Založ si blog

Ak by každý zostal doma tri týždne, vírus by „úplne vyhorel“

Moderné vojny sa určite budú odohrávať tak, že sa vyrobí vírus, ktorý bude zabíjať, povedzme že starších a mladých dokáže nezabiť.

Voľakedy sa vojny viedli primitívne a doslova ste sa museli s protivníkom stretnúť a dopichať. Neskôr zabíjanie na diaľku od pušiek po bomby a najmodernejšia vojna bude zabíjať bez poškodenia majetku. Presne ako povedala šéfredaktorka SME po teroristickom útoku, že budovy tam zostali, nezničili to.

To presne bude ten pokrok, niečo elegantnejšie od bomby, zlikvidovať len ľudí a len niektorých.

 

Keď voľakedy niekoho obesili, mohli ho zabiť hneď alebo sa mohol dusiť dlho. Videla som taký film, kde nejakého piráta z hlavných hrdinov dali obesiť a keďže sa dusil, tak jeho priatelia naňho skočili, aby sa ich váhou zadusil rýchlejšie.

Dnes moderná medicína zaručí, že sa nebudete dusiť krátko ale dlho a pomaly ako Horáková odsúdená na smrť. Teda, neviem, ako dlho sa môže človek dusiť na pokračovanie, koľkokrát je to horšie ako odsúdenie na povraz. Alebo čo tým mysleli talianski lekári, keď hovoria, že zomierajú pri plnom vedomí v bolestiach? Nie to, že hodiny a hodiny lapajú po dychu a ten sa im stráca?

 

Množstvo ľudí je proti eutanázii, pretože vraj nie je prirodzená, ale keby neexistovala medicína, ktorá dokáže človeka dlho udržiavať pri postupnom dusení, tak celkom prirodzene by sa zadusil rýchlo a netrpel dlho. Ale v tomto štádiu dokážeme ľuďom umelo predlžovať utrpenie s dusením. Takému človeku môže byť jedno, či je v nemocnici alebo na popravisku s mučením, keď on to zažíva len ako utrpenie a mučenie.

 

Takže, dnes eutanázia je mnohokrát len nepredlžovať mučenie umelo. A najmä, keby sa tak obeť mohla vyjadriť, či ešte chce pokračovať v mučení.

Čo myslíte, koľkí z týchto mučených by si radšej vybrali bezbolestnú a rýchlu smrť? Prečo sa človek o tomto mučení nemôže rozhodnúť – nepredlžujte mi utrpenie umelo:

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/638148/sokujici-snimky-z-nemocnice-pacientum-s-koronavirem-nasazuji-podivne-prilby.html

 

Preto som za prirodzenú smrť, ak si človek nepraje mučenie. Nikdy nebudem zástancom neprirodzeného mučenia a predlžovania utrpenia, keď si to človek nepraje.

Humánnejšie by bolo, keby mu dali možnosť rozlúčiť sa a pomohli by mu aspoň ako poslednému psovi. Hlavne, aby mal takú možnosť ako pes.

 

Mnohí ľudia sa vlastnej smrti neboja, lebo keď ste tu vy, nie je tu vaša smrť a keď je tu vaša smrť, tak tu už nie ste vy. Vlastne jedinej smrti, ktorej sa určite vyhnete, je tá vaša. V tomto zmysle sa môžeme cítiť nesmrteľní. Smrť postihuje príbuzných, rodičov, deti, partnerov a obete len utrpenie.

 

Považujem za vysoko humánne a ľudské, keď ľudí nenecháme trpieť, keď trpieť nechcú. Ani toho posledného náboženského fanatika by sme nemali nechať trpieť, keby zdvihol ruku, že dosť.

 

 

 

Ale to nehovorím o tých, čo by ešte mohli žiť a chceli žiť, ale ich chudobná krajina (Európa) na to nemala. 

 

 

 

„… ak by každý zostal doma tri týždne, vírus by „úplne vyhorel“.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/03/20/staci-jedno-zakaslanie-a-celodenne-umyvanie-ruk-je-zbytocne-tvrdi-lekarsky-odbornik/

 

 

Nemecká televízia si verejne vychvaľuje pandémiu koronavírusu, vďaka ktorej zomierajú ľudia po celom svete

 

 

Nemecká televízia si verejne vychvaľuje pandémiu koronavírusu, vďaka ktorej zomierajú ľudia po celom svete

 

 

 

Predstavte si, že by toto urobil na Slovensku Kotleba, že aké je super, že sa svet od niektorých ľudí – skupín ozdraví a na konci by provokatívne kašlal na staršieho človeka.

Myslím si, že hneď by Weisenbacher a jemu podobní vedeli, ako vyzerajú a čo hovoria novodobí moderní nacisti, čo si na západe robia koronapárty.

 

 

zapnite si titulky a zoznámte sa s modernými nacistami:

 

 

 

 

 

 

 

„V našem včerejším článku jsme přinesli český překlad části uvedené studie a ukázali jsme, že tým vědců nic neprokázal, pouze vyslovil hypotézu, že nevěří, že Coronavirus je umělý konstrukt z laboratoře. Doslova je v závěru analýzy uvedeno, že… “We do not believe that any type of laboratory-based scenario is plausible” a v českém překladu to znamená: “Nevěříme, že jakýkoli typ laboratorního scénáře je věrohodný.” Současně je v závěru uvedeno, že pro prokázaní skutečného původu je potřeba nasbírat více dat. Analýza tak nic z vědeckého hlediska neprokazuje, pouze vyjadřuje hypotézu samotných autorů analýzy, z nichž 2 jsou členové CDC, což v mnoha ohledech vyvolává další otazníky nad objektivitou a nezávislostí analýzy.

Zřejmě je marné a zbytečné od českých novinářů z mainstreamu očekávat, že budou chápat rozdíl mezi důkazem a hypotézou, ovšem to zjevně nikomu nevadí, protože cílem těchto článků na mainstreamu je chránit americké zájmy a renomé v ČR. Přitom se úplně zapomíná na to, že o laboratorním původu Coronaviru nemluví jenom zástupci čínské vlády, ale velmi jasně a srozumitelné o tom hovoří i MUDr. Soňa Peková, která je jednou z největších kapacit molekulární biologie ve Střední Evropě a o její práci mají zájem i americké farmaceutické firmy.

V USA před 6. březnem 2020 neexistovaly testy na Coronavirus, a proto CDC neví, kolik na údajnou chřipku zemřelých pacientů v USA od minulého roku zemřelo ve skutečnosti na Covid-19 nákazu. Jak uvedl při slyšení v Kongresu, některé testy v poslední době na post-mortem vzorcích prokázaly, že v minulosti zemřelí pacienti s indikací na chřipku ve skutečnost zemřeli na Coronavirus. A toto se zjistilo ze vzorků až po 6. březnu 2020. Výbušné video ředitele CDC:

https://vimeo.com/398226316

Proto znovu opakují, že pokud dojde na zákaz vycházení, bude to čínský model zákazu vycházení spojený s časovými sloty pro nákupy nemocných lidí ve stanovených časových oknech, přičemž lidé budou mít přidělené nejen intervaly, ale zřejmě i obchody. V Číně to funguje tak, že přijdete s průkazem totožnosti a ostraha obchodu jej oskenuje a ze státní databáze zjisti, jestli máte přidělený tento obchod a časové okno, kdy si můžete nakoupit. Stále přitom v ČR funguje MHD a lidé chodí do práce. V Číně si kvůli tomu klepou na hlavu, že s takovým přístupem budou do 2 měsíců v ČR desítky tisíc nakažených.

 

 

Nejde přitom o roušky, jedná se prostě o to, že lidé virus přenáší domů zvenku nejen na rukách, ale i na oblečení. Nenapadne vás, že když si doma holýma rukama navlékáte třeba kalhoty nebo bundu, že na ní jsou prudce nakažlivé viry. Rukama si potom nasazujete roušku před odchodem ven, ale rukama se dotýkáte tváře při nasazování roušky, a těma rukama jste předtím sahali na oblečení kontaminované zvenku ze včerejšího dne. Asi neperete bundy a kalhoty každý den, že? A kolik lidí si myje ruce před odchodem z domova? A potom těma rukama saháte na madla v autobusech, v tramvajích, v metrech, saháte na kliky atd. Psali jsme o tom už před 2 týdny a výsledkem je, že v ČR se počet nakažených blíží k tisícovce.

 

 

Hlavní chyba v ČR se stala v únoru, kdy po vypuknutí epidemie v Itálii ČR nezavedla automatické karantény pro lidi vracející se z Itálie po vlastní ose přes české jižní hranice. Jednalo se o inkubační okno zhruba 10 dnů, kdy lidé v ČR po návratu z Itálie šířili virus v rodinách, ve školách, ve firmách, v úřadech, v nemocnicích, ve vozech MHD, v tramvajích, v autobusech, ve vozech Taxi, v barech, v restauracích, nákupních centrech, při sportovních událostech, na stadionech atd. Časové okno 10 dnů, kdy se lidé volně a bez kontrol mohli vracet z Itálie do ČR bude hlavním důvodem toho, co teď ČR čeká.

Všimněte si souvislostí, že USA nepomohli Evropě ani jedinou rouškou, ani jediným respirátorem, ani jediným testem na Coronavirus. Panečku, to je spojenec za všechny prachy! Transatlantické vazby jenom k jedné věci, a nechci být sprostý. Kdo teď musí pomáhat, u koho se hledá záchrana, kdo může zachránit Evropu? Čína! A to je šok nejen pro americké neocony, ale i pro jejich marionety a loutky.

 

 

 

Rovnako na Slovensku!

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550614x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie