Založ si blog

Aj Blaha si tam prinesie spacák, keby hrozila koalícia Smeru s progresívcami

Nový spôsob neschvaľovania neželaných zákonov.

Normálne som sa po tejto parlamentnej schôdzi upokojila, že je to super, ako ľahko neschváliť alebo nesúhlasiť s niektorými zákonmi.

 

Budú mať schváliť vojenské základne?

Stačí, keď ktorákoľvek strana takto zablokuje pult a je to.

 

Budú mať schváliť zvýšenie výdavkov na zbrojenie alebo kvóty, federalizáciu, čokoľvek, čo sľubovali, že to nehrozí?

Stačí zablokovať pult a je to.

 

Takže, odteraz sa už nikto nemôže vyhovárať, že sa nedalo, že sa niečo muselo schváliť, že niekto niekoho prehlasoval. Stačí sa tam postaviť a pekne pripomenúť, že k tomu občania nedali vo voľbách mandát a je to. 

 

Ja osobne sa toho budem zakaždým dožadovať, že už neexistujú žiadne výhovorky, že sa nedalo niečo zastaviť a najmä bez mandátu občanov.

 

Napríklad už žiadna, ani neželaná koalícia nehrozí, lebo parlament nič nemusí schváliť.

Budeme sa dožadovať, aby tam niekto, kto vymýšľa, že je proti niečomu, postavil. Za taký plat tam musí aj spať pri pulte.

 

Normálne mi odľahlo, lebo už viem, že aj Blaha si tam prinesie spacák, keby hrozila koalícia Smeru s progresívcami. A naozaj neprejdú!

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3733526700021089&set=p.3733526700021089&type=3&theater

 

 

Nie je to síce bežné, ale ako vidíte, keď niekomu naozaj na niečom záleží, tak to neprejde!

 

 

 

Prečo to nevymysleli už pri Bugárovi, keď sa chcel spojiť so Smerom?

 

No najdôležitejšie z toho je, že tým všetkým občanom prezradili o štátnej moci, že poslancovi stačí aj pyžamo, spacák a ODHODLANIE, keď morálku má celkom zadarmo, že môže zabrániť schôdzi parlamentu a akémukoľvek prehlasovaniu a nie je to protizákonné. A rovnako to budú musieť pripustiť aj pri iných zákonoch.

 

 

A zároveň tým dokázali aj to, že najväčší „cirkusant“ tu nebol Matovič, ale PS/SPOLU a Kiskovi s Pellegrinim tiež môže doniesť svadobnú tortu.

 

 

 

.

„Současný kyjevský “buck-passing”, jak ukázala na příkladu korejského “buck-passing” 49/55 nedávná tchajwanská srovnávací studie, nelze tak snadno odvrátit, ani převrátit, jako mnichovský, protože o jeho průběhu rozhodují jen supervelmoci. „

16.03.2024

„Ale mini-mocnosti se z něj mohou pokusit vyvlíknout obětováním dostatečného množství spojeneckých pidi-zemí!“ Veľmi zaujímavý rozbor, na ktorý vás chcem upozorniť: Macronův plán – zopakovat 15.březen 1939! Profesionální historik Petr Fiala včera dokázal, že nerozumí ani historii! „Petr Fiala, profesionální historik, [...]

59 progresívnych politických aktivistov zo SME, 58 z Denníka N a 19 z Aktualít podpísali, že chcú mať svoju progresívnu RTVS slúžiacu jednej politickej strane, kde o jedinej progresívnej pravde nebudú s nikým iným diskutovať!

15.03.2024

A vraj je to vyjadrenie novinárov! Dohromady je ich 137 SME + Denník N + Aktuality A ešte zohnali 76 z iných, že sú to akože novinári a nie politickí aktivisti presadzujúci u nás jedinú politickú stranu Progresívne Slovensko za stratu veta a zapojenie sa do tretej svetovej! Nikto tam nie je napríklad z Pravdy alebo z bulváru. Asi bulvárni sa nechcú zapojiť do tretej [...]

Niektorí ľudia teraz popierajú mierové dohovory v Istanbule, že Ukrajina nechcela vojnu, dokonca ani Zelenskyj!

14.03.2024

„Ukrajina sa napríklad zriekla členstva v NATO.“ „Mal som dojem, že sa nič nemohlo stať, pretože o všetkom ostatnom sa rozhodovalo vo Washingtone,“ uviedol Schröder pre Berliner Zeitung.“ – Tak bola Ukrajina slobodná od USA! „Niektoré štáty NATO chceli pokračovanie konfliktu na Ukrajine, aby oslabili Rusko.“ „Len mesiac po [...]

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

korčok

Korčok hodnotí kampaň. Ako chce mobilizovať voličov?

18.03.2024 22:44

Prezidentský kandidát jasne pomenoval, čo mu v kampani najviac prekážalo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,462
Celková čítanosť: 5509810x
Priemerná čítanosť článkov: 3769x

Autor blogu

Kategórie