Založ si blog

Fico ĽSNS priznal len najradikálnejšie túžby!

Fico naopak spáchal vo svojom vysvetľovaní svojich slov ešte niečo horšie, než predtým povedal, keď povedal tieto slová:

 

„Mne ide o pokrytectvo. A to pokrytectvo je v tom, že keď sa bavíte v kuloároch, keď sedíte v rodine, keď sa bavíte s kýmkoľvek o rómskej otázke na Slovensku, že je to vážny sociálny problém, tak počúvate tie najradikálnejšie vyjadrenia. A potom sa zrazu zapne kamera, červené svetlo a ľudia stratia svoj zmysel pre odvahu a názory a sú pokryteckí,“ myslí si predseda Smeru, podľa ktorého takýto rozsudok iba dvihne preferencie extrémistov.“

 

On vlastne povedal o Slovákoch, že keď ich nikto nevidí a nepočuje, sú voči Rómom za tie najradikálnejšie riešenia, len nemajú odvahu dožadovať sa ich.

Pod „najradikálnejšími“ liberáli okamžite počujú niečo ako do plynu. Čiže priznal Slovákom to, že sú vlastne rasisti! Presne takto to bude liberálnej Európe preložené do ich liberálneho jazyka.

 

Čo sú to najradikálnejšie vyjadrenia, ktoré ľudia nemajú odvahu vysloviť?

 

Veď on vlastne Mazurekovi len priťažil, lebo vlastne aj o ňom tvrdí, že aj Mazurek je za tie „najradikálnejšie“ riešenia. A potom ho vzápätí potopil, keď tvrdí, že povedal aj oveľa horšie veci.

 

Síce neviem, čo všetko Mazurek povravel, ale podľa mňa povravel aj lepšie veci, v ktorých mal pravdu. On by ako človek mal za čo bojovať, na čo by mal právo a pravdu, čo tvrdí, ale ide na to argumentačne zle, keď sa dopúšťa toho, že obviňuje celé skupiny ľudí. Títo ľudia nie sú príčinami ale dôsledkom a tiež obeťami.

 

Za neriešenie problémov v súvislosti s Rómami môžu nerómovia. Nerómovia dopustili túto situáciu a nerómovia túto situáciu neriešením betónujú. Nerómom dokonca vyhovuje táto situácia, na ktorej sa môžu priživiť rôzne mimovládky. Máme tu celospoločenský problém, ktorý sa neriešil a ľudia, čo za to brali peniaze a platy, že to majú riešiť, to neriešili! Tí nekradli? Alebo kde teraz je výsledok ich práce a riešenia celospoločenského problému? Tých kto berie na zodpovednosť?

 

Mazurek si toho nabral veľa. Najprv zaútočil na skupinu Rómov, potom na skupinu moslimov a darmo bude vysvetľovať, že tým nemyslel všetkých Rómov a všetkých moslimov. Najprv sa odstavil tým, že bojuje proti menšine Rómov, potom proti menšine moslimov a to mu nestačilo, ĽSNS ešte musela riešiť tehotenstvá žien.

A to nerátam prepočítavanie obetí v koncentrákoch, čo je štvrtý prečin, čo bude proti nemu a vôbec ĽSNS použitý.

 

ĽSNS mohla dosiahnuť, aby sa námietky proti prijímaniu migrantov, ktorí neuznávajú základné ľudské práva, brali vážne. Mohla dosiahnuť, aby sa všetky námietky proti vojenským základniam brali vážne. Aby sa vážne brali všetky ich pripomienky, na ktoré majú občania Slovenska právo.

 

Teraz bude výsledok taký, že nedosiahnu celkom nič, lebo budú odpísaní a umlčaní ako extrémisti, ktorí nemajú a nikdy nemali v ničom pravdu, lebo bojujú proti menšinám a proti slobode. A v tomto virvare sa celkom zabudne na to, že v mnohých veciach mali aj pravdu a chrbticu ozvať sa. Už im to nikto neprizná a dokonca ani ten Fico nie!

 

Kde im to priznal? Nehnevajte sa, len v tomto, čo si radikálne doma hovoria ľudia ako „najradikálnejšie“?

 

Už im to neprizná ani Fico! Ani váš Fico im to neprizná!

 

Tak sa pýtam, čo potom dosiahli?

 

14%! Ale ľudí, ktorých zmažú pre všetky omyly tejto strany, ktorá kvôli tým omylom nevybojuje celkom nič!

 

Ale konzervatívcom a odporcom to celkom stačí, že si môžu ponadávať, ponatriasať sa a nedosiahnuť celkom nič?

 

Postavia im tu vojenské základne, lebo keď bol čas, riešilo sa, čo radikálne si Slováci hovoria doma, ako vyzeral niekto v latexe, či si chcel zobrať za manžela telegrafný stĺp atď. Presne toto konzervatívcom stačí, len nadávať a nedosiahnuť nič!

 

Na Slovensku je tak veľa konzervatívcov, že keby skutočne riešili niečo, čo je kľúčové a čo môžu zmeniť, tak zmenili by to minimálne pre Slovensko. Ale nezmenia, lebo sa nechajú rozptyľovať takých širokým záberom boja proti liberalizmu, že nezmenia celkom nič.

 

Tak nech vás poteší Mazurekovo – Bojujeme ďalej! – keď už budete zakázaní a scenzúrovaní. Potom len sklapnete a už nebude bojovať nikto!

 

Výsledok boja bude – Nulu sme presadili.

 

Povedzte si to obrazne v práci. Ráno meškajte, lebo je tu otrokársky systém a už nie socializmus. Potom riešte vrátnika, kolegov aj šéfa naraz. Rozdajte si to naraz so všetkými, kto za čo presne mohol! Na porade napadnite všetky problémy doradu a keď vás vyhodia z práce, nech vás hreje vedomie, že ste boli statoční a za najradikálnejšie riešenia na každom poli, ktoré sa iní neodvážili vysloviť!

 

Keď je to také statočné a hrdinské, prečo podľa toho nepostupujeme každý deň? Prečo nás zaujíma, či aj zajtra ešte budeme zamestnaní?

Čo vám Mazurek prinesie zo svojej práce? Asi viac manžel alebo manželka, keď si dobre rozmyslí, čo, kde a ako bude kritizovať!

 

Zorama napísala:

„Záver: Ja to vidím tak, že dnes je väčšia nesloboda, čo sa týka slobody vyjadrovania sa, ako bola pred 1989. Žila som pred 1989 a tú dobu si pamätám. Problém, ktorý pomenoval Mazurek skutočne trápi mnohých ale nesmie sa o tom rozprávať. Pred 1989 sa o takýchto veciach rozprávať mohlo. Ba čo viacej, správanie, aké som opísala tu vyššie – napríklad zhadzovanie starých ľudí z bicyklov a podobné – sa vtedy netolerovalo. Riešenie, aby sa takéto veci nestávali sa nedá nájsť tak, že ľuďom dáme náhubky.“

 

Zorama sa mýli, lebo svoj príbeh, čo som opísala tuto, keď som ja mohla byť zabitá na námestí, sa stal za socializmu a už vtedy to policajti neriešili inak, než len napomenutím:

https://malinova.blog.pravda.sk/2018/06/28/nerobme-z-jednej-normalnej-poulicnej-bitky-celospolocensky-problem/

Aj vtedy sa o tom mohlo frflať len doma a nikde sa nepísalo o vyciciavačoch.

 

Ale moje články sú o tom, čo reálne môžeme dosiahnuť, čo z toho si vyberieme, čo môžeme reálne dosiahnuť a akým spôsobom a čo je z toho najdôležitejšie. Keď sa odstavíte skôr, než začnete proti niečomu účinne bojovať, nevybojujete celkom nič a môže vás uspokojiť už len vaša statočná hrdinskosť s nulovým výsledkom. Potom naozaj vytvárate dojem, že stačí vám len ponadávať si, pokiaľ sa nezapnú svetlá.

 

Ja tu celé mesiace bránim konzervatívcov proti liberálom, že nie sú extrémisti, že sa im ubližuje, že sú pre iné názory rovno extrémisti a príde Fico, ktorý o vás povie, že si hovoríte tie najradikálnejšie riešenia a všetci mu tlieskate, že povedal o vás pravdu!

Tak ešte niekoho presvedčte, že nie ste extrémisti a nechcete najradikálnejšie riešenia! Po tomto vám ich umožnia ako rozumné a neextrémistické? Keď tlieskate tomu, že sú ešte aj skryto najradikálnejšie?

 

Bude to proti vám použité, presne tak, že proti vojenským základniam boli len extrémisti a preto, že boli extrémisti a námietky proti prijímaniu migrantov mali len extrémisti, čo vždy chcú najradikálnejšie riešenia a to aj voči Rómom, nielen migrantom, ani v tomto nedosiahnete celkom nič. Všetky vaše a oprávnené námietky v tomto svetle strácajú na závažnosti, lebo ste si sami pod sebou podpílili konár, že tieto námietky podávajú len extrémisti s najradikálnejšími riešeniami!

 

Teraz niekomu dokazujte, že nie ste extrémisti, keď to o vás všetkých jasne povedal aj Fico, že ste za tie najradikálnejšie riešenia.

A ešte mu za to ďakujete. Evidentne teda chce vaše hlasy, nie aby prešli vaše požiadavky! Rovno vám aj ukázal, že skončia tam, kde Mazurek, pre ešte horšie slová. Že aj on takých ľudí považuje za len a len extrémistov!

 

Áno, ste hlúpejší od tých „liberálov“, čo ich kritizujete. A oni to proti vám zneužijú!

Že vaše požiadavky nie sú extrémistické, musíte pochopiť vy a že ich nepresadíte extrémistickým slovníkom a tým, že budete upadať do extrémizmu. Že ste na ten extrémizmus práve nalákaní, aby vaše a práve tie oprávnené požiadavky, mohli zničiť!

Prípadne sa zamyslieť, kde extrémistami naozaj ste.

 

Nemusíte mi písať, že som vás sklamala, mne je to jasné, že viac uveríte tomu, kto vás bude len chváliť, aj keď vám nevybojuje celkom nič a potopí vás.

Mali ste v podstate pravdu, čo asi tak by ste chceli, keď len to vám stačí a stačilo počuť. A to si potom môžete zarámovať na WC, asi takú to má silu v nejakom boji za niečo!

 

Nebudem sa už venovať obrane konzervatívcov, pretože vidím, že ste to už prehrali, hoci vy to ešte nevidíte. Obhajovať očividný extrémizmus, že nie je extrémizmom a má oprávnené požiadavky, naozaj neviem. Prehrali ste kvôli hlúpostiam, práve tie oprávnené! To znamená boj s vojenskými základňami, boj s federalizmom EÚ a boj s cenzúrou, boj s tou väčšou mafiou. Ja ten smútok z toho prežívam teraz, nie keď vám to dôjde.

 

Mám pre vás poslednú radu, voľte Chmelára, keď tu nechcete mať vojenské základne, hoci sa vám nepozdáva, že on nie je extrémista. Na extrémizmus doplatia nielen liberáli, ale aj konzervatívci! Len sa, ako liberáli, potrebujete o tom presvedčiť!

 

Liberáli roztočili extrémizmus (Ako tí inteligentnejší a vzdelanejší sú za to aj viac zodpovední, že sa roztočili dva extrémy), lebo vás naň potrebovali dostať! A to sa im podarilo! Dnes tlieskate pravde, že Slováci majú tie najradikálnejšie vyjadrenia a úmysly. A preto sa ich nikto nebude pýtať, čo im tu zavedú, či mali nejaké oprávnené námietky. Doslova ste im sadli na lopatu, keď vás potrebovali len umlčať a opakujete to dennodenne na každú novú lopatu.

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549768x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie