Založ si blog

Mali by ste oceniť, že boh šoubiznisu evokuje WC

Keďže nemám televízor a nepozerám súčasné biedne programy na televízii, tak som nevidela OTO. Zachytila som len toľko, že sa veriaci pohoršujú nad zosmiešňovaním Boha alebo spovedí a preto prenasledovali nejakého Kandráča za to, že zosmiešňovaním boha šoubiznisu zosmiešňujú ich Boha.

Najprv ma to vôbec nezaujímalo, ale keď všade sa objavovalo toľko článkov k tomu, že sa už aj ospravedlňuje a vraj to predstiera a je diabol a podobne, tak som si to chcela pozrieť, čo tak ľudí zaujíma a pohoršuje, že to stojí za takú mediálnu pozornosť?

No nikde to nenájdete! Asi je to také strašné, že to už aj vymazali? Dal sa z toho vidieť len kúsok a to sa v prvom rade čudujem, že vôbec veriaci pozerajú takéto zábavné programy. Nemalo by ich zaujímať niečo duchovnejšie, keď sú veriaci? Veď toto asi bude podobné aj v inom, keď sa tam objavujú také hlúposti. Veriacich zaujíma taká šoubiznisová zábava? Tak potom si to vidieť zaslúžili, keď to sledujú. Pravdepodobne, kto má aké šaty a dekolt a aké hlúposti k tomu tára. Ale sú veriaci, lebo nájdu nad čím sa pohoršiť a koho prenasledovať, že je diabol?

 

A odkedy je boh šoubiznisu ich bohom? Alebo boh šoubiznisu si nezaslúži za spovedelnicu WC? Čo to má s nejakým skutočným bohom alebo duchovnom?

Kto bohu za niečo vďačí, pripomína mu to WC boha šoubiznisu? Asi len, keď to vidí tiež takto povrchne. Veď jasne povedali, že ide o boha šoubiznisu a nie ich boha?

A pôvodne tomu rozumel aj ten Kandráč, ktorého potom len zmagorili, lebo ho naháňal dav veriacich. Ako sa mohol smiať ich Bohu, v ktorého verí, keď je veriaci, keď tam jasne zaznelo, že je to k bohu šoubiznisu?

 

A keby to bolo k Zeusovi na WC, to tiež si budú mýliť so svojim Bohom? A keby k bohu vojen, tak to uráža ich Boha?

 

Iné chcem napísať. Podľa mňa človek, čo sa zaujíma o duchovno, mal by žiť niečim duchovnejším, než pozerať lacné zábavné programy v televízii. Ale asi ich veľmi duchovno nezaujíma, keď zabíjajú svoj čas takouto povrchnou zábavou a potom sa prezentujú ako veriaci len tým, že ich urazí WC v zábavnom programe.

Že je to skôr u nich len fraška, napovedá práve to pohoršenie.

Keby ich zaujímali opery, balety, výstavy, umenie, knihy, poézia, verte, že by nemali na zábavné programy čas. A potom by ich nemuselo pohoršiť WC.

Ale keď sledujú sprostosti ako zábavu, už na čom majú prezentovať svoju vieru? No len na sprostostiach.

Preto to tak na Slovensku aj vyzerá, že aj vieru ľudia vidia len ako taký obal – svadby, krstiny a nech to nepripomína WC.

Je to tak diametrálne ďaleko od viery a duchovna, že veriacimi to nemôže ani trknúť. Pravdepodobne ani nestrácajú čas lacnou zábavou.

 

 

 

Kto sa ako obliekol a s kým prišiel, to vraj každého zaujíma!

A ako vidím, tak toto zaujíma veriacich?

Videli dekolt všetkých dekoltov?

 

 

 

 

Musím povedať, že som to nedokázala dopozerať kvôli tomuto článku ani tie dve minúty. A vysvetlím vám rozdiel od infovojny.

Na infovojne sa aspoň dozviete, čo si tak myslia ľudia, ktorí si myslia, že iná vláda by už bola iná. Je to masovejší úkaz od nejakých pár dekoltov, čo už nemá vôbec žiadnu myšlienku. Celebrít je málo, to nemá vôbec žiadny zmysel pozorovať. A čo na nich? S kým prišli a v čom?

To sa určite viac dozviete, keď si pozriete ponuku bytov na Slovensku alebo ako si môžete zariadiť byt, čo aj využijete. Naozaj by veriaci nevedeli žiť bez posudzovania, kto v čom prišiel a s kým a koho mal dvojičku? A potom sa čudujete, že tie celebrity sú tupé a vy tiež? Však to musí poškodzovať duchovný vývoj, zaujímať sa o také prízemnosti nehodné normálneho človeka, nieto ešte veriaceho.

A keď k takým róbam dopasovali WC, už to hovorí za všetko. Mali by ste naopak oceniť, že boha šoubiznisu predstavili takto trefne, že evokuje vám len WC.

Keď pôjdete do divadla a nie kvôli róbam, ktoré sú inak tradične len škaredé, však pozrite si nejaký historický film, čo je to pojem šaty, tak sa vám to nestane.

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541913x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie