Založ si blog

Podvod o pandémii nebol vecou „osvietenia“ ale prostriedkom politického boja o moc

Najviac ma z toho prekvapilo, že ani len tie alternatívne médiá nie sú nezavislé, ale platené na zámerný informačný šum. To síce ich kritici tvrdia už dávno, ale to tvrdili, že si ich platí zahraničie (Rusko) na informačnú vojnu a ovplyvňovanie obyvateľov nášho štátu.

 

Ale nehovorili o tom, že si ich platia naši oligarchovia, naše opozičné strany, aby ovplyvňovali vlastných obyvateľov podľa toho, akú politickú objednávku chcú.

 

Ja som sa vždy zaujímala o alternatívne médiá, aj keď som im všetko slepo neverila. Však napokon samotné alternatívne médiá vždy tvrdili – Neverte ani nám ale samostatne rozmýšľajte a všetko si overujte. 

Alternatívnym médiám som prestala veriť vtedy, keď som videla, že ich konšpirácie, nad ktorými sa máte zamyslieť a samostatne rozmýšľať, doslova zneužívajú a využívajú opozičné strany na politický boj.

 

Môžete si pomyslieť, že veď to je ich úloha – viesť politický boj proti médiám a vládnucim stranám. Ale od nových volieb sa stala jedna závažná neprehliadnuteľná vec!

 

Pokým do volieb boli všetky alternatívne médiá cenzúrované a prenasledované, od volieb sa stali zázračne tolerované a masovo šírené! Zažívali rozmach ako nikdy dovtedy! Zrazu každý a všade mohol písať konšpirácie a masovo ich šíriť. Odrazu sa opozičné strany prekrývali s alternatívnymi médiami a šírili to isté. 

Dokonca som včera čítala, že po predčasných voľbách už majú byť alternatívne médiá nejako zlegalizované a jednotné s budúcou vládou, čo je najlepší dôkaz, že si samotní ľudia myslia, že sa s nimi opozícia prekrýva. 

Koho zaujímali konšpirácie dovtedy? To malú hŕstku ľudí! A ľudia si to vysvetľujú tak, že už toľkých „osvietilo“ a začali im konečne veriť!

 

Ale prečo im začali veriť až keď to začalo vyhovovať opozícii???

 

Pokiaľ boli vo vláde, prenasledovali aj Rostasa, ale keď už neboli, celú opozíciu už „osvietilo“ tiež?

Odvtedy alternatívnym médiám neverím, odkedy ich začala opozícia využívať a zneužívať na svoj politický boj, pričom dovtedy ich vedela len prenasledovať, že narúšajú našu jednotu v EÚ. Už zrazu môžu narúšať? Už je zrazu Danko, Fico atď „osvietený alternatívec“?

 

Ale najkľúčovejšie bolo, že opozícia začala podporovať konšpirácie o podvode pandémie!

Podľa mňa nie preto, že odrazu opozičných politikov „osvietilo“, že pandémia je podvod, ale táto konšpirácia bola najvhodnejšia na šírenie odporu voči tejto vláde.

Bola zrazu žiadaná ako najlepšia stratégia – ako rozoštvať ľudí proti tejto vláde a proti všetkým bezpečnostným opatreniam. Lebo čím bude horšie a čím bude viac štát kolabovať, tým bude pre opozíciu ľahšie dosiahnuť predčasné voľby.

 

Podvod o pandémii nebol vecou „osvietenia“ ale prostriedkom politického boja o moc. Keď ľudia nebudú veriť, že existuje pandémia, budú veriť nám, čo tie konšpirácie ako „osvietení“ podporujeme, aký strašný podvod je aj touto vládou na nich páchaný a preto ju treba zvrhnúť, poslať do ulíc protesty a dosiahnuť predčasné voľby. Vôbec im nešlo o pandémiu, len o politický boj a na to sa pandémia a kríza s ňou spojená veľmi hodila. Zrazu sa hodili všetky konšpirácie a mohli zažiť nevídaný rozmach.

 

Aj vo svete je pandemia zneužívaná a využívaná na politický boj, ale u nás podľa mňa takto, ako som napísala hore. Neverím našej opozícii, že jej ide o „osvietenie“ našich ľudí, ako sa celosvetovo pandémia zneužíva. Im ide len o ich vlastnú moc. A presne v tom je rozdiel opozície od skutočne nezávislých alternatívnych médií, ktorým o to osvietenie, čo to znamená celosvetovo, skutočne šlo a ide!

 

 

 

1.1.2021

 

Peter Nôta Komu prospela samovražda Lučanského?

 

„Vysvetlil som mu, čo Jana urobila a že svojim konaním prekročila povestnú rieku Rubikon. Aby pochopil, že napriek jeho silným sponzorom mám tromfy v rukách ja, tak som išiel postupne. Najskôr som mu ukázal celú originálnu zložku Jany Teleki aj s Teleki Holdingom. Potom som mu vysvetlil, že viem o jeho dlhoch (60 tisíc eur) a viem aj to, kto mu ich vyplatil. Potom som mu vysvetlil, že viem o tom, čo chystajú a kto je jeho tajomný sponzor a koľko mu dali na rozbeh Hlavného denníka. Bolo to 70 tisíc eur, plus každý mesiac 15 tisíc eur. Zároveň som vedel, že chystajú otvoriť internetovú televíziu. Na dôvažok som dodal, že kľudne pôjdem do boja aj s Vladimírom Lexom a nech ho odomňa pozdravuje. S dodatkom, že pán Vladimír vie, čo mám v archíve ja. Od tej doby mi Jana Teleki dala pokoj. Píšem Vám to preto, aby ste pochopili ako fungujú takzvané alternatívne médiá. Vyhliadnu si zadĺženého novinára – vykešujú dlhy, dajú státisíce eur ročne na funkčný portál a dodávajú témy. Sponzori (majitelia) zároveň zabezpečia otvorené zdroje na generálnej prokuratúre, polícii a súdoch. Alternatívny novinár sa tak v konkrétnych “ťažkých dobách” stane len štváčom a poštárom informačných šumov. To bol dôvod, prečo som čakal na všetky tie vyjadrenia politikov a na morálne odkazy novinárov, aby som vedel kto za koho kope. Len taká drobnosť. Róbert Fico je v Karibiku v rezidencii jedného oligarchu, ktorý má developerské projekty na Kube a Dominikánskej republike. Hovorí sa tomu kompletný servis pre politikov a novinárov.“

(krátené, prečítajte si to celé)

 

 

 

Radovan Bránik 31.12.

„Titulky a statusy nás budú niekoľko dní ovplyvňovať oveľa viac, než by sme verili. V konfrontácii s mystériom smrti a milióny rokov starými štruktúrami mozgu sme fakticky bezmocní voči zdanlivo logickým, správnym, morálnym, či mravným imperatívom. To radi využívajú ľudia, ktorí sa manipuláciami buď živia, alebo sa ich dopúšťajú pod tlakom strachu z prevalenia ich vlastných zlyhaní, či možno naozaj len naivne veria, že by smrť Milana Lučanského mala viesť k rezignácii čo najväčšieho počtu vysokých činiteľov OČTK, politikov, alebo vlastne kohokoľvek, kto nesie údajnú politickú zodpovednosť za túto samovraždu.
Nech už ich vedú akékoľvek motivácie, mýlia sa a škodia. Vedome, alebo nevedomky, vo výsledku je to jedno.
(krátené, prečítajte si na jeho FB)
.

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

Branislav Zurian

Zurianova inšpekcia prešla reorganizáciou i personálnymi rošádami. Podľa Šutaja Eštoka boli nevyhnutné

18.04.2024 11:36

Zmeny mali podľa ministra vnútra prispieť k ukončeniu vojny v bezpečnostných zložkách.

parlament

Poslanci riešili zmeny v zložení výborov, čaká ich aj hodina otázok

18.04.2024 11:20

Dôvodom je nastúpenie nových poslancov do parlamentu.

Boris Beňa

Šutaj Eštok: Beňu v Kongu zadržali podľa informácii zo SIS pre podozrenie zo špionáže

18.04.2024 10:50

V roku 2021 bol Beňa odsúdený na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov.

CDC-Gathany-Aedes-albopictus-1  1

Invázneho ázijskeho komára prvýkrát potvrdili v Košiciach

18.04.2024 10:38

Ide o pomerne veľkého komára a potenciálneho prenášača vírusov vrátane vírusu západonílskej horúčky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,490
Celková čítanosť: 5538713x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie