Založ si blog

Organizátor o zneužití pochodov – Plán prevziať moc

Už keď sa začali protesty za Slušné Slovensko, písala som vo svojich článkoch, že záujem ľudí v pozadí týchto protestov nie je aby boli predčasné voľby, pretože ešte by sa k moci nedostali! Že na to potrebujú dlhý čas protestov v uliciach, lebo ich skutočným záujmom je vytvorenie a spropagovanie nových strán a tie vzniknú práve vďaka týmto protestom, keď to bude trvať nie krátko, ale naopak čo najdlhšie! 

 

Čiže písala som, že v ich záujme je dlhý neúspešný boj ako reklama novej strane. Môžem všetky tie články vyhľadať, kde som to písala, lebo som ich o tom mala viac. Nikto mi však vtedy neveril, veď to je nezmysel a čo ja tu konšpirujem, že nejaká strana potrebuje najprv reklamu?

Ešte aj skúsení politici až po pár mesiacoch písali, že až teraz im dochádza, že tie protesty boli len využívané.

 

Taktiež bolo ťažkou konšpiráciou, že by protesty neorganizovali stredoškoláci, čo si len spontánne písali sms-ky, veď to urážam stredoškolákov, že by to naozaj nedokázali len takto spontánne. Všetci tí múdri liberáli verili tomu, že tieto protesty sú celkom spontánne. A ešte aj dnes budú tvrdiť, že boli, ako tvrdia, že ani list z americkej ambasády nie je skutočný, ale Blaha si ho napísal sám a my sme mu takú konšpiráciu ako sprostí len zožrali!

 

 

Ak to bolo využité na cielenú podporu novej vznikajúcej strany, aby vznikla a mala reklamu, potom je pravdou že to naozaj robili na hroboch zavraždených a veľmi sa im hodilo, že boli zavraždení. Ale to je zas ťažká konšpirácia, že by aj potrebovali, tí v pozadí, aby boli zavraždení? Prečo nebol zavraždený žiaden starý novinár, ale práve ukážkovo a dojímavo mladý novinár aj so snúbenicou, čo mohli a určite vedeli jeho vrahovia, že to vzbudí veľkú a celosvetovú pozornosť? 

 

To mi vážne chcete povedať, že nepohodlní sa odstraňujú tak, že sa z toho urobí celosvetová pozornosť? Ako musí byť človek sprostý, aby si automaticky myslel, že to mohla byť len náhoda, že bol ukážková obeť, čo dostane masy do ulíc?

Presne tak to povedali aj v 89, že práve zabitá obeť, ktorá vtedy bola len fingovaná, dostala masy ľudí do ulíc, lebo vraj rozmýšľali tak, že keď tu už ľudí aj zabíjajú, už musíme ísť aj do ulíc! Presne vďaka tomu začal 89! A nezabúdajte, že dnes by už len fingovaná neprešla!

 

Takže oni chceli vyšetriť vraždu a možno (lebo stále môže existovať taká neuveriteľná náhoda, že zabijú ukážkovú obeť, čo vzbudí veľkú pozornosť verejnosti) slúžili objednávateľom vraždy na ich politické ciele dosadiť si svoju vládu a svojich ľudí. Presne z tohto dôvodu som na tých protestoch nebola a písala: Pokiaľ toto bude na ľudí účinkovať, že len kvôli vraždám už pôjdu do ulíc, budú aj v budúcnosti na to potrebovať mŕtvoly! A vy im ukazujete – Áno, to na nás ako jediné zaúčinkuje, tak pozerajte, ako sa to oplatí, niekoho zabiť! Veď nabudúce to tiež bude niekoho syn a niekoho dcéra, keď ukážeme, že to na nás funguje!

 

Kde sú dnes tí, čo verili, že tento protest organizovali len stredoškoláci? Že to len stredoškoláci dostali takú podporu?

A kde sú dnes tí, čo neverili, že je to len reklama pre novú stranu, ktorá ma vzniknúť? A nevznikla?

 

Je to paradox, ale dnes sa dožadujú vyšetrovania a dojímajú sa verejne touto vraždou ľudia, ktorí vyrástli z ich hrobov. Ktorí veľmi pravdepodobne pracujú pre objednávateľov vraždy, hoci to vôbec netušia! A chceli by to tušiť?

 

Tušia to naše nové tváre? Tuší to naša prezidentka, ako a vďaka čomu sa jej strana dostala k moci? Všetci vôbec netušia, kto má dnes a vďaka čomu podporu?

 

Nie, oni to celkom vylučujú! Je to nehoráznosť podľa nich, aj pomyslieť si! Hoci aj tieň podozrenia mať! 

A uvažoval by tak človek objektívny? Chcete povedať, že objektívny by to nepripustil? A objektívny by si neuvedomil, že objednávka vraždy mohla prísť aj preto, aby som sa ja, čo sa tu teraz rozhorčujem, dostal k moci? Prečo ma tu chcú mať a prečo? Čo všetko odo mňa chcú? Na čom môžu mať záujem ľudia, čo ma podporujú?

Zaujíma ich to? Nie, lebo by sa k moci nedostali! Ale vraj je ich prioritou bojovať proti mafii! Ktorá môže byť a veľmi pravdepodobne je aj za ich chrbtom.

Preto absolútne neverím PS/SPOLU, čo presne z tohto a na tomto vyrástli! A ešte k tomu vraj „nové tváre“!

 

A naozaj neplatí, že zlodej kričí chyťte zlodeja? Alebo len keď ide o iných? Veď možno pracujete v prospech oveľa väčšej mafie, ktorá sa s tou starou mohla aj dohodnúť, čo najskôr sa dohodnú! 

Najlepšie sa dá vražda skryť, keď vzájomne spolupracujú ľudia z akože dvoch strán a preto zostane naveky nejasné, kto z nich si to vlastne objednal, keď všetci spoločne v štýle niečo za niečo! My vám umožníme, keď vy nám umožníte! A vzájomne si to umožníme, aby toto nevyšlo na vás a za to zas toto nevyjde na nás!

 

Dôležitá otázka je pri lokálnych mafiách, kedy im nerušene zas ich vrchnosť nechá voľnú ruku na šafárenie v lokálnych vodách!

 

Len vtedy im nechá voľnú ruku na lokálne šafárenie, keď budú plniť požiadavky mocnejších od nich. A tie požiadavky teraz sú:

 

– spropagovať federalizáciu (toto už SME začalo)

 

– spropagovať federalizáciu dlhov (o tomto sú ešte ticho)

 

– spropagovať zlegalizovanie nelegálnej migrácie (to vraj tak nebude)

 

– spropagovať požadované sankcie (to sa plní)

 

– spropagovať želané objednávky na zbrojenie alebo vojenské základne (to sa plní a plánuje)

 

– vyvolávanie nevraživosti obyvateľstva ku vojenským operáciám (to sa plní)

 

– spropagovanie zmien v historických udalostiach (to sa plní)

 

– spropagovanie určitých zmien a udalostí pre záchranu planéty, ktoré sa dajú aj využiť (to sa už začalo, najkrajšie transparenty)

 

 

Takže veľmi ľahko prídete na to, kto dostane pomoc a môže si šafáriť ako chce! A môže si za odmenu robiť čo chce – prevádzkovať lokálne mafie smerom dolu!

 

Často sa používa argument – A o tomto ste prečo nevrešťali predtým?

Vrešťať vždy začínajú, keď sa menia figúrky a kto vreští, už nemá podporu! Takže sa mu dá veriť! Lebo nemá podporu! 

Tí iní ju majú za niečo!

 

Potom už môžete sledovať len ten zástup politikov, čo bežia tam, kde budú mať za to niečo podporu! Vždy im na to vymyslia pekné transparenty a vzletné myšlienky, koho tým chránia! Liberalizmus, migrantov, Rómov, homosexuálov…

 

A keby si bol proti nám-mne, tak si proti Bohu! Teda, teraz je to už ošúchané a prezradené, že nešlo o Boha, takže si proti migrantom, Rómom, homosexuálom, proti Európe, ochrane planéty (použite, čo sa práve hodí)! Jedným slovom stále proti Bohu!

Lebo ja som zástupca Boha na Zemi, keďže to tu riadim ako krstný otec, lokálne proeurópsky, tejto planéty!

 

 

 

 

“Žiadne chyby to neboli. Bolo to súčasťou plánu prevziať moc a toto je moje svedectvo o iniciatíve Za slušné Slovensko”, uvádza svoje šokujúce svedectvo bývalý organizátor protestov Za slušné Slovensko.

“Viem, že je ťažké tomu uveriť, preto Vám ukážem emaily, zápisnice zo stretnutí, print screeny komunikácií a fotografie, ktoré to potvrdia. Miesto boja proti tejto skorumpovanej vláde sme dláždili cestu pre tých, ktorí chcú prevziať moc. A takto sme sa od únosu štátu sme sa posunuli k únosu revolúcie.”

“To, čo vám teraz poviem, prepíše politickú mapu tejto krajiny. A budú padať masky, pretože táto iniciatíva je čokoľvek iné len nie obývačkou, kde dva týždne neumývali riady. Iniciatíva bola riadená zvonka. Organizátori, ktorí sa pridali k Šeligovi boli iba zmanipulovaní štatisti a kto sa nepodvolil, toho vylúčili. V skutočnosti, smerovanie iniciatívy riadili ľudia z jednej mimovládnej organizácie.”

Mancel teraz dokazuje, že iniciatíva Za slušné Slovensko oklamala všetkých ľudí na námestiach, ktorí požadovali výmenu vlády. “Ešte počas svadby v Gregorovciach, klamali do očí rodičom zavraždených a predčasné voľby nikdy neboli v pláne tejto iniciatívy.”

Mancel vo svojom podrobnom svedectve uviedol, že ako jedného z organizátorov protestov v Piešťanoch ho “šokovala” náhla správa o tom, že hlavní bratislavskí organizátori, ktorých nazýva Šeligovci, oznámili zrušenie veľkého piatkového protestu v marci 2018 niekoľko týždňov po vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.

Následne vedenie iniciatívy mailom zaslalo regionálnym štruktúram pokyny a vzory vyhlásení ako ďalej postupovať. Roman Mancel uvádza, že v tomto momente sa začalo spomínať meno Dušana Ondrušeka z mimovládky PDCS, ktorý mal viesť ďalšie spoločne stretnutie organizátorov.

Neskôr Mancel spomenul, že deň pred spoločným stretuntím v Banskej Bystrici dostali organizátori mail, v ktorom bolo napísané: “Stretnutie bude facilitovať Dušan Ondrušek a Kaja Miková, ktorí majú veľmi veľa skúseností s podporou demokratických zmien v rôznych častiach sveta.”

“Fico možno neklamal úplne vo všetkom,” reagoval na túto informáciu Mancel, pričom narážal na vyjadrenia expremiéra Fica, ktorý v tom čase naznačoval, že protesty sú organizované zo zahraničia.

Vieme všetci, že sú organizácie, ktoré podporujú „demokratické procesy“ v krajinách kde je diktatúra, alebo občianske združenia, ktoré sa angažujú v boji proti korupcií. Títo ľudia s tým mali mať nejaké skúsenosti a mali facilitovať stretnutie. Znelo to prakticky. Nikoho nenapadlo, hľadať za tým niečo hlbšie.”

Roman Mancel vysvetlil, že to nemusí vôbec znamenať riadenie protestov zo zahraničia, avšak je podľa neho jasné, že protesty boli umelo utlmené rovnako, ako bola rozložená celá iniciatíva ZSS”. “Položte si zatiaľ otázku. Ak boli protesty organizované zo zahraničia za účelom zvrhnutia vlády, prečo Šeligovci zrušili protest, prestali požadovať pád vlády a rozložili celé hnutie?”

Cieľom neboli nové voľby?

“Od tejto chvíle ideme podľa plánu, v ktorom predčasné voľby nemajú miesto a ani nikdy nemali,” píše Mancel k tomu, že síce Farská, Šeliga a spol na tlačovkách tvrdili, že ich cieľom sú predčasné voľby, no v skutočnosti to bolo neskôr inak.

“Samozrejme, že všetci organizátori boli po prečítaní emailu v šoku a nikto nevenoval pozornosť prílohe a už vôbec nie nejakému Ondrušekovi. Tak isto nikto nevenoval pozornosť odkazu na „spoločné“ vyhlásenie organizátorov za slušné Slovensko, do ktorého ste sa dostali cez odkaz na google dokument, uvedený v prílohe. Keď si ich vyhlásenie prečítate, takto s odstupom času, pochopíte, že celý čas sme to mali pred očami, ale nikto to nevidel.”

Pokračoval, že ako organizátor v Piešťanoch poslal mail vedeniu v hlavnom meste, že sa síce nestotožňuje so zrušením hlavného protestu, no bude sa snažiť ľuďom vysvetliť oficiálne stanovisko. V tom čase podľa neho vznikla aj interná facebookova skupina organizátorov a začalo sa hovoriť o veľkom spoločnom stretnutí.

 

Prečo v týchto krajinách revolúcia zastavená nebola, vysvetlím neskôr. Jedinou svetlou výnimkou je možno Island, ale oni jediný si svoju revolúciu aj museli zopakovať.”

 

Dodal, že v rovnaký deň, vyšiel v denníku SME článok s Františkom Mikloškom, s názvom „Mikloško: Zrušiť protest bolo správne. Dosiahlo sa viac, než sa nám pred mesiacom snívalo. Na druhý deň sa Mikloško objavil so šeligovcami v relácií Pod lampou. Len v tejto chvíli sme ešte nevedeli, že František Mikloško je jedna z múdrych hláv v pozadí bratislavských organizátorov. S múdrymi hlavami komunikovali iba bratislavský organizátori a my ostatní sme sa o tom dozvedeli až omnoho neskôr.”

 

“Iniciatíva „Veľký protikorupčný pochod“ sa rozpadla kvôli tomu, že Straka a Bajo chceli predčasné voľby. Tak hovoria šeligovci. To, čo tu nesedí je čas, kedy sa to stalo. Krízová situácia nastala kvôli tomu, že Straka s Bajom začali konať verejne a ohlásili protest. V skutočnosti sa ich zbavili už dávno predtým a táto tlačová správa bola už len divadielko pre masy.”

 

(Ale to je konšpirácia, veď stačí rozmýšľať a uvidíte, že neschválená, hoci vládne centrum na to začne fungovať až s volebným programom PS/SPOLU.)

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5551333x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie