať nožničkami deň predtým?

No, toto ľudí zaujíma, kto sa dal a kde ostrihať. Nie nášho Matoviča, lebo aj Nicholsonová si fotila na fb aj nohy, ktoré používa na bicyklovanie, ale vás, presne len takéto somariny! (Hlavne SME v rámci politického boja).

A to, čo je podstatné, že automat, ktorý bol taký skvelý od SaS, bol vlastne tak zlý, že z neho museli urobiť automat na zmeny automatov, to už vás nezaujíma, kto ho tak krásne upravil a koľko psychopatov na tom pracovalo!

 

Ale že keby vymysleli byrokratickú sprostosť, to sa hneď pozriete do akvária s Matovičom, že to za to môže on! On je psychopat, to nie vy! 

Vy ste predsa navrhovali prevenciu a lacné lieky, Sulíka to predsa zaujímalo, zaujímalo to celý rad našich odborníkov a nezaujímalo ich len to, čo im nariadili všelijaké inštitúcie. To je už seriózne, čakať ako kura na sopeľ, o čom môžete hovoriť a o čom nie. Stačí si nesfotiť ponožky a už ste seriózni! Veď to sú len seriózne obchody s remdesivirom a vakcínami a vy nie ste psychopati, keď sa nezaujímate o liečbu a obete týchto obchodov!

 

Vy si uvedomujete, že čo robíte, sedí presne na psychopatov?

Vy si vážne myslíte, že nebezpečný psychopat si fotí ponožky alebo motorku?

 

Tak, ak ste to nevedeli, nebezpeční psychopati medzi politikmi a odborníkmi poslúchajú len byrokratické príkazy všelijakých obchodníckych vydieračov a tomu obetujú doslova životy ľudí, ale neozvú sa kvôli svojej politickej alebo odbornej kariére. Presne to sú a navyše veľmi nebezpeční psychopati.

 

 

A kto z vás ním nebol?

 

 

No, menujte mi toho človeka, čo sa ozval! Alebo ste rýchlo hľadali nejakého len s ponožkami, lebo tie ponožky zakryjú obchody s remdesivirom a zatajovanie štúdií s lacnými liekmi?

 

A presne preto hovoríte v prípade Matoviča len o psychiatrii, lebo keby ste hovorili o niečom skutočne závažnom, tak viete, že takí psychopati, čo už obchodujú so životmi ľudí, neskončia len na psychiatrii, ale aj vo väzení a to by ste tam skončili mnohí, že ste tomu napomáhali mlčaním, trasením sa len o svoj politický mandát alebo odbornosť!

 

Vymyslieť len byrokratické papiere (len čestné prehlásenie, keď sa nič nedodržiava) akože ochranu ľudí, za to vás ľudia platia? Za takéto predvádzanie, že niečo robíte?

Ja viem, že na to tam máte Matoviča, že to on je za všetko vinný, prečo vy ste museli mlčať, keď sa tu obchoduje so životmi ľudí.

Ale čo, zaviazal vám ústa? Pohrozil vám, že skončíte v plynovej komore, keď konkrétne neobetujete nejakých ľudí neliečením alebo len byrokratickými papiermi?

Ja celkom chápem, že za fašistov, by ste ich hádzali aj osobne, keď sa tak strašne bojíte Matoviča, že to len on môže za to, že sa podieľate na týchto obchodoch a ste o nich ticho. Ale ani by som nepovedala, že je to práve Matovič, kto tu všetky tie obchody prevádzkuje, keď sú teraz v celej Európe.

 

Vám len vadí vlastná zbabelosť, že o dôležitých veciach musíte držať hubu a tak ste si našli, že za všetko môže a bude môcť len Matelko. Čo by ste si asi tak bez neho počali, keby si nesfotil ponožky alebo sa nedal Klárke ostrihať? Za akého psychopata by ste sa schovali, že nie ste psychopati s obeťami? 

 

 

Ktorý odborník sa tu zaujímal o obchody s liekmi? Ktorý odborník sa zaujímal aj o liečbu?

 

 

Nikto, celkom nikto z vás a to vás tam je veľa politikov a odborníkov a charakterizuje vás presne pojem psychopati!

 

Kiež by ste boli len takí psychopati, čo si fotia fotky aj ako Nicholsonová s dredmi, alebo s nohavičkami a spodkami. Kiež by ste len porno natočili, stále to neznamená tisíce obetí, ako majú za sebou psychopati, čo pre politické a odborné ambície mlčali ako v nacistickom Nemecku.

Tie naše obete sa už nezadusili?

 

Nikoho z vás nezaujímala liečba, nikoho z vás obchody s liekmi. Všetkých len politická moc alebo post odborníkov a obchody.

Nie je to len Matelko! Ste to všetci, čo ste o tom mlčali, tak sa láskavo na Matoviča nevyhovárajte. Nemohli by ste sa ani len v monarchii!

 

 

 

.

 

 

 

 

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518408x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie