Založ si blog

Podrývanie SaS z pohľadu ich voliča

Sulík v SaS dostal najviac hlasov, čím sa ich voliči vyjadrili, že si prajú presne to smerovanie SaS, ktoré predstavuje v SaS Sulík.

Pre mňa konkrétne to znamenalo, že ja som si vybrala jeho smerovanie v zahraničnej politike proti servilným politikom, akých predstavovali v Moste a Sieti.

A celá SaS sama navrhla svojim voličom, že si jej smerovanie môžu vybrať a to práve podľa preferenčných hlasov jednotlivým poslancom v nej!

 

Dnes sú to teda povinní dodržať, čo svojim voličom sami navrhli, čo svojim voličom sľúbili, že sa podľa toho budú riadiť.

 

Z pohľadu ich voliča, ktorých bolo najviac a priali si Sulíkovo smerovanie, podrýva a rozkladá SaS štvanica na SaS od médií Progresivistov, ako to robili aj pred minulými voľbami, keď chceli ľudí donútiť, aby najviac volili MOST a SIEŤ. Dennodenne bola SaS vtedy kritizovaná, že ani neprejde do parlamentu, pretože prieskumy jej dávali hranicu zvoliteľnosti okolo 5 %. Dnes je jasne vidieť, že vtedajšie prieskumy boli v prospech pretláčaných strán MOST a SIEŤ zmanipulované a sústavne manipulované v prospech týchto strán, pretože po voľbách to bolo celkom inak a presne opačne, že najväčšiu podporu mala práve SaS a oveľa menšiu Most a Sieť, čo sa ešte ukázalo, aké mizerné strany ľuďom vnucovali súkromné noviny SME a Denník N!

 

Takže v prvom rade to manipulujú médiá s pomocou predvolebných prieskumov a teda ľudia za týmto všetkým!

Presne to isté robia aj dnes a robili to neustále, keď sa pokúšali SaS rozbiť ovplyvňovaním poslancov v nej, aby prebehovali k servilným stranám v zahraničnej politike. 

 

Kariéristi v týchto stranách prebehovali od pravice k ľavici, čo najviac ukazuje, že sa vôbec nedržia svojich presvedčení o politike, akú by vlastne chceli, ale chytali skôr vietor – čo sa od nich bude požadovať, aby mohli nerušene politicky prežiť. Tu poslanci zrádzali svoje vlastné strany a hľadali pre seba tú správnu súčasnú „komunistickú stranu“, čo bude oligarchami v pozadí najviac podporovaná. Takou je dnes PS/SPOLU a ďalšie odnože pre prebehnutých smerákov a preto tam všetci prebehujú. Kariéristicky cítia, že tam sa najlepšie uchytia a tam dostanú najväčšiu podporu za politickú uvedomelosť. Či to bude pravica, ľavica alebo mačkopes, môže to byť čokoľvek, to im je jedno! Na toto opäť manipulujú súkromné médiá svojich voličov, ako manipulovali pre Most a Sieť, aby teraz volili PS/SPOLU a iné spriaznené smerácke strany, keď ich MOST a SIEŤ nevyšla, aby sa cez ne dostali k moci.

 

SaS sa nezačala rozkladať zvnútra, ale neustálymi tlakmi „politickou uvedomelosťou“ zvonku a to zvlášť na Sulíka. Takto získali všetkých prebehlíkov a ďalších dnes, čo len čakajú na voľby, aby mohli celú SaS obsadiť alebo mohli prebehnuť do iných „uvedomelejších“ a výrazne podporovanejších strán. SaS -ka vadí, pretože ich politickým a súkromným cieľom – poslúchaj a dostaneš podporu, nevyhovuje!

 

Strana SaS nepatrí poslancom v nej, ale ich voličom, ktorí si už smerovanie SaS vybrali vo voľbách! Strana SaS nedostala hlasy na to, aby si s nimi robila čo chce a menila svoje smerovanie podľa vlastných zmyslení. Čo robia, za to zodpovedajú svojim voličom, či presadzujú ich záujmy a nie záujmy nejakých oligarchov v pozadí, čo si to chcú meniť! 

 

Dnes Kiššová, aj keď sa odmietala vyjadrovať, zjavne vyjadrila úmysel, že chce z tejto strany odísť, keď nebude dvojčaťom PS/SPOLU. Chce byť v SaS len zvolená a potom chce ísť za svojou kariérou inde. Sulík jej nevadí len do volieb, aby ona bola hlavne kvôli jeho hlasom zvolená a potom chce zastávať záujmy celkom inej strany! Tak nech ide do tej inej strany pred voľbami! Sulík pre ňu nemá byť šmýkalka do parlamentu!

 

A to, čo predvádzal Rajtár v SME v diskusii, som ani nedopozerala. Žasnem, že toto jasné rozkladanie vlastnej strany sa nevolá jasné rozkladanie vlastnej strany! Voliči ich nevolili na to, aby z ich strany robili celkom iné smerovanie, ku ktorému nedostali ani hlasy. Vášho šéfa si nevyberáte vy, ani oligarchovia, ale voliči a ste to povinní rešpektovať, aké smerovanie chcú voliči!

Keď sa s prianím voličov nestotožňujete, nemôžete ich zastupovať! Choďte potom tam, kde sa celkom jasne stotožňujete s programom celkom inej strany a rovno povedzte, že z pravice kľudne prebehnete k ľavici a kdekoľvek, kde budete politicky „uvedomelejší“ – servilnejší podľa vlastného servilnejšieho gusta.

 

Práve vy odoberáte strane SaS hlasy, keď pre takéto kukučky smerujúce do celkom iných strán, odrádzate voličov, čo si ani nemôžu zvoliť smerovanie, lebo ho nechcete dodržať! A to ste sľubovali, že v tom voličom vyhoviete, keď vám dajú svoj hlas! 

Práve vy rozkladáte ako kukučky SaS zvnútra a o to celý čas aj šlo, aby zvíťazili na želanie oligarchov tie iné strany, ktoré vás tak lákajú svojou servilnosťou.

 

Ja SaS nemôžem voliť práve kvôli vám, lebo už ste nás oklamali, že prefrenčné hlasy budete rešpektovať a nerešpektovali ste! Ale držím Sulíkovi palce, aby sa všetkých pijavíc na strane SaS zbavil, lebo iba takto nebude táto strana celkom falošná.

Kiššová dnes skoro s plačom pripomínala, že koľko oni v SaS bojovali proti mafiánom. To je ako krivda voči vám, že čo všetko ste pre voličov urobili a teraz by vás mali poslať, alebo Sulík, kade ľahšie?

 

Opäť pripomeniem, že voliči si vybrali drvivou väčšinou smerovanie Sulíka, pretože práve on z vás nebol celkom servilný v zahraničnej politike! Tie hlasy a to že ste tam, že ste tam vôbec preliezli, hoci ste mali mať 5 % na hrane zvoliteľnosti, za to vďačíte práve Sulíkovi! A to ste boli VY, čo ste sa ho chceli zbaviť po voľbách a ísť proti požiadavkám svojich voličov!

 

A ak sa cítite, že koľko ste bojovali proti mafii, tak len tej domácej, ale evidentne túžite slúžiť ešte väčšej spolu s PS/SPOLU! Tak sa tu nehrajte, že ste proti nejakej mafii, ak práve tej najväčšej chcete slúžiť! 

 

Keby bol v celej SaS len Sulík a naklonovaný Sulík, nikdy by sme v opozícii nemali toľko servilných handier, čo proti svojej krajine schvália čokoľvek! 

Preto sa potrebujete zbaviť Sulíka!

 

 

 

Ako stále žijúci volič SaS (do budúcich volieb) píšem – Choďte kade ľahšie, nezastupujete záujmy voličov Sas! Choďte do strán kam patríte! Do tých servilných, kde smerujete a kde budete naopak brániť nadnárodné mafie a našich oligarchov proti svojim občanom!

 

Čo tam nejdete žobrať o hlasy? Však tam máte na to aj zmanipulované prieskumy, že vraj vás bude každý voliť! Netvárte sa, že tam nepatríte!

 

 

 

Ja viem, že tu Sulíka neznášate, ale pre mňa je to posledný liberál, ktorý ma ešte môže sklamať. Ďalší už len sklamali ako celkom servilní a slúžiaci zájmom oligarchov a cudzím záujmom.

A proti neservilnému servilní najviac útočia, nech už si to ospravedlňujú akokoľvek!

Teraz dokonca tak, že Sulík ohrozuje záujmy Slovenska! Tie vaše zahraničné záujmy, ktoré nám chcete len vnútiť v službách väčšej mafie!

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

požiar, elektromobil, Lešť

Ako horí elektromobil? Požiar zlikvidovali hasiči do hodiny, vrak skončil vo vodnom kúpeli

26.04.2024 10:40

Z podzemnej garáže, v ktorej sa vznietil elektromobil, šľahali obrovské plamene.

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550553x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie