Založ si blog

Stále to nie je také ich zoskupenie, aké na svoje obchody plánujú!

Bude to veľký paradox, čo napíšem. Hoci sa považujem za liberálku, zaroveň považujem súčasných liberálov na Slovensku za figúrky najhoršej mafie, ktorá vládne svetu.

Nemyslím tým ich obyčajných pešiakov, ako je Biháriová alebo Truban, Havran, Čaputová atď. Tých považujem len za ich oklamané figúrky, ktoré si naozaj a uprimne myslia, že bojujú len za liberalizmus a slobodu. 

Myslím si, že za nimi je nová, novodobá mafia, ktorá chce vystriedať tú starú smerácku. A pokiaľ smerácka rozkrádala len náš štát, táto by ho už celkom zotročila v medzinárodných vzťahoch.

Ako som na to prišla, prečo si to myslím. Liberáli by sa z toho smiali, ale počúvaním, čo o nich písal Blaha a vedela som, že má pravdu, lebo aj ja som to tak zažila, že presne takí boli a tak sa správali a potom počúvaním Huďa na infovojne. Ale určite najviac vlastnými skúsenosťami s ich cenzúrou.

 

Presne po tejto kombinácií vlastných zážitkov a skúseností s nimi ako bloger a diskutér a čo o nich hovorili ďalší a tie isté skúsenosti, som dospela k presvedčeniu, že na našej politickej scéne sa nenachádza nič horšie, ako sú oligarchovia za progresívcami a preto som tak liberálov dlho kritizovala a rozhodne by som nevolila žiadnu ich koalíciu s nikým.

Som presvedčená, že mali v pláne po voľbách spojiť sa so Smerom a za beztrestnosť Smeru by Smer s nimi spolupracoval. Myslím si, že Smer bol aj vydieraný novými oligarchami, že nastáva výmena a keď budú ticho a spolupracovať, nikoho zo Smeru už nebudú trestne stíhať, možno pár ľudí na ukážku, že niečo sme robili!

 

Ale tento plán im nevyšiel, lebo veľmi veľa ľudí sa bálo progresívcov a týchto ich oligarchov za nimi a len preto volili OĽaNO, ako záchrannú brzdu pred novou mafiou, ktorá sa ešte len snaží dostať k moci a vystriedať smerácku za protislužbu – spolupráca za beztrestnosť.

Všetci zostali prekvapení, že zvíťazilo OĽaNO, to bola len chyba v ich programe. Ale napísala som, že lepší aj pozberanci z ulice, než táto nová mafia. Aj keby ste len tak náhodne zobrali do parlamentu ľudí z ulice, nikdy na túto mafiu nebudú mať. Môžu byť len diletanti, ale nie taká prepojená mafia. A áno, pôsobili by serióznejšie ako napríklad Pellegrini, ako schopnejší mafiáni. A možno by ste tam teraz radšej mali schopnejších mafiánov, ale tiež by vás neliečili, tiež by nezachraňovali ľudí, ale rozbehli len svoje obchody. No určite by nekritizovali zbrojenie, schvaľovanie vojen a vojenských zásahov podľa požiadaviek iných štátov. Určite by nebojovali s farmaceutickými firmami na testy alebo vakcíny, len s nimi spolupracovali. Tam zas bola dohoda – vy budete poslúchať a my vás za to necháme doma rozkrádať štát ako chcete. My máme svoje obchody a vy máte svoje domáce obchody ako mafie predtým.

 

Po voľbách majú problém! Ich PS im nikto voliť nebude, ako si predstavovali a preto potrebujú hlasy! A keď nemajú toľko liberálov, môžu ešte oklamať smeráckych voličov a ukradnúť hlasy im. Za týmto účelom si vytvorili stranu Hlas, ktorá im má priniesť hlasy smeráckych voličov, ktorých je najviac a zvyšok do ich koalície dodá PS a SaS. SaS mala problém, že so Smerom vraj nikdy nepôjde – záväzok voličom. Aj to sa už vyriešilo, lebo stačí rozdeliť Smer, dať tomu iný názov a záväzok už neplatí – nevolá sa to Smer. A Blaha a Fico na to aj upozorňovali, že toto je najobchodnejšia časť Smeru. Dobrí kandidáti do novej progresívnej mafie.

 

Preto si dnes myslím, že starý Smer už nie je nebezpečný. Skončili časy tejto mafie a možno mnohí v nej ľutujú, že sa do tej starej namočili. Lebo aj predajní a vydieraní ľudia oligarchami všeličo ľutujú. No nemôžu vám povedať – ľutujeme, ale do posledného dychu budú tvrdiť, že sú nevinní a len politicky prenasledovaní. A aj novou mafiou! 

Ale ľudia chcú voliť práve novú mafiu. To radšej by mohli starú, nová bude len horšia a v medzinárodnejšom rozsahu. Ak už chcete dať hlas niektorému Smeru, preto je istejšie starému – nacecaným a poučeným komárom, ako hovorievala moja babička, že politici sú ako komáre, nové sa ešte nenacecali.

 

A preto som nevolila Smer a žiadnu stranu z ktorých mali v pláne vyrobiť svoju progresívnu koalíciu. Ale volila by som aj starý Smer, keby nebolo OĽaNO, čokoľvek proti novej mafii, keď žiadnym malým stranám ste nedali šancu!

A preto chcú nové voľby, lebo sa im ju nepodarilo vytvoriť.

 

Aj keby dnes vo vláde bolo 100 kuchárov alebo traktoristov a nevedeli by riadiť štát a všetci sa fotili na motorkách a fotili si ponožky a k tomu mali len Naďa, Korčoka a Lipšica, stále to nie je také ich zoskupenie, aké na svoje obchody plánujú. A čo vám pomôže, že budú pôsobiť, len pôsobiť serióznejšie? Že ľahšie budú klamať ľudí?

 

No, ak vy si myslíte, že ich vystrieda niečo lepšie, nemôžem vám dokázať, že to, čo plánujú, bude omnoho horšie. Ale keby ste boli počúvali Huďa, Blahu a mali moje zážitky s ich liberálnymi praktikami, tak už nepotrebujete žiadny dôkaz a ich koalíciu v žiadnom uskupení nevolíte a širokým oblúkom sa vo voľbách vyhnete akejkoľvek strane, ktorá by sa dala do takého spolku.

 

Od toho je menej nebezpečné voliť aj starý Smer alebo kohokoľvek iného. Ale ľudia zas naleteli a už si plánujú, ako si nechajú ukradnúť svoje hlasy Hlasom.

Ak im nabudúce môže prekaziť ich plány zas len OĽaNO, zvážim ich voľbu, aj keby poslancov pozbierali na ulici a boli to len upratovačky bez politických skúseností.

Smejete sa z poslancov, čo povedia bla-bla-bla, ale tí vám mafiu nevytvoria. Tí jej to tam len kazia. A keď sú vaši zamestnanci, vysvetlite im v petícii, že teraz je dôležité liečenie a nech sa neboja v tomto neposlúchať. Aspoň v tomto!

 

Lebo keď prídu seriózne figúrky väčších oligarchov, nepomôže vám len pôsobivá tlačovka a nepriestrelná prepojenosť ich aktérov.

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

ÚŠP, Úrad špeciálnej prokuratúry

Spôsob kritiky bývalých prokurátorov ÚŠP je nevhodný, tvrdia krajskí prokurátori

23.04.2024 17:01

Upozornili, že kritika formou subjektívnych názorov so zjavnými prvkami antipatie je absolútne nevhodná.

Ján Herák

Bývalého poslanca Heráka obžalovali zo znásilnenia a sexuálneho zneužívania

23.04.2024 16:58

Ján Herák viackrát vo svojich vyjadreniach zdôraznil, že je nevinný.

zosuv svahu, klokočina, nitra

Na nitrianskom sídlisku Klokočina došlo k zosuvu svahu

23.04.2024 16:30

Podľa predbežných informácií bol zosuv spôsobený haváriou na vodovodnej prípojke alebo vodovodnom potrubí.

pellegrini

Pellegrini absolvoval fotenie na oficiálny portrét. Novinkou bude pozadie s vlajkou

23.04.2024 15:58

Zvolený prezident Peter Pellegrini chcel, aby z fotografie vyžarovala aj národná hrdosť. Vyzdvihol preto novinku.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5544731x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie