Založ si blog

Liberálni extrémisti utrpeli totálnu porážku

„Potlesk a jasot vystriedalo ticho“

 

Ešte včerajšie ráno, ani hodinu pred odvolením som si nebola istá, koho zvolím. Váhala som medzi Socialistami a OĽaNO, lebo stále tvrdím, že budem voliť Socialistov a teraz by som sa rozhodla OĽaNO.

 

Chápem, že Socialisti potrebujú podporu na svoju ďalšiu činnosť, ale za dôležitejšie považujem podporiť, aby čo najmenej moci mali liberálni extrémisti.

Tu to bol pre vás Smer, ale Smer ich už nijako oslabiť nedokáže.

 

Zvolila som teda OĽaNO, ako zdravší stred, od ktorého očakávam, že udrží na uzde liberálnych extrémistov a zároveň dogmatických fanatikov na opačnej strane.

A zdravý stred si neželám len ja, ale väčšina Slovenska!

 

Keďže OĽaNO je viac konzervatívna strana, plná rôznych konzervatívcov, teraz môžu ukázať, že sa nenechajú ovládnuť extrémistami ani z jednej strany.

 

 

Čím konkrétne ma môžu sklamať a nielen mňa:

 

 

1. Keď ako konzervatívci budú presadzovať zvyšovanie výdavkov na zbrojenie. Uvidíme, či toto je cieľom katolíckych kresťanov a či sú teda naozaj veriaci, lebo to je téma, na ktorej sa to ukáže. Nie na prenasledovaní žien v ťažkej núdzi.

 

2. Keď ako konzervatívci budú presadzovať vojenské základne a to bude mať byť prínosom týchto katolíkov.

 

 

A nikto sa už nebude môcť sťažovať, že migrantov nám tu zabezpečia liberáli, keď to budú takým množstvom práve konzervatívni katolíci – aj ich voliči, čo ich volili.

 

 

Výhovorky, že ich ovládli liberáli, v tejto konzervatívnej koalícii neplatia. Iba keby zavraždili Matoviča a ostatní poslanci OĽaNO by boli nesvojprávni.

 

 

V budúcom období budem kritizovať túto koalíciu ako koalíciu konzervatívcov, keďže ich tam máte dosť a nemajú byť ticho, ak sú teda naozaj veriaci.

A dúfam, že rozlíšia, že sa nenachádzajú v kostole ale v parlamente, kde ich úlohou nie je riešiť ženy, čo neželane otehotneli alebo holé zadky, ako to majú v obľube, ale výdavky na zbrojenie, ochranu suverenity štátu a ochranu pred extrémistami.

 

Chmelár:

 

Ako hodnotíte výsledky volieb?

 

„Na Slovensku prebehla najvýznamnejšia konzervatívna revolúcia v dejinách, ktorá prakticky vymazala liberálny tábor, výrazne sa posilnili skupiny kresťanských fundamentalistov, ultranacionalistov a ultrakonzervatívcov.

 

Chápem to ako jasný signál od voliča, že nemá záujem o moje služby a rešpektujem to.

 

Blahoželám Igorovi Matovičovi k historickému víťazstvu, ale otvorene poviem, že sa desím vlády, v ktorej bude ministrom obrany Jaroslav Naďministrom zahraničných vecí Tomáš Valášek a ministrom financií Richard Sulík. Takúto vládu nebudeme môcť podporovať. Ľavica utrpela najväčšiu porážku od roku 1989. A hlavný podiel má na tom arogantná politika Smeru-SD, ktorá zdiskreditovala ľavicové poňatie spoločnosti. Potvrdilo sa, že aj tomu torzu ľavičiarov v PS/Spolu výrazne uškodila nielen spolupráca so stranou Miroslava Beblavého, ale aj s pravicovým krídlom v Progresívnom Slovensku združeným okolo Michala Trubana. Znovu apelujem na potrebu zjednotenia ľavice v najbližšej budúcnosti, ak nemá byť tento politický prúd zmarginalizovaný. Je potrebné prestať sa hrať na vlastnom piesočku, zahodiť osobné animozity, vystúpiť z vlastnej bubliny politického sektárstva a hľadať prieniky, ktoré nás spájajú.“

E.Chmelár: Sme svedkami konzervatívnej revolúcie, ľavica sa musí zjednotiť (ROZHOVOR)

 

Chmelár sa mýli v tom, že je to signál od voliča, že nemá záujem o jeho služby.

Ja som príkladom toho, že najviac by som si priala v parlamente práve Chmelára a jeho stranu a ešte aj napriek tomu, že som si myslela, že sa do parlamentu nedostanú, chcela som ich voliť aspoň kvôli finančnej podpore od 3 %.

Keby mali povedzme 3,8 %, ešte stále mám záujem ich aspoň takto podporiť, ale už som neverila, že to dajú nad 3 % a to aj napriek zmanipulovaným prieskumom.

A v tejto situácii som považovala za dôležitejšie podporiť starú opozíciu proti novej opozícii.

 

Chmelárov najväčší prínos doteraz bol v jeho statusoch na fb, kde radí ľuďom, aby sa vyznali v politickej situácii, čo môže robiť aj po voľbách.

On sám si ani neuvedomuje, aký to má prínos. A ako, keď to nevzdá, tým ľuďom pomáha.

 

Ale celkom chápem, že sa môže cítiť sklamaný a zradený po toľkej námahe, keď obiehal Slovensko.

 

Tu musím napísať, že považujem za zbytočné a to pre všetkých politikov obiehať Slovensko v dobe internetu, keď ľudia potrebujú viac dobrých článkov a diskusií vo virtuálnom priestore, čo by mohli sledovať davy ľudí a nie pár dedinčanov. A kto takto nezaujme voličov, tak zbytočné je zakladať stranu pre voličov, ktorých také články nezaujímajú, ani diskusie a ktorým treba variť halušky alebo zaberajú len na osobný kontakt alebo zvonenie pred dverami bytu, kto ku mne prišiel!

 

Napokon vidíte, že oveľa lacnejšie vyšlo Matoviča jedno video pred vilou alebo s dcérou a ani nemusel obiehať Slovensko.

 

Všetci si nabudúce ušetrite obiehanie Slovenska, keď nenájdete voličov, ktorým stačí aj video.

 

 

 

Chápem, že som Chmelára sklamala, ale sama seba nie.

Nemusela som obiehať Slovensko a urobila som, čo bolo v mojich silách, aby ľudia nevolili extrémistov a to ani na jednej strane, čo sa mi splnilo.

Tiež ma to stálo kopec času a zaoberania sa politikou, čo som mohla stráviť aj inak. Myslím si, že som ovplyvnila viac ľudí, ako keby som si dala na fb len volím Socialistov.

Myslím si, že som prispela k tomu, aby ľudia nevolili ĽSNS alebo Smer, ak ľudia nechceli voliť len opozíciu a aby nevolili liberálnych extrémistov.

Preto s volebným výsledkom som nad očakávanie veľmi spokojná, keď PS/SPOLU vypadli a nastáva podľa mňa menej nebezpečná verzia než s koalíciou progresívcov, ktorí mali vo volebnom programe okrem svojich propagandistických cieľov aj cenzúru.

Že OĽaNO nebude strana jednorožcov, to mi písať nemusíte, keďže na to upozorňuje už Chmelár a vieme, koľkých majú dogmatikov.

Ale chceli ste niečo konzervatívne a nie Chmelára, tak tam máte OĽaNO.

 

Ak ste chceli Smer, tak Pellegrini vysoko prekrúžkoval Blahu a preto by to bola zradnejšia strana, keby sa dostala k moci a šla by len v poslušnom závese, keď sa ponúkal do progresívnej koalície. Statočne vykrikovať okrem Blahu budú len v opozícii.

A ak ste chceli ĽSNS, tak tí majú poslancov s bisexuálnym škandálom a s tým, čo znásilnil ženu. A to je celkom pokrytecké pri ich politike za tradičnú rodinu, kresťanské hodnoty a boj proti holým zadkom. Ale je pravda, že menej mi bude vadiť tradičná swingers rodina a jeden násilník, než americké základne alebo povinné kvóty pre celé Slovensko.

 

Volebnú noc som si vychutnala dodatočným sledovaním Denníka N naživo zo záznamu, akí boli z toho vyplieskaní a ako potom klamali, že za to môže Matovič, voliči, somári a celá zaostalá krajina a ako im ukradli voličov.

Ďakujem, také zadosťučinenie som za tri roky nezažila, za to všetko, čo tu tie tri roky robili so svojimi novinármi.

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5553904x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie