Založ si blog

Liberálne nové šaty

len pavučina na holom zadku

 

 

Nesúhlasím s Blahom, keď kritizuje liberalizmus (že to robí Putin, ma nezaujíma) a opisuje ho ako režim našich liberálov, ktorí liberálmi nie sú.

Možno sa vám to zdá nepodstatné, že necháte týmto akože liberálom honosiť sa názvom liberáli a uznávajúci liberalizmus, ale povedzme si na príklade, čo tým robíte a čo tým robí Blaha.

 

Predstavte si, že ste veriaci, lebo väčšina ľudí je veriacich, a dnešní liberáli by sa vyhlasovali za veriacich a vás za bezbožníkov, neveriacich pohanov a hriešnych.

Nechali by ste im tú nálepku, že to všetko, čo vám vnucujú, je v mene Boha a viery? 

Prenechali by ste im označenie praví veriaci a pristúpili na ich zastrašovanie, že vy ste bezbožní pohania a hriešna lúza? 

Prebrali by ste ich slovník, ktorý vám podsúvajú, že keď ich kritizujete, kritizujete kresťanov a vieru v Boha?

 

Veď presne to by chceli a presne to chcel voľakedy inkvizítor, aby ste uznali, že keď nesúhlasíte, ste bezbožník zrádzajúci Boha a oni sú jeho predstaviteľmi.

To presne chceli počuť, že zastupujú Boha na zemi. A človek poslušne pod nátlakom zvesil hlavu a uznal, že on na nich nemá a paktuje s diablom.

 

Dnes je len v mene Boha ošúchané, lebo z toho by sa už všetci smiali, keby tvrdili, že vás prenasledujú v mene Boha. Dnes bolo nutné vytiahnuť neošúchané slovo, že v mene slobody sa podriadite, inak ste proti slobode a proti systému slobody!

 

Naozaj ste proti slobode?

Je podľa vás Blaha proti slobode?

Sú podľa vás alternatívne médiá proti slobode?

Vy osobne  ste proti slobode?

 

A oni podľa vás predstavujú slobodu?

Keď vás prenasledujú cenzúrou, zastrašovaním a bez vášho súhlasu vám niečo vnucujú, čo ešte klamú, že o tom môžte rozhodovať a rozhodli ste sa tak sami?

 

Aj teraz, presne to chcú počuť, že ste proti slobode, že to vy chcete totalitu, že to vy nerozumiete pojmu sloboda!

 

Keby povedali, mám kráľovské rúcho, hoci by boli v deravom kabáte alebo nahí, pristali by ste na ich vydieranie volať to kráľovské rúcho? To, čo nevidíte?

Prečo teraz nekričíte, že predsa to nie je žiadne kráľovské rúcho, len holý zadok, čo z nich vidno?

 

Preto nesúhlasím s Blahom, keď im uznáva, že aj on vidí ich kráľovské rúcho – presne ako chcú vyzerať, že sú liberáli a zastávajú ľudskú slobodu!

Keď si to o nich nemyslí, prečo im to priznáva, že všetci vidíme to, že sú to ovečky za slobodu? Za akú slobodu? Vojenských základní a koloniálnej krajiny?

To uznáme, že je ideológia slobody?

 

Súčasťou manipulácie je presne to, čo voľakedy chcel aj inkvizítor, aby ste zopakovali, že čo činí, činí v mene Boha. Teraz v mene slobody a ideológie slobody.

 

Teraz neexistujúca strana má byť vo vašom slovníku existujúca. A ich rúcho ovčím rúchom a ich slová, slová o slobode a ich zámery, zámermi za slobodu.

Chcú, aby ste všetko volali inak, než je to naozaj v realite. Pretože to je prvý krok, ako sa neexistujúce strany stávajú existujúce a nesloboda manipulatívne dostane a vami názov sloboda.

 

Neurobte ani tento prvý manipulatívny krok. Kde nie je zvolená strana, neexistuje! Kde nie je žiadne rúcho, povedzte to, že vidíte holý zadok!

A kde nevidíte slobodu, nedajte sa zmanipulovať, aby ste to volali ideológiou nejakej slobody. Keď tam raz sloboda pre všetkých nie je, nevidíte ju!

Nedajte si vnútiť zámenu pojmov a že to VY ste proti slobode a proti ideológii slobody a nie oni!

 

Nenechajte im len pavučinu na zadku a zástavu, ktorá je na vás len kopijou. Hovorte, čo vidíte, lebo všetko má svoj presný pojem a nesloboda sa nikdy nevolala slobodou!

 

Blaha si to neuvedomil, keď to písal, že tým prijal od nich rolu, že on je proti slobode, ktorú len oni zastupujú. Kto z nich je za slobodné názory prenasledovaný?

A kto z novinárov za slobodné myšlienky? Veď slobodní sú dnes v alternatívnych médiách. A ešte nikto neobjasnil, či Kuciaka so snúbenicou nezavraždili kvôli politickému prevratu. A ešte sa stále nevyšetrila Gorila, kto každý v tom bol.

 

Zober im neexistujúce rúcho a neexistujúcu korunu a daj ju ľuďom, ktorým to naozaj patrí. Nepoznáte ich okolo seba a neukradli im to?

 

 

 

 

z diskusie pod Havranom za liberálne, progresívne a Slušné Slovensko:

 

„Ber to takto

Presov ani Kosice co su metropoly vychodu Fica ani jeho prstitutky nevolia ano su okresy kde vyhrava ale ber to tak vacsina mladych je mimo tychto okresov a ostalo tam iba stare prepite a dementne obyvatelstvo …..no a ty budu volit K..y“

 

a pod Kravčíkom k Havranovi:

 

„Východ je ako vzácna cibéba. Mohol by byť ukážkovým regiónom, keby nezoschol na komunisticko-fašistickom koreni.

Sami ste si cestu zarúbali, videli sme aj v prezidentských voľbách.

Myslením ste ostali veľmi pozadu.“

 

Myslím si, že je to výstižná ukážka novodobého „liberálneho“ myslenia o prepitom a dementnom obyvateľstve Slovenska, ktoré vraj ani v prezidentských voľbách nepochopilo veľkoleposť nástupu nových oligarchov, čo zachránia Slovensko ešte výdatnejšie, než predtým nimi odporúčaný Bugár a Procházka.

Tentoraz to bude tutovka, že zvíťazí dobro nad zlom v budúcej federalizovanej Európe s proeurópskymi vojenskými základňami.

Kto by ich nechcel?

Len prepitý, dementný, protieurópsky, antisystémový fašista.

 

 

Raz som si dala tú námahu odpísať len z jedného jediného článku morálneho slniečkára z Denníka N, čo všetko môže slniečkár a správny liberál, morálnejší od iných ľudí, vidieť v ľuďoch okolo seba. Dokázal v jednom článku opísať 77 zlých vlastností a negatív, ktoré majú ľudia, čo so správnymi liberálmi a slniečkármi nesúhlasia.

 

Ja si myslím, že bežný človek by mal problém opísať desať zlých vlastností u človeka, ktorý s ním nesúhlasí, nieto ešte 77 v jednom článku, ktorý prikladám a ten článok ani nepredstavoval extrém od iných slniečkárov a liberálov a ničím ani nevzbudil väčšiu pozornosť.

Viete si predstaviť, koľko je to negatívnych pocitov voči iným ľuďom popri tých morálnejších vlastnostiach uňho?

 

Čo všetko môže slniečkár a „liberál“ vidieť v ľuďoch okolo seba

 

https://malinova.blog.sme.sk/c/386835/co-vsetko-moze-slnieckar-vidiet-v-ludoch-okolo-seba.html

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

znásilnenie. násilie, týraná žena,

Amnesty: Situácia v oblasti ľudských práv na Slovensku sa v roku 2023 nezlepšila

24.04.2024 09:14

Slovensko ani v minulom roku neratifikovalo Istanbulský dohovor.

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 08:59

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5545588x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie