Založ si blog

Ako obviňujú miesto záchrany

Pellegrini:

„Ja nemôžem niesť zodpovednosť za všetko, čo sa nám za tri týždne podarilo alebo nepodarilo.“

https://www.hlavnespravy.sk/pellegrini-opatovne-reagoval-matovica-padli-aj-slova-spolocnej-vazenskej-cele/2118988

 

Súhlasím, lebo je to logické, že Pellegrini nemôže sám niesť zodpovednosť za všetko, čo sa im za tri týždne podarilo aj nepodarilo. Ale potom to platí aj na Matoviča, že on sám nemôže niesť zodpovednosť za všetko, čo sa im za tri týždne podarilo a nepodarilo. A to najmä, keď Pellegrini mal mnohoročné skúsenosti a nezačínal a Matovič so svojou vládou ešte len začínali a rovno do pandémie.

Toto si uvedomí objektívny človek a neuvedomí primitívny človek, ktorý jednoducho bude chcieť Pellegriniho milovať bez ohľadu na to, že je pandémia a ohrozuje životy ľudí každá neobjektívnosť, ktorá sa zneužíva na zvrhnutie novej vlády a konkrétne Matoviča, ktorý nechce otvárať obchody a spúšťať premorenie.

 

V tejto súvislosti Pellegrini v relácii televízie Markíza, kde diskutoval s ministrom vnútra Romanom Mikulcom uviedol, že ak je on vinný, tak s Matovičom budú zdieľať rovnakú celu, keďže ako už Hrabko uviedol, aj Matovič stanovil povinnosť karantény v štátnych zariadeniach až s odstupom času.

 

Tu urobili závažnú chybu obidvaja.

 

A teraz čo?

 

Dajte ich obidvoch do basy a otvorte obchody. Chcete sa predsa nakaziť a premoriť.

 

Ale keby ste to chceli náhodou aj riešiť, tak si povedzte meno politika, ktorý chce udržať bezpečnú situáciu, že sa ešte obchody neotvoria. A preto navrhujem, aby sme ani Pellegriniho, ani Matoviča nedali do basy a ešte neotvárali obchody.

 

Ak neprídete na iné meno, kto by to tak mohol byť, použite na to Matoviča. Všetci iní chcú otvoriť obchody a premorit vás.

Takže tu nie je spor o Matoviča, ale o spustenie obchodov a premorenie.

Rovno píšte – Sme za premorenie, je to ako chrípka a zomrú len niektorí na chrípku a starobu. Chceme zachraňovať ekonomiku a už uznávame Sulíka.

 

 

Dnes je 10.4. Potom sa nesťažujte, keď bude kolaps nielen dopravy, ale aj nemocníc. Chceli ste sa premoriť a zachraňovať ekonomiku.

 

 

„Švédska vláda sa vybrala inou cestou ako európske štáty, kým v krajine rapídne nenarástol počet mŕtvych. Škandinávska krajina má momentálne spomedzi severských krajín najvyšší počet obetí na milión obyvateľov.

Vláda preto cez víkend informovala, že mierne odporúčania ľuďom nestačia, a preto pripravuje novú legislatívu, ktorá umožní zavedenie zvláštnych opatrení v boji s COVID-19.“

https://dennikn.sk/1848590/pripravili-aj-polnu-nemocnicu-svedsko-pre-narast-mrtvych-konci-s-volnym-rezimom/?ref=tit

 

Ale zas sa vykašlite na Švedov, lebo my sme už koronavírus zvládli a budeme svetové prvenstvo až do vašej smrti.

Zaujímavé na tom je, že nás nemajú čo zaujímať iné štáty, ale Prymula, ktorý hlása premorenie ÁNO!

A prečo, keď ten je z Česka?

Vysvetlite mi tú logiku, prečo nás nemajú zaujímať iné štáty ale zároveň nás majú zaujímať iné štáty, keď sa v nich nájde niekto, kto hlása premorenie obyvateľstva.

Prečo nás nemajú zaujímať iné štáty ale majú nás zaujímať iné štáty, ktoré budú hlásať premorenie obyvateľstva alebo postupné premorenie obyvateľstva?

 

Tak, majú nás zaujímať alebo nie? Alebo len vtedy a výlučne len vtedy, keď hlásajú záchranu ekonomiky za cenu obetí?

 

.Ale keď sa pozriete na tie iné štáty, tieto štáty robia chybu, že núdzové stavy zavádzajú až keď už neskoro, keď masívne umierajú ľudia alebo kolabujú ich nemocnice.

O to neskôr sa tieto štáty pozviechajú na záchranu svojej ekonomiky.

Takže je múdrejšie zaviesť núdzový stav na začiatku, keď nám ešte neskolabovali nemocnice a nemáme vyradených pracovníkov, aby sme sa potom lepšie a rýchlejšie pozviechali. Tento krok sa nám už raz oplatil a oplatí sa aj v budúcnosti.

Na otázku, či to musí byť do nekonečna, je odpoveď, že nie do nekonečna. O nekonečne chcú počuť len tí, čo chcú premorenie. Má to byť šesť týždňov, ktoré sme ešte nezrealizovali. Školy by mali byť zatvorené aj do jesene, s tým, že budú existovať školy a MŠ pre najpotrebnejších pracovníkov.

Týmto sa realizuje nielen záchrana pred nákazou, ale aj záchrana zamestnancov a ekonomiky.

Ľudí v karanténe dávajte do škol s dobrovoľníkmi. Alebo do hotelov a predstavujte si, že zachraňujete migrantov, tak to liberálom pôjde lepšie.

 

 

https://dennikn.sk/1848326/svetovy-newsfilter-prve-staty-ukazali-ako-sa-chcu-zapinat-normalny-zivot-to-zatial-nebude/?ref=tit

Zaujímavé je, že pôvodný názov tohto článku bol – Normálny život to zatiaľ nebude.

Ale zmenili to a to celkom propagačne na – že už sa vracajú k normálnemu životu, aby čitateľov ovplyvnili a zmanipulovali, aby sa tiež chceli vracať k normálnemu životu.

A prečo?

Aktuality znižujú platy

https://e.dennikn.sk/1848633/mediabrifing-na-sme-su-clanky-prvu-hodinu-zadarmo-aktuality-znizuju-platy-refresher-ma-5000-predplatitelov/?ref=tit

 

 

Novinárov prepúšťajú, znižujú im platy. Budú tí, ktorých si nechajú, písať slobodne a objektívne?

Alebo ich ešte väčšia núdza donúti písať podľa požiadaviek ich oligarchov?

 

A čo budú tí oligarchovia chcieť? Sú ohrození koronavirusom a nedostatkom ventilátorov? Sú aj oni ohrození?

Oni a ich príbuzní nie, lebo im tu patrí všetko, majú nemocnice, lekárne, svojich si zabezpečia.

 

Takže budú tlačiť len na záchranu ekonomiky a to aj za cenu ľudských životov.

Keď im boli ukradnuté predtým, budú aj teraz.

 

A preto finančne podporia takých novinárov a politikov, ktorí budú presadzovať ich záujmy. 

Nie záujmy všetkých občanov, ale ich záujmy!

 

Vedeli ste to len doteraz alebo to viete aj teraz?

Ak to viete aj teraz, musí vám byť jasné, že sa chcú a musia zbaviť Matoviča. 

 

 

Chcete elegantnejších psychopatov? Zaručene ani jeden by sa na tlačovke nerozplakal. Obetujú aj tisíce ľudí so správnym štátnickým výrazom na tvári.

 

„Švédske nacistické postupy opísal zdravotník zo Slovenska“

 

Bohužiaľ na konci marca nám do nemocníc prišlo ofic.nariadenie emailom, že môžeme odpájať od prístrojov pacientov nielen starých ale i mladých, týka sa to už aj detí. Čo mne príde už ako nacistické postupy. Som z toho v šoku. Doteraz bolo nariadenie, iba u pacientov vo veku nad 80r. a keď mali veľa chronických ochorení. Skúsili sme ho napojiť na pár hodín a keď to nešlo tak sme ventilátor zobrali a dali sme ho niekomu inému kto bol mladší alebo prišiel k nám niekto ďalší, kto vyzeral, že by možno mal šancu. Odpájať pacientov od prístrojov je pre mňa to najhoršie čo som kedy zažil za 20r. praxe. Ešte to človek musí robiť rýchlo. Prídem na izbu, oznámim príbuzným, že musím odpojiť, lebo prístroj potrebujeme pre niekoho iného. Dám im 5 min., odpojím a odídem. Keď sa vrátim o pol hodinu viem, že pacient už bude mŕtvy. Pre nás zdravot.personál je to niečo slovami neopísateľné, ale ten pocit aktívne toto vykonávať je strašný.

 

Zdravotnícky personál sa proste NE-TE-STU-JE!!! 2 dni od symptómov musí každý naspäť do roboty. Nezvládame toto. My máme v tomto týždni 13 ochorených zdravot.sestier iba na jednom oddelení. Tu nemá kto robiť. Ja som z toho psychicky úplne rozhodený, plus to odpájanie pacientov… Ja sa nečudujem tým príbehom, ktoré čítam na internete, že sestry páchajú samovraždy v Taliansku, Španielsku… Je to fakt na bedňu toto, čo tu zažívame. Na psychiku je to čosi strašné.“

https://mbenova.blog.pravda.sk/2020/04/10/svedsko-nacisticke/

 

Ešte stále sú vám vzorom alebo na nich kašleme?

Len nech Matovič kľudne aj plače, dôležité je to, čo urobí, keď sa ho nezbavia a či máme niekoho iného, kto bude chcieť to isté.

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5542236x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie