Založ si blog

Tak nech dajú čestné prehlásenia o testovaní podpisovať celému Slovensku a máme to!

Aj pre nemocnice navrhnime len podpisovanie čestných prehlásení o testovaní!

 

Keď má niekto žlčníkový záchvat, vtedy nestačí čestné prehlásenie? Taký mohol aj zomrieť, ale nedostane zdravotnú starostlivosť, lebo nemá test a zdravotníci sa ho boja?

A keď niekto rodí, vtedy tiež nestačí čestné prehlásenie? To je na žalobu, že ohrozuje zdravotníkov?

 

A čo tá matka dvoch detí, čo zomrela, lebo nemala test a báli sa ju ošetriť? Prečo sa len zdravotníci môžu tak báť detí, že ich vyšetrujú len cez telefón a malé deti?

Nie preto, že nemajú test? Ale oni sa boja ešte aj tých s testom! Lebo napríklad moja lekárka nezdvihne ani telefón a odkaz pre pacientov má: – Nepíšte a netelefonujte! Keď potrebujete covid PN zadáte si na tejto stránke…

 

Ja nijako nechcem zľahčovať strach lekárov aj z detí, ale prečo potom k tým deťom a nielen niektorým, ale kde je množstvo detí, chcete posielať učiteľov v najhoršom stupni výstrahy?

 

A ešte verejnosti klamete, že sú chránení nejakým testovaním rodičov, keď je to len papier – čestné prehlásenie, že majú test?

 

Ak tak ľuďom dôverujete, prečo to nestačí pri závažných zdravotných problémoch, ktoré absolútne nesúvisia s koronavírusom ale skôr rýchlou pomocou?

Či vtedy už budú ľudia klamať, ale do školy zásadne už nebudú? Keď vidíme obchádzanie všetkého všade? 

 

Pri tejto morálke, kto bude stáť na testovaní, ktoré ani nie je zabezpečné, ani nie v hodinách, keď nepracujú, a keď všetci naokolo nič nedodržiavajú?

 

Rovno napíšte, lekári sa boja detí, aj osamelých detí, ale učitelia sa nemajú báť, keď nastúpi do školy aj 300 detí len z prvého stupňa!

A nezabudnite dodať aj to, že ste ich odmietli liečiť lacnými liekmi, ich očkovanie ste odsunuli na koniec, keby oni potrebovali lekársku pomoc, tak sa jej nedovolajú a dali ste im za všetky tie mesiace tri rúška z látky a s tým ste ich poslali tam, kde by nešli ani detské lekárky!

 

 

A navyše od nich chcete hru, že sa majú tváriť, že sú chránení byrokratickým papierom o testovaní, ale im už len byrokratický papier nestačí!

To si majú zistiť, kde by sa tak mohli testovať každým sedem dní a každých sedem dní si vystáť minimálne hodinový rad, lebo práca im nejakú službu v tomto testovaní neposkytuje ako zdravotníkom!

 

 

Opovážte sa v marci ďakovať učiteľom, že pre vás znamenajú niečo viac ako handry! Doslova ste tie dôchodkyne, čo vás naučili písať a čítať v prvých triedach, poslali na hazard s ich životom!

 

neposkytli im ani liečenie, ani očkovanie, ani lekársku starostlivosť, ani ochranné pomôcky, ani možnosť rýchleho testovania v práci a ešte aj teraz fičíte len na BYROKRACII, že ich ochrana aspoň testovaním a vôbec nejaká existovala. Existuje len na papieri a po nákaze na školách sa v nich nedodržiava ani semafór, tiež len na papieri!

 

 

Pre školstvo je úplne najtypickejšie, že učitelia celý život učili nie s pomocou školstva, ale napriek školstvu a všetkým jeho len byrokratickým príkazom.

Aké príznačné, že byrokraticky ich vystavia aj nákaze – majú na papieroch, že sú krytí, lebo tisíce učiteľov zbieralo tie byrokratické papiere, keby dačo, že zomrú deti alebo učitelia! Majú predsa ten papier! Čestné prehlásenie rodiča, že školstvo ich predsa nariadením chránilo!

 

Pretože náš minister školstva je zo SaS a tento populizmus je horší aj než od ĽSNS.

 

A to chcete ešte predčasné voľby, aby ste šli do koalície s Hlasom? Kde vám tiež byrokraticky stačí, že sa už nevolá Smer?

To sa tak na len imidž liberálov podobá!

 

 

z komentárov na Pravde:

 

 

„Uz nevedia,ako rozsirit novu mutaciu, tak pojdu cez deti alebo aspon cez 1 rodica.“

 

„Vážení učitelia, kto sa bojí, nech nejde do lesa. Hor sa otestovať a do práce. To je najlepší liek podla matelka.“

 

Áno? Tak nech dajú čestné prehlásenia o testovaní podpisovať celému Slovensku a máme to!

 

 

 

Ten váš Igor, čo tu môže za VŠETKÝCH PSYCHOPATOV, čo radšej budú slúžiť obchodom s liekmi, si iste buchne šampanské!

 

V čom ste od neho lepší? Že sa to dá aj byrokraticky? Veď to vidíme už pri liečbe, že akých ODBORNÍKOV mu to obúchavali o hlavu, čo o liečbe tiež nič nepočuli, ani o tých obchodoch s liekmi a len vakcínami. A len on z vás je psychopat?

 

 

Matovič v Paríži búcha šampanské, koalícia aj bez neho predstavila ďalšie plošné testovanie

 

 

Buchnúť by sme si mohli, keby veľmi veľa odborníkov skončilo a nie na psychiatrii, ale vo väzení, že o liečbu sa nezaujímali, len o byrokratické nariadenia zhora, ktoré slúžia len obchodom s pandémiou, liekmi a vakcínami. Len na to tu máme tých „odborníkov“!

 

Sú to maximálne len kone rôznych politických strán na politický boj medzi nimi, firiem a inštitúcii so ziskom a svojimi obchodmi. 

 

Kto má nejakého lepšieho? Ktorá strana?

ŽIADNA!

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

Peter Náhlik

Parlamentný výbor chce od poslanca Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

23.04.2024 17:45

Mal by vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022, že vlastní vilu v Bratislave.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5544791x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie