Založ si blog

Ministerstvo vydalo povolenie terapeutického použitia neregistrovaného lieku Ivermectin pre potreby zdravotníckych zariadení

Veterný mlyn sa pohol!

 

Chcem sa poďakovať nášmu ministerstvu zdravotníctva, že vydalo povolenie terapeutickeho použitia neregistrovaného lieku pre potreby zdravotníckych zariadení a v našich nemocniciach sa už môže liečiť koronavírus aj neregistrovaným a lacným liekom, hoci naši odborníci na pandémiu proti tomu bojovali a našej opozícii bola liečba ľudí ukradnutá a nikde sa za ňu nenamáhali bojovať.

Ďakujem všetkým lekárom a novinárom, čo na liečbu ľudí proti koronavírusu začali upozorňovať a týmto ako jediní dopomohli už aj k tomuto úspechu, že sa ním môže liečiť v nemocniciach!

 

Tento problém prežíva teraz celý svet, kde ako vieme, prevažujú skôr obchody a záujmy firiem na distribúcii len svojich drahých liekov alebo ruvanica o vakcíny.

 

 

„Smutný paradox kovidovej doby: Nie lekári, ale sudcovia zachraňujú pacientom životy. Súdy nariadili nemocniciam, aby pacientom poskytli liečbu liekom ivermektín

 

Sudca najvyššieho súdu štátu z okresu Orleans nariadil nemocnici Rochester General Hospital, aby pacientke na jednotke intenzívnej starostlivosti poskytla liečbu liekom proti Covid-19. Minulý štvrtok sudca Frank Caruso nariadil, aby lekári začali pacientke, 65-ročnej žene z Albionu, podávať ivermektín

 

Nárast záujmu o alternatívnu liečbu ivermektínom vzrástol od chvíle, keď sa jeho použití dozvedela verejnosť počas pojednávania v americkom Senáte minulý mesiac.

Podobný prípad sa udial aj v americkom Buffale…“

https://www.hlavnespravy.sk/smutny-paradox-kovidovej-doby-nie-lekari-ale-sudcovia-zachranuju-pacientom-zivoty-sudy-nariadili-nemocniciam-aby-pacientom-poskytli-liecbu-liekom-ivermektin/2419098

 

 

Ľudia sú veľmi naivní, keď si myslia, že o nič sa nemusia zaujímať a len slepo dôverovať rôznym inštitúciám, že uprednostnia liečbu ľudí pred svojimi obchodnými záujmami. Ak si myslia, že ich niekto bude naháňať, aby sa zaujímali o svoju vlastnú a lacnú liečbu a sú ľahostajní k týmto obchodom s liekmi alebo vakcínami a nebudú sa snažiť o ich dostupnosť, tak na svoj nezáujem len doplatia. Presne toto dnes obchodníci so všetkým zneužívajú, že ľudia radšej vedú medzi sebou nenávistné boje, než by sa zaujímali aj o niečo konštruktívne, čo by zachránilo mnoho životov.

 

Videli sme to a vidíme to aj na Slovensku, kde sa o liečbu ľudí nezaujímala ani vládna koalícia, ani opozícia a len lekári, ktorých nepustili do televízie, začali na to upozorňovať po pribúdaní stále nových a nových štúdií aj s lacnými liekmi, ktoré sa už desaťročia používajú. Tento boj sa dlho odohrával len medzi lekármi a ich inštitúciami a politici sa oň nezaujímali! Politici sa zaujímali len o svoje sebecké politické boje, k čomu používali len takých svojich odborníkov, ktorí na liečbu ľudí aj lacnými liekmi neupozorňovali a reklamne prezentovali len drahé a neúčinné lieky s len podmienečným schválením.

 

Keby sa o to nezačala zaujímať aj verejnosť, hlasy týchto lekárov, čo nedostávali už taký priestor, by boli v ich politických bojoch zanikli a všetci by boli vedeli len o neúčinných drahých liekoch, len očkovaní a testovaní, hoci tieto obchodné spoločnosti nedokážu vyrobiť ani potrebné množstvo vakcín pre všetky krajiny.

 

Len vďaka spoločnému úsiliu pružne reagujúcich lekárov a novinárov a verejnosti, sa toto dostalo aj do amerického senátu, aké už majú lekári dostupné štúdie a zistenia o nových spôsoboch liečby aj lacnými liekmi a rovnako sa to šírilo aj v iných krajinách, kde tak už liečia aj všeobecní ambulantní lekári a nemusia preto ešte riskovať obvinenia od vlastných kolegov z ich inštitúcií. Tak to vždy celé dejiny bolo, že tí najschopnejší odborníci vždy museli tvrdo bojovať o každý pokrok proti byrokratom a len odborníkom – obchodníkom zo svojich radov. 

 

Ako sa o to zviedol boj v Amerike, v americkom senáte a v iných krajinách aj v Európe, rovnako sa nevyhneme tomu boju ani na Slovensku!

Lebo ak si niekto myslí, že boj sa o to vedie len v Amerike a viedol sa aj v iných krajinách pred pár mesiacmi, kde už sa tak lieči, a myslí si, že na Slovensku vám to niekto podá na tácke, tak to len obchodné záujmy byrokratických inštitúcií. Čo si nevybojujete, nemáte, to píšu dnes novinári všade aj o vakcínach a inak to nie je ani s liekmi, nielen vakcínami!

 

Je v záujme samotných občanov a médií, aby sa o liečbu koronavírusu zaujímali a nielen o vakcíny, ktorých výroba bude meškať aj celé mesiace.

Preto veľmi oceňujem, že aj u nás sa veterné mlyny pohli zásluhou jednotlivcov a spoločne dotlačili našu vládu, aby schválila lacnú liečbu aspoň do našich nemocníc.

Všetko by to bolo šlo rýchlejšie, keby sa naši odborníci, ktorí sa premávajú v televízii, boli zaujímali o liečbu a čo je v nej nové, keby neboli pomalí a byrokratickí a čakajúci len na štemple a dokopanie zhora od európskych inštitúcií, ktoré si glorifikujú ako smeráci Fica.

Všetko by bolo šlo rýchlejšie, keby sa boli o to zaujímali aj opozičné strany, čo sa vôbec nezaujímali o liečbu ľudí, ale výlučne len o svoj politický boj a to aj napriek kolapsom nemocníc. Ich odborníci na liečbu ľudí vôbec neupozorňovali a viedli boj len proti rúškam a testovaniu alebo očkovaniu v zmysle čím horšie – tým lepšie pre nás aj za cenu počtu obetí. Z koalície a z opozície sa o to zaujímali len dvaja politici – Letanovská a Taraba a okrem nich len tí, ktorých mená neviem, ale zaslúžili sa teraz o povolenie terapeutického povolenia neregistrovaného lieku, hoci Európska lieková agentúra a všetky európske inštitúcie v tomto im nielenže nepomáhajú ale ešte to všetko byrokraticky brzdia, čo im pri drahom lieku remdesivire išlo už zázračne rýchlo ako po masle!

 

Drahý remdesivir bol schválený do týždňa, hoci neskôr vysvitlo, že nie sú žiadne dôkazy o jeho účinnosti!

 

Preto, aj keď je niekto vo vláde alebo pracuje ako odborník pre vládu, má s kým a s čím bojovať, keď mu záleží na liečbe ľudí! A to by ste si mali ceniť, každý ich boj za liečbu, lebo ako vidíte, naša opozícia sa o tom nezaujímala a ich odborníci sú o tom dodnes ticho a celkom nič preto nerobia!

 

 

 

A preto nesúhlasím s Mesíkom, keď zo všetkého, čo sa teraz v tomto liečení na svete deje, obviňuje len našu vládu ako keby nebola závislá a naši lekári aj od rozhodnutí a štúdií európskych medicínskych a liekových inštitúcií, ktoré o tom pre celú EÚ rozhodujú, podporujú alebo byrokraticky brzdia. V tomto majú naši lekári pravdu, keď sa tým aj bránia, lebo žiadny lekár a žiadna vláda nemôže ísť proti schváleným štúdiám, ktoré nepodporujú alebo meškajú. Ktorý lekár vás bude a kde liečiť tak, že nemá za sebou celkom nič, čo má dodržať? O vašej liečbe nerozhoduje ani Matovič, ani len minister zdravotníctva a ani ich odborníci tak, ako keby iná civilizácia a keď sme v EÚ, už neexistovala!

 

Samotný Mesík, neviem o tom, že by bol niekedy kritizoval byrokratický moloch Európskej únie, skôr naopak, patril k ľuďom, ktorí velebili EÚ ako nespochybniteľného Saurona, čo ľuďom len pomáha a máme mu slepo a uvedomelo len dôverovať.

A zrazu ste všetci múdri, že práve táto naša vláda už nič nemá s EÚ a jej odporúčaniami a schváleniami čohokoľvek? Alebo si to Mesík uvedomuje až teraz, koľko obchodných záujmov má nielen Jarčuška, ale byrokrati z EÚ?

 

Náš Jarčuška nie je Sauron, je len nižšie postavený pešiak omnoho vyšších záujmov s predajom drahých liekov a vakcín alebo ich výrobou! A kde dnes novinári kritizujú EÚ? Nikde! Ale prečo potom zrazu kritizujú len pešiakov?

Prečo Mesík upozorňuje len na to, že novinári sa môžu báť vlády a neupozorňuje aj na to, že sa ešte viac môžu báť európskych inštitúcií a celoeurópskej politiky?

Vari by sa nebáli len pešiakov a vo vláde máme len jej pešiakov!

 

A samotný Mesík musí veľmi dobre vedieť, že keby dnes na mieste tejto vládnej koalície bola iná, tak keby tých iných zaujímala liečba a tento boj, tak predsa nie sú ticho! A kto z nich za liečbu bojuje? Ukážte mi toho odborníka opozície, čo sa vôbec ozval!

 

Takého odborníka nemá ani Smer, ani Hlas, ani progresívci, ani ĽSNS, lebo všetci sú ticho a bojujú maximálne len proti rúškam, za nákazu na námestiach alebo proti očkovaniu alebo testovaniu. Kde, kto z nich vôbec spomenul liečbu a jej účinnosť? Kde, kto z nich sa s tým zaoberá okrem Mesíka a pár lekárov, ešte aj to zo zahraničia?

 

Oni sa maximálne hádajú len o tom, kde testovať alebo vôbec netestovať, čo otvárať alebo koľko stáli testy, aká má byť teplota, prečo nevyrobili viac vakcín a koho sme mali pri vakcínach predbehnúť!

Kde tu, kto z nich hovoril alebo hovorí o liečbe? Kde Čekan, kde Visolajský, kde Bražinová alebo Kollár?

Nikde!

 

A keď vedia niečo aj o liečbe a zaujímali sa o ňu, prečo k tomuto nikde neviedli diskusie? Prečo o žiadnu liečbu aj lacnými liekmi nebojovali?

Takže, pán Mesík, pozrite sa aj okolo seba, či za toto všetko môže len Matovič a jeho strana a keď ho vymeníte, tak už o liečbe zrazu budú vedieť? 

 

 

Takto ľahostajní ľudia k liečbe, nebudú iní odborníci ani pri inej vláde. Keby sme takých mali, tak sa ozvú, ako ste sa ozvali vy! A kto vám pomohol a kto vás podržal?

Kde sa k vám pridali tí lepší odborníci, ktorých sme mali počúvať a nepočúvali?

Pre celú tú plejádu vraj lepších odborníkov, od Mistríka po Kollára, ste len konšpirátorom, možno trošku vyšší level od Bukovského. Ale v nimi preferovaných vládach by neboli iní, než sú teraz – ľahostajní k liečbe ľudí, za ktorú bojujete.

 

 

Ako som včera napísala, no nedám výpoveď, aby sa títo odborníci, čo boli ticho ku liečbe a s ich preferovanými politikmi dostali do vlády, keď ich liečba vôbec nezaujímala!

No nepôjdem sa zavesiť na bránu, nedám podpis v žiadnom referende za predčasné voľby k zvoleniu ľahostajných, čo nepodpísali vašu petíciu.

 

 

Keby na tom ľuďom a odborníkom záležalo, vybojujú to pri úplne každej vláde! Stačí mať len záujem aj o liečbu a nielen o politický boj!

 

Ale keď je to ľuďom aj odborníkom aj od opozície ľahostajné, nečudujte sa, že potom ambulantní lekári nebudú mať lacné lieky!

 

 

 

K čomu konkrétne som sa vyjadrila:

 

Mesík 27.1.

 

„Ministerstvo vydalo povolenie terapeutického použitia neregistrovaného lieku Ivermectin pre potreby zdravotníckych zariadení“

 

„Po 4300 oficiálne mŕtvych (odhadujem, že reálne vláda pripravila zanedbaním vlády povinností pri ochrane občanov o život už okolo 10 000 občanov Slovenska), zdevastovaní slovenskej ekonomiky lockdownami a vytunelovaní nevedno koľko sto miliónov eur do špajdľovania nosov, dnes ráno člen korupčnej vlády SR oznámil, že „Ministerstvo vydalo povolenie terapeutického použitia neregistrovaného lieku Ivermectin pre potreby zdravotníckych zariadení“
Pozeral som dnes ráno oficiálnu web stránku MZ SR, ešte to tam nie je – toto sú ranné screenshoty.
Je to malý krok správnym smerom, ALE z hľadiska zastavenia Matovičovho masakru je úplne nedostatočný! Korupčnú vládu je treba dotlačiť k tomu, aby IVM dostali k dispozícii obvodní lekári a to čo najskôr – včera bolo pozde. Kým nebude IVM dostupný v každej lekárni na Slovensku, masaker bude pokračovať. Nepoľavujte v tlaku!
A ešte ich dokopať k fortifikácii potravín Déčkom podľa fínskych noriem! Mali to urobiť už v lete 2020, ale … veď viete čo robili.“
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10221861691465443&set=pcb.10221861742106709

 

 

 

Hovoriť o masakri a nehovoriť nič o liečbe a nejakom konštruktívnom liečení – podľa toho spoznáte človeka, ktorý chce len nadávať, viesť politický boj, hľadať len vinníkov, ale konštruktívny návrh nemá žiadny! Čiže nepomôže, len rozoštváva!

Týmto ale nemyslím Mesíka, lebo on sa v liečbe ľudí angažuje a niečo konštruktívne aj navrhuje!

 

 

Čerstvá správa:

 

„Konečne, aj vďaka vám pán doktor ‼️

 

27.1.2021

V boji s vírusom pomôže aj nový liek. Bude dostupný aj na predpis!!!

https://www.ta3.com/clanok/1201655/v-boji-s-virusom-pomoze-novy-liek-bude-dostupny-i-na-predpis.html?fbclid=IwAR3JoczRLEAvbkS4z4Ko43JQeqvysMmAplkVyIULkG-rVJ42JJmkvXaatAU

 

 

 

Ďakujem všetkým obyčajným ľuďom, čo podpísali petíciu a že to dokázali aj bez pomoci opozície!

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5517987x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie