Založ si blog

Hlúposti na Hlavných správach o korone – pre primitívov to nie je dosť extrémistické

Chcem vás upozorniť na jednu veľmi zaujímavú vec, ktorá sa stala na Hlavných správach a ako na to ich čitatelia reagovali.

Ich Lehotský sa zrejme dočítal, že protestujúcich obviňujú z popierania rúšok a pandémie a ako inteligentnejší od svojich čitateľov si uvedomil ich hlúposť a preto sa ich snažil braniť tým, že protestujúci predsa nie sú proti bezpečnostným opatreniam. Oni ich chápu, len túto vládu nechcú a že je to nutné rozlišovať, aby ľudia videli, že nie sú blbí, ale chápu tie rozdiely. 

A keď sa pokúsil o takúto objektívnosť, tak ho vlastní čitatelia Hlavných správ rozniesli na kopytách, že už aj on je zapredanec a oni predsa popierajú všetko a kto jeho platí, že ich zrádza? Kto ho podplatil, keď oni predsa sú proti všetkému, oni predsa sú popieračmi rúšok, aj pandémie, aj bezpečnostných opatrení aj všetkého. 

A tak ešte aj Lehotský na Hlavných správach sa im stal nepriateľom, ktorý je sprostý a zapredaný a nepočúva svojich extrémistických čitateľov.

Takže, tam to došlo, že už aj Hlavné správy extrémistov zrádzajú, lebo sú nedostatoční extrémisti a Hlavné správy sú ešte neuvedomelé na požiadavky svojich primitívnych čitateľov. 

A takto sa  to ešte aj Hlavným správam vymklo z rúk a neuvedomujú si, že do pohybu dali masy primitívov, ktorí už popierajú všetko a budú nútiť ešte aj svojich vodcov, ako majú myslieť.

 

To isté sa stalo aj Bukovskému, ktorý sa musel ohradzovať voči vlastným poslucháčom, aby ho nenútili k tomu, čo presne má robiť a vysvetľoval im, čo je sloboda a že on má právo na svoju slobodu a slobodu svojich rozhodnutí, čo chce on a nie to, čo mu chce diktovať dav. 

Všetci títo vodcovia čakali podporu od primitívov a napokon im ten dav upiera ich slobodu, lebo slobodu nikdy nechápali, hoci sa ňou oháňali.

Rovnako by ich vlastný dav ľudí zavrhol, keby nespĺňali predstavy svojho davu, ktorý si z nich vyberá len to, čo im vyhovuje a všetko iné ignoruje.

Bolo to až zábavné, ako im Bukovský musel vysvetľovať, čo je jeho sloboda a čo sloboda vôbec je.

 

Jedná sa o jeho posledné video z 19.11. asi od 10 minúty a celkom na konci, keď im vysvetľuje ako si stáť za tým, o čom sme presvedčení celou svojou dušou, že je správne. Ale čo cituje, to by si mohol privlastniť aj akýkoľvek náboženský fanatik alebo radikálny islamista a mali by tým potvrdené, že pravda je a môže byť len na ich strane. To video tu šíriť nebudem, najdite si ho sami, keď sa chcete pobaviť, ako im to musí vysvetľovať, čo by predsa bojovníci a vraj za slobodu, mali už dávno vedieť.

 

 

 

Tu máte ilustráciu k tomu na Hlavných správach.

Lehotský:

 

„Uveďme veci na pravú mieru. Ako to teda je s koronavírusom a opatreniami proti nemu?

 

Veľká časť ľudí chápe, že opatrenia proti korone majú (väčšinou) zmysel.Väčšina ľudí nie je na premiéra Matoviča naštvaná (len) za tie opatrenia, ale za jeho politiku a za jeho charakter. Ľudia v utorok neboli v uliciach väčšinou protestovať proti opatreniam, ale proti Matovičovi a jeho vládnej junte. Niekto stotožňuje boj za oslobodenie Slovenska od vlády zapredaných oligarchov s bojom proti noseniu rúšok – ale je rozumné tieto dve veci rozlišovať.

 

Kto je proti opatreniam, ešte nemusí byť popieračom korony:môže len zastávať legitímny (i keď možno drastický) názor, že korona sa tak či onak skôr alebo neskôr rozšíri po celej populácii a treba to nechať na prírodu. Je pravdepodobné, že pri takomto pohľade by zahynulo viac ľudí. A na druhej strane tiež je pravda aj to, že by sa tým krajiny vyhli kríze ekonomiky s bankrotmi a veľkými stratami, ktorú teraz zažívame a ešte len budeme zažívať.

 

Všetko je otázka miery a zdravého rozumu.Vždy treba hľadať rozumný kompromis medzi zmyslom nejakého opatrenia a jeho negatívnymi dopadmi. Keby zo zákona museli všetci občania pri chôdzi, vždy keď vyjdú na ulicu nosiť prilbu, zachránilo by sa ročne veľa ľudských životov, lebo by ubudlo úmrtí na úraz hlavy v dôsledku pošmyknutia. Keby bola maximálna povolená rýchlosť vozidiel na cestách 5 km/h, zachránilo by sa ročne obrovské množstvo životov, ktoré vyhasnú pri dopravných nehodách. Keby sa vozidlá úplne zakázali, neboli by dopravné nehody vôbec. Keby sa predávali výlučne iba tupé nože dlhé nanajvýš 2 centimetre, ročne by sa zachránilo veľa životov pred vraždami nožom… atď.

 

Z hľadiska miery a zdravého rozumu je možné opatrenia Matovičovej vlády spochybňovať a kritizovať.Je to vec názoru. Zároveň však treba dodať, že vlády a hlavy štátov celého sveta prijímajú podobné opatrenia (s výnimkou plošného testovania). Naozaj by sme nemali byť nespravodliví ani voči človeku, ktorý si inak zhovievavosť asi nezaslúži. Buďme objektívni.“

(krátené)

 

 

Reakcie čitateľov:

 

 

„coronu nespochybnujem, v podstate nespochybnujem nic, to je velmi slaby vyraz, popieram existenciu pandemie a tym zmysluplnost tohoto systemu“

 

 

„1 hod 25 min vyjadrenie ruského hlavného lekára pre coronu o smrtnosti corony:
Pneumokok zabíja 10 krát viac ľudí ako coronavírus
1 hod 17 min o nosení rúšok:
rúško nepomáha, rúško to je iba deklarácia, že sa podriaďuješ príkazom“

 

 

„všetci lekári sme už coronu prechoreli, lebo v nemocniciach
je hustá koncentrácie silných vírusov víťazov,
ktoré porazili človeka a dostali ho na nemocničné lôžko,
ale keď človek chytí coronavírus od dieťaťa, tak je to slabí vírus, ktorý je neškodný.“

 

 

Preco potom Putin zavadza vsetky tie opatrenia, ktore pri chripke nezavadzal? Neveri svojim ludom?“

 

 

„Bod č. 3.
Rozne opatrenia, ktoré prijíma naša vláda, FUNGUJU.
Heeeej? A ktoré?
Pichanie paliciek do nosov?
Nosenie nahubkov? Dvojmetrove odstupy? Zákaz zhromažďovania?
Tak si ich preberme!

Testovanie NIE JE LIEČBA!!!!!!!
To ako kto považuje za liečbu?

Dvojmetrove odstupy? V MHD su ľudia dva metre od seba?
V obchodoch a vyťahoch? Milión iných miest, kde jednoducho nie je možné dodržať dvojmetrovy odstup!!!!!
Keď nie je možné dodržať ten odstup, vtedy co? Korona oddychuje?

Zhromazdovanie: v zamestnaní sa ľudia nezhromazduju? Vtedy zase vírus hajka?

To ako ľudia,, tomu veríte?

Nahubky: celý deň mate nahubok na papuli. Vírus je všade okolo vás. Všetci vás ohrozujú, všetci ba vás kašlú ten vírus. Len vy odolávať, lebo máte nahubok. A keď prídete domov, nedáte si ho konečne dole? Ci idete s nim aj do sprchy a do postele?
Všade na sebe, na šatách, vo vlasoch, na pokožke mate vírus. Len kurva na vás neskoci, lebo vy mate celý deň poctivo rúško?

Používajte mozok“

 

 

„Napr lokdaun nefunguje. Či ho niekto má alebo nie, je to rovnaké“

 

 

„Koroň je ako chrípka. Resp chrípka. Niekto chrípku má len trocha, niekto zaľahne a žiaľ pridruži sa zápal pľúc a aj zomrie“

 

 

„No, je to mix somarín, Lehotského čítam ale toto je moc.
Korona nie je je to iba chrípka, možno nás niečim postriekali ale kde zmizla chrípka?
Nikde, iba je prestavba sveta a satanisti chcú vyvraždiť miliardy ľudí a splniť si dlho plánovanú vec čo im už nevyjde s názvom zlatá miliarda.
Toť vsjo!!!“

 

 

„sudruh lehotsky sa evidentne nudi…“

 

 

„Pripajam sa ku kritike tohto clanku!“

 

 

„zas tieto skurwene hs siria bludy, horsie ako xujnik n…“

 

 

„Bod č. 1. Infekčné ochorenie Covid – 19, vyvolané koronavirusom SARS-CoV-2 je to iste, ako
Infekčné ochorenie AIDS je vyvolané vírusom HIV. Co nikto nikdy NEDOKÁZAL!!!!!!!!

VŠETKY BODY SU HRUBÉ ZAVÁDZANIE VEREJNOSTI!!!!!!!!!“

 

 

„Strasne by som chcel, aby Lehotsky cital tuto diskusiu, mozno mu otvori oci.“

 

 

„Snaha za sumarizaciu sa ceni, ale je v nej privela nepresnosti. Budem reagovat len na prve 2 body:
1. Infekčné ochorenie Covid-19, vyvolané koronavírusom SARS-CoV-2
Toto je definicia podla niekoho, kto sa domnieva, ze koronavirus sposobuje nejake symptomy, to nie je dokaz existencie, len definicia.

2. Korona je podobná ako chrípka
Cokolvek, co sa tyka korony, je hypoteza, nemozme to prirovnavat k chripke, kedze chripka je jasne popisana, ma konzistentne priznaky a pod. Ak teda autor ma co i len jediny dokaz o tom, ze korona preukazatelne niekoho zabila, tak by som poprosil, keby uviedol zdroj (nemyslim pochopitelne mainstreamove media alebo Youtube). Tiez treba poznamenat, ze koronavirusy su zrejme tak stare, ako ludstvo samo a boli tu odjakziva, takze ide jasne o medialnu senzaciu a klamanie (napr. prezentiaciu umrti ludi s historiou pozitivneho testu tak, ako keby bola korona pricinou smrti).

Sedem z najblizsich rodinnych prislusnikov prave prekonalo tento smrtelny virus a podla ich slov to bola silnejsia nadcha potencovana strachom, co mozem potvrdit.

Vlada mala davno zaviest kvoty v prvom rade na Vitamin C a D.“

 

 

„Zidacik resp. ich posluhovac dobre neskonci. Teraz neviem, ci mam dat prst hore alebo prst dole, poradte rychlo, kym sa nedogrcam.“

 

 

„Autor by sa mal láskavo oboznámiť s výsledkami dánskej štúdie, ktorá zisťovala aký vplyv má nosenie rusok na šírenie či nešírenie corony.

Inak je úplne zrejmé, kam sa HS zaradili.
Grc. Sračkomet“

 

 

„Ale to by bolo výborné. Znamenalo by to úplné premorenie, teda nulovú nebezpečnosť.“

 

 

„umieraju 60+/70+/80+/90+ rocni ludia…s 14 657 diagnozami 😆“

 

 

„Pekne zhrnuté s veľkou snahou o objektivitu!!! Autora teraz z.ebú obe strany publika. 😃“

 

 

„Snada bola, ale je tam prilis vela nepodlozenych zaverov.“

 

 

„To, čo je za článok? Ktoré opatrenia fungujú? 👎👎👎“

 

 

„Tiež som dosť prekvapený“

 

 

„Bod č. 3 je vyslovene lož. Nechápem prečo to napísal.“

 

 

„Čo?
Zaradili sme spiatočku, alebo pritieklo niečo na účet, pán Lehotský?“

 

 

„pred dvoma dnami som bol v okresnom meste , asi desiati sme chodili bey rusok , inac sa ludia spravali ako matovicove cvicene opice …“

 

 

„Pán Lehotský ,ale že úplne trápne“

 

 

„jedno mi nikdy nebolo jasne: preco sa mam ist testovat ked nemam ziadne priznaky a ked nepoznam bezpriznakove choroby???“

 

 

„to vazne? to ze vedci od zaciatku opakuju znova a znova a znova stokrat overeny fakt, ze tento virus prenasaju aj zdravi a bezpriznakovi ludia, ti usiel? to naozaj?!.“

 

 

„to je fakt. chces dokaz? dokaz o tom, z ekovid nie je nevezpecnesji ako chripka ale nikomu sa len hodilo zahcovat chripku?
tu si to stiahni“

 

 

„Výstup z tohto článku, idem si ho ešte raz prečítať, aby som nebola neobjektívna .Lebo zatiaľ nemastné, neslané, silené ? Chýba mi tam ešte kopa vecí , ale ako sa píše aj v článku vec názoru. Lenže tu sa dejú vážne veci, aby to zostalo len vecou názoru.“

 

„Pan Lehotsky, klobuk dolu. Tentoraz ziadna propaganda a ani zavadzanie a dokonca ani spozoring Smeru nebolo citit. Vidite, ze sa to da.“

 

 

„vyvolava malo agresie na pomery HS“

 

 

„Celá korona je Divadlo, v skutočnosti sa nič nedeje.Manipulujú svetovou populáciou prostredníctvom ilúzie.Na aké testy treba chodiť, keď je všetko oyeb a testy nie sú testy ale odber biologického materiálu a zavádzanie ktovie čoho k mozgom ľudí.Celé je to jeden veľký podvod a všetko čo sa od toho odvíja nie je pravda.Je to špinavá hra so strachom a brnkanie na tie najprimitívnejšie struny v človeku.Žiadna pandémia neexistuje.Je to manéver, na decimáciu a zotročenie ľudstva, ktoré zostane a ktoré bude slúžiť týmto parazitickým entitám ako otrok.Prestaňte hrať ich hru, prestaňte sa nechávať manipulovať strachom a celá ta hra skončí.Tú hru udržuje váš strach a z toho strachu vyplývajúca podriadennosť, ktorou pretavujete oyeb do reality.“

 

 

„Zavadzajuci clanok. Hlavne spravy su ako fox news v usa. Bolo to jedine velke medium protrumpovske a potom zrazu cvak(financna injekcia) a uz zacali mliet hluposti a otocili o 180 stupnov. Ta extremna demagogia vacsiny medii je vyslovene na zvracanie.“

 

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541548x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie