Založ si blog

A to ako?

Matovič:

„POVINNÉ KVÓTY NEBUDÚ,

ale nebláznime, prosím!
Európska komisia včera po 4 rokoch urobila druhý pokus, ako riešiť migračné krízy. Ten prvý jej celkom nevyšiel. Ale poučila sa. Všetci čakajú, že sa nezmôžeme na viac ako len opakovať mantru, ako odmietame povinné kvóty … a neponúkame žiadne alternatívne riešenia.
Tieto doby skončili. Nebudeme hrať na podprízemné pudy, ale úprimne a odvážne našim európskym partnerom oznámime, že s povinnými kvótami zásadne nesúhlasíme, ale zároveň solidárne ponúkneme pomocnú ruku tým krajinám, ktoré kvôli nelegálnej migrácii veľmi trpia.“
.
.
.
Nie my bláznime, EÚ sa zbláznila. Ľudia sú naopak naivní a veria, že Smer by ich pred kvótami zachránil. Ak prejde čokoľvek ako kvóty, túto vládu znenávidia, takže to bude musieť sakra tajiť, keď bude chcieť prijímať migrantov.
Osobne neverím, že sa dajú odmietnuť, keď sme raz zobrali peniaze, ktorými nás obsypú, len neviem koho, aby mlčal. EÚ nás a nielen podľa mňa bude vydierať a nútiť. No to by som chcela vidieť toho chrabrého politika, čo by si dovolil odporovať. To by dokázal len Sulík, keby mu nepodrážali nohy jeho spolustraníci ako nemorálnemu slonovi v porceláne, čo nemá súcit, len rozum. Naivne takúto chrabrosť od Matoviča neočakávam, keď sa bojí aj neviest.
Veľmi si budem všímať, kto nás ako klame. Nemám problém končiť s liberálmi, nieto ešte s konzervatívcami.
.
.
.
„ale zároveň solidárne ponúkneme pomocnú ruku tým krajinám, ktoré kvôli nelegálnej migrácii veľmi trpia.“
.
.
.
A to ako? To je príliš všeobecné. Pod tým sa dá veselo rozumieť aj deportácia nedeportovateľných, lebo niet kam alebo že budeme platiť pokuty, že sme ich nechceli.
To nezaplatí EÚ, ale občania v nej.
Tie krajiny trpia preto, lebo im EÚ nepomohla chrániť hranice, ktoré boli deravé ako rešeto. Presne ako hovoril Sulík a prečo bol nemorálny, že sa to odvážil povedať.
O azyl sa ľudia neuchádzajú podpaľovaním táborov, hádzaním zápalných fliaš, zahadzovaním dokladov a čo je úplne najhoršie – prenášaním toho, pred čím utekajú, do Európy. Veľmi rýchlo sa dá zistiť, či človek uznáva ľudskú rovnoprávnosť. Ak si vedie ženu ako dobytok, čo musí byť zahalený, inak by bol nemravný, tak ani nemá pred čím utekať, keď je to aj v ňom. 
Nič im nedávajú podpisovať, ako prijímali migrantov napríklad v Kanade. Môžu si kľudne potom nesúhlasiť so zákonmi štátu, ktorý ich má zachrániť. 
Nehovoriac o tom, že najprv sa pomáha matkám a deťom doma a potom mužom, keď už vás dojímajú bábätká.
.
.
.
Ak dokážu konzervatívci vzdorovať, až potom bude konzervatívna vláda to najlepšie, čo sa nám mohlo stať a potom môžeme uvažovať nad slovom ideálna. Ale uvidíme. Či majú silu aj na EÚ vydieračov alebo len na matky v núdzi.
Doteraz sa fanatici predvádzali len na matkách v núdzi, lebo na ženy si dovoliť mohli. Tu by ste nikoho beztrestne nemohli nazvať vrahmi, žiadnu skupinu občanov, ani Rómov, ani homosexuálov, iba ženy a matky a to ešte v núdzi! To je naša mužská kultúra, že len na ženách si skúšajú svoju chrabrosť a len na chuderkách predvádzajú svoju morálku. Medzi sebou muži už nie. To už sú z nich potom radšej hneď uvedomelí lokaji.
.
.
.
Budete odvážnejší než liberáli? Zoberiete peniaze a poviete nie?
Ja som sa tiež poučila, kto ťa raz vydiera, nezmení sa. V politike to nebude inak.
.
.
.
.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Na Slovensku od začiatku roka evidujú 390 prípadov čierneho kašľa

19.04.2024 12:21, aktualizované: 14:00

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541014x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie