Založ si blog

Konšpirácie o nákaze a 90 ventilátorov

V tomto článku zhrniem, aké konšpirácie sa šíria o nákaze a čo nás už nezaujíma, hoci to by nás malo najviac.

Aj keď celé roky obhajujem existenciu alternatívnych médií, v tejto dobe pandémie si myslím, že drvivá väčšina z nich vyslovene škodí, lebo vedie ľudí k tomu, aby nerešpektovali ochranu pred nákazou, pretože táto pandémia je vymyslená. Okrem najkritizovanejšej a najväčšej českej alternatívnej stránky aeronet, všetky spochybňujú pandémiu ako výmysel, čoho následkom je, že ľudia neveria, že sú ohrození nákazou, ale výlučne len ovládnutím mocenskými elitami.

 

Ľudia si hromadne rozposielajú informácie, že nemocnice sú buď prázdne alebo sa rôzne iné úmrtia vydávajú za obete pandémie a to so zámerom ovládnuť ich, kontrolovať, zaočkovať alebo očipovať. Množstvo alternatívnych stránok šíri informácie, že pandémie sa nie je potrebné obávať, pretože slúži na to, aby ľudia zostali doma a nezavadzali, pokým Trump s Putinom a s pomocou aj mimozemšťanov pozatýkajú všetkých zločincov na svete a oslobodia tisíce detí z podzemných tunelov, kde slúžia ako obete k čiernej mágii súčasných politikov.

 

Veľké množstvo ľudí čaká na udalosť, ktorá zachráni celú planétu, ako už mala v roku 2012, keď mala naša Zem prejsť do vyššej dimenzie, ale vtedy ešte nebol k dispozícii potrebný počet 144 000 svetelných pracovníkov. Teraz už bude a preto čakajú na túto udalosť, v ktorej pomáhajú mimozemšťania a bojuje sa s mimozemšťanmi. Tí zlí mimozemšťania sa rozhodli, že keď majú tento boj o planétu Zem prehrať, tak radšej ju zničia. Preto dobrí mimozemšťania predstierajú svetovú pandémiu, aby mohli ich prisluhovačov nerušene pozatýkať, čo ich už aj pozatýkali, len na Slovensko a Česko ešte nebol čas.

Iní ľudia zas očakávajú, že vo všetkých svetových médiách sa bude vysielať, čo dokázal Trump s Putinom a ako nastane nová éra bez svetových zločincov.

Väčšina alternatívnych médií vychováva svojich čitateľov k tomu, aby sa nedali zaočkovať, keď sa nájde vakcína proti nákaze, pretože bude obsahovať ešte nebezpečnejšiu nákazu, prípadne čipy alebo na iných zas veria tomu, že čipy už dobrí mimozemšťania zlikvidovali.

 

Súhrnne to vedie k tomu, že ľudia neveria, že pandémia je skutočná a nie je len výmyslom. Niektorí ju považujú za prospešný výmysel na pozatýkanie zločincov a niektorí za plánované zničenie ekonomiky rôznych štátov a zavedenie nových pravidiel, kde už nebudú peniaze. Spoločné majú stále to, že neveria nákaze a považujú ju za iný druh chrípky. 

Konšpirácie podľa mňa slúžia na to, aby sa ľudia zamysleli nad rôznymi úvahami, ako mohol nejaký problém vzniknúť a ako by sa mohol riešiť. No keď sa zaujímate o rôzne konšpirácie, v prvom rade prídete na to, že si vzájomne odporujú a že samotné alternatívne stránky medzi sebou bojujú a vzájomne sa odsudzujú.

 

Napríklad sa nám pohádala dvojica Poláček a teraz si neviem spomenúť, ako sa volal ten druhý, čo zomrel z tejto dvojice. Skôr než zomrel sa rozišli, lebo ani len oni dvaja sa nevedeli dohodnúť. Potom sa nám rozpadla dvojica Lichtner a Huďo, lebo ani tí sa nevedeli medzi sebou dohodnúť a vzájomne sa obviňovali (teda viac Huďo Lichtnera). Spolu tieto dvojice neuznávali a odsudzovali český aeronet, že tam už moc konšpirujú a slúžia Putinovi, pričom ich samotných obviňovali, že slúžia Putinovi.

Český aeronet zas presne rovnako neuznáva napríklad tadesco, že tam už moc konšpirujú atď dokola, takto sa medzi sebou vzájomne neuznávajú ani samotné alternatívne médiá a navzájom sa zhadzujú, že tí opační sú už len konšpirátori a preháňajú. 

Ich čitatelia si ako pri nejakej sekte myslia, že to len ich skupina už nie sú konšpirátori a majú najlepšie informácie. Takže sa vzájomne neznášajú aj ich čitatelia, že čitatelia tých iných alternatívnych stránok sú už sprostí, že veria iným a nie im.

To, k čomu alternatívne stránky vyzývali, aby si ľudia sami urobili úsudok a neverili im slepo, čitatelia nie sú schopní, keď im veria všetko doradu a nečítajú, nepočúvajú nič iné, čo je v rozpore s tým, čo čítali inde pred chvíľou. Nehľadajú si v tom svoju vlastnú cestu so zdravým rozumom, ale tak túžia niekomu slepo veriť, že sa len rozpadávajú na rôzne konšpiračné sekty – verím len tomuto, len týmto a nič iné neberiem, nečítam, neuznávam. Napokon takto aj alternatívna scéna sa rozpadá len na futbalové fankluby, ako pri voličoch strán.

 

Ešte najmenej nebezpečné konšpirácie, ktoré aspoň nespochybňujú nákazu:

 

„Laboratoř již měla k dispozici protilátku dávno z doby, kdy laboratoř zkoumala a genově modifikovala Coronavirus pro bojové využití. Proto i Donald Trump se před časem prokecl, když prohlásil, že Amerika má vakcínu a brzy bude k dispozici [8]. Vyvolal tím údiv a úžas ve světě, takže Bílý dům později výrok zametl pod koberec a nikdo se k tomu nevracel, ale nyní samotná americká armáda se chlubí, že USAMRIID pouhých 7 dní po znovuotevření laboratoří bude testovat vakcínu proti Coronaviru. Laboratoře USAMRIID ve Fort Detrick jsou jediným místem na této planetě, kde mají protilátky proti Coronvairu a znají kompletní historii genových mutací, přičemž je vysoce pravděpodobné, že laboratoř má k dispozici protilátky právě z titulu předchozího výzkumu.

US President Donald Trump announces first human trial of coronavirus vaccine:

Nikdo z českých mainstreamových médií se dosud neobtěžoval informovat o tom, že v největší americké vojenské laboratoři došlo k havárii a k porušování bezpečnosti od roku 2018, že došlo k úniku kontaminované vody a nakonec k uzavření laboratoří na tři čtvrtě roku.Toto je naprosto jasné vodítko k tomu, odkud se Coronavirus z USA rozšířil a pokud by americká armáda oznámila ještě navíc i služební historii Maatje Benassi u americké armády, moc bychom za to nedali, že sloužila nebo pobývala vloni právě na vojenské základně Fort Detrick v Marylandu. Číňané mají jasnou stopu a vědí, odkud Američané virus přivezli do Wuhanu.“

 

„O sto let staré vakcíně, která Čechům a východním Němcům zajistila imunitu:

Sto let stará vakcína proti tuberkulóze pomáhá v boji s koronavirem. Čechům zajistila silnou imunituPOSTED ON4. 4. 2020 AuthorPetr Vavrenka
https://www.aazdravi.cz/sto-let-stara-vakcina-tuberkuloze-posiluje-imunitni-system-vuci-koronaviru-cesi-mohou-byt-chraneni/
Vědci ve čtyřech zemích začali s klinickou zkouškou velmi neortodoxní, ale zároveň slibné metody pro léčbu nemoci Covid-19, kterou způsobuje nový typ koronaviru. Budou zkoumat, zda jedno století stará vakcína proti tuberkulóze může posílit lidský imunitní systém ve větším měřítku. Pochopitelně je tu především naděje, že by se takový imunitní systém uměl vypořádat i s koronavirem.

Výmluvné příklady účinnosti vakcínyEpidemie totiž velkou měrou propukla v zemích, kde se od kalmetizace ustoupilo už před mnoha lety, případně se zde začala provádět až později. Jednou z takových zemí je třeba Írán, který je koronavirem silně promořený a kde se vakcína začala používat až po roce 1984. Starší ročníky tak z tohoto pohledu nemají silnou imunitu. Podobně na tom byla třeba Čína, kde se kalmetizovalo velmi nepravidelně.
V Evropě je pak zajímavých případů ještě více. Například v Itálii plošná kalmetizace nikdy pořádně neproběhla. Stejně tak ve Španělsku. V těchto zemích také umírá velké množství lidí, což experty stále překvapuje. A teď pozor: sousední Portugalsko, kde se vakcinace BCG velmi silně praktikovala, patří v Evropě k nejméně zasaženým zemím.
Podobný příklad najdeme v Německu, které představuje zajímavý sociální případ. Jak známo, do roku 1990 byla země rozdělena na východ a západ. Podle mapy nákazy v Německu se ukazuje, že bývalá NDR, tedy východní Německo, má třikrát méně případů v přepočtu na obyvatele než západní spolkové země. Ano, i zde centrálně řízený stát kalmetizaci ve velkém měřítku prováděl. Možná i proto je na tom Německo z velkých evropských zemí nejlépe, a to i z hlediska počtu úmrtí.
Dobrá zpráva na závěr: Česká republika v tomto ohledu dlouhou dobu patřila k nejpoctivějším zemím. Plošně se zde kalmetizovalo až do roku 2010. Dnes se vakcinace kvůli nízkému výskytu tuberkulózy provádí už jen selektivně.
Ale pokud by skutečně platilo, že tato vakcína posiluje imunitní systém, znamenalo by to, že máme velmi dobrou výchozí pozici a výrazně zvýšenou šanci koronavirovou nákazu přestát.“

 

Dokonce i na novinkách už o tom psali..

https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/zeme-ockujici-proti-tbc-maji-sestkrat-mene-umrti-na-covid-19-40320313

Zlatý komoušský očkování. Dneska vakcína na TBC stojí 480Kč a bál bych se co v tom všechno je….“

 

„aky si myslím, že se to šíří vzduchem. Není normální,že se virus dostal za tak krátkou dobu do všech koutů planety. Kdyby to bylo kapenkami, tak by to tak rychle nepostupovalo ( vycházíme li z toho.že virus není fakt).

Byo li to šířeno uměle vzduchem, tak je to dobře vymyšleno. Nejdřív zasejí problém a potom přijdou slavně s jeho odstraněním a navíc jako bonus k tomu mají konečně důvod k celosvětovému sledování, očkování a nakonec i čipování. Tři mouchy jednou ranou!
Dokázali nás vystrašit, zmanipulovat a nakonec ovládnout. Nakonec budou lidé stát nedočkavě ve frontě na 1.dávku vakcíny a ještě to budou platit z vlastní kapsy.
Takový jsme my dnes ovce.“

 

„A nevíte prosím náhodou, co je pravdy na tom, že včera večer odvedli Billa Gatese, asi i s Melindou? Vyskočilo to na mě ve francouzštině a teď už to nemůžu najít.“

 

http://afriedman.org/hsp/web/index.php?id=057_BillGates
„Obávám se, že je to jen další velký hoax, který je podobný tomu co je publikováno na tadesco.org (mě příjde, že na tom tadesco.org, přešli od kouření marihuany na nějaké ostřejší opiáty).

Tady v tom článku máte, kolikrát byl Bill Gates zatčen a za co: https://corruptico.com/2017/08/31/bill-gates-arrested-cop-fired/

 

„Jedná se o lživou informaci a zbožné přání. Něco v tom smyslu, jakože kačer Trump likviduje americké (globální) požírače dětské krve…“

 

„No a je to. Záhada s kade máme coronu je definitívne vyriešená. Uvidíme ako sa k tomuto postavia USA!!! Budú zatlkať a zatlkať. Budú nás zase klamať, ako nás klamali aj v prípade ZHN v Iraku? Uvidíme!!!“

 

„Nemůžou se přiznat, protože to by se ně po tom navalily miliony žalob.“

 

V tejto situácii nie je podstatné, odkiaľ nákaza je, ale či máme dosť ventilátorov a obslužného personálu k nim. A preto by nás malo zaujímať viac to, že ventilátorov máme len 90!

 

 

Aký ventilátor dokáže pomôcť takto poškodeným pľúcam?

„Štandardný ventilátor so štandardnými režimami vám tu veľmi nepomôže, pretože nemá program, ktorý by nehomogenitu dokázal eliminovať. Existujú však programy, ktoré to dokážu, a volajú sa programovaná mnohoúrovňová ventilácia.

 

Keď bol premiér Igor Matovič na návšteve v Chirane, jeden zo zamestnancov mu vysvetľoval, že bežná ventilácia bez viacúrovňového programu môže pri liečbe koronavírusu poškodiť zdravé časti pľúc. Je to tak?

Dnes už je dokázané, že ak za tým strojom sedí menej vzdelaný anestéziológ, za dve hodiny vám môže tak poškodiť pľúca, že až. A to boli zdravé pľúca.

Bolo dokázané, že použitie ventilácie môže viesť k ťažkému poškodeniu aj zdravých pľúc. Ak už sú tie pľúca poškodené, stačí oveľa menej, aby sme pľúca poškodili ešte viac.

 

Keď štát získal 138 pľúcnych ventilátorov a 128 z nich bolo turbínových, odborníci to kritizovali. Turbínové ventilátory sú podľa nich nevhodné na zachraňovanie ľudí s koronavírusom. Je to tak?

To znamená, že pri ľahkých poškodeniach pľúc sa môžu používať lacné ventilátory. Ale pri ťažkých poškodeniach pľúc nie sú vyhovujúce, lebo nemajú mnohoúrovňový program.

Kupovať teda veci, ktoré budú mať zmysel, až keď sa skončí epidémia koronavírusu, nemá veľmi zmysel.

 

Nedajú sa použiť pri liečení koronavírusu?

Mám slušné skúsenosti s prasacou chrípkou. V rokoch 2009 – 2012 s ňou mali v Rusku dosť veľký problém a Chirana im predala 2000 pľúcnych ventilátorov. V čase prasacej chrípky som bol v Moskve prednášať a v jednej ruskej regionálnej nemocnici, kde mali stroje od Chirany, bolo 35 ťažkých vírusových pneumónií z celého regiónu.

Každý bol do 24 hodín napojený na viachladinový ventilátor a z tých 35 zomrel len jeden. Úmrtnosť teda bola len nejakých šesť percent. U nás sa však kupovali iné ventilátory a úmrtnosť sme mali okolo päťdesiat percent. A to je sakra rozdiel. Rozhodujúca je teda včasnosť napojenia a aj použitie špeciálneho režimu pľúcnej ventilácie.

 

Majú sa ľudia báť, ak ochorejú na koronavírus a zistia, že ich v nemocnici napájajú na turbínový ventilátor a nie na multiúrovňový?

Všetko závisí od toho, ako na to človek zareaguje. Ak zápal pľúc nie je väčší ako dvadsať percent objemu pľúc, dá sa prežiť na akomkoľvek ventilátore.

 

Koľko multiúrovňových pľúcnych ventilátorov máme dnes na Slovensku?

Malo by ich byť okolo deväťdesiat. Ďalších tristo sa teraz vyrába v Chirane v Starej Turej. Štyristo by ich teda malo byť k dispozícii koncom mája alebo začiatkom júna. To už nie je malé číslo. Sú určené pre najťažšie stavy.

 

V súčasnosti tých deväťdesiat ventilátorov stačí?

Zatiaľ máme na ventilátore jedného alebo dvoch pacientov s koronavírusom, malo by to stačiť. Modlime sa, aby to tak vydržalo.“

https://dennikn.sk/1849236/anesteziolog-ochorenia-ako-covid-19-poskodzuju-pluca-nehomogenne-centimetrovych-poskodeni-moze-byt-niekolko-tisic/?ref=tit

 

Nie som za modlenie, ale posúdenie tohto stavu s ventilátormi!

 

Toto je dôležitejšia informácia pre nás, že máme len asi 90 ventilátorov a ďalšie budú až koncom mája a začiatkom júna.

Dôležitejšie, než otváranie malých obchodov je to, v akom stave sme pripravení na zvládnutie väčšieho počtu pacientov než 90.

 

A potom je veľmi kľúčová táto informácia, ktorá sa nikde nerieši:

Koronavírus sa u vyliečených objavuje opäť. Zrejme sa reaktivuje.

Čo znamená, že pri opakovanom návrate ju už ten istý človek nemusí zvládnuť, pretože už aj jeho imunitný systém je oslabený.

https://www.ta3.com/clanok/1180751/koronavirus-sa-u-vyliecenych-objavuje-opat-zrejme-sa-reaktivuje.html

 

Keď zhrniem môj názor, tak urobiť viac pre to, aby sa čo najväčšie množstvo ľudí dožilo očkovania. Čiže žiadne premorenie, lebo nič dnes neviete o následkoch ani zdanlivo nenakazených, čo to prekonali ľahko.

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:29

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550349x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie