Založ si blog

Tieto požiadavky občanov Slovenska sú oprávnené!

Prečo byť v americkom zadku

 

 

Vážení ROZUMNÍ muži!

 

 

Nie, vôbec vám nechcem vyčítať, že ste voči Amerike zbabelí. Ja sama som prvým obhajcom žien, prečo neodídu od svojich viac alebo menej násilníckych manželov, keď na takých mali smolu. Ja sama opakujem, že to nie je také jednoduché, ani ľahké a ani rozumné!

Počujete dobre, ani rozumné, aby od nich odišli, lebo tie situácie nie sú jednoduché ani ľahké.

 

Teraz ste presne v pozícii takej ženy, ktorá sa utešuje, že veď predsa nie je týraná. Nemá takého násilníka, čo by ju mlátil každý deň…

Ale celkom rovnako si to racionalizujete ako taká žena, ktorá presne ako vy rozmýšľa len rozumne – kde inde by bývala, kde inde by žili deti, z čoho by mali na stravu, ako inak by mohli žiť…

 

Nehovorte mi, že to nie je dobrý príklad na vašu situáciu, ktorú zažívame aj ako celý štát, pretože pre tú ženu sú to ešte kľúčovejšie otázky prežitia.

Je to presne rovnako pre ňu kľúčové, ako naše prežitie bez EÚ a NATO.

 

Ja prvá rozumiem tomu, prečo neodíde a že celkom rovnaké je to aj s EU a NATO. Všetko, čo máte, by ste stratili a ako si ženy nevedia predstaviť, čo ich čaká, aký boj o prežitie, rovnako opakujete, že naši občania si nevedia predstaviť, čo bez EÚ a NATO… a preto zachovajte pokoj, nehysterčte, nezveličujte, nespolitizujte, riešte to a chápte to rozumne.

 

Čiže ja nehovorím, že ste zbabelí. Ja túto rozumnosť veľmi dobre chápem, lebo ja som bola v pozícii ženy, čo takto musela zvažovať dôsledky – o čo všetko prídeme, keby som nebola rozumná.

Preto si človek povie – Radšej budem ticho, radšej počkám, radšej nebudem provokovať, radšej ukážem rozumnosť, musím v prvom rade myslieť na deti, musím myslieť na bezpečné prežitie a na to, čo teraz mám a už nemusím mať!

 

Dnešný rozumný muž by to povedal napríklad takto. Vybrala som na to bežný príklad zo včera:

 

 

„Vojnu neschvalujem, ale urcite nebudem nastavovat druhe lice. Len by som rad pripomenul, ze clenstvo v EU nie je samozrejmost, ani clenstvo v NATO. Shengen a bezvizovy styk, pristup na pracovny trh vsetkych clenov EU tak isto. A spomente si, ze platite EUROm. Je to lepsie ako lokalna mena, manipulovana a zneuzivana mafianskym statom. Mozno ani nie celkom konveribilna. Tak len pripominam vydobytky, ktore sa dnes javia zdanlivo samozrejme. Opytajte sa Lukasenka, ci by s nami menil. Alebo Ukrajincov. Mozno aj Srbov. Boli taki, co podlahli propagande a uverili v raj na vychode. Pred vojnou aj po nej. Ale boli velmi smutni z reality. Tak nas neotravujte svojou zatrpknutostou, ale zamente EURa za ruble a hibaj za stastim. Ja by som nerad znova lutoval, ze som sa narodil par kilometrov od rakuskej hranice, ale tym nespravnym smerom.“

 

 

Ekvivalent s takou ženou by bol:

„Nie som na tom až tak zle, aby som ako sprostá rozbila rodinu. Musím si uvedomiť, čo všetko vďaka nemu mám a čo všetko pre mňa a deti robí…

A presne takto si to taká žena dokola opakuje, čo všetko by stratila ona aj deti, čo všetko by museli zažívať deti. Je to lepšie ako…, ako…, ako…

Je jednoducho len rozumná a nepredstavuje si raj, keby sa rozviedla. Velmi nerada by ľutovala, že vôbec nerozmýšľaľa nad svojimi reálnymi možnosťami po rozvode alebo hoci len vzbure, nad zhoršením vzťahu a keď to zažíva oveľa osobnejšie, než vy všetci ako celý štát. Na to už nemusíte myslieť každý deň. Môžete kľudne ignorovať zdravotníctvo, politiku aj krach celého štátu.

 

 

Ja som tomu mužovi napísala tento komentár:

 

„A cim by si nastavoval druhe lice?

Vsak si uvedom, ze rovnako uvazuje aj zneuzivana zena. Spocita si, ze keby od neho odisla, tak nebude mat to a to alebo ked sa ozve, tak dostane po papuli a ked bude posluchat, tak sa ma lepsie nez suseda.

Alebo iny priklad. Sef ta preferuje na ukor druhych. Tiez si hovoris, ze kolega sa ma horsie, tak budem drzat hubu a krok?

A keby teraz prenasledovali Zidov, tiez si povies, ze ale mna nie a mozem byt rad, ze nie som na ich mieste?

Nie je to tento smer myslenia?

Ale ocenujem, ze si to tak pekne a fakt pravdivo pomenoval, preco kasleme na inych, preco su zeny tyrane a neodidu a preco nasi ludia nechali odvliect Zidov. Boli radi, ze nie su na ich mieste a ked budu ticho, tak oni lepsie preziju.

Nehovoriac o tom, ze poloz si tie iste otazky, ked budes citat obete terorizmu na odplatu.

Keby to bola tvoja rodina, okamzite vies, ci a co by si menil.“

 

A počúvajte ako sa bránil, lebo presne to charakterizuje aj vaše myslenie rozumnejších:

 

„Nic nechapes. Tu sa vela ludi tvari, ze si akoze vyberaju z toho nespravodliveho sveta zapadu a spravodliveho sveta vychodu. To je hlupost. Spravodlivy svet vychodu neexistuje. Vychodna pseudovelmoc. Bolo by dobre zistit aku torturu musi podstupit obcan ked chce od statu jednoduchu vec, napr. prihlasit auto v Ufe, Samare alebo Omsku. Na Strednom vychode slovo tolerancia nema ekvivalent. Stale tam plati pravo silnejsieho. A ti slabsi sa utekaju skryt do Europy. Tak som vypisal veci, ktore mas navyse. Len preto, ze patris do kultury, ktora kladie individualne pravo obcana nad zaujem statu. Tam na vychode pojem obcan neznamena nic. Jedneho dna mozno bude. Teraz tam plati, ze obcan sluzi statu a jeho individualny zaujem je statu ukradnuty. Stale ich oblbuju zbranami na prehliadkach, ale asfaltovu cestu k domu casto nemaju ani v mestach. Tak si vaz svet, do ktoreho patris. Nie je to samozrejmost. Na to aby to takto bolo aj nadalej, musi vela ludi vynakladat kazdy den velke usilie.“

 

A presne to si hovoria aj také ženy – Sú aj horší muži! A presne to podsúva násilník takej žene – Iný muž by už… buď rada, že máš mňa… iný muž by ťa mlátil každý deň… čo zveličuješ? Veď ja ti pomáham a ja ťa milujem! A tá zmagorená si to opakuje – Však mi pomáha…

 

Presne pre toto týrané ženy neodídu, lebo si „vážia“, čo majú a nemuseli by mať. Ale potom chápte ľudí, prečo ich nezaujímali Židia, keď mysleli na vlastnú kožu a prežitie.

Vy teraz myslíte na tých, čo to zaplatia? Áno? Myslíte na rodiny tých, čo to zaplatia za terorizmus? Teraz myslíte na dôsledky?

Alebo myslíte len na to, ako nerušene prežiť v americkom zadku a zachraňovať si to, čo máme?

 

 

Títo všetci ľudia, čo sa teraz búria. Nie, nehovorte, že všetci chcú aby sme vystúpili z EÚ a NATO. Chcú konkrétne požiadavky, aby sme neboli až také handry a len zrušili nákup stíhačiek a nezriadili si tu ešte aj americké vojnové základne. Toto je až tak veľa?!

 

Spokojne zostaňme v americkom zadku, lebo budeme rozumní. To vážne budeme rozumní, nebudeme sa rozvádzať a hysterčiť.

Ale zrušíme nákup stíhačiek a nezriadime si tu ešte aj vojenské základne. Nehovorte mi, že to je tak strašne veľa a v americkom zadku nie je ani len taký priestor.

 

Inak som za rozumnosť, ale tieto požiadavky občanov Slovenska SÚ OPRÁVNENÉ!

 

Takže vy nehysterčte (strachom o čo môžeme prísť) a oznámte zrušenie nákupu stíhačiek a zastavenie rokovania o vojenských základniach.

A samozrejme urobte to postupne a diplomaticky, že s týmto už naši občania nesúhlasia.

 

Zato, že to nechceme, nemusíme sa odsťahovať rovno do Ruska a nehovorte, že inak by sme neprežili.

Sú to celkom oprávnené požiadavky, ktoré sa aj splniť aj dosiahnuť dajú!

 

Keď sme už pochopili a verte, že to chápe každý, že malé štáty sú týrane a musia držať hubu a krok, to zas neznamená, že fackovať sa musíte nechať každý deň.

Lebo tie vojenské základne a stíhačky už k tomu môžete prirovnať, že taká žena sa už stala v tom vzťahu celkom nesvojprávna a takí politici už len handry.

 

A to si dovolím upozorniť, že mnohé týrané ženy si mysleli, že keď sa budú snažiť a poslúchať a budú držať hubu a krok, tak nerušene prežijú. Môžete byť rovnako prekvapení, že pri takejto mentalite (Takže sa už takým ženám nečudujete, prečo sú len rozumné, keď im ide o prežitie), zažijete len horšie veci, nie lepšie. Lebo kto si neurčí už absolútne žiadne hranice, je časom utláčaný len viac a nie menej.

 

Rovnako rozumne by to ktokoľvek z vás poradil aj susede – No nemusíš sa rovno rozvádzať, keď vieme, že nemáš kde inde s deťmi ísť, ale zas nerob zo seba úplnú handru a aspoň minimálne by si si mohla vážiť sama seba a už dopredu sa nevidieť ako handra, čo už nemôže celkom nič, len si to racionalizovať. Len poslúchať ako pes, ešte ho aj brániť, ešte ho ospravedlňovať… Potom ti už vážne niet pomoci a môžeš si za to aj sama!

 

Však by ste nepovedali, muži, že teraz ste všetci v pozícii takej ženy! A teraz celkom rozumiete jej rozumnosti, prečo aj 17x trestné obvinenie stiahne (Včetne Čaputovej, čo poučuje len Čínu a čo jej partner poslušne dovolí na ukážku, že má slobodu a odvahu. 17x to stiahne aj Čaputová, lebo tá sa ani len neozve). Pre celkom rovnakú rozumnosť.

Takže, teraz ako muži ukážte, že máte aspoň to minimum sily, určiť si aspoň nejaké hranice. Nikto od vás nechce, aby ste mali silu tých týraných žien, čo sa dokázali oslobodiť aj keď to s deťmi zaplatili rokmi živorenia. Takú silu týchto žien už po vás nikto nechce!

 

Takže, len tie stíhačky a vojenské základne. Aspoň toľko, muži, musíte dokázať!

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541258x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie