Založ si blog

Vážený môj „idol“ Matovič!

Budem ti tykať, keďže tiež si tak neformálny, že prídeš do parlamentu v šľapkách a kľudne sa sfotíš na motorke a nie ako seriózny zlodej a podvodník. To sa mi na tebe páčilo, ale inak si ma dlhé roky nezaujímal, lebo si sa nezaujímal o zahraničnú politiku ani len toľko, čo ja, obyčajná žena, čo jej rozumie ako hus pivu. To ma len progresívni liberáli tak naštvali a obyčajnou cenzúrou mojich nepohodlných otázok, že som sa začala aspoň na staré kolená zaujímať. Ale tiež nemôžem stíhať všetko, ledva stíham konšpiračné. Vďaka tomu ma nemôžu teraz tak ľahko oklamať, že naša opozícia bola po voľbách osvietená. 

 

Píšem ti, lebo teraz máš možnosť urobiť niečo svetové, čo preto neurobíš. Svetové je to preto, lebo nemôžeš sa vzoprieť EÚ diktátu a nesúhlasiť s použitím vakcín, keď už sme s tým raz museli súhlasiť, že ich nakúpime a minieme. Ale tak neformálne, vyžrali by títo ľudia chladničku aj s plesnivými potravinami len za to, že ich kúpili? Lebo presne taká logika to je, prečo sa musíme dať všetci zaočkovať, inak by sme im pokazili biznis (ako aj tebe spolu s Pentou, tak si ľudia myslia) a záchranu životov, čo snáď vieš, že na nás kašlú.

 

Ale teraz vážne! Neviem, kto si tu myslí, že tvoja vláda už nemá žiadne pozadie oligarchov, ale ja si to nemyslím. Ja si myslím, že všetci ste šaškovia, akurát neskúmam ako, veď to nevedia ani novinári. No ale niekto tam musí byť, no tak ste tam vy. Tým „šaškovia“ som ťa nechcela uraziť, ale že si uvedomujem, že musíte poslúchať, inak by ste tam neboli. Ale okrem toho, každý z vás má ešte nejakú slobodu. Aspoň dačo môže urobiť každý človek. A preto ti píšem, čo presne môžete, ako to „dačo“ urobiť. Jasné, že vakcíny nemôžete hodiť do Dunaja a už je neskoro, keď sa musí očkovať. (Vieš, kedy by si prestal byť psychopatom pre ľudí? Keby si chcel hodin vakcíny do Dunaja.)

 

Ale nebolo by už dobré začať aj s prevenciou a liečbou ako v Afrike? Nemôžu predsa povedať, že tam ich liečia ako dobytok! 

Aj keď našim ľuďom viac záleží na tom, aby ťa obesili, ty ako správny kresťan, by si mal chápať, že aj tak si liečbu pred zadusením zaslúžia.

Čo takáto lastovička? Nemohol by si byť ako naša lastovička?

 

 

 

 

A ani Mesík nie je konšpirátor, ešte ho nehodili z paluby.

Ja viem, že jeho petíciu podpíše možno 3 000  ľudí, lebo ľudia o tom nevedia, že koronavírus sa dá liečiť ako v rozvojových krajinách, kde ľudia tiež nie sú dobytkom a napriek tomu ich tak liečia a takáto prevencia im pomáha!

 

Nestálo by to aspoň za záchranu ekonomiky, keď už nestojí za životy ľudí?

 

Však, očkujte prvých dobrovoľníkov, ktorým budú stačiť reklamy očkovania ako na Persil. Ale zároveň môžete urobiť aspoň nejaké minimálne minimum, aby sme večne len nečakali ako kura na sopeľ, čo nám prikáže EÚ, a využili skúsenosti a úspechy našich lekárov s úspešnými liekmi, hoci sa to Čekanovi, Sabakovi a spol. páčiť nebude. 

 

Áno, bolo by to svetové, keby sme si pomohli liekom za 50 centov v Indii a nepomáhali len obchodu s 2 000 -vým remdesivirom a drahými testami a vakcínami.

 

Keby ti hovorili, že na to nie sú splnené byrokratické podmienky, tak sa nedaj, lebo nie sú ani na vakcíny!

 

A vieš, kto by ťa skôr obesil?! Nie ľudia na námestiach, ale byrokrati, presne tí seriózni byrokrati, ktorí sa nefotia s ponožkami, za to, že neposlúchaš!

 

Tak neviem, či ti to pomôže, lebo ja skôr pripúšťam, že Lučanského zavraždili, ako že ty máš nejakú slobodu. 

 

Keby si ju mal, tak mohol by si si dovoliť nielen nosiť iné prezuvky, ale chcieť liečbu ako v Afrike!

 

 

Nemyslím si, že si psychopat. Myslím si, že všetci ste tam bábky. A preto zomrú stovky ľudí aj u nás a bez liečby, ktorú by v rozvojových krajinách dostali!

Čo povieš? Nezačneš veriť konšpirácii, že niekto chce preriediť len Európanov a prečo práve civilizovanejšie štáty? (Však, raz už ťa na jednej tlačovke osvietilo!)

Možno, keby sme boli ešte primitívnejší, zachránili by aj nás a nemuseli by nás kontrolovať! Takto nás musia kontrolovať. A možno teba už ani nemusia, drahý druh, čo možno už nemáš ani takú slobodu ako ja.

 

Verím v tvoju nevinu bábky a absolútnu nemohúcnosť! Ani Chmelár by nemal odvahu žiadať viac liečbu ako v Afrike, a ani nemusí a žiada povinné očkovanie a to je môj skutočný idol politika. A napriek tomu, že on sa o zahraničnú politiku vždy zaujímal, nevie si predstaviť celosvetovú servilnosť v prístupe k pandémii. Nevie si predstaviť, že by mohla existovať liečba a svetové mocnosti by radšej chceli svoj biznis a svoju kontrolu, napriek toľkým obetiam.

 

Smola, že na lacnej liečbe by nezarobili. Ako asi by bolo ľuďom, ktorým rodičia alebo deti zomreli, keby vedeli, že preto, lebo nemali liek za 50 centov a byrokraticky nebol schválený, čo nevadilo pri vakcínach, ktoré ani nezaručujú, že sa znova nenakazíš?

 

Vieš, akú bude mať výhodu, keď sa dusiaci nedostanú do nemocnice? Keď sa budú dusiť, ešte majú možnosť vyskočiť z okna, čo by v nemocnici už nemohli, skrátiť si takto utrpenie, keď už nechcú trpieť.

 

Všetci ťa už chcú vidieť v pekle a aj mňa tu s tebou. Vieš, akú dostaneme v pekle otázku? Ja si myslím, že ju viem už teraz:

 

Je v kompetencii MZSR umožniť dovoz tohto lieku na Slovensko už dnes a v kombinácii s ďalšími bezpečnými liekmi zlepšiť možnosti včasnej ambulantnej liečby a zvládanie tejto pandémie, a zvýšiť šance na normálny život, po ktorom všetci túžime. Nečakajme.“

 

„Čo ste pre to urobili?“

 

Vieš, čo odpovieš?

 

Ja poviem, že som napísala tento článok a viac som urobiť nemohla, len podpísať Mesíkovu petíciu, lebo som nebola vo vláde a nijako som nemohla ovplyvniť MZSR, aby umožnilo dovoz lieku.

A čo povieš ty?

 

Musíš mať 100 % istotu, že nemal, inak si ťa na toľko % nechajú a len v tejto veci.

 

P:S:

A prečo je mojim idolom Chmelár a nie ty, si prečítaj teraz na Chmelárovom FB k Assangeovi. Čo by urobili s tebou, keby si ty také napísal? Neobjavil by si sa ani v predvolebnom prieskume!
Preto jemu odpúšťam to povinné očkovanie. Je to len ako jeho, „že teroristi budú lietať len prvou triedou“.

 

 

 

.

Súvisiace články, keby si mi nerozumel, že si o liečbe nepočul:

 

Koľkí ste už podpísali Mesíkovu petíciu za liečbu miesto očkovania?

 

Liek sa volá Ivermectin a je lacný

 

4.1. Pravda 1x informuje o liečbe ivermektínom na titulke

 

 

Mesík 28.12.
.
„Mnohí sa ma pýtajú prečo o profylaxii a terapii covidu mlčia slovenské „seriózne“ médiá. Prečo mlčia o petícii za účinnú profylaxiu a liečbu? Prečo redaktori na vládnych tlačovkách nekladú otázky ako:
„Prečo ľudí neliečite lacno a účinne ivermectinom, vitamínom D, hydroxychlorochinom?“
„Prečo ľudí liečite drahým a neúčinným remdesivirom?“
„Prečo u nás zomiera denne 10x viac ľudí ako vo Fínsku, Nórsku, Írsku?“
„Koľko ľudí u nás zomrelo cez tri vianočné dni, počas ktorých oficiálne nezomrel ani jediný?“
„Prečo neuverejňujete denne na mape SR kde ľudia doteraz zomreli?“
… a iné a iné… Moja odpoveď?: Šéfredaktori a redaktori médií sa od iných ľudí nijako nelíšia – tiež idú najľahšou cestou. Je oveľa jednoduchšie iba opakovať a zosilňovať to, čo im predkladá vláda. Aby sa pýtali na liečbu, museli by si naštudovať veľa vecí: komentovať a šíriť to, čo dostanú hotové od vlády/ firiem je oveľa jednoduchšie. V hre je navyše šanca, že keď budú držať hubu a krok, budú aj zákazky na reklamu. Onedlho sa roztečie mocný prúd peňazí od štátu aj firiem do reklám na vakcináciu. Kto by sa chcel teraz vláde znepáčiť a klásť blbé otázky? Kvôli pár tisíc životom neznámych ľudí riskovať štátne zákazky? Bohužiaľ, toto nie je len Slovensku.“
https://www.facebook.com/photo?fbid=10221652564557401&set=a.10209443570900190
.
Mesík 29.12.
.
„A sme doma – citát: „Británia musí každý týždeň zaočkovať dva milióny ľudí, aby predišla tretej vlne epidémie. Podľa novej štúdie inak v roku 2021 hrozí ešte viac úmrtí a pacientov na jednotkách intenzívnej starostlivosti.“ Iste, môže to byť len súčasť kampaň za zvýšenie nákupov vakcín, ale LSHTM je slušná inštitúcia tak predpokladajme, že to tak nie je. Malý prepočet, učivo nižší stupeň ZŠ: UK má 12 x viac obyvateľov ako SR, 2 milióny :12 = približne 165 000. Na to, aby bol človek plne očkovaný potrebujete najmenej 2 dávky – takže 330 000 dávok za týždeň, alebo cca 1,35 milióna dávok v januári. MZ SR sa včera pochválilo, že ich v januári budú mať 150 000. Prognóza je jednoduchá: v januári vítajte na anonymizovanom štátnom bitúnku SR. Alternatíva je jediná: účinná profylaxia a včasná liečba nakazených.“
.
Mesík 31.12.
.
„Prečítate si: toto je realita, do ktorej premiér tejto krajiny priviedol Slovensko. K úplnému obrazu si ešte treba pripočítať množstvo ľudí, ktorí zomierajú bez pomoci doma skôr akoby uvideli nemocnicu zvonka. Autor, primár interny v NsP Prievidza, ku koncu píše: „A ak niekto vidí iné svetlo na konci tohto strašidelného, čierneho tunela ako očkovanie, tak nech nám poradí“ – to svetlo sa vola ivermectin, calcifediol, včasná ambulantná liečba podľa I-MASK atď. Ak sa nechcete do jari 2021 prizerať masakru, podporte a šírte petíciu, link dole. Alternatíva je pevná viera, že „do Veľkej noci bude po tom“
.
Mesík 1.1.
.
Začnime rok 2021 niečím optimistickým! Veľa sa tu lamentuje že 2020-ty bol mizerný, ale pozrime sa na to ale objektívne. Naozaj? Veď z veľkých miliardárov sa stali cento-miliardári , z obyčajných multimiliardári, z tých čo mali len pár stoviek miliónov sú dnes miliardári. A vôbec sa to netýka len amerických, platí to aj o európskych, čínskych, indických, mexických ba i ruských miliardároch – všetci v priemere zbohatli o sympatických 27%. Tak ako to mohol byť zlý rok? Držme im aj v roku 21 palce!
.
https://www.visualcapitalist.com/the-rich-got-richer-during-covid-19-heres-how-american-billionaires-performed/?fbclid=IwAR3LOfL2IKkgG2TxHHbkO6-IR7x6ostcRfjxad2DcPdd1yGPs8P5WD9YacA
.
„1.januára u nás oficiálne pribudlo 112 mŕtvych? Koľko by ich bolo, keby šlo o bežný pracovný deň keď sú všetci patológovia na pitevniach a všetci úradníci v úradoch? A koľko je obetí reálne, keď započítame aj tých, čo zomierajú mimo nemocníc?
No nič – taká je neotrasná vôľa Matoviča a jeho vlády: efektívna a lacná liečba je neprípustná, treba míňať nakúpené testy, pichať umierajúcim zásoby remdesiviru a dlhé mesiace čakať, kým tu bude zaočkovaných aspoň pár percent populácie. Na spestrenie čakania, tu sú výsledky metaanalýzy 11 randomizovaných klinických štúdií účinku IVM v terapii covidu – o.i. 83% zvýšenie prežitia oproti kontrolám, pritom aj tie kontroly boli liečené, napríklad s použitím HCQ, ktorý sám alebo v kombináciách znižuje úmrtnosť. Koľko tisíc Slovákov ešte položí životy na oltár vládneho analfabetizmu? Celá prednáška Dr. Hilla z U. of Liverpool v linku ( 11 minút):“

Ivermectin meta-analysis by Dr. Andrew Hill

 

 

 

https://www.facebook.com/photo?fbid=10221680145206900&set=a.10209443570900190

 

„Malý dotyk s realitou pre tých, čo nepodľahli viere že na covid sa patrí masovo zomierať, šprtať sa v nosohltanoch a zbožne čakať na vakcíny a prevakcinovanie polovice (či viac) obyvateľstva. Posuňte lekárom a sestričkám v svojom okolí – čím viac sa ich začne tých bláznov čo tu vládnu pýtať, tým viac ľudí zimu a jar prežije. Možno sa to týka aj vašich blízkych. Vyjde v zajtrajšej Pravde.“

 

„Slovenskému lekárovi, ktorý pracuje v nemeckom meste Meissene, sa veľmi osvedčil nový postup včasnej ambulantnej liečby pacientov s ochorením COVID-19. (o liečbe ivermectínom)“

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/573408-skvela-sprava-pre-chorych-covid-19-ma-noveho-silneho-nepriatela/?fbclid=IwAR2M33ijtpXTmAQhyeDaSerV_ZIre6hvCK52GnO2JCc9ubiC9_LIq_u1aFs

Slovenskému lekárovi, ktorý pracuje v nemeckom meste Meissene, sa veľmi osvedčil nový postup včasnej ambulantnej liečby pacientov s ochorením COVID-19.
„Dúfajme že sa ľady nevzdelanosti a pýchy tých, čo dostali úrad, konečne pohnú – a že to bude skôr, ako nám tu zbytočne zomrú ďalšie tisíce priateľov, otcov, matiek, sestier a bratov, ktorí mohli byť stále s nami, ale neprežili, lebo nesmeli dostať včasnú a účinnú liečbu.“
.
(U nás sa urobilo provizórne ARO, dostali sme ventilátory. Dali sa do gynekologicko-urologického pavilónu a tam teraz skolabovala vzduchotechnika. Komplet systém. Dnes sme riešili kam ich dať. Lebo darmo my budeme mať ventilátory a monitory, keď nám to v týchto našich starých zaprdených nemocniciach neutiahnu siete.
Ak sa ozveme nahlas, hraničí to s popravou, povedia, že sa nechceme obetovať.“
Update v komente nižšie . Hodinu a pol po zverejnení statusu vyšla správa, kde nemocnica potvrdzuje technické problémy. z diskusie)
.
Mesík 4.1.
.
„Pravda konečne hodila na web celý rozhovor s dr. Novysedlákom o jeho skúsenostiach s využití ivermectinu a vitamínu D na zvládnutie epidémie covidu v dvoch DSS. Nemeckých – kde by na Slovensku zháňal lacný IVM? Tu frčíme a zomierame po stovkách na remdesivire po 2100 eur 😕 Dr. Novysedlák je aj členom petičného výboru za účinnú profylaxiu a liečbu covidu – počet mŕtvych na Slovensku príznačne rýchlo dobieha počet jej signatárov 😕
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/573601-sme-proti-virusu-bezbranni/?fbclid=IwAR2LkSNgXIzog4Keo7KN4xNAfZTbajnKQ26vsnmT0dg5aH_YOx2ETskshlM
.
Mesík 5.1.
.
„Veľký deň v Denníku N! Včera tesne pred polnocou prvý raz takto na front page informovali o ivermectine! Teda zatiaľ slovami vládneho experta dezinformujú, ale treba sa tešiť, že vôbec pozbierali odvahu zmieniť sa o ivermectine. Držme redakcii palce! 🙂 23:24 Pre akútne prebiehajúce vírusové choroby platí, že pri ich liečbe bojom s vírusom obvykle príliš veľa nezmôžeme, píše infektológ Peter Sabaka. „Je možné, že v budúcnosti sa nám dostane do rúk ďalší lacný a dostupný liek, nateraz však nemáme dostatok dôkazov, aby sme za tento liek mohli považovať ivermektín, izoprinozín či hydroxychlorochín.“
https://www.docdroid.net/tbLp0RS/ako-sme-na-tom-s-dokazmi-o-efektivite-ivermektinu-izoprinozinu-a-inych-domnelych-zazracnych-liekov-v-boji-s-covidom-19-dennik-n-pdf
https://www.facebook.com/photo?fbid=10221703957322188&set=a.10209443570900190
.
A o drahých vakcínach a drahej liečbe máte???
.
„Na začiatku Veľkého umierania 2021, alebo s Matovičovou vládou od Vianoc po Troch kráľov: Od Vianoc do včera pribudlo na Slovensku oficiálne 900 obetí covidu – to bola doba sviatkov a dovoleniek, keď sa nepitvalo a neúradovalo. Ak sa každému zomierajúcemu dostalo „posledného pomazania“ remdesivirom, tak sú to pre predajcu pekné 2 milióny eur. Bilancia včerajška:..“
.
Ďalšie skvelé správy z N-ka: po tom čo včera v noci objavili ivermectin (v N-ku zatiaľ nefunguje, ale cesta k poznaniu býva ťažká – držíme palce!) a dnes si už spočítali aj náročnú matematiku „päť plus päť = ?“ a zistili že, citujem: „Pri doterajšom tempe by očkovanie na Slovensku trvalo 21 rokov. Zatiaľ nestihli minúť ani prvých 10-tisíc dávok“. Koniec citátu. Božínku – ani len horných 10 000 ešte nezvládli? Medzitým štúdie potvrdzujúce silný terapeutický účinok IVM vytrvalo pribúdajú: Nevadí, ešte silnejšie pritlačíme oči, mocne sa zatvárime že to na Slovensku neplatí – a šup do nosohltanov špajdličky a do žíl remdesivir, show must go on! 🙂
https://www.facebook.com/photo?fbid=10221705819448740&set=a.10209443570900190
.
.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5554430x
Priemerná čítanosť článkov: 3723x

Autor blogu

Kategórie