Založ si blog

Inakosť a súčasní „liberáli“

Blaha vedie svoj boj za Smer veľmi dobre. Mali by ste to vedieť uznať aj nepriateľovi, že opláca rovnakou mincou a ešte to má aj šťavu a je to písane s humorom. Myslím si, že stránka Zomri sa Blahovi nevyrovná ani v humore a je jasné, ktorá predstavuje primitivizmus.

Rozhodne toto bolo veselé prázdninové čítanie pre čitateľov vymasírovaných cenzúrou, čo musia držať hubu. Zakaždým cítim spokojnú škodoradosť za roky umlčiavania a zastrašovania, ktoré stále pokračujú. Predstavte si, že ani toto leto som nestretla žiadneho fanúšika Smeru, čo by ma chcel umlčať alebo bol podráždený mojimi názormi, hoci ja Smeru stále neverím. Čím to je, že sú tak tolerantní a rešpektujú kritiku Smeru? (Pre objektívnosť musím dodať, že možno aj preto, že smeráci strácajú moc a tak im ľudia – kam vietor, tam plášť, ubúdajú a dostáva sa to do objektívnejšie ho pohľadu aj od ich voličov.)

To isté nemôžem povedať o liberáloch alebo voličoch Čaputovej. (Tu naopak pribúdajú ľudia – kam vietor, tam plášť.) Naopak, toto leto som od nich zažila niekoľko útokov, že ako si ja vôbec môžem dovoliť myslieť niečo iné? Ako ja vôbec môžem niečo spochybňovať, čo razia novoobjavení politici? Som preto sprostý a zaostalý človek a vytáča ich to! Čím to je, že zástancovia liberálov sú takí ostro neznášanliví voči akýmkoľvek iným názorom? Presne to ma len utvrdzuje v tom, že majú dobre vymytú hlavu mediálnou propagandou, keď je sprevádzaná takým niečim neprirodzeným, ako je naprostá neznášanlivosť k čomukoľvek inému. Skôr mi to potom pripomína sektu, než ľudia, ktorých nevytočia iné názory v politike. O to viac ma to všetko utvrdzuje v tom, že táto nová politika je absolútne nezdravá a presadzuje sa naozaj nátlakom, ktorý si zástancovia „liberálov“ už ani neuvedomujú.

Tu musím pre objektívnosť dodať, že teraz si niekedy spomeniem, že aj mne konzervatívci na SME vyčítali, že som súčasťou toho liberálneho nátlaku, keď som ostro odmietala referendum o homosexuáloch, ako niečo absolútne nemorálne. Vnímala som vtedy, že sa tým konzervatívci cítili dotknutí a vlastne som ich tiež stavala do obrazu nemorálnosti. No na svoju obranu môžem povedať to, že každý z nás má právo opísať svoj obraz, čo považuje za nemorálne a celkom iná vec je bojovať proti iným názorom nečestne a nátlakom a nie diskusiami vo verejnom priestore. Každý má právo bojovať za svoje názory, ale malo by sa to diať verejne a čestne. Verejne preto, aby si každý mohol utvoriť svoj na základe rovnakého priestoru argumentov a čestne, že im túto možnosť skutočne dáte!

Liberáli často operujú názorom, že priestor sa nemôže dávať názorom, ktoré urážajú a dehonestujú aj základné ľudské práva a teda nemáte v diskusiách právo na všetko. Ale aj to sa dá jasne definovať pre všetky strany logickými argumentami a už existujúcimi základnými ľudskými právami.

 

Presne zdieľam Blahov názor, okrem preškrtnutého:

„A neváhajú na to zneužívať médiá, mimovládky, políciu či štátne orgány.

Chcú priniesť na Slovensko liberálny teror, zatvárať každého, kto sa im nepáči a umlčať ľudí, čo majú iný názor.“

 

V tejto úprave je to svätá pravda. Tak som to zažila, zažívam a presne preto mám už z „liberálov“ hrôzu, aké metódy sú schopní používať.

A to vám nepíšem ako volič Smeru alebo konzervatívec. Ja, ako liberál už z nich mám hrôzu, čoho všetkého sú schopní a ako liberál som z nich zdesená a hovorím vám – sú nebezpeční! Jednoznačne, skôr by som to hodila Smeru, než týmto „progresívcom“. Čokoľvek voľte, len nie toto, čo mi vyrástlo za hlavou, lebo to bude ešte horšie, než čo bolo doteraz. Túto relativitu zrejme mnohí pochopiť nevedia, že od zlého ešte môže byť aj horšie!

Majú vlastne jediný argument, že od zlého čokoľvek iné bude len lepšie! Doslova, že horšie už byť nemôže! Ale môže a bude! Čaká ich všetkých prekvapenie ako po 89, keď o tom lepšom mali celkom inú predstavu. Teraz ju nemajú znova. No, kde sa raz začína s cenzúrou a totalitou, toto rozhodne nedopadne lepšie a práve pre toto len horšie! O cieli vám najviac povie cesta (spôsob, nie to kam). A keď sloboda končí už na ceste, v cieli rozhodne nebude!

 

A zrejme to tak výmysel nebude a vidia to už aj mnohí voliči pravice alebo liberálov, keď dvaja blogeri zo SME napísali o novinároch toto:

 

Repka – celé roky a dennodenne písal proti Ficovi a Smeru. Osobne som ho stretla na stretnutí blogerov ako mnohoročného blogera SME:

 

„Zlaté časy, keď sa ešte noviny delili na mienkotvorné a ostatné

Takto je to dnes

Bohužiaľ novinárska obec a vlastníci médii rezignovali na „mienkotvornosť“ a stavili na podsúvanie a asi aj manipuláciu.

Celá novinárska obec vie, že dnešný Homo sapiens – internetus sa živí nadpismi článkov, obsah nečíta a výsledky takejto podsúvanej potravy sú pretavené v menách Kotleba, Harabín, Fico a teraz sa vracia aj Mečiar.

Musím povedať, že dnešný stav informovania spoločnosti novinármi, sa dostáva do štádia hlúpej manipulácie a ovplyvňovania, v prospech určitej skupiny.

Na záver dám jednu obchodnícku poučku: Nikdy nemanipuluj zákazníka, pretože na manipulácii mu predáš IBA RAZ. Ako dobrý obchodník, chceš jednému zákazníkovi predávať stále.

Nezávislá novinárčina je v prdeli.

A čitatelia si bohužiaľ hľadajú „alternatívu“…

https://repka.blog.sme.sk/c/514416/zlate-casy-ked-sa-este-noviny-delili-na-mienkotvorne-a-ostatne.html

 

 

Bránik – brániaci sa, že nepatrí k alternatíve:

 

„V tejto súvislosti mi napadajú – po prečítaní rozsiahleho zdôvodnenia toho, prečo vraj Denník N začal a bude pokračovať so zverejňovaním únikov – dve otázky.

Prvou je, či zverejnia aj pasáž, v ktorej sa hovorí o Kočnerovom pobúrení smerom k Pente a Haščákovi, ktorého podozrieval z toho, že Danka pred Zsuzsovou varoval. Zatiaľ zrejme niekto vykúpil internety a nezmestilo sa.“

 

„Bloger a bezpečnostný analytik Radovan Bránik v piatok na sociálnej sieti uviedol, že 600-stranová komunikácia z mobilného telefónu Mariana Kočnera, z ktorej médiá zverejňujú krátke pasáže vybrané obsahuje aj časť, v ktorej sa vraj pojednáva o finančnej skupine Penta a jej investorovi Jaroslavovi Haščákovi. Bránik sa preto pýta, či Denník N vyjde na verejnosť aj s týmto správami.“

 

 

 

Ako liberálovi mi je jedno, či bral Truban drogy. (Hoci ja osobne považujem za nebezpečné akékoľvek experimenty aj marihuanou) Podľa mňa, kiež by len tým mohli ohroziť Slovensko a základné ľudské práva v Európe, keby aj všetci brali LSD. To by nemalo na základné ľudské práva v Európe dopad. Oveľa lepšie to pre mňa vystihuje Chmelár, čo sa ich bojí ako vojnových štváčov alebo len servilných lokajov:

 

„ODMIETAM SPOLUPRÁCU S VOJNOVÝMI ŠTVÁČMI

Najpredávanejší britský nedeľník Sunday Times s nákladom milión výtlačkov vyšiel včera s takýmto titulkom:

„Mierový, ľahký život nás neuspokojil. Možno je načase dať šancu vojne.“

Toto posolstvo sa objavilo v novinách, ktoré patrí do impéria Ruperta Murdocha. Tento mediálny magnát bol už v minulosti známy podnecovaním viacerých vojen, tlačil napríklad na premiéra Tonyho Blaira, aby urýchlil zapojenie Veľkej Británie do vojny v Iraku. Takúto otvorenú podporu vojny ako takej však svet od porážky nacizmu nezažil. To, že ešte stále žijeme v mierových časoch, nie je samozrejmosť. Naša planéta si musela prejsť peklom dvoch globálnych konfliktov, kým si svet uvedomil, že vojna je najväčšie zlo a postavil ju sériou medzinárodných dohôd mimo zákon. Toto poznanie nás len v minulom storočí stálo sto miliónov ľudských životov. Ak niekto vracia vojnu do verejného slovníka ako normálnu vec, nemalo by to byť niečo, na čo sa mierumilovní ľudia budú pozerať so založenými rukami. Nemôžeme dovoliť, aby sa myslenie verejnosti ovplyvňovalo týmto smerom.

Vojnových štváčov a ich prisluhovačov máme aj na Slovensku. Hnali nás do niekoľkých vojen, podporujú imperiálne militantné dobrodružstvá Spojených štátov, šíria vojnovú propagandu. Vznikajúce politické hnutie Socialisti.sk si hneď od začiatku vytýčilo MIER ako jeden z troch hlavných hodnotových pilierov. Nie je to pre nás formálna záležitosť. Mier považujeme za najvyššiu hodnotu ľudstva a jeho udržanie za absolútnu prioritu. Mnohí nás tlačia do vyjadrenia, ku komu sa pridáme, hoci som už viackrát zdôraznil, že odmietam deliť kožuch z medveďa, ktorý ešte behá po lese, táto hra je nám cudzia a nevznikáme preto, aby sme niekomu poslúžili. Ale dnes jednu vec vyjasním. Úplne jednoznačne môžem povedať, že za žiadnych okolností nebudeme spolupracovať s vojnovými štváčmi a s politikmi, ktorí nás ženú do zvyšovania zbrojenia. Je nemysliteľné, aby sme sa zúčastňovali na pochode ľudstva k novej vojne. Je vylúčené, aby sme tolerovali zvyšovanie medzinárodného napätia a zámerné zhoršovanie vzťahov medzi štátmi. Socialisti hovoria vojne hlasné NIE! A všetci voláme tak ako Beatles pred päťdesiatimi rokmi: Dajte šancu mieru.“ https://www.youtube.com/watch?v=0yU0JuE1jTk

 

 

Ak sa progresívci dostanú k moci, všade sa postarajú o cenzúru, ako sa už deje v Česku.

YouTube zmazal kompletný archív Svobodného vysílače

„Ve čtvrtek 15. srpna 2019 došlo k nemilému překvapení pro tisíce odběratelů největšího alternativního rádia v České republice. Sociální síť YouTube smazala kanál Svobodného vysílače CS, který k dnešnímu dni měl 18 317 odběratelů a patřil tak k suverénně největšímu kanálu ze všech alternativních rádií, která fungují v České republice.“

 

Nie my budeme rozhodovať o tom, čo si myslíme a čomu veríme alebo neveríme, ale presne vám nadiktujú, čo si nemôžete myslieť a ani o tom počuť a čo si musíte myslieť pod hrozbou útokov na vás. 

Neviem, čo toto sú za liberáli, keď vám nechcú umožniť, aby ste sami posudzovali, čo si budete myslieť a ešte vám zakážu počúvať, čo chcete počúvať, aby ste povinne počúvali len ich. Práve by som musela nebyť liberál, aby to vo mne nevyvolalo takú nevôľu voči nátlaku a odpor k osobnému obmedzovaniu v názoroch.Vraj pohlavie si podľa nich môžte vybrať, ale čo si budete myslieť, už nie?! To má akú zvrátenú logiku?

Môžem sa podľa nich dať preoperovať na muža, ale myslieť si čo chcem, nemôžem? Ako často sa potrebujete dať preoperovať na opačné pohlavie? Možno raz za život a nie každý to využije! Zato myslieť si, čo chcem, chcem každý deň slobodu na vlastné myšlienky!

Nechcem slobodne penis, ale slobodu na vlastné myšlienky!

Prečo slobodu len v sexe a v myslení už nie? Čo toto je potom za sloboda?

Práve ako liberál vám poviem, že žiadna! Aby mi niekto kontroloval, čo si môžem myslieť a čo nie, čo môžem čítať alebo počúvať alebo nie.

Ktoré potraviny takto riešia svoju konkurenciu, že ju vyhodia do vzduchu, aby ste povinne nakupovali len u nich?

Práve ako u zarytého liberála tým u mňa vyvolávajú odpor ako posledný násilník.

Kašlem vám na to, že sa môžem dať slobodne preoperovať na muža alebo mať sex so ženami. Len takéto mantinely má vaša sloboda, že sloboda bude už len v sexe. A čo sme živí len sexom? Sme stroje, že slobodu môžme mať len v sexe?

Nie som len samica alebo samec, čo chce medzitým migrovať a nič viac k životu nepotrebuje. V prvom rade som človek, čo chce mať právo na vlastné myšlienky a vlastné názory. (Nielen na vlastný sex a lásku!) A takúto slobodu už neposkytujete a to žiadne, podľa vášho gusta orgazmy nevyvážia. Že vám takáto sloboda stačí, s kým budete v posteli ale s povinnými myšlienkami, tak mne nie! A tá vaša mi pripomína potom slobodu v zajačníkoch, keď tá sloboda má byť výlučne len v sexe a inak budeš mlčať a poslúchať, lebo stačiť ti má výlučne len v sexe, rozmýšľať nemusíš a nemáš, len požadovane.

Alebo tak ste mysleli, že nahraď myslenie sexom? 

To ti stačí, kopuluj a poslúchaj! Sex budeš mať náhradu za myslenie!

To ste si teda vymysleli slobodu na ukážku! Že si nemôžete niekoho slobodne vypočuť, len si vybrať s kým chcete mať sex. To vážne už mysliacim bytostiam nič iné nechýba? K slobode? Život sa vám zúžil len na sex alebo čo?

 

Bohužiaľ, sú to násilníci, čo chcú ľudí nútiť, čo si majú myslieť. Na slobodu sa hrajú výlučne v sexe, čo ja vidím ako veľmi primitívnu formu slobody pre aj mysliacich ľudí.

 

Na tej dovolenke som bola aj s jedným liberálom. Tiež netušil a dodnes netuší, aká myšlienková priepasť je medzi nami (v politike), lebo ja to ako priepasť nevnímam, keď má niekto celkom iné názory. Ja mám k tomu vysokú toleranciu, keďže sama chcem mať takú slobodu na to, čo si budem myslieť alebo nie. Vždy mám totiž na pamäti, že do ľudí nikdy nevidíte a ktokoľvek od vás môže byť mnohonásobne lepší človek, než vy, hoci sa vám to vôbec tak nemusí zdať! Dohromady aj s ním som bola na tretej dovolenke pri mori, bez toho, aby čo len tušil moje politické názory. Radšej ich nehovorím, lebo viem, že súčasní liberáli sú v tomto neznášanliví a mať iný názor, je pre nich obraz primitivizmu, lebo jedine správne myslenie majú oni.

Mlčala som, keď on mal na Banderovcov iný názor, než ja. Jeho vec, čo si o nich myslí. Mlčala som, že volil Čaputovú, jeho vec. Medzi súčasnými liberálmi, a poznám to veľmi dobre, ste odsúdení na mlčanie, lebo ich to veľmi rozruší, keď máte na vec iný názor. Ani neviem, na akú štíhlu vetu som sa obmedzila, že Ukrajina je len hračkou medzi Ruskom a Amerikou, len ako loptička medzi dvoma mocnosťami. Tiež len tak po ceste, nie v nejakej diskusii, že by sme začali preberať politiku.

Povedal mi: – Nechci ma vytočiť, nevytočíš ma. –

Pozrela som naňho a už som videla, že je vytočený aj z toho mála. Radšej budem mlčať, ako mlčím vždy, keď zbadám liberála a jeho svätú pravdu. Rovnako, ako sa nepôjdem hádať s jehovistom. Možno čítal len SME ako svoju Strážnu vežu.

– Takže podľa teba Rusko ovláda celý svet? Sú Rusi takí silní? – To bolo fakt všetko, čo odo mňa počul, lebo videla som na ňom, že Rusov asi nenávidí z celej duše.

Ako bol aj z tohto vytočený, som uvidela až v obchode. Asi sa potreboval spamätať a prestať chodiť, lebo vstúpil do obchodu s obuvou, hoci žiadnu nechcel kúpiť a neprítomne pozeral na topánky, ako keby sa chcel spamätať z toho, že ja si o nich a teda o politike nemyslím to isté, čo on. Až v obchode som videla, aký je z toho vytočený. Pomyslela som si, že keby čítal moje články k politike, asi by dostal mŕtvicu. Prečo sú súčasní liberáli takí, že môžete im povedať, že máte chuť byť transvestita, ale chuť inak myslieť, vôbec niečo iné si myslieť, nemôžete mať?

Na tom sexe sa len hrajú, že akože majú zmysel pre slobodu, lebo to sa ich nijako netýka, keď tranvestita ani nie ste a ako transvestita by ste ich myšlienky neohrozoval. Ale skúste inak myslieť a neznášajú akúkoľvek inakosť. Len svoju „liberálnu rasu“ – Nenávidím Rusko, podporujem všetky požiadavky Ameriky, volím Čaputovú, viem, čo si mám myslieť a aj o tebe, keď sa v niečom líšiš, že si ako Danko. Všetci odlišní sme už Danko. Danko je na nás obušok, hoci ho alternatívne médiá neznášajú.

Áno, tento blog je pre mňa len taký denníček, čo si myslím o súčasných liberáloch, lebo ich mám stále okolo seba veľa (A ja neskončím kvôli politike s mnohoročnými priateľmi!) a vôbec, ale vôbec sa medzi nimi už necítim slobodne, že by mali minimálny zmysel pre inakosť v myšlienkach, výlučne okrem teoretického sexu nejakých susedov. A je to také falošné, ako keby som počúvala niektorých kresťanov o láske. Toto je jediná forma (moje články), kde to vyfučím, aby sa ich nebodaj nedotklo, že dovolím si tú inakosť. Aj keď priali by si ju výlučne už len v sexe, < u>inak už len absolútnu myšlienkovú rovnakosť. Čerta oni vedia o slobode! Slobodu práve teraz zrádzajú!

Keby som bola chrobák, tak na to mám tykadlo. Ako blíženec viem aj z pár viet, že pozor, máš pred sebou liberála, takže nehovor žiadne svoje myšlienky (aká smutná sranda pri ľuďoch, čo si hovoria liberáli). Absolútne nezbadajú, že by si si vôbec mohol myslieť niečo iné, než práve letí. Coming out by teraz mal byť pojem skôr pre myšlienky a myšlienkovú inakosť. Ešte sú šťastní, že ako im rozumieš, keď im neodporuješ. Myšlienky môžeš tajiť v rodinách a medzi priateľmi, ako svoju tajnú sexuálnu orientáciu, aby ťa neodsúdili a neopovrhovali tebou. Ale spoločne vraj vyznávame inakosť a možnosť coming outu.

Možno som sa to naučila už pri kresťanoch (mlčať), ktorí majú svoje myšlienkové schémy, ako máš myslieť. Skutočne musím veľmi milovať ľudí, ktorí mi stoja za hádku a za inakosť. To je u mňa neomylný znak lásky, že vtedy hľadám porozumenie a pochopenie, nielen povrchné prežitie. Ale kde nie je nádej na porozumenie, načo ubližovať. Stále môžu byť lepší ľudia, na to nezabúdam. Rozhodne to neurčujú len názory na politiku a vôbec len názory! O tom rozhodujú len city a láska. Niečo, čo je celkom mimo politiky.

To zas oponenti zvyknú tvrdiť, že ukáže sa to na myšlienkach. Neukáže! Často viac dobra okolo seba a pre iných urobia ľudia, ktorých myšlienky by ste nezniesli, ako napríklad primitívne, a viac zla na svete a pre iných urobia ľudia, ktorých slová, názory, básne alebo umelecké diela, by ste obdivovali. Takú mám tiež zo života skúsenosť. Rozhodujú o tom len city, ktoré sa ukážu aj celkom inak, keď zdanlivo primitív mnohoročne nezlyháva alebo keď intelektuáli sú celkom povrchní.

 

.

„Současný kyjevský “buck-passing”, jak ukázala na příkladu korejského “buck-passing” 49/55 nedávná tchajwanská srovnávací studie, nelze tak snadno odvrátit, ani převrátit, jako mnichovský, protože o jeho průběhu rozhodují jen supervelmoci. „

16.03.2024

„Ale mini-mocnosti se z něj mohou pokusit vyvlíknout obětováním dostatečného množství spojeneckých pidi-zemí!“ Veľmi zaujímavý rozbor, na ktorý vás chcem upozorniť: Macronův plán – zopakovat 15.březen 1939! Profesionální historik Petr Fiala včera dokázal, že nerozumí ani historii! „Petr Fiala, profesionální historik, [...]

59 progresívnych politických aktivistov zo SME, 58 z Denníka N a 19 z Aktualít podpísali, že chcú mať svoju progresívnu RTVS slúžiacu jednej politickej strane, kde o jedinej progresívnej pravde nebudú s nikým iným diskutovať!

15.03.2024

A vraj je to vyjadrenie novinárov! Dohromady je ich 137 SME + Denník N + Aktuality A ešte zohnali 76 z iných, že sú to akože novinári a nie politickí aktivisti presadzujúci u nás jedinú politickú stranu Progresívne Slovensko za stratu veta a zapojenie sa do tretej svetovej! Nikto tam nie je napríklad z Pravdy alebo z bulváru. Asi bulvárni sa nechcú zapojiť do tretej [...]

Niektorí ľudia teraz popierajú mierové dohovory v Istanbule, že Ukrajina nechcela vojnu, dokonca ani Zelenskyj!

14.03.2024

„Ukrajina sa napríklad zriekla členstva v NATO.“ „Mal som dojem, že sa nič nemohlo stať, pretože o všetkom ostatnom sa rozhodovalo vo Washingtone,“ uviedol Schröder pre Berliner Zeitung.“ – Tak bola Ukrajina slobodná od USA! „Niektoré štáty NATO chceli pokračovanie konfliktu na Ukrajine, aby oslabili Rusko.“ „Len mesiac po [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,462
Celková čítanosť: 5509907x
Priemerná čítanosť článkov: 3769x

Autor blogu

Kategórie