Založ si blog

Právo na iný názor

Ak ja niekde zažívam pocit obmedzovania, je to len na Pravde, lebo nikde inde nezažívam, že by mi niekto vnucoval, čo si mám alebo nesmiem myslieť. Nezažívam napríklad od kolegýň nátlak, že mám schvaľovať rúška alebo nemám a či som preto fašista alebo zradca, o tomto ani nepadne reč. Keď som sa rozhodla po pozitívnom prípade žiaka v triede nosiť rúško aj cez vyučovanie, absolútne nikto sa k tomu nijako nevyjadril, čo by som mala, nemala alebo prečo. Nikomu nevadilo, že ja mám rúško a mne nevadilo, že iní nemajú, keď to ani nebolo v opatreniach. Len dojem som mala, že mi schvaľujú, že ho nosím, aby som ani na nich nepreniesla nákazu.

 

Za nosenie rúška som fašista len na Pravde, ako som predtým bola fašista, keď som nesúhlasila s migračnou politikou. Útoky za to som pred tým zažívala na SME, potom na Pravde a teraz na Pravde za tie rúška, že ich schvaľujem a som ochotná dobrovoľne nosiť. Najviac mi na tom vadí asi to, že od ľudí, ktorí tu celé mesiace a roky kritizovali vnucovanie názorov a napokon vidím, že presne to robia, čo kritizovali, čiže to kritizovali falošne.

 

Ja osobne nevidím na tom žiadny prečin, že schvaľujem rúška, lebo vlastne by tu ľudia odo mňa chceli a aj od ďalších učiteľov, aby sa povinne stali popierači pandémie a rúšok a hromadne v školách odmietali bezpečnostné opatrenia, čiže podali hromadné výpovede, keď je to v školstve teraz aj nariadením. Ich hlúposť vidím v tom, že si vôbec neuvedomujú, že keby sa učitelia hromadne stali popieračmi pandémie a rúšok, nemal by kto pracujúcim rodičom strážiť deti, keď pracujú a nemohli by pracovať. Vidím absolútnu hlúposť v tom, že vlastne chcú kolaps aj školstva a len chaos, aby sa vymenila vláda, ktorá ale tiež nezruší pandémiu ani rúška. Čiže snaženie týchto ľudí nemá absolútne žiadnu logiku a ich cieľom je len kolaps spoločnosti a chaos, lebo ich Smer alebo iné strany, čo by to tiež neriešili inak, nevyhrali voľby. 

 

Celé mesiace a roky tu kritizovali nerešpektovanie volieb a zvrhávanie vlády z ulice, v čom som ich podporila, aby som teraz videla, že robia presne to isté a dokonca ešte v kritickejšom čase, keď na to môžu ľudia doplatiť životmi. Týmto som im celkom prestala veriť, že niečo riešia, lebo okrem hľadania vinníka a koho by za to nenávideli, to nie je nič iné, čo by malo nejaký zmysel.

Isť kričať na námestie, že Matovič je sk…… by som považovala za nezmysel aj keby vládol ktokoľvek iný, napríklad najhorší náboženský fanatik, ktorých ja najviac neznášam. Nemám takého človeka, ktorému by som to chcela kričať do ampliónu. Nemala som túto potrebu ani keď ma exmanžel okradol a pripravil nás skoro o všetko.

 

Keby ste sa boli všetci správali ako ja, dnes tu žiadnu druhú vlnu nemáme, lebo by ju nemal kto rozniesť a všetci by nosili rúška a dodržiavali bezpečnostné opatrenia. To nepíšem preto, aby som sa dávala za vzor, lebo mňa to žiadnu námahu nestálo! Píšem to preto, že sa to dalo a dá a dnes by ste nemali tie veľké problémy, čo máte s druhou vlnou. Nerozumiem logike, že keď tie problémy sú také veľké, o to viac ste mali a mohli žiť ako ja a neboli by ste ich mali. O to viac vám predsa na to malo záležať, keď vám išlo až o prácu, až o operácie alebo lekárov.

 

Najprv tak nedokážete žiť ani krátku dobu a potom hľadáte vinníka v jednej osobe alebo vo vláde? Pri takomto správaní by ste vyvolali druhú vlnu a problémy úplne každej vláde a každá vláda by robila aj chyby. To ako nemám ideálnu predstavu, že tu mohla byť iná ideálna vláda. V čase pandémie o tom rozhodujú najviac občania a nie vlády. A ak tvrdím, že sme v ohrození, tak o to viac si musím dávať pozor.

 

 

 

Taktiež sa mi nepáči, že sa tu klame o pokojnom proteste. Pokiaľ nebudete mať videá, že tí, čo hádzali kamene na políciu a provokovali policajtov, tak je to len konšpirácia, že boli najatí.

Zaujímavé ale je, že pochody za Slušné Slovensko som tu kritizovať mohla, ale tieto protesty už nie, lebo vyvíjate na ľudí nátlak, že každý musí s takými primitívnymi protestami súhlasiť. Ale to sa vám už nepáčilo, keď bol na vás nátlak, že musíte súhlasiť s pochodmi za Slušné Slovensko, hoci neboli tak primitívne.

Ja píšem už celé roky, že nesúhlasím so žiadnymi protestami na uliciach, lebo bývajú zneužívané, zúčastňuje sa ich najčastejšie agresívna spodina spoločnosti a potom ohrozujú zdravie a životy zúčastnených. Tým predsa nehovorím, že ľudia majú byť poslušné ovce, ale dá sa to aj inak, než primitívne. Oveľa väčšia námaha je písať články a kritizovať, ako niekde hulákať oplzlosti. Čo týmto ľuďom bránilo, aby sa zaregistrovali a písali svoje sťažnosti ako blogeri, aby spisovali petície?

 

Asi len lenivosť a to by si už nemohli len zahulákať. Sú leniví aj podpísať petíciu a keď ide petícia na závažnú tému, tak ich je 40.

A celkom iste viete, že nikdy nebude na uliciach toľko ľudí, koľko sa ich môže v desaťtisícoch podpísať. Keby im teda na niečom záležalo. Ale naposledy to boli svadby, takže aj tu jasne vidíte nezáujem a ľahostajnosť občanov k čomukoľvek.

 

Vyhradzujem si svoje právo súhlasiť s rúškami a najmä, keď v mojej práci je to aj podmienkou zamestnania a vyhradzujem si právo nesúhlasiť so žiadnymi protestami v uliciach. Ako som ich roky kritizovala, vždy ich budem kritizovať, lebo sú zneužívané.

A ak som preto pre vás fašista, spätne ukazujete, že nemáte absolútne žiadne právo kritizovať liberálov, že vám niečo vnucovali, keď robíte to isté a navyše oplzlým spôsobom, čo liberáli nerobili.

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541705x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie