Založ si blog

Keď blbec online hľadá blbcov na konfrontáciu bez dialógu

Na titulke SME svieti článok o projekte ľudí, ktorí v uzatvorenej skupine (do ktorej je nutné sa prihlásiť) vstupujú do verejnej konfrontácie so zmazanými komentármi na súkromnom facebooku!

Už toto je hlúposť na n-tú, že v uzatvorenej skupine vstupujú do verejnej konfrontácie! A pritom hľadajú hlupákov, teda slovensky blbcov.

Už toto je dôkaz dnešných „liberálov“, že nemajú kde vstupovať do akejkoľvek konfrontácie s inými názormi, keď si na to potrebovali zriadiť špeciálnu stránku, kde by sa mohli separé konfrontovať. To je podľa ľudí, čo hľadajú hlupákov, konfrontácia, keď im tam kvôli skupine, do ktorej sa musíte prihlásiť, chýbajú ľudia s ktorými by sa konfrontovali. To by si mohli aj staré babky založiť separé skupinku na lavičke pod oknom, kde „konfrontujú“ tých, ktorých len ohovárajú, miesto toho, aby tam mali aj nejakého oponenta, ktorý by si myslel niečo iné.

Blahovi vyčítajú, že im z vlastnej facebookovej stránky neurobil verejný konfrontačný priestor, kde by s ním mohli nesúhlasiť! A to je dôkaz, že ani inde takú konfrontačnú možnosť NEMALI, lebo žiadne médiá takú konfrontačnú možnosť alebo pôdu k diskusiám NEMAJÚ!

Toto mali vytvoriť – možnosť k diskusiám – rôzne médiá od novín po televízne diskusie, kde by pozývali rôznych názorových oponentov, aby ľudia mohli posúdiť, aké majú argumenty a ktoré argumenty v diskusiách vyhrávajú. No SME to neumožnilo, keď mazalo nesúhlasné komentáre. Denník N to neumožnil, kde pomazali celé diskusie prechodom na len neanonymné. Na „liberálnych“ médiách sa nediskutuje, máte tam väčšinou nula komentárov alebo jednostranné, kde sú len mazané alebo len vysmievané iné názory. Každý s iným názorom je rovno troll alebo fašista! Potom im samým tá diskusia niekedy aj chýba a možno ani nechýba, keď aj na odpovede si zriadia separé skupinky, do ktorých je potrebné sa prihlásiť, čo vám nemusia schváliť, čiže už prechádzate cenzúrou názorov, že aj tam bude názorová jednostranná bublina!

 

Zakladateľ vraj nie je hlupák, lebo oni robia zbierku iných blbcov. Ale posúďte sami – Nechce viesť nejaký dialóg, ale vstupuje do uzavretej verejnej „konfrontácie“, ktorá preto nie je verejná! Ktorí ste z tejto názorovej bubliny, rýchlo bežte tam, nebudete tam s nikým konfrontovaní! Názorovú jednotnosť máte zabezpečenú prihlásením a neverejnosťou! Ale hlupáci to už vraj nie sú! Zbierajú len blbcov, čo by s nimi nesúhlasili!

Skutočne by ma zaujímalo, prečo si myslia, že miesto konfrontácií a diskusií im má vytvoriť miesto novín a televízie práve Blaha na svojom súkromnom facebooku!

Prečo sa toho nedožadujú vo verejnom priestore? Aby nikto už pre nich nesúhlasné názory nevidel?

 

Im vlastne nevadí cenzúra vo verejnom priestore, že tam žiadne konfrontačné diskusie nie sú. To sú ticho, že nikde to nie je povolené, ani prevádzkované. To im nevadí, že Blahu nekonfrontujú vo verejnom priestore! To im nevadí, že Blahovi nebolo umožnené diskutovať s Čaputovou, ako sa Blaha na svojom súkromnom facebooku sťažuje. Veď tam mohla Čaputová ukázať, ako ho ľahko prediskutuje a akú majú teda výbavu argumentov. Ale to všetko im nevadí, že to všetko nie je umožnené. Asi prečo?

 

Nie, oni musia vyčítať Blahovi, že verejnoprávnu televíziu a noviny s diskusiami neurobil na svojej súkromnej facebookovej stránke! Lebo oni sa rozhodli, že verejnoprávnu televíziu na diskusie chcú ma na jeho súkromnej stránke! A dávajú takú možnosť oni sami na svojich súkromných facebookových stránkach?

Nie, to už nie! Tam, kto má iný názor, toho zmažú, toho okamžite označia len za trolla alebo fašistu a zablokujú mu prístup! A to nielen fašistom s iným názorom, blokujú sa na facebooku ešte aj medzi sebou navzájom! Blokujú si ešte aj Bránika! Stačí malá slovná prestrelka a už sa navzájom blokujú! Oni môžu mazať a blokovať kohokoľvek, ale práve Blaha im má podľa nich umožniť akékoľvek ich komentáre a to celkom veľkoryso, ako toho sami nie sú schopní!

 

Blaha nie je povinný a ako jediný suplovať všetky noviny a televíziu, aby svoju súkromnú facebookovú stránku poskytol na konfrontačný priestor. Ak tu chcete mať priestor na diskusie, musia ho povoliť noviny a televízia v konfrontačných diskusiách predstaviteľov opozičných názorov, kde by sa pod nimi dalo diskutovať. Nikomu, celkom nikomu nemôžete vyčítať, že miesto verejnoprávnych médií na to neposkytne súkromný priestor, lebo facebooková stránka je ešte súkromnejšia aj než verejný blog blogera! Blogy adminujú admini a facebookovú stránku už len súkromná osoba.

 

Keď vám vadí verejný priestor bez diskusií a názorových konfrontácií pre argumenty, urgujte to v médiách, nie na facebooku! K tomu nemá slúžiť facebook, ale médiá a za to si ich aj ľudia platia! Nie, aby ich informovali a umožňovali im diskusie súkromné stránky!

 

Zakladateľ blbcov online, len po prihlásení, nie je blbec, ale napísal celú knihu o zmazaných komentároch pod Blahovými statusmi! Evidetne mu teda vadí, že nemôže a nemá kde diskutovať svoje názory, keď mu to médiá neumožňujú. Rozhodol sa ale obviniť z toho Blahu, že ten nie je povinný na to poskytnúť svoju stránku! Pritom ale píše, že osobne nechce viesť nejaký dialóg! Tak, žeby tiež len trollovať bez výmeny názorov?

 

Podporte teda Blahu do verejných diskusií, keď s ním naši „liberáli“ nechcú viesť dialóg, ale chcú ho verejne konfrontovať! (Je to jasné, že len bez dialógu ohovárať.) Tam by k tomu mali skvelú možnosť, keď dokážu skĺbiť konfrontáciu bez dialógu. A tiež by si nemuseli myslieť, že to zvládnu lepšie než Čaputová. Mali by jej veriť, že to zvládne lepšie než oni.

 

Na záver napíšem, že sa mi nepáčilo, že sa nedalo diskutovať na SME, že sa nedalo diskutovať na Denníku N a vôbec by ma nenapadlo sa toho dožadovať na súkromných facebookových stránkach! Ale oni to majú ako blbci prevrátené, že dožadujú sa toho na súkromných facebookových stránkach oponentov, pričom im vôbec nevadí, že diskusie rôznych názorových oponentov nie sú umožnené v novinách a televízii. To by totiž museli priznať, nakoľko tu už funguje cenzúra názorov!

Tak, keď funguje, nech vám to viac ani nechýba! 

 

 

„Cez projekt blbec.online vstupujem s týmito ľuďmi do konfrontácie a ťažko sa dá od tejto bandy očakávať pri konfrontácii dialóg. Osobne nie som ani človek, ktorý by s nimi chcel nejaký dialóg viesť.

Vďaka nemu môže verejnosť sledovať ako Ľuboš Blaha zo Smeru či bývalý policajný prezident Tibor Gašpar systematicky mažú reakcie svojich názorových oponentov. Jeho portál blbec.online sleduje aj internetový dosah extrémistických stránok a takisto vytvoril nástroj, ktorý pomáha facebookovým skupinám chrániť sa pred diskutérmi šíriacimi nenávisť a konšpiračné teórie.

Prográmátor, ktorý za týmto projektom stojí, nedávno dokončil knihu o zmazaných komentároch pod Blahovými statusmi. Tvrdí že Slovensko je v informačnej vojne, no ľudí namiesto štátu chránia aktivisti, ako je on. Rozhovor poskytol pod zárukou anonymity.

 

„Pre zobrazenie zmazaných komentárov je nutné sa prihlásiť.“

 

V tíme je nás však niekoľko. Minimálne sa mám vždy s kým poradiť, prípadne ostatní schvaľujú návrhy nových stránok, ktoré dávame do verejného monitoringu. Čiže do zoznamu takzvaných blbcov.“

https://domov.sme.sk/c/22211795/programator-z-portalu-blbec-online-blaha-nema-vybavu-na-to-aby-vedel-argumentovat.html

 

 

A teraz si porovnajte, koľko komentárov kde mažú:

 

Počet interakcií k poslednému Blahovmu statusu od blbec online:

Lajky a ostatné reakcie: 7296
Celkovo komentárov: 838
Celkovo zdieľaní: 871
Zmazaných komentárov: 20

https://blbec.online/post/360697/summary

 

 

Keď sa novinári boja vlastných čitateľov

„Kedze niektori citatelia nemozu uverit, ze na SME nie su mazane len vulgarne prispevky, ale aj nesuhlasne, davam tu konkretne priklady, jeden pre SME a jeden pre Dennik N.

Napriklad 55 zo 139 vymazali alebo im zrusili dalsie diskusne konta. To je vymazany kazdy treti komentar!

Ukazka, odhora dole su same vymazane komentare:

https://svet.sme.sk/diskusie/3155472/2/Minuta-po-minute-Policia-ma-meno-podozriveho.html#axzz4hv59lIG1

Na jednej stranke je z 20 komentarov vymazanych 14 komentarov a z toho traja si zaplatili za moznost diskutovat a aj tak ich vymazali!“

 

Porovnajte s mazaním komentárov na SME, o ktorom som písala aj tuto:

Skanzen cenzúry – denník SME

„Ja som si este nedavno parkrat robila statistiku, ako aj polovica komentarov spod clankov zmizne pre nepripustne nazory. Mam ich dokonca odlozene a mozem ich vyhladat. Este nedavno som este v ktoromsi mojom clanku linkovala diskusiu, kde polka komentarov bola vymazana pre nesuhlasne nazory. Pod clankami novinarov k politike, idete ako minovym polom, kde sa zlahla zem pod nepripustnymi nazormi alebo ten vas s vami zmizne tiez.“

 

Kto teda viac maže? A to si u Blahu diskutéri nezaplatili možnosť diskutovať ako na SME a nie je to verejný mediálny priestor ale jeho súkromný!

A ešte aj to málo komentárov (v ich príklade 20 z 838), čo im zmaže na svojej súkromnej stránke a nielen Blaha, im vadí! Ale cenzúra mazania názorov a argumentov vo verejnom priestore už nie! Lebo ešte by si tam niekto tie argumenty prečítal!

 

Prosím pekne, TOTO JE OBRAZ možností diskusie vo verejnom mediálnom priestore:

 

Dobre si tú a len jednu ukážku pozrite, skôr ako budete kritizovať, že niekto si dovolí zmazať hoci aj 20 komentárov z 800 na svojej súkromnej stránke!

A to je na SME, kde majú vraj najinteligentnejších diskutérov, teda to nie je nejaká konšpiračná stránka pre „fašistov“!

 

https://svet.sme.sk/diskusie/3155472/2/Minuta-po-minute-Policia-ma-meno-podozriveho.html#axzz4hv59lIG1

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541930x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie