Založ si blog

Najčastejšie slovo Michelka pri Smere je slovo „toxický“

Vraj som volila Matoviča, lebo je preferovaný médiami

 

To je výstižné, že ľudia tu si myslia, že Matovič je preferovaný médiami, pretože žiadne médiá nečítajú. Keby ich čítali, tak by vedeli, že nikdy nikde nebol Matovič médiami preferovaný, čo je naopak veľmi dobrý príznak, keď niekto nie je médiami preferovaný. Keby niekto bol, napríklad ako Pellegrini, tak si dávajte sakramentský pozor, o koho asi ide a kto si tak platí také preferovanie.

 

Mám množstvo článkov v minulosti, kde kritizujem útoky SME a Denníka N na Sulíka a Matoviča a uvádzam k tomu množstvo príkladov z komentárov, kde to celé roky voličom týchto strán vadilo a nezdali sa im tie útoky na tieto strany normálne a sústavné preferovanie najprv Mostu a Siete a potom PS/SPOLU.

V súčasnosti mám už množstvo článkov, kde kritizujem dennodenné zhadzovanie Matoviča najmä na SME.

Predstavte si, že roky toto kritizujete a nielen vy, ale množstvo čitateľov SME, že kvôli tomu rušia predplatné, pre takú neobjektívnosť a pretláčanie ich Progresívneho Slovenska a dočítate sa, že vraj médiá ho preferujú!

 

To je ako keby ste sa dočítali, že médiá preferujú kotlebovcov a preto ste ich volili. No ja si odkladám množstvo dôkazov, čo sú schopní na SME písať, aby zvrhli vládu a ich progresívci s Pellegrinim dostali novú šancu.

Povedzte, nedoplatili tu ľudia na to, že žiadne médiá nečítajú a potom nevedia, čo sa deje? Pritom ešte aj Blaha im napísal, že sleduje a číta SME, aby vedel, čo píšu nepriatelia a čo chystajú. Na SME sa im oplatí dennodenne nadávať na Matoviča, potrebujú zvrhnutie vlády, aby ľudia zvolili ich liberálov.

 

Vraj Smer nikdy nekradol a nehrozí mu zánik

 

Najčastejšie slovo Michelka pri Smere je slovo „toxický“. Čudujem sa, že ani len toho Michelka nesledujú a asi preto nemal Harabin ani len 2 %.

Nesledujú ani infovojnu, keď tam nadávajú na zlodejiny Smeru a bývalej koalície, aby mohli žiť v ilúzii, že Smer neutrpel žiadnu ujmu a akýsi rozkol medzi Pellegrinim a Ficom mu len pomôže. Takže vlastne sa tešia, že takto sa im zvyšuje popularita a takto si pomáhajú.

Čo myslíte, vyhrá po Majdane iná strana než Smer? Keď veria tomu, že Smer je taká skvelá strana, iste sa im Majdan robiť oplatí a nútiť k tomu aj voličov iných strán.

Či chceš, či nechceš, musíš chcieť ten úžasný Smer lebo Smeru vďačíme za všetko a každý inteligentný volič to vie.

Na SME sa musia takejto podpore ich Pellegriniho tešiť. Ale ja SME v tomto pomáhať nebudem. Nechám to čisto na voličov Smeru, aby nám zvolili liberálnu vládu. Ešte by sa sťažovali, že som im ju zvolila ja.

 

Stále tu nikto nevie povedať, akú inú koalíciu by chcel

 

Na to vždy majú odpoveď – Nepíš čo by bolo. To nevieš.

Veď vyhrať môže Smer a to tak zdrvujúco, že nikoho nebude potrebovať do koalície alebo ĽSNS súčasne, že tiež nikoho nebude potrebovať do koalície a keby sa náhodou potrebovali, nevieš, možno pôjdu spolu do koalície!

To sú tie sny na Pravde, že nevieš, či zdrvujúco nevyhrajú a či Blaha a Pellegrini neklame a neprekvapí koalíciou s kotlebovcami. To nevieš, čo všetko sa môže stať, ale oplatí sa v to dúfať!

 

Trvanie na tom, že moja mama mala ku mne zlý vzťah a keďže som volila OĽaNO a neoľutovala som to, nemala by som učiť deti rodičov, čo volili OĽaNO

 

To mi pripomína jednu situáciu medzi deťmi. Mala som v triede tučného žiaka, ktorý sa spolužiakovi, ktorý nebol tučný, posmieval, že je tučný. Dostával ho tým do vývrtky, pretože ten ťažko niesol, že sa stále z neho vysmieva, že je tučný.

Dohovárala som mu, však je tučnejší od teba, ako ťa môže niečo také hnevať, keď tučný je on a nie ty?

A to som si myslela, že také situácie môžu nastať len medzi deťmi, že len deti sú schopné opakovať slová a just budeš tučný ty a nie ja. A just si niečo vymyslím, aby ťa porazilo. Presne takto chápem, že just bola tvoja mama zlá, aby ťa porazilo! A mňa iste z toho porazí, že moja mama bola zlá, lebo ja mám sedem rokov rokov a diskutujúci na Pravde osem.

Moja mama už nežije, ale keď sa vám to páči a pomôže vám to v dospelosti, tak bola zlá a just bola zlá. Mohla byť aj dobrá, ale to by som musela voliť Smer, potom by mohla byť aj dobrá.

 

Asi by vás veľmi trápilo, keby ste vedeli, ako mi rodičia ďakujú a ako sú so mnou spokojní. Vy by ste ku mne just deti nedali, to by som musela oľutovať, že som volila OĽaNO, aby ste mi za odmenu dali svoje deti do triedy. Nikdy v živote som nedostala od rodičov detí otázku, akú stranu som volila. Ale iste by boli potešení, že náhodou tú istú. Možno si aj preto rozumieme, že sme psychopati.

Ale ešte by ste sa mi mohli pomstiť na ich deťoch. Aby just nemali učiteľku a boli za to potrestané, že si dovolila voliť ako ich rodičia.

Hlavne, že na vás ako psychopati nemáme.

 

K čomu by sme to mohli prirovnať?

 

To by som asi musela písať, že nech vás vyhodia z práce za to, že ste volili Smer alebo ĽSNS. Malé straničky spomínať nebudem, lebo tie ste nevolili.

Voličky Smeru sú iste zlé predavačky a musia kradnúť z pokladne a voličov Smeru by mali vyhodiť z každého zamestnania.

Nebude za tým trauma, že nejakí smeráci prišli o prácu? Tak nech just vyhadzujú aj iných a nesmú byť zamestnaní? Predstavte si tú totalitu, že by voliči ĽSNS nemohli byť nikde zamestananí, lebo sú fašisti.

Asi ako ďaleko to má k radikálnym moslimom, čo sú aj teroristi?

Podľa mňa veľmi blízko. Myslia si, že keď Európania môžu za rozvrátenie štátov v Afrike, tak just vás je potrebné postrieľať. A to je jedno koho, ste Európania!

Ešte stále sa im čudujete, že rozmýšľajú celkom ako vy?

 

 

Alebo je v tom rozdiel len preto, že vy sa nepôjdete aj osobne odpáliť?

 

 

 

Že k nim mnohí kresťania majú blízko a keby mohli, zavádzali by zahalenia žien a na plážach burkini, o tom svedčí aj rovno článok pod mojim:

 

 

„A tak dochádza na francúzskych plážach k zvláštnemu precedensu, keď sa práve moslimky vo svojom plážovom odeve snažia hájiť skutočnú mravnosť, ako i skutočné kresťanské hodnoty. Tým však zároveň nepríjemným spôsobom nastavujú zrkadlo nemravnosti dnešnej Európy a jej odklonu od vlastných, tradičných kresťanských hodnôt.

A naša takzvaná moderná Európa reaguje tak, že represívnym spôsobom útočí na prejavy skutočnej mravnosti a násilím sa snaží presadzovať takzvané „dobré mravy a sekularizmus“, ktoré sú však v skutočnosti nemravnosťou a otvoreným výsmechom pravej mravnosti.

 

V dobe, v ktorej je sankcionovaná snaha o mravnosť a naopak, nemravnosť európskych žen na plážach, ale aj mimo nich v podobe mini módy je považovaná za „prejav dobrých mravov“.

 

A že práve európska nemravnosť je tými „dobrými mravmi a tradičnými hodnotami“, ktoré je treba chrániť. Lebo ako povedal Kristus, jedine mravnosť je cestou do života, zatiaľ čo nemravnosť cestou do záhuby.

V čitateľoch môže vzniknúť oprávnená otázka, na akých pozíciách to vlastne stojím, ak na jednej strane vyzdvihujem prístup islamu k plážovej móde, avšak na druhej strane hovorím o islame ako o agresívnom a stredovekým spôsobom krutom náboženstve.

Osobne sa vždy snažím stáť na pozíciách skutočnej mravnosti a skutočných duchovných hodnôt bez ohľadu na akékoľvek náboženstvo.

Pravdou totiž je, že pravá mravnosť a skutočné duchovné hodnoty tvoria zdravý základ všetkých náboženských systémov, zatiaľ čo to scestné, pomýlené, agresívne a netolerantné do nich z najrozličnejších dôvodov vniesli iba ľudia samotní.“

„S veľkým prekvapením však zistíme, že najvyššia autorita kresťanstva, samotný Ježiš Kristus má na vec úplne rovnaký názor. V tejto súvislosti totiž riekol: „Kto žiadostivo vzhliadne na ženu, už s ňou scudzoložil vo svojom srdci. Ak ťa teda zvádza tvoje oko na hriech, vylúpni ho a odhoď od seba, lebo lepšie je ti vojsť s jedným okom do života, ako skončiť s obomi očami v zatratení“.

A čo keby ste sa tých slov Ježiša naozaj držali a primitívni muži, čo na ženu pozerajú len ako na samicu, si vylúpli to oko?

Však to Ježiš povedal tak, že keď ty si taký primitív a tvoje oko ťa zvádza na hriech, rieš to svoje oko a stačí ti jedno. Nikde nepovedal, že ty si môžeš ďalej pekne kráčať svetom ako primitív a ženy sa majú schovávať, aby ty si v nich nevidel len samice. 

Kto sa pozerá, ten vidí v ženách to, čo ho zaujíma. Keď v ženách vidí duchovné bytosti, nevidí v nich len samice a nemyslí len na sex.

V Európe je už väčšina mužov, ktorí primitívmi nie sú a preto sa pred nimi ženy ako len samice nemusia schovávať. Takí muži vnímajú ženy ako ľudí a nie z optiky len zvierat a sexu, ale duchovnosti a lásky. Práve ako duchovnejší vnímajú v spojitosti – duchovno – láska – sex.

Ak máte primitívov, nemusia si rovno vylúpnuť oko, čo bolo myslené obrazne, že to majú riešiť u seba a v sebe! Nie od žien, od seba a zmeniť sa, aby neboli primitívmi. 

Nepomôže im, keď sa budú len teoreticky hlásiť k nejakému náboženstvu alebo hoci aj k Ježišovi, keď sa stále nachádzajú na živočíšnej úrovni nehodnej duchovnejšieho muža, že žena sa má schovať, aby ste ju ako zver neznásilnili alebo rovno nezabudli na svoje vraj lásky len pre sexuálne chúťky. Tak to potom nie ste veriaci a Ježiša ani nespomínajte. Ježiš v ženách nevidel len nejaké samice!

„pravá mravnosť a skutočné duchovné hodnoty tvoria zdravý základ“

Keď chceš kradnúť alebo vraždiť alebo byť primitívom, rieš to u seba. Nie tak, že schovávajte si cennosti, aby ma to nelákalo a neprovokovalo k zlodejstvu. Nie tak, že utekajte, aby ma nelákalo zbiť vás. A nie tak, nehovorte, koho ste volili, lebo pred štvanicou davu to oľutujete. Začnite od seba!

Aby ľudia mohli mať na sebe šperky, aby nemuseli pred vami utekať a aby sa vám nebáli povedať, koho si dovolili voliť! Všetko to patrí k slobode človeka.

Keď to dokážete, potom sa oháňajte Ježišom.

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5539861x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie