Založ si blog

Na Slovensku je málo veriacich

Kresťania sami seba považujú za veriacich. Veľmi ľahko vám dokážem, že to tak nie je a že na Slovensku žije veľmi málo veriacich.

 

Iste ste už počuli o tom, že veriaci nie sú tí, čo si to sami o sebe myslia, ale tí, čo tak žijú, ako veriaci.

 

U nás sú napríklad takými veriacimi Socialisti, pretože sú proti zvyšovaniu výdavkov na zbrojenie.

 

 

Našou prioritou sú ľudia, nie zbrane:

„Keď nedáme na zbrane, zostane na…alebo čo to znamená „zmeniť priority štátu“?

 

Momentálne chceme predbehnúť aj Nemecko vo výdavkoch na zbrojenie. Nemecko bude dávať 1,5% z HDP. Slovensko chce dávať 2% z HDP. My hovoríme nie! Ak budeme dávať na zbrojenie iba toľko čo Nemecko, ušetríme obrovské množstvo peňazí.“

https://www.youtube.com/watch?v=Kq3ZQzeF6G0

Vy sa môžete hrať na kresťanov a veriacich od rána do večera, ale ak súhlasíte so zvyšovaním výdavkov na zbrojenie, žiadni veriaci nie ste, len by ste chceli byť veriaci. Môžete sa nafukovať, môžete si za to gratulovať, môžete sa predvádzať, ako plevy budete odviati, keď pre vás sú viac zbrane ako ľudia a ešte klamete, že máme také záväzky.
A toto sa nevzťahuje len na našu konzervatívnu vládu, ktorá sa rada predvádza ako kresťanská. Toto sa vzťahuje na úplne celé Slovensko, lebo keby tu naozaj žilo veľa veriacich, toto by nedopustili a ich hlasy by nebolo počuť menej ako nejaké fitnes centrá. 
 
Tu ľudí zaujíma otvárací čas v obchodoch, zákaz predaja v nedeľu, kto je psychopat, aby si mohli prežívať svoj Krugerov efekt a potraty, ako najväčšie módne mólo politického marketingu na kresťanstvo, spojeného s korytom. Pre toto sú schopní zablokovať aj diaľnice, aby na iných mohli ziapať psychopati.
Ľudia a voliči dokážu všetko, čo by chceli, ale to by museli chcieť a muselo by ich to zaujímať.
Nič z toho, čo súvisí so skutočnou vierou, ich nezaujíma. Keby boli veriaci, rozumeli by tomu, prečo sú ľudia viac než zbrane. Ale keďže nie sú a musia sa na to len hrať, tak tomu nerozumejú a pod takou petíciou proti zvyšovaniu výdavkov na zbrojenie, čo je navyše spojené s ešte nehoráznym klamstvom, že máme také záväzky, je 10 podpisov.

 

Preto za to nemôže len Krajčí, neviem, či aj Naď sa hrá na veriaceho, že v tomto slúžia Satanovi, ale môže za to celé Slovensko, keď nevie, za čo majú blokovať diaľnice!

To všetci vieme, že potom by sa už výdavky na zbrojenie nezvyšovali, keby nefungovali diaľnice, ale bezbožným ľuďom, ktorým viac záleží na zbraniach, než na ľuďoch, na tom už nezáleží.

Zaujíma ich maximálne ten Krugerov efekt, kto je väčší psychopat než ja, kto sa lepšie zahrá na veriaceho a neslúžiaceho len Satanovi, ich plat, prevádzka, dvojmetrové odstupy a iné blbosti, na ktorých sa dá na iných rozčúliť. Spolu takto pochovajú zbytočné obete nášho zdravotníctva a budú sa za to vyhovárať na iných.

 

Socialistom ste sa vysmiali, že je ich málo, len nejaké 1 %. A môžete si urobiť Majdan a aj tak si takých ľudí nezvolíte, to by ste museli byť veriaci naozaj.

Sú tu úplne zbytočné Majdany, keď znova a znova budete slúžiť len a len Satanovi vo svojich životoch. Za fľaše minerálky, predvolebné klobásy, fitnes centrá a reštaurácie.

 

Skutoční veriaci sa nepotrebujú hrať na veriacich. Často sú to ateisti a ani nevedia, komu slúžia a ani netušia, kde sa v nebi ocitnú. Často sú to aj liberáli, aj konzervatívci a jedným z ich znakov je, že sú proti zvyšovaniu výdavkov na zbrojenie, hoci to nikoho nezaujíma!

 

 

 

 

 

 

 

https://www.kulturni-noviny.cz/nezavisle-vydavatelske-a-medialni-druzstvo/archiv/online/2018/22-2018/o-spojeneckych-zavazkoch-a-statnych-zaujmoch

 

https://www.teraz.sk/slovensko/socialistisk-vyzyvaju-aby-sr-nedava/434050-clanok.html

 

https://www.aktuality.sk/clanok/263955/komentar-eduarda-chmelara-mierova-alternativa-pre-slovensko/

 

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5517911x
Priemerná čítanosť článkov: 3743x

Autor blogu

Kategórie