Založ si blog

Toto bolo rozhodnuté už v deň, keď odpísali malé strany a vysmievali sa z nich

Pozrime sa, akých máme sprostých voličov.

Veľmi dobre mohli vedieť, že keď budú voliť veľké strany, tak to všetko budú lokajské strany, ktoré budú pretláčať americké záujmy. A napriek tomu na to kašlali a vysmievali sa z malých strán bez vplyvu oligarchov. To by sme ešte mohli povedať, že našich obyvateľov nezaujíma, koho záujmy budeme pretláčať, či budeme lokaji alebo nie. Ale už ako nazvať, keď teraz sa čudujú, že veľké strany pretláčajú cudzie záujmy?

 

Ale sprostým môžete opakovať, že tomu sa dá predísť len voľbou malých strán bez vplyvu oligarchov, nielen že z volieb vyradia malé a nechajú sa zmanipulovať, ale potom im to idú vyčítať, čo mohli a mali vedieť dopredu. 

 

Zvlášť na Pravde je odroda ľudí, čo si myslí, že iná veľká koalícia by už neposlúchala. Smer by vraj už neposlúchal, hoci im len Chmelár predkladal x dôkazov o ich lokajstve a informačná vojna o tom roky referovala. Nie, oni si budú ďalej snívať o tom, že lokaj Pellegrini by sa zachoval inak.

 

Presne všetko, čo by robila progresívna koalícia so Smerom a robí aj táto vláda, je pre blbých len zvláštnou činnosťou len tejto vlády.

Proste nie sú schopní pochopiť, že toto bolo rozhodnuté už v deň, keď odpísali malé strany a vysmievali sa z nich.

Budú si tu šíriť rozprávku, že za lokajov Smeru by to už lokaji zahraničných záujmov neboli, hoci vždy boli!

 

 

Za ďalšie nie sú schopní pochopiť, že ja nie som taká významná osoba, hoci vraj ich nezaujíma, koho som volila, čo by dokázala Socialistov alebo malé strany pretlačiť do parlamentu. Používajú takú zaostalú logiku, že toto všetko by som im mohla vytknúť len vtedy, keby som bola volila Socialistov s 0,5 % sama.

Nie, ja vám môžem vytknúť a vytýkam vám, že ste okašlali a vysmiali nielen Socialistov ale aj ďalšie malé strany a dnes by ste chceli ich program. Tak na to ste mali myslieť pred voľbami, keď ste ich vysmievali a už v prieskumoch ste im nedali žiadne šance!

 

A teraz horekujete, že sa stalo to, čo vám Chmelár celé mesiace písal? No, to už darmo horekujete!

 

Ešte aj teraz si tieto dôvody používate len na boj za iných lokajov, čo vždy poslúchali, vždy slúžili, ale zas naivne veríte, že títo lokaji by už zázračne lokajmi neboli.

Slúžite len novej pretláčanej strane, lebo pri vašom vkuse veľkých strán len takých dokážete zvoliť. A to je presne tá strana, čo sa aktívne hlási do lokajstva s progresívnymi liberálmi, čo by boli len ešte snaživejší. A ešte ste to o nich aj vedeli, ale teraz sa snažíte zabudnúť a hráte sa na prekvapených, že naši politici slúžia iným záujmom. Prosím vás, kedy neslúžili?

 

Pokiaľ vám do gebule nedôjde, že na to ste mali voliť iné strany, keď ste to chceli inak, tak vždy a vždy budeme len lokajmi.

A nie, nemohla som to zmeniť len ja voľbou 0,5 % strany.

 

To ste mohli zmeniť vy a okašlali ste to. Tak sa tým malým stranám posmievajte aj dnes! Máte, čo ste chceli, keď ste ich vysmiali.

 

No, choď smeráčik snívať, že Pellegrini by ťa už pred tým zachránil. Alebo Fico, čo vždy plnil, čo od neho v lokajstve chceli. Ešte aktívne chcel byť v strede, pokým mu nezačalo prihárať. Jediný, kto to ešte myslel vážne, bol Blaha. Ale teraz sa pozrite, koľko hlasov ste dali jemu!  A koľko od vás v budúcnosti dostane!

Nie jeho presadíte, ale lobujete za lokajov a zradcov Smeru, čo sa boja vlastnej strany ako toxického odpadu. Čo aby politicky prežili, zradili by aj vlastnú mater. No snívajte, že to budú Rambovia, čo by teraz neboli lokaji.

Len horší a navyše s tým toxickým odpadom minulosti svojej strany, pred ktorým utekajú.

 

 

 

Ešte by ste mohli ísť protestovať, obsadiť diaľnice. Ale načo, keď tam zas nezvolíte malé strany, len ešte väčších lokajov?

Vy viete poslúžiť maximálne len lokajom. Ja sama na tom nič nezmením! Chvalabohu, že tam nemáme teraz vašich lokajov.

Vyberáme si len medzi lokajmi pri vašej mentalite, ako ľahko sa necháte zmanipulovať.

To vidno aj teraz, keď pracujete pre ešte horších lokajov. 

 

 

 

 

.

„Současný kyjevský “buck-passing”, jak ukázala na příkladu korejského “buck-passing” 49/55 nedávná tchajwanská srovnávací studie, nelze tak snadno odvrátit, ani převrátit, jako mnichovský, protože o jeho průběhu rozhodují jen supervelmoci. „

16.03.2024

„Ale mini-mocnosti se z něj mohou pokusit vyvlíknout obětováním dostatečného množství spojeneckých pidi-zemí!“ Veľmi zaujímavý rozbor, na ktorý vás chcem upozorniť: Macronův plán – zopakovat 15.březen 1939! Profesionální historik Petr Fiala včera dokázal, že nerozumí ani historii! „Petr Fiala, profesionální historik, [...]

59 progresívnych politických aktivistov zo SME, 58 z Denníka N a 19 z Aktualít podpísali, že chcú mať svoju progresívnu RTVS slúžiacu jednej politickej strane, kde o jedinej progresívnej pravde nebudú s nikým iným diskutovať!

15.03.2024

A vraj je to vyjadrenie novinárov! Dohromady je ich 137 SME + Denník N + Aktuality A ešte zohnali 76 z iných, že sú to akože novinári a nie politickí aktivisti presadzujúci u nás jedinú politickú stranu Progresívne Slovensko za stratu veta a zapojenie sa do tretej svetovej! Nikto tam nie je napríklad z Pravdy alebo z bulváru. Asi bulvárni sa nechcú zapojiť do tretej [...]

Niektorí ľudia teraz popierajú mierové dohovory v Istanbule, že Ukrajina nechcela vojnu, dokonca ani Zelenskyj!

14.03.2024

„Ukrajina sa napríklad zriekla členstva v NATO.“ „Mal som dojem, že sa nič nemohlo stať, pretože o všetkom ostatnom sa rozhodovalo vo Washingtone,“ uviedol Schröder pre Berliner Zeitung.“ – Tak bola Ukrajina slobodná od USA! „Niektoré štáty NATO chceli pokračovanie konfliktu na Ukrajine, aby oslabili Rusko.“ „Len mesiac po [...]

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 11 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,462
Celková čítanosť: 5509927x
Priemerná čítanosť článkov: 3769x

Autor blogu

Kategórie