Založ si blog

Novinári z Denníka N by sa rozviedli, keby sa dozvedeli, že ich partner podvádzal pri diplomovke

Aj vy?

 

Chápem, možno by sa chceli aj pri nevere rozviesť, lebo už nemôžu takému partnerovi dôverovať, ktorý je schopný klamať a podvádzať a dôvera v manželstve a môcť tomu druhému veriť, je niečo kľúčové a najpodstatnejšie, na čom manželstvo stojí. Už vám môže klamať aj nabudúce. Už zaňho nemôžete dať ruku do ohňa. Už na to doplatia len vaše deti.

Ale novinári Denníka N chápu, že aj ako deti by súhlasili s tým, že podvodné manželstvo ich rodičov nemá zmysel, lebo vo výchove je dôležitý morálny vzor. Nie v detstve, ale ako dospelé deti by chápali, že manželstvá nemôžu stáť na podvodoch. Alebo podľa vás môžu?

Môže byť pre vás morálnym vzorom človek, čo dokáže oklamať a klamať aj najbližšieho človeka na svete?

 

Myslíte si, že by boli ochotní žiť s partnerom, ktorý vykradol diplomovku?

Alebo si myslíte, že osobne by boli ochotní žiť a ešte sexuálne žiť s človekom, ktorého by aj v parlamente odvolali?

 

Nie, určite by tvrdili, že intímne, to už nie, to je viac ako len parlament.

V ich návrhu na rozvod by bolo – nezhody a neporozumenie v manželstve pre vykradnutú diplomovku. Bohvie, za koľkými rozvodmi takto stáli diplomovky, len o tom nevieme, keď je to tak rozšírený jav.

 

Takže, ak vás naozaj zaujíma morálka, dajte si aj vy takú otázku, či by ste sa tiež rozviedli aj kvôli diplomovke, ako novinári z Denníka N.

Alebo si myslíte, že vy ste už niekto menej než celý parlament a vy už s podvodníkom môžete mať aj deti?!!!

 

 

 

Ja by som sa preto nerozviedla. Ja som to už dokonca aj zažila, ale len pre neveru, nie až pre diplomovku. Asi tak týždeň som sa chcela ísť hodiť pod vlak a potom som sa rozhodla, že kvôli deťom to musím zvládnuť.

Oveľa ľahšie sa mi zvláda, že v OĽaNO sú aj náboženskí fanatici a ešte ľahšie sa mi zvládajú ich diplomovky. Možno som pre vás nemorálny človek, ale ja tu fakt nechcem mať vo vláde predošlých zlodejov len pre morálnych fanatikov, ktorí by partnerovi tolerovali aj drogy, ale diplomovku nie.

 

 

Článkov na ekonomiku sa asi nedočkáme. Dozvieme sa niečo aj k ekonomickým témam alebo celý čas strávime bojom o predčasné voľby, aby sa do parlamentu dostalo PS a vynovený Smer? Prečo ste tie rozkrádačky a zlodejstvá potom kritizovali, keď od toho je horšia jedna tlačovka o diplomovke a nie množstvo tých o rozkrádačkách a kauzách po celé roky?

 

 

 

Ženy, ale naozaj nedávajte žiadosť o rozvod práve vtedy, keď ho vyhodia z práce alebo zháňa novú. Budú vás považovať za svine, aj keď to bude len náhoda.

 

 

 

Boj o morálku od Pellegriniho v kocke:

 

 

„prečo Pellého družina nehlasovala za odvolanie Danka?“

 

 

„Asi z rovnakého dôvodu ako Matovičova družina nebude hlasovať za odvolanie Matoviča.“

 

 

„prečo Pellého družina nehlasovala za odvolanie Kollára?“

 

 

„TO je velmi dobra otazka…. co robila opozicia, ked bol Kollar na tacke..?“

 

 

„Kollar je buduci koalicny partner Smeru 1 a 2. Fasisti sa pridaju.“

 

 

 

https://domov.sme.sk/diskusie/3687457/1/pellegriniho-skupina-iniciuje-mimoriadnu-schodzu-na-odvolavanie-matovica.html

 

 

 

 

TAKTO tu ide o morálku, princíp, klamstvá, nedôveru alebo diplomovky. Ide len o preskupenie politických síl, kde môžete mať aj vykradnutú diplomovku (Sme rodina môže, v koalícii so Smerom alebo Hlasom už môže) alebo brať drogy (Progresívne Slovensko môže, v koalícii s kýmkoľvek môže), ale hodíte alebo nehodíte sa do pretláčanej koalície oligarchami a ich novinármi.

Strana, ktorú ešte nikto nevolil a je už v parlamente, už čaká! A dodá hlasy tej, ktorá si ich nevie naškrabať, hoci predvolebné prieskumy stáli milióny. 

 

 

 

Blanár na schôdzi NRSR:

 

„Podľa ovocia spoznáte Smer.“

 

A podľa diplomovky spoznáte budúcu úrodu.

 

 

 

.

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

Ako boli českí liberáli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi, že takto sa nemôžu správať ľudia, čo sa hlásia k tomu, že patria na západ a do liberálnej spoločnosti!

13.04.2024

Zaujal ma tento článok, ktorý upozorňuje na diskusiu českých liberálov, ako boli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi – ako tí komentovali voľby! Keď si to video pozriete, tak uvidíte, že to, čo im vyčíta vládna koalícia alebo voliči vládnej koalície, im vyčítajú a sú z toho šokovaní ešte aj českí liberáli, ktorí vôbec nepodporujú [...]

Lukašenko

Mlátili ju hlava-nehlava. Bieloruska na toaletnom papieri opísala brutalitu Lukašenkovho režimu

16.04.2024 09:12

Kacarynu Novikavovú zatkli v júni 2023, keď mala na sebe iba nočnú košeľu.

čaputová

Prezidentka odcestovala do Poľska, Duda jej odovzdá štátne vyznamenanie

16.04.2024 08:28

Čaputová navštívi aj jediné slovenské pamätné miesto spojené s protifašistickým odbojom.

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Vzácny verdikt: Ruský súd priznal miliónové odškodné pozostalým po obete policajného mučenia

16.04.2024 08:03

22-ročný Ilnaz Pirkin spáchal samovraždu v októbri 2017 krátko potom, čo ho pustili zo strážnice v Nižnekamsku.

Trump Hush Money

V prvý deň procesu s Trumpom v kauze pornoherečky porotcov nevybrali

16.04.2024 07:50

Trump sa v pondelok ako prvý bývalý prezident v dejinách USA postavil pred súd v trestnom konaní.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,489
Celková čítanosť: 5536533x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie