Založ si blog

Wallaceovia sa nám hádajú, doplatíme na to všetci!

Jáj, pekne to vymysleli, že pokiaľ sa budú naše strany hádať, vnútia nám tu kvóty na nelegálnych migrantov alebo ekonomické tresty za neposlušnosť.

Dnes proeurópskym znamená byť proimigračným, teda za presadzovanie nelegálnej a nekontrolovateľnej migrácie do Európy.

 

SaS: Macron nerešpektuje názor V4, Pellegrini by mu ho mal pripomenúť

„Strana Sloboda a Solidarita (SaS) zásadne nesúhlasí s automatickým prerozdeľovaním migrantov zachránených na mori, ako to vyhlásil francúzsky prezident Emmanuel Macron. Informoval o tom Róbert Buček, hovorca SaS

„Je nemysliteľné, aby nám Emmanuel Macron odkazoval, že čoskoro dosiahnu štáty Európskej únie dohodu na automatickom prerozdeľovaní migrantov. Ukazuje sa však, že Macron absolútne nerešpektuje názor krajín V4 a vláda Petra Pellegriniho by mu ho mala jednoznačne pripomenúť,“ povedal predseda SaS Richard Sulík.

Liberáli opakovane upozorňujú, že prerozdeľovanie migrantov nie je žiadnym riešením migračnej krízy. „Naopak, ak príde k prerozdeľovaniu migrantov, bude to znamenať ďalší prílev migrantov do Európy a ďalšie desiatky tisíc obetí pašeráctva. Utečenci budú platiť tisícky dolárov za životu nebezpečnú trasu na gumených člnoch cez Stredozemné more. Sme za to, že Európska únia musí dôsledne chrániť Schengenský priestor a dôsledne financovať centrálne utečenecké tábory na území severnej Afriky,“ tvrdí R. Sulík.

Ak má byť migrácia hlavnou témou pondelkovej schôdze ministrov vnútra na Malte, tak by mali podľa SaS ministri krajín EÚ dôrazne poznať odmietavý postoj Slovenska k automatickému prerozdeľovaniu migrantov. „Vyzývame Petra Pellegriniho, aby zaujal voči slovám Emmanuela Macrona postoj, ktorý bude odzrkadľovať želania občanov Slovenska,“ uzavrel Richard Sulík.“

 

Prečo ho nevyzýva aj Blaha? A nikde nič o tom nepíše?

Lebo podá si len Sulíka a Pellegriniho a svoju stranu Smer už neskritizuje? Kedy bude ako pudlíka kritizovať Pellegriniho? Veď on je oficiálne najvyšší „pudlík“ podľa jeho označení pudlíkov.

Nehádajte sa, Wallaceovia liberálov (Sulík) a smerákov (Blaha) a v tomto spojte svoje sily. Alebo vaši voliči chcú, aby sme tu na to doplatili povinnou poslušnosťou s vnútením nelegálnych migrantov?

Teraz nás má zaujímať, čo Blaha povedal o Sulíkovi? Nikoho to nezaujíma! Len somárov, ktorí si neuvedomujú, že kde sa dvaja hádajú, zotročí ich všetkých tretí na tácke s Macronom. A kde my potom budeme môcť podávať trestné oznámenia, že pokiaľ ste sa vy dvaja súdili, nás tu zotročili pre ich koloniálne dopady a vyvolávanie vojen v Afrike?

 

A kde o tom informuje Smer, že s tým nesúhlasí? Alebo vy, voliči Smeru s tým súhlasíte? Prečo sú politici Smeru k tomu ticho? Lebo chcú preliezť do vlády s PS/SPOLU, keď prebehnú zo svojho Smeru do nejakej IN proimigračnej strany?

 

 

Hrnko asi neplánuje prebehnúť do inej uvedomelej proaustrálskej proimigračnej strany, keď to za SNS kritizuje:

Hrnko k Macronovmu návrhu o prerozdeľovaní imigrantov: Zlaté oči, alebo sme povinní platiť francúzske dlhy?

 

V príspevku ďalej poukazuje aj na to koľko “našej” krvi a prostriedkov odčerpali nekonečné vojny s Osmanmi a to len preto, aby sa Francúzsko mohlo stať svetovou veľmocou a vykorisťovalo  krajiny Afriky, Blízkeho i Ďalekého východu. “A teraz, keď sa ich politika prevalila svojimi dôsledkami formou masových pohybov kolonializmom a neokolonializmom zbedačených ľudí, máme my, potomkovia obetí francúzskej politiky opäť platiť za ich zlyhania?,” pýta sa Hrnko, ktorý niečo také razantne odmieta.

“Nám sa páči náš spôsob života, naša kultúra, naše zvyky. Nepotrebujeme takú zábavu, akú máte vy v Paríži, Bruseli alebo v Berlíne. A to nehovorím o Štokholme alebo Göteborgu. Nechceme sa zabávať tak, že od samej radosti budeme rozhadzovať ruky na päťdesiat metrov od seba! Len si vy riešte dôsledky svojej politiky sami. My nemáme prečo,” dodáva na záver národniar Hrnko.“

 

 

Aj toto sú následky ich politiky na západe:

Holandsko v šoku z vraždy právnika

 

„V stredu bol na ulici v Amsterdame zastrelený známy 44 ročný holandský právnik. Ráno o pol ôsmej opustil svoj byt a len niekoľko desiatok metrov od neho ho zastrelil zblízka neznámy muž, ktorý po zločine jednoducho bez stopy zmizol.

V takzvanom marengo-procese stojí pred súdom skupina azda najnebezpečnejších kriminálnikov celého Holandska. Ak v minulosti niekto z tejto bandy chcel vystúpiť alebo aj vystúpil, tak to zaplatil životom.

V stredu zavraždený právnik obhajoval pred súdom v tomto veľmi zdĺhavom procese korunného svedka Nabila B. Ide tu o obrovskú bandu organizovanej kriminality a koľko má členov, to vie len jej šéf, Marokánec Ridouan Taghi, ktorý je na úteku a je vypísaný na Most Wanted-listine Europolu.

Pred súdom stojí 16 členov tejto vysokokrimálnej a extrémne nebezpečnej bandy, ktorí sa mali dopustiť viacerých brutálnych vrážd. Smrť právnika, ktorého život musel vyhasiť len niekto, kto tiež bol členom bandy, alebo niekto v jej poverení, sa teraz stane obrovským mementom pre všetkých jeho kolegov, ktorí by sa v budúcnosti chceli podobne angažovať ako on.

Je absurdné a nepochopiteľné, že holandská justícia nebola schopná poskytnúť „popravenému“ právnikovi spoľahlivú osobnú ochranu, a to vo dne v noci.

Alebo mal niekto vplyvný z radov justície, prípadne z politiky eminentný záujem na odstránení skúseného renomovaného právnika?

Holandská štátna prokuratúra nazvala túto bandu ako „dobre naolejovanú vraždiacu mašinu“ – to je síce výstižné, ale len slová bez činov, to je málo účinné.

Kardinálna otázka preto znie: Prečo justícia a ďalšie štátne orgány v Holandsku dovolili, aby sa kriminálne arabské a africké bandy v krajine mohli tak perfektne „udomácniť“ a robiť čokoľvek a ďalej sa aj rozmnožovať?“

 

Ale nás bude zaujímať len talianska mafia u nás??? A len v našej justícii?

 

„Ako je možné, že „drzé chlapčisko“ z Maroka, Ridouan Taghi mohol poľahky urobiť v Holandsku skvelú kariéru ako zločinecký boss obrovskej bandy a stať sa drogovým multimilionárom? Európa a hlúpi naivní dobrosrdeční jej obyvatelia sú doslova nebeským rajom pre banditov z islamskej kultúry, ako je Taghi a nespočetní ďalší.

Odrazu sa teraz po krvavej strede v Amsterdame bije na poplach v najvyšších vládnych i justičných kruhoch – ale nič viac – a politici sa dávajú šokovaní a zdesení z vraždy právnika. Čo robili ale doteraz – celé roky? Nič, vôbec nič a len sa nečinne prizerali ako „jedovatá burina“ z moslimských krajín prerastá a dusí zatiaľ ešte kresťanské Holandsko. Dokedy kresťanské??“ (Hlavné správy)

 

„Raper JCBUZ alias Jesse Ekene Nweke Conable narodený v Nigérii nedávno vyzval svojich fanúšikov na sociálnych sieťach, aby „zastrelili“ belochov a podnecoval ich, aby si ich „vzali za otrokov a strašne s nimi zaobchádzali.“ Podľa švédskych médií (Samhällsnytt) zavesil raper výzvu na Instagram v uzavretej skupine s názvom „Barasvarta“ („Len čierni“)

„Ak sa biely muž alebo biele dievča o tebe pokúša hovoriť zle, zastreľ ich!“, požadoval Conable.

„Ak sa černoch cíti, že beloch s nim zle zaobchádza, mal by byť beloch jednoducho zastrelený“, dáva raper radu vo videu.“  Ale nás má zaujímať len Mazurek, ktorý nikoho nevyzýval k vraždám? To ľudia nevidia, že sa chytajú a trestajú len menší extrémisti? Budeme trestne stíhať za slová a vyjadrenia a k výzvam ku vraždám budeme ľahostajní?!

 

Zhodnotenie Hlavných správ odo mňa:

Keď sa chcete dozvedieť, čo vám chcú zatajiť, čítajte ich. Ale tiež je to strana extrémistov, ktorí ľuďom vnucujú náboženské dogmy. V tomto sa od liberálov nelíšia, keď chcú zas svoje ľuďom vnucovať zákonmi a zmenou zákonov. Ateistom a inak veriacim sa to presne rovnako nemusí páčiť, keď niekto chce meniť zákony v mene náboženstiev. To nám môže byť jedno, ktorého!

 

SME:

Rozpadá sa všetko, prečo nie aj SaS?

„SaS už dlhšie trpí únavou materiálu.“

 

SaS sa nerozpadá pre únavu, ale pre snahy Progresívcov zlikvidovať túto protiimigračnú stranu!

 

Tento problém bol aj problém rozkolu medzi novou koalíciou Progresívnych a proimigračných a SaS, kde sú proti! Preto sa na ich rozpad tešia a preto na ňom usilovne pracujú s pomocou ich novinárov, ktorí pracujú pre tak orientovaných oligarchov. Čo ich za to nechajú robiť z EÚ v zmysle – My vám pomôžeme do vlády a vy budete za to poslúchať!

 

 

Ako už teraz pre to ovplyvňujú voľby – Artur Bekmatov včera:

 

„O NEVIDITEĽNÝCH, NO CITEĽNÝCH MANIPULÁCIÁCH V PREDVOLEBNÝCH PRIESKUMOCH

Nie som veľkým zástancom prieskumov preferencií politických strán. Už len z toho titulu, že sú to všetko súkromné inštitúcie (kedysi robil prieskumy aj Štatistický úrad), ktorých prvoradým cieľom je maximalizácia zisku, čo nemusí vždy korešpondovať s verejným záujmom objektívneho odzrkadľovania nálad v spoločnosti. 😉

Navyše agentúry realitu častokrát neodrážajú, ale sa podieľajú na jej ovplyvňovaní. Na jednu formu ovplyvňovania vás teraz chcem upozorniť.

RÔZNE ŠTARTOVACIE ČIARY

Pre vznikajúce politické strany je na začiatku dôležité, kedy sa začnú zobrazovať v prieskumoch a s kým výsledkom.
Poďme si ukázať ako agentúry, konkrétne Focus, ovplyvňuje voličov. Krátko po tom, ako Andrej Kiska oznámil ambíciu založiť stranu, zaradili jeho subjekt medzi existujúce politické strany. Najprv koncom júna pripravili dva prieskumy – jeden s jeho stranou a druhý bez nej (https://cutt.ly/IwLSPj4). V nasledujúcom prieskume (realizovanom 1-7.augusta: https://cutt.ly/gwLSHKP) bola Za ľudí už súčasťou zoznamu, aj keď zber podpisov ukončila len deň pred začiatkom prieskumu a na MV SR ich Kiskovci doručili 5. augusta.

Tak, Focus to za deň stihol, poviete si. Uznávam, ak prižmúrim všetky oká, vrátane tých kurích, tak by Focus mohol na rýchlo zaradiť do zoznamu aj Kiskovu partaj. S tým, že stačilo vyhlásenie o ukončení zberu podpisov.
No dnešný prieskum (https://cutt.ly/RwLSR5nma utvrdil v tom, že strany môžu mať navla s rovnaké podmienky, ale prístup Focusu či iných agentúr bude rôzny. Porovnajme si teraz strany Tomáša Druckera Dobrá voľba a stranu Eduarda Chmelára Socialisti.sk.

Drucker aj Chmelár ohlásili vyzbieranie podpisov takmer na rovnako s odstupom pár hodín (8-9. septembra), odovzdanie hárkov na MV SR prebehlo v rovnaký deň (12. septembra).
No pokým v najnovšom prieskume (realizovanom 11-17. septembra) je Druckerova strana už pevne ukotvená medzi relevantnými stranami, tá Chmelárova v ponuke stále nie je. V spodnej časti prieskumu je drobnými písmenami uvedené, že Socialisti.sk dostali hlasy od tzv. spontánnych voličov. To znamená, že osloveným ľuďom prečítali zoznam strán (aj s Druckerovou) a napriek tomu, že Socialisti.sk tam neboli, niekto sa za ich voľbu vyslovil.

Niektoré vznikajúce politické strany teda majú v porovnaní so svojou konkurenciou agentúrami posunutú štartovaciu čiaru o niekoľko metrov bližšie k cieľu – častejšie o nich počuť, majú dlhší čas na etablovanie sa medzi relevantnými stranami, a tým aj dlhší čas na získavanie ďalších podporovateľov. Povedzme si otvorene – v období pol roku pred voľbami sa hrá o každý týždeň, prieskum či o každé percento.

NECHÁME SA ZMANIPULOVAŤ?

Týmto nechcem dru(c)kovať žiadnej strane. Mojou ambíciou je upozorniť vás na takéto manipulatívne praktiky a odradiť vás od voľby menšieho zla. Voľte tú stranu, ktorá vám je hodnotovo najbližšia.

Ste konzervatívny kresťan? Prosím, okrem KDH tu máte niekoľko kresťansko-konzervatívnych strán. Sklamal vás ako ľavičiara Smer? Nech sa páči, roky tu funguje KSS, a fungovať začínajú aj Socialisti. Ste orientovaní národne, ale SNS je o ničom a Kotlebovci nepohli v parlamente prstom? Hlasujte za niektorú inú stranu, ktorá má pod 5%.

Že o týchto stranách nepočuť alebo nemajú na kampaň? To znamená, že za ňou nestoja oligarchovia. Tak tým viac sa ju oplatí voliť!

Že má percento v preferenciách a váš hlas by prepadol? Presne takéto uvažovanie agentúry a médiá chcú! Ak si toto povie 80 000 ľudí, tak samozrejme, že sa tá-ktorá strana do parlamentu neprebojuje. No ak sa „odpojíme od systému“, v ktorom naše uvažovanie usmerňujú články a prieskumy, tak môžeme mocných prekvapiť a nasadiť do stojatých vôd parlamentu ozajstné šťuky!“

 

Viete, čo je to? Manipulovanie volieb za pomoci prieskumov a médií, ktoré to ďalej takto zmanipulované šíria vďaka nadŕžaniu niektorým stranám a zatajovaniu o iných! Ale bude nás zaujímať, ako sa zasahuje do volieb len inde?!

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541571x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie