Založ si blog

Policajt takmer prišiel o oko

Chýbalo nejakých 1,5 cm, skončil s otrasom a roztrhaným lícom.“

 

Ľuboš Hrica sa dištancuje od protestov:

21.11.:

„Nikdy, aj keď ma ľudia prosili, aby som na svojej stránke propagoval protest, nikdy som ho nepropagoval. Ani som sa žiadnych protestoval nezúčastnil…“

https://www.facebook.com/hricalubos1/videos/172200721220760

 

 

Nerozumiem, prečo tomuto blogerovi by mal niekto posielať identitu policajta, ktorý bol zranený a takmer prišiel o oko, keď samotný ten bloger hovorí na videu, že by to verejne rozoberal a tým vystavoval toho policajta nebezpečenstvu útokov od ľudí, keď tak útočili na policajtov. Tí policajti nemajú právo na osobnú ochranu?

Má sa ich identita po zraneniach zverejňovať? To môže každý urobiť len dobrovoľne. A potom rovnako by mohli zverejňovať záznam o rozsahu poranenia u 15 ročného chlapca, ktorý nemal čo na proteste v prvej línii hľadať a zodpovední ľudia by ho odtiaľ poslali preč, aby tiež neriskoval svoje oči, čo sa pri takých protestoch stáva a kto sa robí, že to nevie, tak je ochotný protestovať aj za cenu trvalých následkov zúčastnených ľudí!

 

 

„Luboš HRICA, bloger, dokonca publikoval a urobil rozbor, kde vyvracia a spochybňuje, že žiadny policajt nebol zranený pyrotechnikou. Neviem čo ho viedlo k tomuto počinu, nakoľko doteraz som sa s jeho príspevkami stotožňoval minimálne na 90%. Ale tentokrát je úplne vedľa! Pravda je taká, že policajtovi vybuchla petarda pod ochranným štítom prilby, ktorú mu tam hodil niekto z davu a takmer prišiel o ľavé oko. Chýbalo nejakých 1,5 cm, skončil s otrasom a roztrhaným lícom. A toto bol dôvod následnej streľby polície z nesmrtiacej zbrane Herstal FN 303, kde žiaľ nešťastnou náhodou bol zasiahnutý aj 15 ročný chlapec do hlavy. Svoje tvrdenie som schopný potvrdiť fotkami, ktoré z pochopiteľných dôvodov tu publikovať nemôžem.

Keď polícia pod Vaším vedením mala takéto “overené” informácie o organizátoroch a vychádzame z toho, že platí Vaše nariadenie o zákaze zhromažďovania sa, prečo polícia jednoducho nezaistila týchto organizátorov? Dovolím si odpovedať za Vás. Preto, lebo žiadní organizátori neexistovali.:

 

Organizátor protestov Sihelsky:

 

https://www.skutocnarevolucia.sk/bezpecnostna-rada/

 

 

 

„Bol to spontánny protest obyvateľov Slovenska, ktorých do ulíc vyhnala zúfala životná situácia, vďaka Vašmu nekompetentnému vládnutiu. A to, že sa na tom priživovali Kotlebovci, Pelegríniho družina a Ficová partaj, vďaka ktorému ste Vy dnes ministrom, bol len vedľajší produkt.

 

A ešte pár slov k tomu, ako že ozbrojenému nebezpečenstvu, ktoré tam malo číhať zo strany obyvateľstva. Pokiaľ tam niekto bol, a bol aj ozbrojený strelnou zbraňou, a mal na ňu náležité povolenie tj. platný zbrojný preukaz s oprávnením skupiny A na nosenie zbrane, tak nie že sa nedopustil ničoho protiprávneho, ale Vás do toho nie je absolútne nič!

 

Pokiaľ po Viedni, ktorá sa nachádza len pár km od Bratislavy, budú pobehovať po uliciach ozbrojení cudzinci strieľajúci na ľudí, je pochopiteľné, že kto tu zákonnú možnosť má, tak má pri sebe strelnú zbraň. A to z dôvodu, že bezpečnostná situácia sa v Európe natoľko zhoršila, že dnes je to už nevyhnutnosť spojená s otázkou prežitia. Ešte musím dodať, že bezpečnostná situácia v Európe sa zhoršila práve kvôli takým politikom, akým ste aj Vy. Kvôli politikom, ktorí v Bruseli predajú nie len svoju hrdosť a česť, ale aj bezpečnosť svojich obyvateľov.

Je pravda, že Vy do Bruselu nechodíte, ale zato dva dni pred 17. novembrom ste od rána do večera strašili obyvateľov Slovenska v médiach tým, ako nekompromisne proti nim polícia zakročí. Neviem, či si to vôbec uvedomujete, ale Vy ste už dopredu štvali ľudí proti polícii. Proti tej polícii, na čele ktorej stojíte Vy sám. A to považujem za niečo úplne absurdné!“

https://www.magazinslovensko.online/co-priniesol-a-ukazal-17-november-2020/

 

 

15-ročný chlapec bol súčasťou protestu od samého začiatku, nebol zasiahnutý gumovým projektilom

 

„Gumové či plastické projektily však podľa stanoviska polície na proteste pred Úradom vlády použité neboli. V emaili pre AFP z 19. novembra hovorca polície Szeiff potvrdil, že polícia naozaj použila nesmrtiace zbrane FN 303 a v nich 18mm projektily s červenou zmývateľnou farbou.

Na tomto videu vidno zjavne dezorientovaného mladíka tesne po zásahu projektilom, ktorého filmujú zúčastnení demonštranti. Mladík sa pýta: „Čo tam mám?” V úvode videa možno počuť ženu, ktorá hovorí, že ide asi len o farbu. „Takže sa mi nič nestalo?” pýta sa mladík; vidno tiež, ako si ovonia prsty a povie: „Neni to krv”. Zúčastnená žena mu však kontruje, že to je krv, „lebo s tým robí”.“

https://fakty.afp.com/15-rocny-chlapec-bol-sucastou-protestu-od-sameho-zaciatku-nebol-zasiahnuty-gumovym-projektilom?fbclid=IwAR3Nw6QOD0S_l7s0k76kfqco08ms_9hDZ6sK-bXCEDD51TSi6SN6B6ukhoM

 

Takéto starosti by polícia nemala, keby používala modrú alebo zelenú farbu.

 

 

„Ak sa už na protest vyberiete, v žiadnom prípade naň neberte deti, lebo na všetkých protestoch vždy hrozí násilie a násilie je práve želaným výsledkom takých protestov. Je absolútne nezodpovedné brať na protest deti, ani púšťať väčšie deti, ktoré to ešte nepredpokladajú.

Kto si ešte vyloží dieťa na plecia, tak len počíta s úrazom svojho dieťaťa, ako ste to kritizovali na migrantoch, že na to zneužívajú svoje vlastné deti a museli počítať s úrazmi. 

Ako večný odporca všetkých protestov na uliciach, vyzývam ľudí, aby nešli na protest, lebo protesty sa dajú vyjadriť aj petíciami.

Ak sa bojíte, že ich na petícii bude málo, znamená to, že málo ľudí má záujem o taký protest a potom by ste to mali riešiť okolo seba, aby sa o danú tému ľudia zaujímali. 

 

Organizuje ju Pellegrini, aby mohol Matoviča spolu s progresívcami vystriedať. Nech sa páči, podpisujte mu ju každé dve hodiny!

Takým protestom zarábate len na lockdownové Vianoce, keď na vašu nezodpovednosť doplatia všetci občania, ktorým rozšírite nákazu.

Nečakajte od týchto účastníkov protestu, že to budú rešpektovať, lebo charakterizuje ich práve popieranie pandémie, že je to len podvod a boj proti rúškam, že nepomáhajú a sú len škodlivé. Nečakajte, že budú dodržiavať to, čo považujú za nezmyselné a za znak zotročenia a najmä v dave, v ktorom ľudia strácajú rozum a pridávajú sa k davu!“

 

 

 

Blaha: Na Slovensku sa samozrejme chystá len nevinný spontánny pochod zvolaný stredoškolskou študentkou Farskou. Kto by pochyboval?

 

„Počas pochodov sa obvykle stane niečo zlé. Prinajlepšom nejaký vyprovokovaný stret s políciou, násilie, krv – ideálne pred zrakmi kamier a fotoaparátov. To je základ. Musí to ísť do sveta – jeden krvavý obrázok má cenu tisícky slov. V tých najkrutejších scenároch išlo o život: ukrajinské námestie Majdan zažilo ostreľovačov, ktorí vraždili ľudí. Inde došlo iba k rabovaniu, bitkám a násilnostiam. Niekedy stačí len skandovať nenávistné heslá voči vláde. Scenáre sa líšia, no spoločným menovateľom je nenávisť. Zmyslom je vyvolať štátny prevrat, nepokoje, násilie a krviprelievanie.“

https://www.hlavnespravy.sk/blaha-na-slovensku-sa-samozrejme-chysta-len-nevinny-spontanny-pochod-zvolany-stredoskolskou-studentkou-farskou-kto-pochyboval/1337946

 

 

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518410x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie