Založ si blog

Štafetu Majdanu preberajú smeráci

Najviac sa mi na majdanistoch páči, že nevedia, akú koalíciu by chceli a čo by vlastne chceli, okrem zvrhnutia vlády.

 

Na druhom mieste sa mi na nich najviac páči to, že sú proti Majdanom a nelegálnemu zvrhnutiu vlády len krikom z ulice.

 

na treťom mieste sa mi na nich najviac páči to, že 100 000 ľudí, čo na Majdane považovali len za zmanipulovaných krikľúňov a vysmievali sa im, že je ich málo, je nič oproti 250 ľuďom na protestoch!

 

 

Najprv som začala počúvať Jakubca, ale ja predsa len radšej infovojnu, nedokázala som to dopočúvať. Ale mám to otvorené, chcem to vydržať.

 

Potom som počúvala Štubniaka a on už neznie tak primitívne. Veľmi oceňujem, že má videá krátke, vtipné, už len aby vedel a povedal, akú koalíciu chce a kto by ju mal tvoriť. Ja tomu proste nerozumiem, že nikto z nich to nevie (nechce) povedať. Asi tam každý vidí seba a svoju stranu, ako teraz vyrastie do nebeských výšok.

 

Nie, žiadnej sa neposmievam, pretože naopak už vyše roka píšem – Voľte malé strany bez oligarchov. Ale dali si ľudia povedať?

Kto si dal povedať? Akú malú a nenápadnú stranu ste pretlačili do parlamentu a neposmievali ste sa jej?

 

A to vážne veríte tomu, že teraz by si už dali povedať?

Blaha sa ani nepokúsi – tak verí vlastným voličom!

 

Majdanom voličov nezmeníte, zopakujú to isté zas, malé strany nezvolia a oligarchovia si len urobia reparát, keď sa im v minulých voľbách nepodarilo stvoriť progresívnu koalíciu so Smerom. Píšem vám to vyše roka a budem aj ďalší. Môžem byť za to psychopat, ale zapamätáte si to!

 

Progresívci potrebujú hlasy! A nemajú ich!

A kde ich nájdu? Už ich našli!

Ešte to neviete, že ich budete voliť, ale budete! Pekne na tácke nám prinesie Pellegrini vaše hlasy a môže sa tá strana volať aj modré nebo. Pod akýmkoľvek modrým nebom bude dobre fungovať a donesie nám vaše hlasy! A Pellegrini nám, „liberálom“, bude slúžiť. A bude slúžiť v hlbokom predklone. Odstaví a okradne o vaše hlasy aj Fica, aj Blahu. Už teraz máme vaše hlasy pre Progresívne Slovensko, len v inej strane! A ja vám po najbližších voľbách zagratulujem k vášmu výberu liberálov.

Medzitým sa poučia z krízového vývoja a už nebudú takí extrémisti. Keď im to včera vytkol už aj Havran a to je naše liberálne delo, nebojte sa, liberáli rýchlo chápu a vedia pochopiť aj svoje chyby. Takže, teraz vznikne liberálna vláda. Budem tam mať kyslík od liberálov, Simonu Petrík, Poliačika, Biháriovú. Čo viac by si mohol liberál želať? A ešte napravených neextrémistov! Liberálna agenda bude kvitnúť!

 

Darmo sa nádejáte, že sa k moci dostane Smer. Smer slúži len na hlasy a tie prinesie Pellegrini pod akoukoľvek nálepkou! Či ostane v Smere alebo si urobí novú stranu, to je jedno, lebo vaše hlasy donesie odkiaľkoľvek. Je obľúbený, šarmantný a voličov má blbých. Bude im celkom jedno, kam s ich hlasmi zamieri!

A on zamieri k nám, k liberálom! Voličov možno má blbých, ale on nie je blbý a vie, že nová móda a nový vietor sú len a len liberáli a nikto iný!

A na rozdiel od Fica a Blahu, bude držať hubu. A ani nemusí, lebo s tým všetkým aj tak celkom súhlasí. Ani jemu nevadí liberálna agenda, ani jemu nevadia sobáše homosexuálov a čokoľvek, čo hlásajú liberáli. Budeme tak proeurópski, že proeurópskejší už ani nemôžeme byť.

 

 

Alebo zdrvujúco očakávate výhru ĽSNS a koalíciu pidistraničiek?

Najväčší vtip je, že teraz prebrali štafetu Majdanu smeráci a za tú istú vládu progresívnych liberálov.

Nikdy ich ako správnych liberálov nezradím. Môžem im nadávať koľko chcem, pre také nepodstatnosti, ako je NATO alebo vojenské základne, ale keď dôjde na lámanie Slováka, nebudú z toho kresťanské prézle. 

 

Asi otáčam a hovorím si: Čo ja sa tu rozčuľujem kvôli NATO, kvótam alebo vojenským základniam! Chcú tu moji liberáli Ameriku, tak tu budeme mať Ameriku!

Aj tak z každej hovadiny precitnú skôr než ostatní.

 

S vami by už NATO nebolo? A neboli by kvóty, ako im vláda Smeru poschvaľovala všetky projekty na migrantov?

A s vami by neboli vojenské základne? Však nikdy vás nič z toho nezaujímalo! Zaujímajú vás obchody, fitnes centrá, nedele a potraty. Toto je márne s takým národom.

 

Ale, aby som sa vrátila k Majdanu. Prečo by mali majdanovať len liberáli? Nenamajdanovali sa už dosť?

Ak chce Pellegrini slúžiť, musí aj on prispieť k majdanizácii Slovenska. Teraz nech majdanujú smeráci a kotlebovci a my ich hlasy vo voľbách zúžitkujeme.

Nezabudnite ho voliť! A keby ste nechceli, hneď vedľa je smetný kôš na fašistov – ĽSNS.

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5545138x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie