Založ si blog

Koľkí ste už podpísali Mesíkovu petíciu za liečbu miesto očkovania?

Keby sa toľkí ľudia, čo sa teraz rozčuľujú po sociálnych sieťach proti očkovaniu, podpísali pod Mesíkovu petíciu za prednostnú liečbu pred očkovaním, nedala by sa taká masová petícia ignorovať.

Keď ľudia čokoľvek nedosiahnu, vždy je to preto, že ich bolo málo, čo to chceli, lebo vždy masa ľudí určuje, čo im môže – nemôže menšina. Čokoľvek sa môže odohrať len s tichým súhlasom väčšiny alebo jej ľahostajnosťou.

 

A tentoraz sa nedá povedať, že túto petíciu napísal človek z konšpiračných médií, lebo je to Mesík a toho uverejňovali a citovali aj v SME. Ale ľudia sú k tomu ľahostajní a preto nedosiahnu vôbec nič, keď len celkom nič nechcú, len D – vitamín, Bukovského a dajte nám pokoj s pandémiou.

Takto presne dosiahnu len to, že napokon ich budú nátlakom nútiť k očkovaniu, miesto prevencie a liečby, ktorá bola účinná v toľkých štátoch.

 

Presne takto na to doplatia primitívni občania, čo sa nevedeli na ničom konštruktívnom ujednotiť, lebo prednejšia im je len deštruktívna nenávisť na sociálnych sieťach – koho by radšej dali popraviť, ako keby následujúca vláda ich už nenútila k očkovaniu, keďže tak to bude v celej EÚ, keď sú ľudia ovce a nevedia pomenovať a stáť za nejakým konkrétnym konštruktívnym riešením. A také by potrebovalo podporu más.

Každý z vás viac urobí, keď podpíše jeho petíciu, než keď sa bude len rozčuľovať nad očkovaním a neurobí celkom nič a len na protestoch bude roznášať nákazu.

Už som o tej petícii písala, písala aj Devana a v tomto s ňou naprosto súhlasím, určite ju aj ona podpísala. Nebudem sa k tomu opakovať, len pridávam, v akých štátoch táto liečba a prevencia pomohla znížiť nákazu. Môžeme toto závidieť tým rozvojovým krajinám, v ktorých vlády použili prevenciu a liečbu a neoháňali sa len očkovaním, ktoré ani nie je spoľahlivé, ani jeho následky nie sú overené.

A preto nesúhlasím s nikým, kto už teraz vyhlasuje, že očkovanie má byť povinné, keď ignorujú túto menej nebezpečnú cestu. Alebo chcete povedať, že v rozvojových krajinách a v týchto štátoch robia len pokusy ako s dobytkom a považujú obyvateľov týchto štátov za menejcenných ľudí, ktorým už takúto liečbu a prevenciu môžu masovo distribuovať?

 

Toto je kľúčová veta, lebo čo sa môže distribuovať rovnocenným občanom tam, o tom nemôžete vyhlásiť, že to je určené len pre dobytok!

Nikto nemôže tvrdiť, že niekto má občanov tam len za dobytok!

 

Aby ste na tú civilizáciu a farma firmy „na úrovni“ a pre obyčajný obchod s vakcínami, nedoplatili!

Aby ste neboli prekvapení a prekvapene po rokoch nepísali, že sa, bohužiaľ, tým znížila plodnosť u obyvateľov alebo ľudia doplácajú na pandémiu predčasnými úmrtiami niečoho, čo bohužiaľ, nemali kedy overiť a pozorovať.

 

Nielen oni nie sú dobytok v tých štátoch, kde sa takáto liečba distribuuje, ale ani my nie sme dobytok na ešte menej overené vakcíny. Sme s nimi rovnocenní, liečte nás rovnocenne. Máme rovnaké ľudské práva ako obyvatelia rozvojových krajín. Civilizáciu nemáme na to, aby nás oklamala alebo nútila k niečomu ešte menej overenému.

 

 

 

„Rozvojové krajiny radikálne znižujú úmrtnosť na COVID-19 s týmto zázračným liekom. Zaostávame už aj za nimi?

 

„Naši epidemiológovia idú tých, čo nechcú vakcíny, posielať do rozvojových krajín. Od nich by sa však mali inšpirovať. Je však len otázne, či také rukolapné fakty im môžu otvoriť oči, keď na nich majú klapky a nevidia nič iné len vakcíny

Portál Aliancie lekárov v prvej línii kritickej starostlivosti o COVID-19 pacientov zverejnil prehľad dôkazov o účinnosti lacného antiparazitika Ivermektínu v profylaxii a liečbe COVID-19. Ide o úspechy, ktoré preukazujú, že Ivermektín znížil úmrtnosť a mieru pozitívnych prípadov v jednotlivých krajinách.
https://covid19criticalcare.com/i-mask-prophylaxis-treatment-protocol/epidemiologic-analyses-on-covid19-and-ivermectin/
Peru, Mexiko, Parguaj (Vláda regiónu Alto Parana (modrá farba) spustila distribúciu Ivermektínu začiatkom septembra. Hoci kampaň bola oficiálne označená ako program odčervenia, interpretovalo sa to takto, aby sa guvernér regiónu vyhol konfliktu s ministerstvom zdravotníctva, ktoré bolo proti používaniu Ivermektínu na liečbu COVID-19.)
 
India

Na vrchole úmrtnosti v septembri región Uttar Pradesh v Indii distribuoval Ivermektín 200 miliónom obyvateľom.

Argentína

Viacero regiónov dnes používa Ivermektín na liečbu.

Brazília

Po testovaní všetci pacienti dostali viac liekový protokol, ktorý zahŕňal ivermektín. Toto mesto má jedno z najnižších štatistík úmrtí v Brazílii. 4 500 pacientov dostalo Ivermektín ako profylaxiu a nikto nedostal COVID-19. Dostali ho aj zdravotníci a z nich len dva prípady pozitívnych sa vyskytli v celom meste. Následne primátor začal distribuovať Ivermektín od dverí k dverám občanom svojho mesta.

Obaja primátori si všimli úspech primátora mesta Itajaí (o 200 km južnejšie) a v júli vyhlásili, že začínajú distribuovať Ivermektín. V meste Ponta Grossa však primátor narazil na odpor úradov a s distribúciou profylaktických liekov ani nezačal. Primátor Paranaguá ponúkol obyvateľom tento liek pri vstupe do supermarketov počas augusta, prostredníctvom mobilných jednotiek a tiež cez školy v pôsobnosti samosprávy počas septembra a okamžite sa podarilo znížiť mieru prípadov i úmrtnosť.“

 

https://www.hlavnespravy.sk/rozvojove-krajiny-radikalne-znizuju-umrtnost-na-covid-19-s-tymto-zazracnym-liekom-zaostavame-uz-aj-za-nimi/2394578

 

 

 

Ja osobne som za liečbu a prevenciu, keď takáto existuje a nie za obchody s vakcínami. Som za liečbu ako v rozvojových krajinách, kde sa poskytuje a pomáha zachraňovať životy.

Určite nie som za vydieranie, že účinnú liečbu a prevenciu ti neposkytneme, ale budeme ťa vydierať, že keď povinne nepôjdeš len cestou očkovania, tak nemôžeš cestovať a nemôžeš pracovať. To nie je liečba, ani prevencia! Vadí vám, že by bola omnoho, omnoho lacnejšia a na ekonomiku mala menšie dopady?

To vadí komu? Bežným občanom určite nie, lebo bežní občania na tom nijako nezarobia a v ich záujme nie je kolaps ekonomík v ich štátoch.

 

 

 

Mesík: COVID-19? Nie vakcína, ale liečba rozhodne

 

„Liek bol zadarmo distribuovaný v 30 krajinách a minulo sa asi 3,5 miliardy dávok. To znamená, že lekári dokonale poznajú všetky jeho účinky a spoľahlivo sa o ňom vie, že je bezpečný a vysoko účinný. V roku 2015 dostali jeho objavitelia Nobelovu cenu.“

 

 

„Juraj Mesík je absolventom Lekárskej fakulty Univerzity Komenského v Martine, patril k najlepším v ročníku. Roky pracoval ako starší špecialista Svetovej banky na štyroch kontinentoch. O globálnych trendoch a rizikách – medzi ktoré patria aj epidémie – učil na dvoch najlepších univerzitách Slovenska a Česka. „Som finančne absolútne nezávislý od slovenskej vlády, politických strán aj firiem,” hovorí o sebe. O epidémii cCOVID-19 varoval verejnosť na Slovensku ako prvý. Jeho varovania doterajší vývoj – žiaľ – v prevažnej väčšine potvrdil.“

 

 

 

Jeho kritici v tejto veci argumentujú tým, že nemajú správy a podklady, ako to bolo overované a schválené a Mesík im na to odpovedá, že nič také nemajú ani k vakcínam!

Takže, vôbec to nie je o byrokratických možnostiach, len o ceste, ktorú si vyberú a viac je overená na miliónoch ľudí liečba a len prevencia ivermectinom.

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550007x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie