Založ si blog

V čom ste iní, než politici, ktorých kritizujete?

Na začiatok pripomeniem, že som sa nikdy o politiku nezaujímala. Je to veľmi dôležité, lebo to znamená, že ja napríklad nič o Harabinovi neviem do diskusií, aká je jeho minulosť.

Jednoducho, pokiaľ iní kradli a humpľovali túto krajinu, ja som jej vychovávala troch občanov, čiže aj tak robila niečo dôležitejšie, než oni.

 

Spočiatku som mohla vyzerať, že ja som tu nasadená liberálmi, lebo normálni liberáli sú môjmu srdcu najmilší. Zažila som tu veľa podozrievania – Čo máš ty s tými liberálmi! A bohvie, kedy otočíš a budeš kopať za nich.

No, kto už môže lepšie poznať chyby liberálov, ako samotný liberál? Pozná ich roky, číta ich roky, rozumie im, rozumie ich argumentom, vie, čo chcú a čo nechcú a prečo… Najskôr vie, presne v čom sa odchýlili od toho, čo vždy písali, čo pozrádzali… Logické je, že ich najskôr bude vedieť skritizovať práve liberál a nie niekto, komu je to všetko len vzdialené a nepochopiteľné. Je to zákonitosť, nie zvláštnosť!

 

No dnes mám dojem, že tu ste viac za „liberálov“, než ja sama, keď chcete voliť nimi doporučovaných kandidátov. Zrazu tu ľudia píšu, že budú voliť ich kádre – Čaputovú, Šefčoviča, všetko „amerických pudlíkov“, ako by napísal Blaha. Tomuto teda vôbec nerozumiem, lebo jediné vysvetlenie, že tu niekto všetkých blogerov postrieľal a vymenil, zavrhávam ako konšpiráciu. To by museli postrieľať a vymeniť aj diskutérov!

 

Vraj nemáte koho voliť. A prečo nevolíte Kotlebu? Vám alebo mne vadí jeho kresťanský program?

No celkom určite jeho strana nemá servilný program. A prečo všetky ostatné musia mať?! Nehovorte mi, že musia, keď ĽSNS mať nemusí. A nemusí mať ani Chmelár, čiže ide to a len VY sami si tu volíte servilné strany, na čo potom nadávate! Čo už s ľuďmi, čo na niečo nadávajú, ale potom idú a volia to?! To sa potom voláte obete toho, čo ste si sami zvolili?

 

Ak vám vadí fašizmus strany ĽSNS, tak samotný Sulík má článok, že ĽSNS nemá fašistický volebný program. Hlavne je to strana, čo nie je servilná a to im vadí a nie to, že má fašistický program, keď ho nemá. Ohrozuje ich zahraničné záujmy k ničím nerušenej servilite.

Na ĽSNS mi vôbec nevadí, že je fašistická, lebo nikde nepresadzuje fašizmus, ale že je dogmatická! Presadzuje dogmatické a radikálne kresťanstvo, čo bude len voda na mlyn iným európskym náboženským radikálom. Len v tom je ĽSNS nebezpečná, keď toto si neuvedomuje, že sa potom nedá bojovať proti náboženským radikálom, keď sami presadzujeme svoje radikálne náboženstvo. Z Európy radikálny islam nevytlačí kresťanstvo, len dovolávanie sa základných ľudských práv v Európe, bez ohľadu na náboženstvá a úzke skupiny náboženských fanatikov. Neexistuje také niečo, aby Európa nadradila kresťanstvo nad islam a ujednotila sa, že jedno náboženstvo bude nadradené inému, lebo sa to zvrhne na boj medzi náboženstvami.

Nedá sa povedať – Tebe tvoje náboženské predstavy zaručíme a dáme do zákonov a iným už nedáme! Jediná cesta je držať sa rovnakých práv pre všetkých, aby neplatili dvojaké zákonníky a štáty v štáte. 

 

A keď vám vadí ĽSNS, voľte Chmelára. Čaputová nie je menšie zlo! Čaputová je servilná strana Progresívne Slovensko a zbor ich novinárov k tomu. A Šefčovič je tiež ich, nemáte tu žiadne menšie zlo, delia sa len na poslušných a ešte poslušnejších.

 

Keď zvolíte Šefčoviča alebo akéhokoľvek ich mopslíka, nemáte morálne právo rozčuľovať sa tu nad ničím. Potom ste si zvolili len servilných, čo vás nielen okradnú, ale aj obetujú. Potom tu nepíšte nič, čím trpíte, keď sami tomu dávate svoj hlas a nie že to trpíte, ale to ešte aktívne voľbami podporujete!

Alebo ste tiež servilní a len sa hráte, že dačo sa tu akože kritizuje?

 

Dva roky ste sa tu šli zadusiť kritikou liberálov, čo ani liberálmi neboli! Aby ste teraz ukázali, ako ľahko sa dáte nimi spracovať? Ako si miesto Kisku vyberiete iného Kisku?

V čom je potom rozdiel medzi vami a parlamentom? Že aj tu ste dva roky robili len cirkus v diskusiách, že VRAJ niečo kritizujete?

V čom  ste teda iní cirkusanti? Ani menej vulgárnych výrazov to nebude! Ani menej tej falošnosti, keď napokon ste ako tí politici – len servilne, poslušne a tliacham, čo potom aj tak nezmením, ale ešte podporím!!!

 

.

„Současný kyjevský “buck-passing”, jak ukázala na příkladu korejského “buck-passing” 49/55 nedávná tchajwanská srovnávací studie, nelze tak snadno odvrátit, ani převrátit, jako mnichovský, protože o jeho průběhu rozhodují jen supervelmoci. „

16.03.2024

„Ale mini-mocnosti se z něj mohou pokusit vyvlíknout obětováním dostatečného množství spojeneckých pidi-zemí!“ Veľmi zaujímavý rozbor, na ktorý vás chcem upozorniť: Macronův plán – zopakovat 15.březen 1939! Profesionální historik Petr Fiala včera dokázal, že nerozumí ani historii! „Petr Fiala, profesionální historik, [...]

59 progresívnych politických aktivistov zo SME, 58 z Denníka N a 19 z Aktualít podpísali, že chcú mať svoju progresívnu RTVS slúžiacu jednej politickej strane, kde o jedinej progresívnej pravde nebudú s nikým iným diskutovať!

15.03.2024

A vraj je to vyjadrenie novinárov! Dohromady je ich 137 SME + Denník N + Aktuality A ešte zohnali 76 z iných, že sú to akože novinári a nie politickí aktivisti presadzujúci u nás jedinú politickú stranu Progresívne Slovensko za stratu veta a zapojenie sa do tretej svetovej! Nikto tam nie je napríklad z Pravdy alebo z bulváru. Asi bulvárni sa nechcú zapojiť do tretej [...]

Niektorí ľudia teraz popierajú mierové dohovory v Istanbule, že Ukrajina nechcela vojnu, dokonca ani Zelenskyj!

14.03.2024

„Ukrajina sa napríklad zriekla členstva v NATO.“ „Mal som dojem, že sa nič nemohlo stať, pretože o všetkom ostatnom sa rozhodovalo vo Washingtone,“ uviedol Schröder pre Berliner Zeitung.“ – Tak bola Ukrajina slobodná od USA! „Niektoré štáty NATO chceli pokračovanie konfliktu na Ukrajine, aby oslabili Rusko.“ „Len mesiac po [...]

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

korčok

Korčok hodnotí kampaň. Ako chce mobilizovať voličov?

18.03.2024 22:44

Prezidentský kandidát jasne pomenoval, čo mu v kampani najviac prekážalo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,462
Celková čítanosť: 5509784x
Priemerná čítanosť článkov: 3769x

Autor blogu

Kategórie