Založ si blog

Neľutujem voľbu konzervatívnej vlády

Za najväčšie súčasné hrozby považujem štvanie do vojen, rozvracanie štátov, ohrozovanie obyvateľov podľa mňa umelo vyrobeným vírusom, o ktorého dopadoch nič nevieme (poškodenie orgánov, plodnosti), pokusy s klímou, jej riešením, rozvracanie Európy migračnou krízou. Oproti tomuto ma nezaujíma kritika konzervatívcov, ktorej som sa predtým venovala a občas venujem. A už vôbec nie, či má niekto diplomovku, aké účty a môžu si všetci sušiť ponožky aj v parlamente.

 

Neľutujem, že som nevolila progresívcov ako najsnaživejších prisluhovačov vymenovaného hore. Vždy s nimi naprosto súhlasím len keď ide o menej podstatné témy ich boja s konzervatívcami napr. o interupčnej tabletke, čo je oproti dôležitejším témam menej dôležité. Takže, nie je to také jednoduché ako pre úplných hlupákov, že títo majú vo všetkom pravdu a opační v ničom. Hlavne, že všetci opakujú, že svet nie je čiernobiely, ale nútia vás, aby ste jedných považovali, že vo všetkom majú pravdu a opační v ničom. 

 

Liberáli majú pravdu v tých menej dôležitých témach, keď sa tu rieši len interupčná tabletka a pod. Matovič téme dopadov domáceho násilia na ženy nerozumie a preto ako boháč bude trepať také hlúposti, že je rád, že Cigánikovej mama ju nezavraždila.

Ale celkom rovnaká tuposť, a len z neznalosti problémov biednych, robí z konzervatívcov tvrdohlavú opozíciu aj voči extrémizmu snaživých prisluhovačov hrozieb hore.

Pre toto konzervatívcom odpúšťam ich malichernú tuposť voči biednym v kríze a v núdzi, lebo sú už ako jediní ešte schopní vzdorovať napríklad nanucovaniu migrantov a proti rozvracaniu Európy.

 

Pravda, tiež môžu podľahnúť tlakom, totalite a prinucovaniu, ale v každom prípade budú viac odolávať, ako by to dokázali snaživí a hlúpi zapredanci zas v inom. Oľutovať voľbu konzervatívnej vlády bude čas až potom, keď nám nanútia kvóty na migrantov. Vtedy sa stane zbytočná už aj konzervatívna vláda alebo keby prispela k rozpútaniu vojny.

 

 

EÚ opäť začína s kvótami, hoci progresívci, slniečkári a aktivisti sústavne klamali, že sú už mŕtve a nikto by nám ich nevnucoval. Opäť začínajú vnucovať a prinucovať, včetne citového vydierania a klamania a prekrúcania. Preto najmenej neľutujem, že som liberálov nohsledov nevolila, nech majú akokoľvek krásnu liberálnu agendu na oblb, že týrané ženy zachránia interupčnou tabletkou a pod. Záchrania, ale zničia Európu. Tak to tie ženy obetujem, hrozia tu horšie veci.

 

 

Povinné přebírání

  • Komise bude v nouzové situaci vypočítávat, kolika uprchlíků by se jednotlivé státy mohly ujmout, podle výše jejich hrubého domácího produktu a počtu obyvatel. Každoročně tímto způsobem stanoví potenciální maximální podíl každé země a v případě krize bude moci členskému státu nařídit přijetí nejvýše poloviny z tohoto počtu lidí.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/migrace-evropska-komise-unie-migrant-uprchlik-solidarita.A200923_123944_zahranicni_elka

 

 

 

To sa volá kvóty, zapredaní liberáli evidentne klamú, že to tak nie je. Je hanba, ako sú ochotní slúžiť čomukoľvek. Keď sa takéto niečo vypočítava, volá sa to kvóty a nie inak a pre tieto klamstvá vás nikdy voliť nebudem aj keby sme mali plný parlament Kuffov, ktorí chcú ničiť len biedne ženy a nie celé štáty a všetkých.

Následne preto ani lokajov vo vynovenom Smere, čo by boli len ich lokaji.

 

 

A o celom tomto nanucovaní SME klame:

 

„Kvóty vypadli, relokácie nie. Slovensko by mohlo vracať migrantov domov

Viac solidarity, no bez kvót

 

Teraz majú tieto štáty na výber – môžu si vziať na zodpovednosť vrátenie tých, ktorým žiadosť o azyl Únia odmietne, späť do vlasti, alebo budú dlhodobo financovať a budovať kapacity na lepšie zvládnutie prichádzajúcich migrantov. Príspevky štátov budú vypočítané na základe HDP aj počtu obyvateľov.

Únia má aj dnes problém s vracaním neúspešných žiadateľov späť domov – v roku 2018 sa domov vrátilo len 36 percent z tých, ktorých členské štáty odmietliuvádza magazín Politico.

Odmietnutých by vracali domov.

 

Migrantov je výrazne menej

 

Nový pakt sľubuje viac solidarity, no menej nariadení. Solidarita však bude povinná – všetky členské štáty budú musieť pri migračnej kríze pomáhať, môžu si však vybrať, ako.“

Čítajte viac: https://svet.sme.sk/c/22494855/novy-pakt-o-migracii-kvoty-vypadli-solidarita-nie.html

 

 

 

Kepplova Solidarita po novom

 

„Neprajníci by mohli povedať, že Európskej komisii trvalo len päť rokov, kým nahradila nefunkčné kvóty čímsi novým.

 

Návrh vypočul volanie po flexibilnej solidarite, ktorou však minulá vláda krstila svoju snahu priložiť ruku k dielu čo najmenej.

Ako si pružnú solidaritu vysvetlí Matovičova zostava, si necháme ukázať. Ak si udrží tendenciu k osvete a deeskalácii hystérie okolo výbušných tém (Korčok), možno aj dobre bude.“

Čítajte viac: https://komentare.sme.sk/c/22494817/solidarita-po-novom.html?ref=av-left

 

 

Pokiaľ liberáli robia lokajov, konzervatívna vláda mi nevadí aj keď pravdu má Cigániková ale v menej dôležitých témach, než nám hrozia.

Cigániková je pre mňa príjemným prekvapením a držím jej palce. Taktiež ďakujem liberálom v OĽaNO, ktorých spomínala, že ich nikto nevidí, ale zviedli najväčšiu časť boja. Ale zrejme nebudú extrémisti, keď sú v konzervatívnej vláde a nie v tak snaživo-lokajskej, aká nám tu hrozila.

 

Nepíšte mi, že konzervatívcov alebo konzervatívnu vládu považujem za ideálnu. Nikdy konzervatívcov nebudem považovať za ideálnych. Alebo oveľa väčšou hrozbou sú liberálni extrémisti, ktorí budú zachraňovať ženy, ale snaživo rozvrátia celú Európu, lebo majú hypotéky a preto sa prepožičajú na čokoľvek.

 

Zopakujem, som rada, že tu teraz nemáme progresívnu koalíciu so Smerom. A so Smerom nie preto, že kradli, ale preto, že vynovený Smer s Pellegrinim by boli len ich lokaji. Že tak nepôsobia, tak len v opozícii, ale v takej koalícii by boli len ich prisluhovači.

 

Voľbu OĽaNO oľutujem a stratí zmysel až vtedy, keď nám už nanútia totalitu s migrantmi alebo budú napomáhať štvaniu do vojny.

A to tiež naivne neočakávam chrabrosť, len brzdenie. Chrabrosť môžete očakávať od politikov v štáte, kde to občanov vôbec zaujíma a nielen svadby a iné hlúposti.

 

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549427x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie