Založ si blog

Asi som tu jediná spokojná

Isteže, keby som si mala vybrať, či voľby vyhrajú progresívci ale nebude tu pandémia, tak si vyberiem progresívcov aj s cenzúrou.

Ale keďže to nemá nič spoločné, neviem si predstaviť lepší výsledok volieb než je tento, čo máme.

 

Víťazstvo progresívcov som už považovala za neodvrátiteľné a rovnako aj cenzúru. Za horšiu verziu som považovala progresívnu koalíciu so Smerom, kde by Smer len plnil príkazy a za menej horšiu čistú progresívnu koalíciu so starou opozíciou, kde by SaS a OĽaNO len plnili príkazy, ale s väčšou schopnosťou odolávať liberálnym extrémistom po vojenských základniach, kvótach a cenzúre.

 

Ani vo sne sa mi nesnívalo, že by sme sa ešte mohli vláde liberálnych extrémistov vyhnúť a mohli by sa do parlamentu nedostať.

 

Zrejme si ľudia neuvedomujú, ako by to vyzeralo, keby sa k moci dostali liberálni extrémisti a začali si presadzovať volebný program na cenzúru, prijímanie migrantov a otvorené dožadovanie sa vojenských základní, ako to predviedol Osuský alebo Klus.

 

Samozrejme, že poslušných mopslíkov tu v rôznych stranách máme stále, ale bez progresívnej koalície sú veľmi oslabení množstvom konzervatívnych nemopslíkov a starou opozíciou, ktorú vedeli, prečo chcú odstaviť, prečo si neželajú, aby preliezla do parlamentu, prečo sa ich snažili odstrániť, nikde neprizývať, prečo pre nich boli hnednúci a nebezpeční.

 

Čo ešte viac chcete?

 

PS/SPOLU je vyradené. Kiskovci sú veľmi oslabení a ponížení. KDH sa nedostalo do parlamentu, čo boli čisto lokajskou stranou pre progresívcov. Osuský sa nedostal do parlamentu. Klus ani ako výdatný mopslík nič sám nezmôže. Remišová urobila prestup roka. Máte tu priam rozprávkovú karmu a Jaroslav Naď prehlasuje:

 

„Môžem potvrdiť, že ak bude hnutie OĽANO vo vláde, tak tu bez predchádzajúceho súhlasu ľudí v referende žiadne zahraničné vojenské základne nebudú.“

 

https://www.obycajniludia.sk/aktualita/pravda-o-americkych-zakladniach-na-slovensku/

 

Čo viac ste si mohli priať?

 

Vládu ĽSNS, čo je nereálna predstava? Alebo vládu Smeru, čo je tiež nereálna predstava, lebo nemala by s kým ísť do koalície okrem PS/SPOLU?

 

Čo viac ste si mohli priať, než je koalícia konzervatívcov?

 

Aby v nej neexistovali žiadni liberáli, čo je tiež nereálna predstava?

 

Ale keď chcete len snívať, to môžem aj ja, že ste ma nemilo prekvapili, že ste mi nesplnili môj sen a nevolili všetci Socialistov a Chmelára.

Ja som chcela vládu, kde by neboli konzervatívci ale naozajstní liberáli, ktorí by nikdy nechceli cenzúru ale celospoločenské diskusie, ktorí by nechceli federalizáciu, vojenské základne, kvóty, sankcie voči Rusku a dogmatický náboženský fanatizmus. A splnili ste mi to?

 

Nie? Tak ste ma nemilo prekvapili tiež. Tiež by som to mohla povedať.

 

Ale ja to ľuďom nerozprávam, že ma nemilo prekvapili. Stretla som sa s jedným z najväčších priateľov môjho života a ten chcel voliť PS/SPOLU alebo Kiskovcov, ale nebolo mu to zo zahraničia umožnené pre oneskorenú poštu. Nikdy v živote by som mu nepovedala, že ma preto nemilo prekvapil, lebo absolútne rešpektujem jeho výber a že to nemá čo zasahovať do priateľstiev. Inak by som tým hovorila, že má žiť podľa mojich predstáv a jeho život nie je môj majetok.

Rovnako ja nie som váš majetok a nemáte mať čo na druhých svoje predstavy, aby žili a boli podľa vašich predstáv. Tiež by ste nesplnili moje a ja vám to nevyčítam, že na moje nemáte.

 

A veľmi ma teší, že konzervatívci majú najkonzervatívnejšiu možnú vládu, akú reálne mohli mať, lebo odteraz sa nebudú môcť vyhovárať na liberálov. A teraz môžu ukázať, akí sú veriaci. V parlamente ich bude veľmi veľa a nemôžu sa vyhovárať, že musia byť poslušnými ovcami a musia sa stať neveriacimi a ísť proti vlastným občanom. Navyše vedia, že za to by smerovali do pekla.

 

=========

 

Čo sa týka strachu o interupcie a že to by bola jediná vec, čo by ich zaujímala, mám ideálne riešenie na zníženie počtu interupcií. Vychádzam z toho, že keď katolíčka ide 3x po sebe na interupciu, tak to si mýli interupciu s antikoncepciou. Preto ja by som toto zakázala. Myslím si, že by malo platiť jedna interupcia a dosť, musíš prejsť na antikoncepciu. Taktiež by som zakázala interupciu u prvorodičiek.

Vždy som opakovala, že tie prenasledované chudery sú ženy, čo ich chcete nútiť porodiť štvrté-piate-šieste dieťa. Ale aj tým stačí jedna interupcia a dosť, musíš sa oslobodiť od domáceho násilníka kvôli vlastným deťom, ak nechceš, aby vyrástli v tom, že toto je spoločenský model a norma.

Takže interupcie by som nezakázala. Jedna a dosť, musíš prejsť na antikoncepciu, aj to, keď ťa niekto núti vynosiť štvrté-piate-šieste dieťa.

 

A som za zber údajov od žien a to či sú katolíčky. V prípade katolíčiek som za úplný zákaz interupcií. Voči ich náboženstvu je to neprípustné, aby si chodili na potraty a potom prenasledovali iné ženy. Musia začať od seba.

Keby to bolo podľa mojich predstáv, interupcie by diametrálne klesli a ženy by sa začali zaujímať o antikoncepciu alebo si dobre premysleli ako žijú a čo vyhlasujú.

To nie je nijako náročné a pre katolíčky otázkou viery ku ktorej sa hlásia.

Takže s týmto obmedzením podľa počtu detí, zodpovednosti k antikoncepcii a voči nefarizejskej viere.

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5554079x
Priemerná čítanosť článkov: 3723x

Autor blogu

Kategórie