Založ si blog

Úsvit nových finančných žralokov

Postup na upevnenie novej lokálnej mafie

 

Tento článok je o tom, ako sa vytvára alebo udržiava mafia. Je to veľmi dôležité, lebo sa to odohráva aj teraz!

Presný postup na upevnenie moci mafie napísal Dag Daniš a bez toho, aby si to uvedomil, že presne opisuje to, čo sa znovu odohráva aj teraz!

Takže môžeme na to použiť aj Danišov text. Ten postup som vám chcela ukázať na jeho texte, ale keby som tu uvádzala aj jeho, bol by tento o jeho dlhší a preto vyberám len vlastné úvahy k budovaniu novej lokálnej mafie.

 

Tu si nezaškodí zopakovať, že aj súčasní politici majú za chrbtom oligarchov Esetu. Taktiež tu máme zistenia, koho podporujú a aké majú zahraničné záujmy v zahraničnej politike Slovenska. Tu je dôležité uvedomiť si, že opäť oligarchovia cez sponzorovanie zasahujú do politiky a chcú ju ovládnuť, čo by im umožnilo realizovať tie zahraničné záujmy a ovládnutie slovenských zákonov v prospech svojho biznisu.

Tu je tiež dôležité spomenúť si na to, že domáce oligarchie v rôznych štátoch dostanú možnosť šafáriť (rozkrádať) a podporu zo zahraničia, ak poslušne plnia zahraničné záujmy.

Čiže všetko to tu máme už teraz. Jediné, čo nevieme, je, či toto sú už dobrí oligarchovia, ale to si o sebe myslela aj Penta, že oni sú dobrí oligarchovia!

Rovnako aj Pente ľudia verili, že oni sú už dobrí oligarchovia.

Jedinú vec, čo už dnes vieme a ktorá je charakteristickým znakom zlých oligarchov, je že chcú plniť cudzie zahraničné záujmy!

Takže už tento jediný znak a preto, že je charakteristický pre stavbu moci zlých oligarchov na upevnenie lokálnej mafie, nám napovedá, že o dobrých oligarchov veľmi pravdepodobne nepôjde!

Takže, kto je pozorný a pozná tieto charakteristické znaky zlých lokálnych mafií, musí volať na poplach, že situácia s oligarchami sa len opakuje!

 

To viete, vždy až keď sa to po zrealizovaných kauzách prevalí, kto presne z toho čo mal. Ak chcete predísť zlodejstvám, nemôžete obhajovať ohrozený majetok tým, že čo rozkradnú, sa dozvieme až po rokoch! V počiatkoch všetky mafie rozkradli menej, než rozkradli po rokoch upevnenia svojej moci v štáte. Ale už dnes sa dá povedať, presne koho a ako podporujú noví oligarchovia, hoci sú to v počiatkoch len menšie sumy. Plus nesmiete zabúdať na to, že aj tie cudzie záujmy ohrozujú štát a my už dnes vieme ako a čím ohrozujú a to pri témach vytvorenia nárazníkovej zóny zo Slovenska s vojenskými základňami, federalizáciou, federalizáciou dlhov v EÚ, zlým riešením migračnej krízy, ktoré ohrozujú Slovensko terorizmom a stúpajúcim násilím kvôli prijímaniu migrantov, ktorí neuznávajú základné ľudské práva a zákony. Takže už dnes vieme, čím všetkým nás môže lokálna mafia, ktorá by plnila cudzie záujmy, ohrozovať, okrem domáceho rozkrádania, ktoré sa môžete dozvedieť až po desaťročiach, ako tomu bolo aj teraz!

 

Aj dnes to platí, lebo aj dnes oligarchovia, hoci iní, „sponzorujú“ rôznych politikov, ktorí majú presadzovať do zákonov ich záujmy a aj dnes sa boja, že neprejdú ich záujmy a ich zákony, ktoré chcú! Pri Zajacovi ste tiež nevedeli, že razí kľúčovú agendu akejsi mafie a hlavne oligarchov. Tiež ste si mysleli, že ten politik je svojprávny a nie to, že slúži oligarchom a novej mafii. Aj Penta voľakedy bola len nová mafia, o ktorej sa nič nevedelo, že jej ide len o vlastné ekonomické záujmy. Tiež si ľudia naivne mysleli, že ide o dobrých oligarchov, ktorý naopak po môžu štátu. Koľkokrát takúto naivitu musíte zažiť? A kedy už, ak ste inteligentní, dospejete k tomu, že oligarchovia nepatria do určovania politiky? A kedy už prestanete byť naivní, že keď povedia, my nezasahujeme, tak im to neuveríte? Robila to Penta v svojich začiatkoch zjavne? Alebo začínali na malých sumách?

 

Vidíte, aj po desaťročiach tu budete mať stále maximálne len podozrenia a potom už bude neskoro rozmýšľať nad tým, že ako sme mohli veriť týmto oligarchom, že si nebudú plniť vlastné ekonomické záujmy? A zas pripomínam, už teraz majú charakteristický znak upevňovania moci lokálnej mafie, keď tá sa upevňuje poslušnosťou voči cudzím záujmom! Ten charakteristický znak tu už dnes máte!

 

„Vyšetrovací tím, ktorý zriadil minister vnútra Lipšic v roku 2012, však uviazol. Postarala sa o to nová, Ficova vláda. Šéf SIS kauzu odpratal a svedka Holúbeka vyrazil. Dokumenty SIS ku kauze Gorila sa zlikvidovali na Úrade boja proti korupcii. V tom čase ho viedol Tibor Gašpar. Špeciálny prokurátor Kováčik vytrvalo blokoval vyšetrovanie.“

 

Tu už podčiarkujem, lebo tu už začína ten spôsob upevňovania lokálnej mafie. Vyšetrovací tím, ktorý dnes zriadia terajší politici v roku 2019 – 2020 – UVIAZNE! Postará sa o to nová vláda a presne takú si do nej dnešní oligarchovia dosadia cez zmanipulované voľby, o ktorej vedia, že to nechá uviaznuť. Uviaznutie nemusí znamenať, že nikto nebude odsúdený, ale že kľúčoví aktéri nebudú odsúdení, len nejakí nepodstatní chudáci oproti kľúčovým aktérom. Už to je u viaznutie! To je ochrana kľúčových oligarchov a aktérov, aby neprišli o majetky a slobodu! Niekoho odpracú ako minule, niekoho vyrazia, ale kľúčovým oligarchom a aktérom sa nestane nič závažné. Aj v tom sa robia obchody, o ktorých sa nikdy nedozviete, za aké protislužby v rozkrádaní budú nepostihnuteľní. Potrebujú tam mať ľudí, čo budú blokovať vyšetrovanie a odsúdenie kľúčových oligarchov a aktérov. Nebude to iná situácia, bude to celkom rovnaká situácia, len s iným zložením ľudí! Aj podľa tohto znaku môžete už dosť skoro vidieť, že bude rovnaká, keď kľúčoví oligarchovia a aktéri naďalej budú na slobode a pri svojich majetkoch! Ale to už bude neskoro, dosť skoro už bude neskoro, lebo rovno po voľbách!

 

„Jednoducho: v záujme Fica a Smeru bolo kauzu vymazať.“

 

Jednoducho: v záujme dnešných oligarchov, a to je jedno akej ich strany, bude kauzu vymazať takým smerom, aby sa dnešní uchytili. Ak to má byť iná skupina oligarchov, tak vtedy si môžu dovoliť viac postihnúť inú skupinu oligarchov, čo ale vôbec neznamená, že ich zničia. Môže to znamenať, že dnes bude pri moci viac iná skupina oligarchov a starej zostanú majetky, aby nerobili problémy. Za prežitie na rozkradnutých majetkochešte vďačne Penta ustúpi v moci iným a mocnejším oligarchom. Jednoducho sa skupiny oligarchov dohodnú! Vy nebudete robiť problémy, lebo ste skončili a my vám zato necháme všetko, čo ste si nerozkradli z nášho! Noví oligarchovia im darujú náš majetok!

 

„Postaral sa o to samotný Haščák. V roku 2006, pred voľbami, už unikali informácie o akcii Gorila a odpočúvaní smerom k Pente. Haščák si zavolal do bytu na Vazovovej aj lídra Smeru Fica. Aby mal pod kontrolou stranu, ktorá sa chystala vyhrať voľby a prevziať moc.“

 

Vtedy Haščák, dnes ten, koho meno ani neviete, ale po desaťročiach a nových kauzách sa tiež raz dozviete! Oplatí sa mu to a jeho novým kumpánom, lebo po desaťročiach ich nová mafia nechá za protislužby odísť s tým, čo vám doteraz ešte nerozkradli!

Že už nie je čo?

Dozviete sa, lebo nemyslite si, že na vojenských základniach sa už štát nedá ožobráčiť! A ešte neviete, čo nás bude stáť federalizácia! A ešte neviete, čo nás bude stáť federalizácia dlhov EÚ! A ešte neviete, čo nás bude stáť terorizmus, ktorý na vaše hlavy nechajú spadnúť! A tu už sa nebude LEN ROZKRÁDAŤ! Tu už vás budú následkom ich politiky pripravovať aj o ž ivoty a to nielen v zdravotníctve, ale v terorizme, v stúpajúcom násilí, ktoré nebudú vedieť riešiť, ale to ich zaujímať nebude, lebo oni budú mať ochranky!

 

 

„Ich stretnutia neboli o kole, ako sa nám snaží nahovoriť Fico. Haščák mal cez tajomníka Fica ponúkať Smeru „päťku“. Teda päť miliónov korún na kampaň.“

 

Ich stretnutia nie sú o slušnom alebo spravodlivom Slovensku, ako sa vám snažia nahovoriť. Noví oligarchovia, ktorí majú ešte väčšiu moc, než starí, pretože majú oporu v zahraničných záujmoch a zahraničných skupinách a preto môžu prekonať a premôcť starú mafiu, majú cez nové strany nové ponuky všemožného sponzorstva ich záujmov.

Alebo si myslíte, že dnešným oligarchom ide o liberalizmus, adopcie homosexuálov, sexuálnu výchovu a feminizmus? Nejakú peknú nálepku to musí mať! Nemôžu predsa tým ľuďom na námestiach povedať: Potrebujeme vás, aby ste nám vyprotestovali naše majetky! Ani v 89 by im ľudia neprišli vyprotestovať majetky! Ale naivní tam znova stoja a nezaujímajú sa o politiku, ale o to, ako pôsobila Čaputová neútočne a zmierlivo! Chápem, nemajú čas, lebo sa starajú o deti, o starých rodičov… a vôbec netušia, že prvým predpokladom, aby našu politiku a zákony neurčovali oligarchovia, je zaujímať sa o to, aby nesmeli celkom nikoho a nijako sponzorovať. Lebo presne tak sa to začína! Pritom už dnes o nich vedia a vedia aj o tom najcharakteristickejšom znaku upevňovania lokálnych mafií – plnenie cudzích záujmov na podporu zo zahraničia!

 

„Osobitné miesto si medzi požiadavkami organizátorov vyslúžil aj bývalý premiér a šéf vládneho Smeru, Robert Fico. „Už dnes je nanajvýš zrejmé, že v politike skončíte a pôjdete do čierneho zabudnutia slovenských dejín, odíďte z verejného života! Váš projekt sociálnej demokracie je obrovský podvod na ľuďoch,“ píšu organizátori.“

 

Osobitné miesto nemá ani Fico, ani Truban, ani Kiska, ani Beblavý. Osobitné miesto nemajú ani novinári, hoci to sú po oligarchoch najmocnejší ľudia v celom štáte a vôbec na svete, lebo ONI svojim písaním dostanú akýchkoľvek oligarchov k moci, aby ich ľudia volili! Pero je jednoznačne najsilnejšia zbraň na svete, ktorá rozhoduje o vojnách a genocídach. O všetkom na svete v prvom rade rozhoduje informačná vojna! Každý jeden novinár má prst na priam atómovej zbrani a na osudoch tisícok civilistov, či budú žiť alebo zomrú.

 

Osobitné miesto majú len oligarchovia a už dnes je nanajvýš zrejmé, že v politike nekončia a vôbec nejdú do zabudnutia slovenských dejín, skôr vďaka nim aj slovenské dejiny! Veľmi dobre vedia, prečo má odísť do zabudnutia len nejaký Fico miesto nich! Váš projekt liberalizmu je obrovský podvod na ľuďoch a píšu ho oligarchovia! Noví oligarchovia! Budete o nich o dvadsať rokoch p očuť a opakovať to isté – Kto mohol tušiť… ,keď ste sa zaujímali o neútočný prejav!

 

 

Noví finanční žraloci s charakteristickým znakom obhajovania cudzích zahraničných záujmov:

 

 

Kisku prichytili na tajnej schôdzke s majiteľmi ESETu!

 

fotky:

https://www.cas.sk/fotogaleria/898890/exprezident-andrej-kiska-tajne-stretnutie-s-majitelmi-esetu/2/

 

 

Bulvárny denník Nový čas zverejnil fotografie exprezidenta Kisku zo súkromného stretnutia s predstaviteľmi spoločnosti ESET. Na záberoch je vidieť ako hlava štátu s „digitálnymi oligarchami“ jedná v zimnej záhrade luxusnej bratislavskej reštaurácie na petržalskom brehu Dunaja. O čom v piatok, krátko popoludní hovoril bývalý prezident s predstaviteľmi jednej z najvplyvnejších slovenských firiem.

Na schôdzke však nechýbali ani ďalší spolumajitelia Esetu ako Richard Marko, Peter Paško či Maroš Grund.

 

„Dobrí oligarchovia“

 

Už pri oznamovaní strany hovoril, že pred voľbami minie státisíce eur, s ktorými mu budú pomáhať aj ďalší ľudia. Nový Čas zachytil Kisku na stretnutí s viacerými podnikateľmi zo slovenskej spoločnosti Eset. Medzi nimi bol aj Anton Zajac, ktorý v minulosti priznal, že ak bude záujem, peniaze Kiskovi poskytne.

„Andrej Kiska musí pokračovať ďalej, jeho kredit je veľmi silný. Urobil obrovský kus práce a pokiaľ by mal plány zmeniť Slovensko, tak určite to podporím,“ povedal ešte počas volebnej noci v marci tohto roku Zajac pre SME.

 

Zajac v minulosti podporoval Zuzanu Čaputovú a peniaze poskytol aj Progresívnemu Slovensku či iniciatíve Miroslava Beblavého. Zajac odmieta, že by to robil zo zištných dôvodov: „Nechcem za to žiadne protislužby, žiadne kontrakty.“ Kiska sa na jeho pomoc spoliehal už pred pár mesiacmi. „Na Slovensku je tak veľa dobrých ľudí, ako je aj pán Zajac, dúfam, že pomôžu,“ hovoril v relácii Na telo. Nový Čas sa ho pýtal, či sa so Zajacom dohodli, no do uzávierky neodpovedal.

 

Kisku prichytili na tajnej schôdzke s majiteľmi ESETu!

 

 

ESET a úsvit digitálnych oligarchov – I.časť

 

Pomenovanie “oligarcha” má pôvod v gréčtine a znamená vládu (naj)bohatších a preto najvplyvnejších osôb v štáte. V našich končinách je zvykom týmto slovom označovať ľudí, ktorým sa po zmene režimu podarilo dostať k obrovským majetkom doslova zo dňa na deň. Umožnili im to spravidla osobné kontakty na predstaviteľom minulého či súčasné ho režimu, v mnohých prípadoch pokútne privatizácie či priamo kriminálna činnosť. Oligarchovia predstavujú nikým nevolenú, skrytú politickú moc v štáte.

 

Kritikou nešetril ani na adresu samotnej spoločnosti ESET, keď v televízii TA3 prehlásil: “Niektoré médiá začínajú patriť silným firmám, ktoré vlastnia dnes už aj politické strany. Vytvoria digitálneho hrdinu na základe toho, že marketingové firmy s rôznymi prevádzkovateľmi IT dokážu identifikovať, čo ľudia očakávajú a vytvoria digitálneho primátora, digitálneho starostu.”

 

Oligarchom je predovšetkým nikým nevolená moc, ktorá svojím bohatstvom priamo či nepriamo ovplyvňuje vládu a chod politiky v krajine.“

 

 

Boj mafie proti maf ii – už teraz sa snažia jednostranní, aby nahradili jednu finančnú skupinu pri moci inou finančnou skupinou:

 

 

„Začalo to založením nadácie Zastavme korupciu, ktorá na svojich stránkach upozorňuje výhradne na korupčné kauzy jednej časti politického spektra (HZDS, SMER-SD, SNS), pričom desaťročia pľundrovania Slovenska takzvane “pravicovými” stranami ako  SDKÚ, ANO, KDH, SMK, MOST-HÍD a podobne si slovutná nadácia doteraz akosi nevšimla… A že tých káuz bolo porovnateľne veľa.

 

 

Herci takto presadzovali záujmy novej finančnej skupiny:

 

 

„Pripomeňme si, že Matúš Vallo sa stal primátorom Bratislavy za výdatnej podpory dvoch malých strán s veľkými ambíciami – Progresívneho Slovenska a Spolu. Do veľkej miery to boli práve peniaze zakladateľov ESET-u, ktoré Valla dostali až do primátorského kresla. A súčasne obe spomínané strany bližšie do parlamentu.

 

Faktom je, že kandidatúru Matúša Valla Miroslav Trnka veľkoryso podporoval. Dva roky pred voľbami sponzoroval sumou 20-tisíc eur vydanie knihy “Plán Bratislava”, ktorá bola takpovediac Vallovým volebným programom. Počas kampane Trnka poslal na transparentný účet Matúša Valla 70-tisíc eur. Ďalší ;ch cca 2 2-tisíc eur venoval členom Vallovho tímu a ľuďom, ktorí mu pomáhali v kampani.

 

Druhý konateľ spoločnosti ESET, Rudolf Hrubý prispel Vallovi na kampaň sumou 25-tisíc eur. Ďalšie peniaze, 50-tisíc eur venoval Matúšovi Vallovi na transparentný účet Peter Paško, tretí zakladateľ spoločnosti.

Predstavitelia spoločnosti ESET predkladajú jednoduché a v skutku bravúrne vysvetlenie; Podľa spomínaných pánov to nie je politická činnosť spoločnosti, ale osobná aktivity spolumajiteľov firmy. Tú istú verziu príbehu ponúka PR oddelenie spoločnosti aj v prípade vstupu (zakladateľov) ESET-u do “nezávislého” D enníka N .

Ale o tom až nabudúce…“

 

René Skalný: ESET a úsvit digitálnych oligarchov – I.časť

 

 

Pomaly začínajú ovládať všetko a taktiež vlastnia svoj denník na manipulovanie voličmi a šírenie politiky podľa ich osobných predstáv!

 

 

Blaha a v tomto má pravdu:

 

„Kiska sa včera tajne stretol s vlastníkmi Esetu. Sedeli tam všetci liberálni oligarchovia – Zajac, Marko, Grund, Paško, údajne chýbal len Trnka.

DÔKAZ, ŽE ESET STOJÍ ZA KISKOM

Pripomeňme, že títo extrémne bohatí páni financujú Denník N, naliali peniaze do Čaputovej, Mistríka a Valla, odfinancovali Progresívne Slovensko aj Beblavého, kŕmili cez svoju nadáciu väčšinu liberálnych mimovládok a konkrétne Zajac prisľúbil, že odfinancuje aj Kisku.

 

Skrátka, financujú komplet slovenský liberalizmus a lejú milióny do prevzatia moci.

TO NIE SÚ OLIGARCHOVIA, LEN TAKÍ ŠTEDRUČKÍ ŇUFÁČIKOVIA

Anton Zajac však slovenskú verejnosť ubezpečuje, že za všetky tie milióny nebude chcieť protislužbu ani žiaden vplyv a on vlastne nemá s politikou nič spoločné.

Chápete – aj v Rusku kedysi oligarchovia len tak rvali peniaze do politikov, z plezíru, z nudy, len tak, hihi, chápete, samaritáni, dobráci, ňufáčikovia štedručkí.

ZAJAC SA PROSTE ZAĽÚBIL DO KISKU, SRDCU NEROZKÁŽEŠ

A Kolomojskij na Ukrajine? Chacha, aká politika. Veď on len financuje čestných a dobručkých politikov a pomáha im z dobroty duše – no a nemôže ich mať rád? Láska je láska. Ak niekoho ľúbiš, nerátaš milióny.

Tónko Zajac sa proste zaláskoval do Kisku – Andy ho uhranul svojimi vzdychmi. A to, ako rozkošne sa potí. Ach, mucík. Šup mu milión.

MÔŽETE ZAŽALOVAŤ AJ POLKU SLOVENSKA, ALE PRAVDU NEZAKRYJETE

Priatelia, to ešte fakt niekto chce spochybňovať, že ESET tu stojí za všetkým, čo tu vylieza proti vláde? Môžu ma žalovať, môžu sa urážať, môžu sa paprčiť ako malé deti. Ale nech nerobia idiotov z ľudí.

Lejú prachy do politiky a odfinancovali tu liberálne impérium. Majú ľudí v politike, médiách a mimovládnych organizáciách. A ktovie, koho ešte platia. Cieľom je prevziať moc. A tomu sa hovorí politika, hoši.

 

PREPOJENÍ NA AMERICKÉ TAJNÉ SLUŽBY?

 

Už vás odhalil aj Nový Čas, dnes o tom píše a uverejnil fotky. Tak už konečne narovinu povedzte, že ste kápovia slovenského liberalizmu a vysvetlite, prečo vás ministerstvo zahraničných vecí Ruskej federacie obviňuje, že prepojení na CIA a NSA.

Ak len tak financujete amerických mopslíkov ako Kiska, ľudia by mali vedieť, komu v skutočnosti slúžite.

KORPORÁTNY FAŠIZMUS KLOPE NA DVERE

Chcú z nás urobiť kolóniu, som o tom presvedčený. Vlastníci Esetu si chcú kúpiť Slovensko. A keď im to dovolíme, bude to koniec demokracie na Slovensku.

To, čo príde, sa v odbornej literatúre nazýva oligarchia, resp. vláda bohatých. A v ľavicových kruhoch tomu hovoríme priamo – korporátny fašizmus.

Kiska a sponzori z Esetu.

Prišlo mi zle.

Aj vám?“

 

 

Áno, aj mne! Doteraz tu demokracia nebola, len vláda finančnej skupiny Penta, ale ešte takým vazalom sme neboli, ako sa o to postará nová finančná skupina Eset, nastupujúci oligarchovia, čo Pentu len vymenia!

 

Aby sa dostali, ako finančná skupina k moci, v prvom rade musia poslušne presadiť americké vojenské základne na Slovensku, za podporu novej domácej finančnej skupiny, ktorá tu bude všetko ovládať miesto Penty, hoci ich celkom nikto nevolil!

 

Volíte ESET spolu s Kiskom a Kiskovou stranou! Teraz on predáva Slovensko!

 

 

Voľakedy ste takto volili PENTU!   Oligarchovia sa len striedajú a pojem „dobrí oligarchovia“ je naivita voličov!

 

 

Dnes na Slovensku bojujú dve mafie o moc! A nová bude ešte horšia, lebo ešte závažnejšie zasiahne do politiky Slovenska!

 

 

Beblavy prepojenia:

Uverejnil používateľ ĽUBOŠ BLAHA Nedeľa 20. októbra 2019

 

Beblavy na FB:

 

ROKY BOL NEDOTKNUTEĽNÝ
Fico mu odovzdal slovenské zdravotníctvo. Kočner sa ho bál a slúžil mu. Bývalý generálny prokurátor o sebe hovoril, že je mŕtvy, keď sa ho rozhodol vydierať. Za vlády Smeru mu dovolili získať moc v médiách a zdvojnásobiť svoj majetok.

Jaroslav Haščák ich má v hrsti.

Preto sme boli protestovať pred komplexom víl, kde býva. Odkázali sme mu, že nás si nekúpi, ani nás nezastraší. Nikdy viac sa nesmie stať, že sa naša krajina dostane tak pevne do rúk pár ľuďom.

Do parlamentu čoskoro predložíme LEX HAŠČÁK – zákony na oslabenie vplyvu finančných skupín na štát. Nestačí len vymeniť figúrky, musíme zabezpečiť, aby sa to čo vidíme dnes nestalo už nikdy viac.“

„Naši poslanci predložia na rokovanie parlamentu LEX HAŠČÁK: zákon, ktorý obmedzí moc Penty v zdravotníctve, aj moc oligarchov v médiách. Nie je to prvý raz, ale dnes už neexistujú výhovorky, aby naše návrhy poslanci odmietli. Budeme žiadať vládu, aby pre LEX HAŠČÁK schválila skrátené legislatívne konanie.

Pobúrenie politikov bude úprimné iba vtedy, ak poslanci prijmú skutočné opatrenia na obstrihanie finančnej moci oligarchov.

Poďme s nimi konečne spraviť poriadok.“

 

A to tým, že sa nechajú platiť novými finančnými skupinami, ktoré VRAJ už nechcú mať finančný vplv na štát! Tie nové to už robia z ľudomilnosti!

A tak sa to už nikdy viac nezopakuje, že ešte ani nie sú voľby a už sa nimi nechávajú platiť a už sa s novými finančnými skupinami stretávajú!

Eset zavelil: Poďme s Pentou urobiť poriadok a vystriedame ju!

 

A pod tým si dal Beblavý odkaz na článok:

Výzva na bojkot produktů a služeb Penty!

https://dennikn.sk/blog/1621184/vyzva-na-bojkot-produktu-a-sluzeb-penty/?ref=list&fbclid=IwAR1dBULStfTh-0CT_ry54su004i_gEiGe-cuGLGZO9FvUg877qIfft5PxcY

 

Presne tak, od teraz bude odporúčať služby a výrobky inej finančnej skupiny Esetu!  

 

Kto ťa platí, toho odporúčaj! Predtým Penta, teraz Eset, idú s novou dobou! Takže odporúčať bude aj vojenské základne, ako vymoženosť a novú službu odporúčanú Esetom. Ale to až po voľbách, aby ste sa toľkej vymoženosti nezľakli!

 

 

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/529836-kvasnica-andrusko-chce-svedcit-aj-o-trestnej-cinnosti-dvoch-ministrov-tejto-vlady/

 

„Nepríjemné.

Andruskó mal s ESETOm kšeft… Kúpil od ESET-Chránenej dielne firmu.

http://orsr.sk/vypis.asp?ID=181454&SID=2&P=1

ESET-Chránená dielňa si ako pobočku uvádza ESET. Ten Zajacov&spol. ESET…“

http://eset-chranena-dielna.trade.sk/

 

 

„A čo je na tom nepríjemné? Ja som si tiež v Dr. Max kúpil aspirin.. Teraz so teda pentak.. 😀 😀 :D“

 

„Predpokladám, že si pri tom nemusel podpisovať zmluvu s Haščákom, ani rokovať o nej…“

 

 

Rozumiem tomu dobre, že vykonávateľ vraždy mal vôbec nejakú pracovnú zmluvu s Esetom?

Ja si myslím, že po vražde sú a majú byť podozrivé všetky kontakty a zvlášť na staré a nové finančné skupiny, v ktorých záujme je prevziať moc a k tomu sa im vražda hodila v 89 a bude hodiť aj v budúcnosti, keďže najúčinnejšie vyženie ľudí do ulíc. V boji oligarchov sa nielen rozkráda ale aj vraždí.

 

 

„Neee.. Iba sú smiešne vaše konspiracie.. Také slaboduche… Ako keby ich deti vyrábali..“

 

„Neviem, nečítam to tu celé, ale fakt si myslím, že keď sa dostane prokuratúra z područia SMERu, prejde do područia oponentov – a zatiaľ to vyzerá na ľudí z okolia ESETu. Mne z toho vyplýva, že zmenia sa bábky, a systém pobeží ďalej… :-(“

 

 

Dobre si to opozicia vymyslela. Ich neskoncia, len sa so svojimi rozkradnutými majetkami utiahnu, ale zacnu s novou financnou skupinou!

 

A tú potom hodia na koho?

 

 

Mikloš dnes:

„Ponovembrové vlády sa nelíšili tým, či sa počas ich vládnutia diali aj nepekné veci a korupčné aféry. Diali a budú sa diať aj počas vlád budúcich.“

https://komentare.sme.sk/c/22240614/cia-kauza-je-gorila.html

 

„Miklos a Penta

Pan Miklos vysvetlite ako sa stal v roku 2004 Ing. Jozef Kojda Prezidentom Fondu narodneho majetku.ked bol predtym od: 21.03.2000 do: 18.02.2003 bol predseda dozornej rady Privatbanky a vsetci vieme, ze 100% vlastnikom Privat Banky je Penta. Kto ho navrhol na tuto funkciou a aky bol Vas postoj k tejto osobe a preco. Dalej , kto navrhoval a preco ,do Fondu narodneho majetku Annu Bubenikovu a preco ste za nu tak urputne bojoval a obhajoval ju ked ju Radicova dala odvolat.pritom uz prepis gorily bol znamy.Aky mate vy osobne vztah ku Pente? Pocas Meciarovej vlady ste pisali cierne knihy o meciarovskej privatizacii a poukazoval ste v nich ako sa kradol statny majetok. Pan Miklos vysvetlite zrozumitelne ako je mozne , ze pocas Dzurindovej vlady v ktorej ste bol minister financii nebol ani jeden meciarovsky privatizer odsudeny za trestne ciny ktore ste opisoval vo svojich kmihach cize vedeli ste o trestnych cinoch a nekonal ste. Preco?“
.

https://gumurin.blog.pravda.sk/2019/09/16/basternak-kocner-hascak/

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36, aktualizované: 14:15

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5544701x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie