Založ si blog

Vy dajte výpoveď!

Aspoň bude mnohým jasné, prečo kvôli tomuto mopslíkovi nedám v práci výpoveď a nebudem spolupracovať na kolapse nemocníc, aby sa jeho blahorodie dostalo do vlády. Nebol by ani o chlp lepší, než je teraz, keď je o lacnej liečbe ticho a sleduje si len svoj politický boj.

A ja to mám ešte zaplatiť výpoveďou v práci a kvôli testovaniu a rúšku? Mne moji rodičia nekúpia byt, ja sama som rodič a chcem aby moja dcéra mala aspoň na prenájom, kde študuje, som živiteľ rodiny.

A chcú to pritom odo mňa tí, čo sú na dôchodku alebo môžu pracovať z domu a majú kde bývať, nie sú pod mostom a tí, pre ktorých je námaha podpísať petíciu, čo im zaberie minútu, ale nenašli si ani len tú minútu!

Jasné, že Chmelár kritizuje túto vládu, veď vravel, že len malé strany nemajú za sebou oligarchov, ale to nikoho nezaujímalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A pokiaľ bude ktokoľvek ponúkať ako náhradu len Hlas (čo je jasne vidieť už teraz v prieskumoch), tak vyhodené peniaze za voľby, keď aj tak je ľuďom všetko jedno a chcú len nadávať a nič riešiť! Tak to majte svojho blázna, psychopata, veď nič iné k životu ani nepotrebujete! Len si ponadávať a obetovať životy za iného mopslíka.

Vy dajte výpoveď, vy skončite na chodníku a nie v nemocnici. A veru si to aj zaslúžite, lebo nemali ste minútu záujmu o liečenie. Nie ste obete, len obete vlastnej hlúposti a prevažne len nenávisti kvôli politickému boju.

 

Keď sa namáham kvôli liečbe, vyzerá to asi takto:

 

 

 

 

 

Nechce sa mi verit, ze by Baranek nevedel, ze vlady neschvaluju lieky a nemozu lekarom nadiktovat, cim maju liecit, ked proti nim stoji Europska liekova agentura.

A presne to, co robi Baranek je len politicky boj, lebo vytvara tu zdanie, ze okrem nasej vlady tu EU neexistuje.

Kto tu situaciu vidi objektivne, aky podiel maju na tom europske institucie pre schvalovanie studii a liekov a aky podiel na tom maju vlady, co by u nas mala kazda. Ci by tu bol Smer, OLaNO alebo progresivci, riesili alebo neriesili by teraz to iste.

A ak Pellegriniho vlada by to inak riesila, preco je Pellegrini o ivermektine a inych lacnych liekoch ticho? Pritom akekolvek strany, co su teraz v opozicii, maju ovela vacsiu moznost kritizovat tieto europske institucie, nez keby sa nachadzali vo vladnej koalicii. A kedze su ticho a nic z toho nerobia, neboli by ine ani vo vlade! Ak maju lepsich odbornikov, preco su teraz ti ich odbornici ticho? Celkom ticho!

 

A co povazujes za ociernovanie? Ved to su o Pellegrinim hole fakty.

V prvom rade o jeho vlezdoprdelectve pisal Chmelar a prave on ma o nom presvedcil, ze to nie je len moj nejaky dojem, uvadzal fakty – kde bol, co povedal, co urobil, citoval ho!

A snad nechceme povedat, ze ked pise o liberaloch, tak je trefny, ale ked o Pellegrinim, jeho fakty uz nie su pravdive.

Za druhe sme vsetci boli svedkami, ako sa Pellegrini podkladal Kiskovi, prezidentke, progresivcom a ako odkopne aj stranu, z ktorej vyrastol a dobre sa mu na nej plavalo, ked moze karierne dalej spolupracovat s inymi.

Za tretie sme boli svedkami, ako hned robil politruka Blahovi, ked ten si dovolil o niecom z EU pochybovat, ze to sa nerobi!

Takze prave on je osoba, v akych Blaha vidi mopslikov.

To su fakty, nie jeho ociernovanie. Ociernovanie by bolo, keby som pisala, ze je blazon, ze je psychopat, ktoremu nezalezi na ludoch, len na politickej kariere, ze je neskutocne trapny, ako hovorieva Michelko miesto argumentov.

 

 

Pellegrini ako figúrka oligarchov

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541316x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie