Založ si blog

Ale keby sa mi to stalo v sekte, mám utekať!

Skôr než sa dá človek zaočkovať, podpisuje doklad o tom, že sa mohol spýtať lekára na všetky nejasné otázky ohľadom očkovania.

 

Videla som jednu reklamu na očkovanie, ktorá ho vysvetľuje ako nákresy s domčekom a zlodejom (pre ľudí IQ 90) a celkom nič nevysvetľuje ohľadom toho, proti čomu sa toľkí aj lekári búria. Ja som si to odkladala, tie ich odborné námietky a celkom nikde som nevidela, že by ich vysvetľovali, prečo je to nezmysel.

 

Takže, keď neprebehnú diskusie a oboznámenie verejnosti k týmto informáciám, celkom nikto nemôže povedať, že bol informovaný, keď ich ani nevie, ani nepočul, lebo taká otázka býva označená za len konšpiráciu a preto zostáva nezodpovedaná.

 

Je to fakt veľmi smutné, že si tie otázky musíme zháňať kade – tade, po konšpiračných médiách, ktoré kvôli politickému boju opozície môžu frčať, ale lekára sa nemôžete nielen že niečo spýtať, ale nezdvihne vám dnes ani telefón. Aspoň môj lekár funguje teraz takto: „Nepíšte nám a netelefonujete. Ak potrebujete pandemickú PN, tak cez systém vám ju pošleme.“ Tým skončila akákoľvek liečba. Chápem!

 

Ja prvá som tu chápala, a nechala som si za to celé mesiace nadávať, že nebudem otravovať, neochoriem, nebudem volať, nebudem ohrozovať…

 

A po tomto chcete podpis, že mala som odpovedané na všetky otázky?

Nemalo by tam byť – Je vám jasné, že pokiaľ nesúhlasíte s klinickým testovaním vakcíny na sebe, nemôžete cestovať mimo našich hraníc a nemôžete byť zamestnaný a zarábať si na živobytie?

 

Kde je teraz Chmelár, ktorý tvrdil, že keď mi strčia tyčinku do nosa, porušia moju slobodu, ale keď na mne budú testovať vakcínu, tak už nie?

Či on ju vie odkiaľ – pokiaľ sa nelogicky oháňame porušovaním slobody?

 

Prečo ja som podľa neho nemala slepo veriť len testovaniu, keď on slepo verí aj v pokusy s vakcínami na sebe? Logiku to teda nemá!

Ak je porušením slobody aj palička v nose, určite je potom porušením slobody aj vakcína, ktorá nebola dostatočne otestovaná!

 

 

 

A to už ste nám teda prezradili, že porušením osobnej slobody je aj palička v nose a tým si vynucovať možnosť pracovať. Teraz to už ťažko odvoláte, čo ste tu vystrájali pre plošné testovanie, že je to porušenie slobody! 

 

 

Toto sú otázky ľudí a nehovorte, že túto otázku si môže dať len konšpirátor a normálny človek nesmie!

(Keď si môžem vybrať aj pohlavie, môžem aj otázku a ja to ako liberál viem, že sloboda nekončí v posteli a v sexe.)

 

 

„Je to logické, jako když si půjdete dát nastříkat na auto ochranný lak a bude vás zajímat, jak dlouho ta ochrana vydrží. A prodejce by vám řekl, že doba trvání lakové ochrany je neznámá… bum! Sami si dovedete představit, že takový prodejce by hodně rychle zkrachoval a skončil. Jenže, přesně tohle se teď děje v přímém přenosu s vakcínou COMIRNATY 500, kdy člověk do sebe nechává píchat experimentální látku, o které se neví, jak dlouho bude trvat její účinek.“

„Další jobovkou je hned v úvodu další stránky kolonka s názvem “Předpokládaný úspěch výkonu” a náš právník to znovu označuje za důkaz, že klient je v roli testovacího subjektu v klinické studii, nikoliv v roli občana ČR. Znovu si to můžeme přirovnat k tomu ochrannému laku na auto. Představte si, že by vám výrobce před aplikací autolaku dal k podpisu podobný papír, že výkon nalakování auta je předmětem “předpokládaného úspěchu” a vy byste nechápali, co tím sleduje. V tomto případě totiž nemocnice neví, jestli vakcína vůbec zajistí nějakou imunitu, a tak si kryje záda papírem, že účinek ochrany po naočkování není garantován, ale je pouze jenom předpokládán, což je v podstatě otázka loterie, jak upozorňuje právník.“

„Nemocnice tak negarantuje ani délku trvání ochrany, ani samotný účinek jako takový, který není garantován, je pouze předpokládán. Jediné osoby, u kterých vakcíny jsou podávány s předpokladem a nikoliv s garancí, jsou dobrovolníci v klinických studiích, upozorňuje právník.“

„Další kolonka upozorňuje na možná rizika zvoleného výkonu a nemocnice klienta upozorňuje v papíru, že závažné reakce po očkování jsou nadále předmětem klinických studií, které stále pokračují.“

„Náš právník tady má jasno a tuto větu označuje za nepřímé přiznání, že klient se stává účastníkem plošné klinické studie, protože je mu podávána látka, jejíž účinky jsou nadále předmětem klinických studií a tyto studie budou podle informací Evropské komise dokončeny ze strany Pfizeru až koncem roku 2023.“

„Jinými slovy, jako občan České republiky se stáváte dobrovolným subjektem velkoplošné klinické studie, za kterou podpisem informovaného souhlasu přebíráte zodpovědnost a nesete riziko a náklady na léčbu komplikací a nemocí, které se mohou po aplikování vakcíny objevit, uvrhnout vás do stavu pracovní neschopnosti, způsobit dlouhodobé nebo trvalé postižení, invaliditu nebo i smrt. Papír, který máte před sebou, je v americkém právu známý pod označením “waiver”, což znamená v překladu “dokument o vzdání se zodpovědnosti”.“

„Pokud např. za 5 let propukne obrovská neplodnost u očkovaných žen a spustí se vlna žalob, zdravotní pojišťovny nebudou chtít neplodnost a její léčbu hradit a podílet se na úhradě např. asistovaného otěhotnění, protože budou logicky argumentovat, že tyto ženy v roce 2021 podepsaly informované souhlasy nemocnicím, kde byly upozorněny na rizika a na informaci, že vedlejší účinky vakcíny se dosud stále zkoumají.“

„Bez ohledu na to, jestli vakcína je nebo není bezpečná, nemá dokončené klinické studie, a tím je řečeno vše! Jedná se tedy i podle právníka o experimentální vakcínu uvolněnou k celoplošné klinické studii, za kterou nemocnice, jak papír odhaluje, naprosto neručí a nechtějí nést za důsledky vakcíny zodpovědnost.“

 

 

Prekvapím vás, ale na takéto otázky som už odpoveď a celkom jednoduchú dostala. Aj vám ukážem, ako dobre to chápem a viem to vysvetliť aj vlastnými slovami a presne tak uvedomelo, ako to odo mňa chcete:

Mám považovať takéto otázky za hlúpe a nepýtať sa ich. Miesto toho mám slepo veriť hercom a politikom, že sa nič nepýtajú a slepo veria.

Ale keby sa mi to stalo v sekte, mám utekať!

 

A potom, že vám ľudia rozumejú tomu príkladu, že keby deväť ľudí bolo plešatých a vlasy mal len jeden, tak ten vlasatý nie je v norme!

 

 

Ale keď sa vrátim k liečbe a prevencii ivermektínom a ďalšími lacnými liekmi, tak to už otestované na miliónoch ľudí bolo. A čítali ste niekde, že to zakázali pre vysokú úmrtnosť alebo nežiadúce účinky? Znížila sa u nich plodnosť?

Už sme došli tam, že keď sa spýtate, kde sú dôkazy a byrokratické štemple, ako im to pomáhalo a pomohlo, tak ja sa spýtam – A kde sú dôkazy, že toto nám pomohlo a pomáha?

U nich už k nežiadúcim účinkom máme podklady v ich počte, že sa to stále distribuuje a nikde sa nerozmazávajú nežiadúce účinky. A teraz vy – aké boli vaše skúsenosti na nás a po rokoch?

 

A toto som sa naučila na konšpiračných médiách – že ak môj idol, povedzme Chmelár, niečo povie, tak mu nemám slepo veriť, ale samostatne o tom rozmýšľať, aj keď nie je herec z reklamy. A preto som si Persil kúpila len raz, keď nebol výber. Teraz už máme aj televízor v pivnici. Už dva, keď nám darovali ďalší.

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549812x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie